Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Vine Traian Băsescu la “Vorbe grele”?

Vine Traian Băsescu la “Vorbe grele”?

Excelenţei sale Traian Băsescu, preşedintele României

Domnule preşedinte,

Întrucât astăzi v-aţi depus conştient candidatura, Antena 2 tocmai a primit o solicitare oficială de timp de antenă pentru campania electorală din partea domnului Sever Voinescu (purtătorul dumneavoastră de cuvânt în campania prezidenţială), eu realizez unica emisiune politică a postului, iar dumneavoastră mă onoraţi cu atenţia constantă (atât pe blog, cât şi la Vorbe grele), scurtez birocraţia. Răspund personal.

Dincolo de suprinderea că nu domnul Valeriu Turcan vă reprezintă-n campania electorală (sper că e bine cu sănătatea) şi că de pe hârtia trimisă de domnul Voinescu lipseşte referirea la bunul simţ, vreau să vă asigur, domnule preşedinte, că invitaţia publică pe care v-am făcut-o în repetate rânduri rămâne deschisă. Înclin să cred că faptul că, în cei doi ani şi jumătate de existenţă ai emisiunii, nu aţi reuşit să ajungeţi la mine-n studio a fost cauzat de programul dumneavoastră încărcat.

Dat fiind că sunt o fire mai boemă, aspectele financiare ale competiţiei electorale (în general) şi ale candidaturii dumneavoastră (în particular) nu mă interesează şi aş prefera să nu ne încărcăm cu asemenea amănunte nesemnificative pentru amândoi. Veridicicatea informaţiei vă poate fi confirmată imediat şi de stafful electoral al fiicei dumneavoastră, domnişoara Elena Băsescu, astăzi europarlamentar. Din acest motiv, reglăm doar aspectele strict jurnalistice ale eventualei dumneavoastră participări la emisiunea Vorbe grele, realizată de mine şi difuzată de Antena 2.

Sunt un om de cuvânt, domnule preşedinte. V-am promis public egalitate de tratament cu restul candidaţilor şi, dacă mă veţi ajuta, îmi voi onora promisiunea. Întotdeauna o fac. Pe cale de consecinţă, deoarece domnii Crin Antonescu, Hunor Kelemen, Sorin Oprescu şi Mircea Geoană au avut la dispoziţie câte o oră pentru a se prezenta poporului suveran, iar domnul Corneliu Vadim Tudor a acceptat deja, de principiu, invitaţia mea, vă rog să-mi comunicaţi, domnule Traian Băsescu, ziua când să vă aştept în studioul Antena 2 din complexul expoziţional Romexpo. Fiindcă eu nu fac emisiuni în altă parte nici măcar de dragul dumneavoastră.

Cu amendamentul că singura mea condiţie prealabilă este (ca şi-n cazul anterior al Elenei Băsescu) nici o condiţie, cu speranţa că resentimentele umane bilaterale nu trebuie să vă umbrească şansa de a participa la singura emisiune tv din România cu creştere de 40% în ultimul an calendaristic şi cu precizarea absolut necesară că acţionarul majoritar al Grivco patronează şi Antena 2, vă aştept la o discuţie liberă.

Cu respectul cuvenit egalităţii de şanse pe care o datorăm tuturor candidaţilor,

Victor Ciutacu

 

    [poll id=”27″]

Comentarii

comentarii

Similar Posts

223 thoughts on “Vine Traian Băsescu la “Vorbe grele”?

  1. Daca vine,desi nu cred,sa fie filmat tot timpul din fata,sa i se vada ambele urechi!Veti vedea ce FATA DE MAGAR are dictatorul!

