Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Vine Traian Băsescu la “Vorbe grele”?

Vine Traian Băsescu la “Vorbe grele”?

Excelenţei sale Traian Băsescu, preşedintele României

Domnule preşedinte,

Întrucât astăzi v-aţi depus conştient candidatura, Antena 2 tocmai a primit o solicitare oficială de timp de antenă pentru campania electorală din partea domnului Sever Voinescu (purtătorul dumneavoastră de cuvânt în campania prezidenţială), eu realizez unica emisiune politică a postului, iar dumneavoastră mă onoraţi cu atenţia constantă (atât pe blog, cât şi la Vorbe grele), scurtez birocraţia. Răspund personal.

Dincolo de suprinderea că nu domnul Valeriu Turcan vă reprezintă-n campania electorală (sper că e bine cu sănătatea) şi că de pe hârtia trimisă de domnul Voinescu lipseşte referirea la bunul simţ, vreau să vă asigur, domnule preşedinte, că invitaţia publică pe care v-am făcut-o în repetate rânduri rămâne deschisă. Înclin să cred că faptul că, în cei doi ani şi jumătate de existenţă ai emisiunii, nu aţi reuşit să ajungeţi la mine-n studio a fost cauzat de programul dumneavoastră încărcat.

Dat fiind că sunt o fire mai boemă, aspectele financiare ale competiţiei electorale (în general) şi ale candidaturii dumneavoastră (în particular) nu mă interesează şi aş prefera să nu ne încărcăm cu asemenea amănunte nesemnificative pentru amândoi. Veridicicatea informaţiei vă poate fi confirmată imediat şi de stafful electoral al fiicei dumneavoastră, domnişoara Elena Băsescu, astăzi europarlamentar. Din acest motiv, reglăm doar aspectele strict jurnalistice ale eventualei dumneavoastră participări la emisiunea Vorbe grele, realizată de mine şi difuzată de Antena 2.

Sunt un om de cuvânt, domnule preşedinte. V-am promis public egalitate de tratament cu restul candidaţilor şi, dacă mă veţi ajuta, îmi voi onora promisiunea. Întotdeauna o fac. Pe cale de consecinţă, deoarece domnii Crin Antonescu, Hunor Kelemen, Sorin Oprescu şi Mircea Geoană au avut la dispoziţie câte o oră pentru a se prezenta poporului suveran, iar domnul Corneliu Vadim Tudor a acceptat deja, de principiu, invitaţia mea, vă rog să-mi comunicaţi, domnule Traian Băsescu, ziua când să vă aştept în studioul Antena 2 din complexul expoziţional Romexpo. Fiindcă eu nu fac emisiuni în altă parte nici măcar de dragul dumneavoastră.

Cu amendamentul că singura mea condiţie prealabilă este (ca şi-n cazul anterior al Elenei Băsescu) nici o condiţie, cu speranţa că resentimentele umane bilaterale nu trebuie să vă umbrească şansa de a participa la singura emisiune tv din România cu creştere de 40% în ultimul an calendaristic şi cu precizarea absolut necesară că acţionarul majoritar al Grivco patronează şi Antena 2, vă aştept la o discuţie liberă.

Cu respectul cuvenit egalităţii de şanse pe care o datorăm tuturor candidaţilor,

Victor Ciutacu

 

    [poll id=”27″]

Comentarii

comentarii

Similar Posts

223 thoughts on “Vine Traian Băsescu la “Vorbe grele”?

  1. Cand vad fanii tai ,Victore ,cum se infierbanta si auzindu-l aseara pe Badea ce tari sunteti voi ,jurnalistii de la Antene ,ma vad nevoit sa va propun vizionarea filmului Frost vs Nixon .Acolo se vede cat este de greu sa prinzi la inghesuiala un politician versat ,de categorie grea .CTP-ului ,in confruntare directa ,nu prea ia reusit .Basescu nu e totusi Nixon .Tu esti la fel de bun ca Frost ?

