Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Vine Traian Băsescu la “Vorbe grele”?

Vine Traian Băsescu la “Vorbe grele”?

Excelenţei sale Traian Băsescu, preşedintele României

Domnule preşedinte,

Întrucât astăzi v-aţi depus conştient candidatura, Antena 2 tocmai a primit o solicitare oficială de timp de antenă pentru campania electorală din partea domnului Sever Voinescu (purtătorul dumneavoastră de cuvânt în campania prezidenţială), eu realizez unica emisiune politică a postului, iar dumneavoastră mă onoraţi cu atenţia constantă (atât pe blog, cât şi la Vorbe grele), scurtez birocraţia. Răspund personal.

Dincolo de suprinderea că nu domnul Valeriu Turcan vă reprezintă-n campania electorală (sper că e bine cu sănătatea) şi că de pe hârtia trimisă de domnul Voinescu lipseşte referirea la bunul simţ, vreau să vă asigur, domnule preşedinte, că invitaţia publică pe care v-am făcut-o în repetate rânduri rămâne deschisă. Înclin să cred că faptul că, în cei doi ani şi jumătate de existenţă ai emisiunii, nu aţi reuşit să ajungeţi la mine-n studio a fost cauzat de programul dumneavoastră încărcat.

Dat fiind că sunt o fire mai boemă, aspectele financiare ale competiţiei electorale (în general) şi ale candidaturii dumneavoastră (în particular) nu mă interesează şi aş prefera să nu ne încărcăm cu asemenea amănunte nesemnificative pentru amândoi. Veridicicatea informaţiei vă poate fi confirmată imediat şi de stafful electoral al fiicei dumneavoastră, domnişoara Elena Băsescu, astăzi europarlamentar. Din acest motiv, reglăm doar aspectele strict jurnalistice ale eventualei dumneavoastră participări la emisiunea Vorbe grele, realizată de mine şi difuzată de Antena 2.

Sunt un om de cuvânt, domnule preşedinte. V-am promis public egalitate de tratament cu restul candidaţilor şi, dacă mă veţi ajuta, îmi voi onora promisiunea. Întotdeauna o fac. Pe cale de consecinţă, deoarece domnii Crin Antonescu, Hunor Kelemen, Sorin Oprescu şi Mircea Geoană au avut la dispoziţie câte o oră pentru a se prezenta poporului suveran, iar domnul Corneliu Vadim Tudor a acceptat deja, de principiu, invitaţia mea, vă rog să-mi comunicaţi, domnule Traian Băsescu, ziua când să vă aştept în studioul Antena 2 din complexul expoziţional Romexpo. Fiindcă eu nu fac emisiuni în altă parte nici măcar de dragul dumneavoastră.

Cu amendamentul că singura mea condiţie prealabilă este (ca şi-n cazul anterior al Elenei Băsescu) nici o condiţie, cu speranţa că resentimentele umane bilaterale nu trebuie să vă umbrească şansa de a participa la singura emisiune tv din România cu creştere de 40% în ultimul an calendaristic şi cu precizarea absolut necesară că acţionarul majoritar al Grivco patronează şi Antena 2, vă aştept la o discuţie liberă.

Cu respectul cuvenit egalităţii de şanse pe care o datorăm tuturor candidaţilor,

Victor Ciutacu

 

    [poll id=”27″]

Comentarii

comentarii

Similar Posts

223 thoughts on “Vine Traian Băsescu la “Vorbe grele”?

  1. Obosescu o sa vina si trebuie desfiintat direct si fara perdea. Nu stie sa foloseasca decat santajul si manipularea. Daca ai coloana vertebrala si esti liber de orice fel de santaj poti sa i-o dai fara recul.
    Sustinere maxima.