  2. contrar a ceea ce a zis carmen mai sus, ca nu vine din lipsa de tupeu, eu cred ca tocmai tupeul in exces il va face sa vina. In plus, sunt prea multe in joc pentru a da cu piciorul asa usor unui timp de antena in plus, mai ales in casa mogulului…

  3. Eu as vrea sa il aduca si pe Boc… cred ca ar iesi cu bataie si visul tuturor televiziunilor s-ar implini… un rating MAREEEEE =)) nu ca ne-ar pasa cine va fi presedinte

  4. Pacat… (apropo de faptul ca “rafuielile ti le rezolvi alta data…”) … EL (BASE) NU SCAPA NICIODATA OCAZIA DE A SE RAFUII CU ORICINE ORI-DE-CATE-ORI ARE OCAZIA…!!!! …dar ,ce-i drept , tu nu te cobori la nivelul lui…! … dar si , ce-i drept , de asta supravietuiesc SI SE INMULTESC indivizi de teapa lui si al lui Boc , pt. ca noi , astia cu mai mult bun-simt si fair-play , NE LASAM INCORSETATI IN NISTE PRINCIPII SI REGULI (scrise si nescrise…) de care lor putin-le-pasa… Nu stiu ce sa zic… , procedeaza cum crezi …., probabil ca si eu as face la fel ca tine (numa’gura-i de mine…) , dar mi-e ciuda ca ei (acesti indivizi) nu se jeneaza sa ne loveasca tot timpul “sub centura” si cu “arme” ilegale sau marsave , iar noi le raspundem cu “manusi”si “fair play”…

  5. n-are ce sa caute in turul 1. pentru turul 2 ramane de vazut, depinde cu cine va concura. atunci s-ar putea sa apara, mai ales daca vei face o sesiune de strans intrebari de la bloggeri si le va vizualiza si el pe net. dar deocamdata cred ca te va trata si pe tine si implicit pe noi cu sictir. doamne, cat as vrea sa gresesc!

  6. vine!la cit tupeu are ….
    in plus il impinge morcovul de la spate….
    poate mai are vreo poezie mai recenta?sa vedem cum a evoluat dpdv literar(ceva mai popular/text manea)
    daca plinge inca o data ori e senil ori e beat ori trebuie trimis la balamuc cu acte in regula!(poate fi pirnaie+balamuc?)

  7. Tocmai ma pregateam sa-ti spun sa scoti tonomatul de la naftalina, sa-l stergi de praf si sa-l ungi ca sa functioneze mai bine dar am vazut poza ta cu el si m-am linistit.
    Da-le un raspuns, sa fie dom’ prezident pregatit cu fise!

  8. eu cred ca asta e doar o pastila aruncata de el ca sa demonstreze ca e dispus la confruntare directa cu dusmanul, dar n-o sa vina.

  9. Nu cred ca va veni.Dar asta are mai putina importanta.Important e faptul ca ,daca va castiga, vei fi in mare pericol de a fi arestat.Romania va deveni un stat politienesc condus de derbedeii din pd-l.Va trebui sa vorbim la telefon numai despre starea vremii si nici atunci nu vom fi siguri ca nu va interpreta cineva ca “timp urat si ploaie” e un atac la adresa iubitului conducator, iar “perturbari atmosferice” o aluzie la protuberantelor consilierei pe probleme de sex elena udrea.Ma opresc aici ca ma enerveaza numai faptul de a ma gandi la besescu.

  10. Trebuie sa vina si sper sa raspunda sincer care a fost motivul pentru care in ultimii 5 ani m-a dezamagit profund ,dupa ce am sperat sa iesim din mizeria morala pe care comunismul a lasat-o in ,,apucaturile noastre ca popor,,.Cine imi poate readuce speranta si bucuria care am avut-o atunci cand sincer am pus stampila la presidentie pe .,,Traian Basescu,, A meritat oare acest popor, ca aceasta incredere sa-i fie luata de ,,Elena Udrea ,, de Elena Basescu de Monica Iocob ………….sa nu mai enumar figurile de trista amintere care si-au dat in petic la televizor si care ne-au jignic inteligenta cistigata la luminare in era comunista ?.
    A meritat oare ca averea castigata prin privilegii de cei care va aduc osanale,sa calce demnitatea acestui popor in picioare? Ce faceti cu averea ?,cu cite guri mincati ?,in cate paturi dormiti noaptea ? Ce lasati pentru ,,nemurire,,? DACA ATI STI CATA INCREDERE AM AVUT IN DV-chiar daca ati facut parte din sistemul ticalosit.Acum cind se implinesc 20 de ani de speranta ,cum veniti in fata noastra ,tot acuzand si pus pe cearta.Stiti ca in ultimii 5 ani de aparitii ,in mass media, eu nu am remarcat din discursurile Dv. decat ca aduceti vesnic acuzatii unora sau altora ,ca scuzati,ba fetele ca nu au facut sau nu au dres ,ba pe fratele ,ba pe Ministrul turimului ,ba pe……si lista poate continua.
    Si noua celor care am v-am votat ce ne spuneti? Ne este foame ,nu ne putem hranii cu scuze ..Ne este foame.