  2. Eu zic ca vine. Ce daca zice o prostie, trage un ha ha ha si gata. la gadea a trimis ceva?

  3. Domnu Victor Ciutacu,

    Va rog daca se poate aceasta intrebare pentru eternul Luptator cu Coruptia si Traitul Bine:

    De ce in 2008-2009 tara noatra a folosit doar %7 din fondurile care ni lea pus UE la dispozitie? DE CE ATATA INCOMPETENTA INCAT NICI DACA NI SE PUN BANII LA PICIOARE NOI SAU CEI CARE NE CONDUC NU NE INVATA SAU NE ARATA SAU NE AJUTA CUM SA FOLOSIM ACEI BANI DE CARE AVEM ATATA NEVOIE ???????????????????????

    CARE E RASPUNSU DE CE AM FOLOSIT DOAR 7%?????

    sunt foarte curios!!! Raspunsul meu este clar:INCOMPETENTA 100% DE LA CEI CARE NE CONDUC.. EI AU INTERES DOAR SA FURE CAT MAI MULT…

    Imi fac o cruce si ma rog sa fie cineva acolo sus care ne iubeste sa ne ajute… ca altfel.. praf…

    Va Multumesc

  4. @Bogdan Radu- subscriu la o buna parte din oservatiile dvs. , asa am gandit si eu pana la un moment dat ( sunt de moda veche: cuvantul dat si fair-play- ul sunt sfinte pt mine… pana la un punct… CAND DAU DE UN GUNOI UMAN… ) , dar cand dai de oameni FARA SCRUPULE , NU MAI AI CE CAUTA CU FINETURI…!!! Din acest motiv , desi am observat si eu tendinta vizibila antibasesciana a emisiunilor de la Antene , si desi la inceput am considerat gresita directia aleasa , mai tarziu LE-AM DAT DREPTATE…. De ce..? Pt ca am descoperit si inca descopar ,tot felul de manipulari grosolane , infecte , practicate de “scumpul” nostru presedinte si ,MAI ALES, de haita de propagandisti PDL , manipulari ( cumparari , santajuri ,excrocherii , amenitari , etc. – tot “tacamul”) care INCA AU EFECT F. “BUN” ASUPRA MARII MAJORITATI A ACESTUI POPOR ( desi unii-i “gadila” cu aprecieri de tipul: “electoratul roman s-a maturizat , gandeste profund…” …., bla… , bla…, basme pt. prosti…!!!) Realitatea e ca INCA avem un electorat infantil (nu toti,…., dar majoritatea,….) care poate fi manipulat usor , fie PE CINE SA VOTEZE…, fie SA NU VINA LA VOT…. Deci avand in vedere realitatea faptica a celor de mai sus , mi-am revizuit modul de abordare al acestor alegeri SI LE-AM DAT DREPTATE CELOR DIN GRUPUL INTACT… (strict pt cazul de fata…)!!!

  5. va veni pentru a demonstra ca ii poate sta in fata lui Victor Ciutacu iar el este Zeus.imi pare rau ca nu voi putea vedea insa sper sa pot gasi o inregistrare ceva pe undeva.oricum,mult succes indiferent de situatie pt ca te va ataca,daca nu vine,pe la alte posturi,e in stil basescian.va face un hahait doua,apoi un mijto,doua ca sa demonstreze el cine era seful si ca nu el e problema ci tu esti cel mic si rau.sper sa vina.

  6. Nu va veni ca Victor Ciutacu nu-l pupa in c*r si asa ca n-are de ce sa vina. Oricum daca gresesc si va veni sa nu patesti dle Ciutacu la fel ca si colegul de face emisiunea ProVest (imi scapa acu numele) cand a fost atentionat ca ii vorbeste urat “sefului statului” atunci cand acesta ii amintea ba promisiunile din campanie, ba “planurile” externe marete dar esuate.

  7. Va salut Dl. Ciutacu, am cam lipsit, insa v-am urmarit cand am putut emisiunile (in direct sau reluare). Parerea mea este ca dl. Basescu va veni in emisiune.
    P.S: De acord cu comentariul tau de mai sus referitor la rafuieli, esti diplomat si profesionist. Bravo!

  8. Daca vine!?
    Este asemenea situatiei in care Geoana ar fi acceptat sa fie prim ministrul lui Basescu; daca Geoana ar fi iesit si ar fi spus: ” accept cu placere; functia de sef al guvernului este una mult mai puternica din punct de vedere executiv; ati vazut ca s-a descurcat si Tariceanu!?” cate puncte ar fi facut? Da’ Geona e…prostanac si asta e bine pentru Crin…

  9. O sa vina de venit Ciutacule, dar cu o conditie: sa-i pui vodca in paharul pentru apa de pe masa…

  10. Cat mi-as dori sa vina,dar doar daca ne promiti ca vei face ceea ce asteptam toti:sa il pui la punct si sa ii demonstrezi ca mai sunt in Romanica oameni pe care nu ii poate manevra!Abia astept!!!!!

  11. Nu cred ca o sa vina pentru ca nu o sa poti sa il intrebi pe Base 1 ora, cu toata bunavointa, doar despre vreme (e clar ca orice alt subiect devine ori inconfortabil ori jenant pentru el – sa fim seriosi)… Avramescu s-a facut deja de cacao la sinteza, daca vine si Base la tine se dribleaza de unul singur de niste procente…

  12. Victore, eu zic ca nu vine(desi chiar mi-as dori)….n-are tupeu.E ingrozit de cativa adevarati realizatori, moderatori.Lasa-l la Nasul….acolo e ca acasa.

  13. Da, vine. Si la despartire o sa-ti spuna cu glas sfatos, dar plin de sumbre prevestiri: “Victoras, ai grija de copii!” Parca si aud motorul si palele elicei helicopterului. He, he, he…

  14. Base o fi oricum dar nu-i prost. Stie foarte bine ca n-are ce sa caute le tine in emisiune. Nu se “arunca” decat in lupte pe care stie ca le poate castiga ;). (Sau cum e cazul Nasul-ului din B1, care sunt castigate dinainte…)

  15. Ce cauta Patriciu la TV la Vantu ? S-au unit mogulii in propaganda lor murdara ? Dece fabrica Patriciu asemenea falsuri ordinare ? Dece nu este crezut cetateanul care este la un metru distanta de copil in film si care a confirmat la realitatea TV ca nu a fost nici un contact intre Basescu si copil ?
    I-l credeti pe Patriciu ? Pacat ca jurnalisti de elita din cele doua televiziuni i-si vand demnitatea pentru un pumn de lei. Rusine sa va fie.

  16. DOMNULE CIUTACU PUNETI DUMNEAVOSTRA URMATOAREA INTREBARE CUI CREDETI DV. DE CUVIINTA. O FEMIE DE 48 DE ANI CARE CU OPT ANI INN URMA SIA VANDUT CASA SA ISI POATA TINE DOUA FETE IN FACULTATE , SI A PLECAT APOI IN ALTA TARA LA MUNCA , CU SPERANTA CA O SASI POATA CUMPARA ULTERIOR ALTA CASA , DAR ACUM NU MAI REUSESTE.CE POATE SA MAI SPERE??? NU CERE POMANA , NU CERE BANI , DOAR UN LOC DE MUNCA DIN URMA CARUIA SA-SI POATA PERMITE MACAR SA STEA IN CHIRIE CA DE CUMPARAT ALTA CASA NICI POMENEALA. STUDII INALTE NU ARE DOAR LICEUL IN DOMENIUL MECANIC , PRELUCRARI PRIN ASCHIERE. DOM.PRESEDINTE basescu NEA CHEMAT ACASA IN AL DOILEA SAU MANDAT.SANT UNA DIN CEI CE VREM ACASA .DAR CE SA FACEM???VREAU SA MUNCESC , IN TARA MEA , SA MERG LA CAPATAIUL CELOR MARTI ALOR MEI SA LE PUN O LUMANARE . DAR VREU UN LOC DE MUNCA , NU VREAU POMANA. CU RESPECT DOMNULE CIUTACU.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.