  11. E de leac

    Stau pe tron în baie privind cu recunoştinţă chipul trudit, cu octogenare pungi sub ochi, al Preşedintelui Dârdală. Datorită consumului exagerat de cărneturi şi fromaje selecţionate, fără pâine (că prosteşte ), am probleme cu ieşirea mare, ca mai toată plebea.
    Sunt deţinătorul unui secret terapeutic care-mi va schimba viitorul. Asupra mea chipul preşedintelui are efect de purgativ instantaneu, de aceia recentul tabloul electoral al preşedintelui l-am expus vis-a-vis de oala wc, cu lăţimea pe pardoseală, şi pentru a obţine apăsarea abdominală maximă ( mă bate gândul să trec la wc-ul turcesc spre a mă poziţiona la nivelul preşedintelui).
    Pricepeţi dragilor că acesta este secretul pentru care s-a căcat pe el un întreg popor. Ca în romanţa „Când te privesc mă slobozesc”.

    PS Remediul : puneţi ştampila unde trebuie pe 22.11.2009 !

  12. @paula pe 22 October 2009 la 2:11 am
    Imi cer scuze, stiu ca Victor e seful aici dar nu ma pot abtine. Cum sa se lase cu paruiala? La cat par are cheliosul marinar … de unde paruiala?

  13. ce perdea de ceata domnule bogdan radu!
    a, tocmai anunta unii, basescu alte declaratii. ma duc sa inchid televizorul.
    stiti cite semnaturi au obtinut oamenii lui basescu, cu cravate orange, la mine pe scara (36 de apartamente)? doua!
    eu nu le-am dat insa eram la intrare cind au plecat si am stat de vorba cu ei. erau dezamagiti si nu intelegeau de ce lumea nu da nici macar semnaturi pentru inscriere in cursa. le-am explicat punctul meu de vedere si le-am aratat ce magarii au facut el si pdl in domeniul la care ma pricep. la intrebarea lor naiva “dar de unde altul mai bun?” am ris si le-am spus ca oricine e mai bun decit basescu.
    purtati cravata orange domnule bogdan radu?!

  14. Buna ziua domnule Ciutacu,
    Sper sa aiba curajul domnul Basescu sa vina la emisiunea dumneavoastra, ca pana acum a ales numai emisiuni unde i-au convenit interlocutorii.
    Daca vine, va rog sa il intrebati dumneavostra daca are curajul si -as zice eu si tupeul, sa priveasca in ochi un copil de 14 ani care are zeci de diplome obtinute la concursurile de matematica din tara si care acum 2 ani a fost la Olimpiada Nationala de Matematica, atunci cand acesta isi doreste doar un nou calculator, putin mai performant decat cel pe care parintii lui il foloseau in facultate si pe care acestia l-au transformat si rastransformat, dar pe care nu si-l permit; parinti care sunt bugetari amandoi , care au terminat o facultate si cate doua masterate si care castiga impreuna 25 milioane pe luna. Sa raspunda dumnealui daca din acesti bani ar putea sa traiasca 5 persoane intr-o luna, la bloc, mancand modest, imbracandu-se modest, muncind serios asa cum am fost educati de parinti , dar sperand ca maine se va schimba ceva si incercand sa ii convinga pe copiii lor ca in acesta tara cu cat inveti mai mult, vei avea macar mai mult respect .Ce i-ar spune dumnealui unui copil? Sunt tare curioasa.
    Va multumesc si va stimez pentru faptul ca ,de foarte multe ori in emisiunile dumneavoastra dati glas gandurilor ce ne framanta in fiecare clipa.
    Monica

  15. ok, tot ce inteleg este ca base nu e bun . asta e clar . dar ce propuneti voi !!?!??! ca pana acum tot ce aud este doar sa scapam de basescu . okay , scapam de el , than what? ce facem dupaia ? de ce sa scapam de el , sa veniti voi ,sa faceti ce?

  16. Daca asta nu pierde alegerile acum, trebuie sa invete “internationala” sa o cante la primavara cand le va pierde prin alt fel de ‘referendum”. Saracia si disperarea nu iarta pe nimeni.

  17. Vine,sigur vine.El nu are simpatii, antipatii ,el are doar INTERESE.Acumcă este în picaj,ar fi în stare să facă orice.
    D-le Victor aţi spus că veţi adopta o atitudine profesională,să însemne oare asta că nu îi veţi pune întrebări incomode(de fapt nu întrebările sunt incomode ci răspunsurile)?
    Sper că totuşi nu veţi abdica de la atitudinea intransigentă cu care ne-aţi obişnuit şi pe care o preţuim.Sper din toată inima !

  18. Nu cred că Băsescu vrea să dea ochii (mă rog, ochiul) cu tonomatul şef. Mai degrabă spaţul de emisie îl cere pentru emisiunea lui M.Tatu. Vrea şi el să fie de 3 x preşedinte ca bătrânul edec.

  19. @alex.dumitrascu
    “Cum dracu’ sa va ia pe toti finanteaza Romania chestia asta in 2010???”

    Bai nene, acum dupa ce ne injurasi pe toti, nu vad de ce ti-as mai zice “domnule”.
    Deci, bai nene, daca ai frustari, daca ai o problema cu economia Romaniei, daca ai problema cu cine ne-a dus in gaura imprumuturilor FMI, ia de du-te dracu’ matale labe 1, sau in fata Guvernului si racneste pana-ti crapa bojogii.
    Sau ia-ti sabia invarte-o in jurul capului si du-te la vot !

    “Pai tot ce pricepeti voi din economie e “cursul euro”. Da va dati cu parerea.”

    Nu avem noi site in care consiliem dupa capul nostru probleme economice, dar poate noi stim mai multe despre “cursul euro” chiar si cu ce se mananca acesta si poate chiar avem o viziune asupra starii economice a tarii.
    Si ne dam cu parerea ca asa vrem. E libertate de opinie.
    Sau n-avem voie? Decide cine? Tu? Ha!

    Ia suge tu, un corn cu lapte, daca nu ai dinti ! Si numara-mi oo-le !
    http://www.youtube.com/watch?v=qr71ew64eLM&feature=related

  20. Nu cred ca vine fiindca tu nu-i ridici mingea la fileu(ca Nasu`)si el de pe fundul terenului joaca mai greu.De..fumatul,beuturica…

  21. @monica: base, sa se uite in ochii unui olimpic???n-ar putea face asta nici daca n-ar fi zbanghiu. nu poti avea pretentia de la unu’ care povesteste (la deschiderea anului scolar, printre hahaituri) cum a ramas corigent. nu stie, nu vrea sa stie si nici nu il intereseaza ce inseamna valoarea unui om. ha, ha, ha!

  22. Daca vine, pune-i o intrebare: cand i s-o termina mandatul, daca nu-l leaga nimeni si ajunge parlamentar unicameral, i-ar place sa aiba presedinte de tara si de neam vreo clona iliesciana? Si sa-i spuna: Parlamentar Basescule, poti vota si cu doua maini, eu fac tot cum vrea muschiul din dotare-mi!

  23. E prea nebun ca sa nu vina. O sa vina macar pentru spiritul de fronda , pentru faptul ca are tupeu, ca vrea sa scuipe la Voiculescu in casa, o sa vina pentru ca sa se poata spune ca are curaj.
    Maestre, as vrea sa am gura pocita, dar mi-e teama ca daca vine tot curajul asta frumos si nebunesc al matale se va intoarce de partea lui Baee, macar ca asa e romanul:” Ai vazut ba, ca s-a dus? asta inseman sa ai “cojones”. Merita sa-l mai votsam odata”
    Dra repet, da dea Dumneazeu sa am eu gura pocita
    Cu toate cele bune,
    Un cititor de Citacu

  24. Am raspuns “DA” la sondaj deoarece cred ca base, in goana lui pentru voturi este in stare de orice, inclusiv sa participe la emisiunile televiziunilor pe care le considera ostile. De tupeu si nesimtire stim ca nu duce lipsa. Singura mea mare speranta este sa nu-l ierti. Daca are acest curaj si tupeu, sper ca isi asuma si riscul situatiei. Succes!

  25. daca vine marinarul chior la emisiune,va rog sa-l intrebati de ce este suparat ca ceilalti s-au intalnit la Grivco ,era mai bine sa se intalneasca la un restaurant?

  26. ciutacule, hai sa-ti dau niste sfaturi (nu ca ai avea nevoie!!!!!):
    -te bagi cu curu-n poarta si focu’ la ei
    -ai/n-ai mingea, tragi la poarta
    -joci din prima, nu te complici

    p.s. nu cred ca vei avea onorarea sa-l ai invitat pe THE SPECIAL ONE. Totusi, sa ai o sticla la gheata, just in chase

  27. Domnule Victor,

    Sunt un om mic intr-o lume mare.. si ca toti oamenii aveam o dorint.. sa o duc bine.. sa castig la loto.. etc.Singura mea dorinta e sa fiu in locul d-voastra pentru 10 minute cand o sa vina Base in studio sa imi descarc furia care o am in mine… si am ajuns sa nu o mai suport.. de 10 minute am nevoie.. de 10 minute langa el.. e singura mea dorinta si ultima..Pentru parintii mei bunicii mei si viitori mei copii 10 minute mi-ar fi deajuns.. 10 minute langa orice politician care ne seaca in fiecare zi si isi bat joc de noi … 10 minute..

  28. Bre, cum adică “v-aţi depus conştient candidatura”? Conştient? În ce l-ai văzut tu conştient ca să îl bănuieşti acu’ de păcatu’ ăsta?

  29. Cred ca daca il veti chema va veni, pentru ca e disperat, dar eu unul, nu i-as permite sa apara la antene, pentru ca a mancat destul kkt despre voi si despre mogul si, pur si simplu nu merita sansa asta.

  30. @george: Nu, nu port cravata orange. Am iesit din proaspat infiintatul PD prin 90 si ceva (inainte de 96), moment in care am decis si sa ies din politica (dpdv activitate, nu si ganduri). La inceput Basescu s-a impus in ochii mei si da, am votat cu el, prin cateva atu-uri. Aceleasi atu-uri, duse la extrem, m-au facut ulterior sa revizionez ce am gandit initial despre acel Basescu (il cunosc dinainte de 89 si stiu ca avea si atunci cojones). Din pacate nu cojones fac un om pe de-a intregul, iar diplomatia, lipsa de tact si sugrumarea cu fular orange l-au facut sa cada , in ochii mei, de unde statea…
    Ultima gafa monumentala a fost faptul ca a pemis fiicei lui sa candideze si s afie ajutata de Pdl. Urmatoarele gafe nici nu au mai contat. Daca il pastra pe Nica mai castiga ceva punctaj si atat.

    Referitor la ce am scris: Il cunosc indirect pe dl Ciutacu de cativa ani si am fost un sprijinitor, asa cum inteleg eu sa fiu, al emisiunii sale. Mi s-a parut o schimbare in genul acestor emisiuni pana in momentul in care am realizat ca Vorbe Grele merge pe linia lui Tuca Show: cu vorbe comandate. Din pacate toate emisunile Antenelor sunt directionate in miscarea anti-Basescu, ceea ce este, dupa opinia mea, o tampenie si o injosire a individului. Banuiesc ca dl Ciutacu, cunoscandu-i un pic trecutul, are si dansul cel putin o parte din aceste sentimente, dar observand toate emisunile Antenelor descopar ca pentru un pumn de dolari toti se ploconesc la Voiculescu. Un om fata de care nu am nicio stima. Si presedinte (acum onorific) la un partid de cea mai joasa speta.

    Nu am nicio stima nici fata de pedelei, niste basinosi non profesionali. Ca si Petre Roman…mereu ei vor fi esalonul 2. niciodata esalonul 1. Mereu vor fi frustrati ca nu pot ajunge prin propriile forte undeva. Ei sunt DOAR UMBRELE LUI BASESCU. De cand stim umbra este urmarea pastrarii luminii de catre sursa umbrei:)

    Deci s ama exprim rezumativ:
    – am votat candva cu Basescu
    – mi-a placut de Vorbe Grele
    – nu imi place PDL
    – nu voi vota PDL vreodata
    – aleg omul, nu ma intereseaza partdul
    – nu agreez politica emisunilor grupului INTACT care se pozitioneaza numai contra
    si inca ceva(ca refularea sa fie completa):

    Nu numai ca il aveau pe Badea, au mai transformat si Radio Romantic in Radio ZU cu niste mitocani de clasa…

  31. Asteptati de la Ciutacu sa-l “prafuiasca” pe Basescu…. Nu, “prafuiti-l” voi, singurei, in cabina de vot….

  32. Eu am votat ca nu va veni,deoarece emisiunea nu este cu ha-ha-uri si pentru ca prea va uraste.As dori sa vina si ma rog pt dvs sa fiti la fel de inspirat ca intotdeauna si sa-l demascati pe tiran.Ca are tupeu mare,mare de tot,o stim,dar sa stea fata in fata cu CIUTACU e prea de tot,inseamna ca n-are nimic de om in el.Doamne cat il urasc!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.