  2. eu cred ca nu vine…prefera non-combatul mai nou gen TVR,Maruta ….daca vine ai suficienta forta sa faci scor de 3-0 la pauza…e disperat si va face greseli

  3. Sunt convins ca va veni…! Are o parere foarte buna de el insusi ca sa se indoiasca de faptul ca nu ti-ar putea face fata…! Si fi pregatit cu “sistemul nervos” ca nu se va jena sa faca uz de mojiciile sale caracteristice pt a incerca sa contraatace sub centura… ,si mai ales pt a da lectii “elevului” Boc ,cum face fata “asa-zisul maestru” ( al ticalosiei …, as completa eu…) Bafta! ( sa-l vad plecand scancind de la emisiunea ta…)

  4. haaaaaaaaa?????
    Pot zice doar atat: daca ii puneti intrebari …. stanjenitoare ma uit la emisiune (cat mai multe, cat mai stanjenitoare), altfel daca aveti dreptul la 1-2 ……..

  5. cred ca va veni la una din multele emisiuni de divertisment din antena 2,judecand si dupa traseul actual(marula promotor .. la te pui cu blondele as vrea sa-l vad :d)

  6. Pun pariu ca vine si asta pentru a arata ca se lupta cu “sistemul ticalosit” fara frica. Daca n-ar veni, n-ar fi de mirare, ar avea mult de pierdut (din capitalul electoral). Sau sint eu prea democratica, cu totalitarismul si dictatura basesciana??

  7. Din vot lipseste optiunea

    NO fucking way

    P.S.
    Iarta-ma Victore pentru limbaj,daca crezi ca vine chiar ca esti boem.Poate doar niste clipuri electorale.

  8. Bre nu ca data trecuta…si apropo pune tonomatul pe masa si arunca si niste teancuri cu bani acolo…

    Oricum visam!

  9. eu am votat “da”, in virtutea dorintei mele intime de a-i vedea beregata aia, larga cat o sticla de whisky, prinsa fara mila intre coltii “dobermanului”…8o|

    acest gollum ne tot freaca de niste ani ca-i posesor de cojones (cel putin cat ale unui cetaceu) asa ca sunt tare curios sa vad daca-i si adevarat.
    insasi faptul de a da piept cu victor eu l-as considera un act de curaj.

    daca nu vine, indiferent de motivul invocat, o sa-mi dovedeasca (a cata oara?)ca nu-i decat un monstrulet urat, a carui singura obsesie este sa-si frece inelul maron (udrea stie mai bine) recitandu-si litania aia nesfarsita: my precious…my precious…my precious…
    (N)(N)(N)

  10. Eu am votat ca NU vine dintr-un motiv foarte simplu. Jigodiile ataca doar in haita. Pana sa-si faca haita personala se gudura la picioarele oricui asigura adapost unuia ca el. Isi mai aduce cineva aminte cat de puerile erau glumele sale la sedintzele cu Roman si ce hahait umil stia sa interpreteze? Un Dinu Paturica al zilelor noastre in toata “splendoarea” lui. D-le Victor, mi-ar placea sa te vad in postura asta, desi stiu ca nu vei razbuna pe nimeni, nici macar pe dumneata insutzi. Nu prea cred ca ai cojones sa te dezbraci de caracter pentru o astfel de nulitate. Cred ca esentza la ceea ce zic ar fi preceptul stramosesc: Daca te iei la tranta cu un KKT, ori il dovedesti, ori te dovedeste, tot te murdaresti. Ipochimenul e prea lash ca sa vina la Antena 2, iar tu sper ca ai suficienta deminitate sa nu te duci la el nici macar ca sa te umileasca garzile cu un control corporal ca la carte. Dar daca insista cere-i sa-tzi trimita 322 de masini de lux de insotzire de la SPP, cere-i sa puna un banner continuu de la Antena la Cotroceni pe care sa scrie: “Aceasta noua bulibasheala pe strazile Bucurestiului este determinata de cererea presedintelui Farthescu ( pardon Basescu ) de a participa la campania electorala din adapostul sau caldutz. ” Sa itzi puna la dispozitzie cate un pahar cu apa proaspata la fiecare 3 minute si o masca de gaze in caz de fortza majora. Iar ultima conditzie printre celelalte pe care le mai gasesti: sa inlocuiasca fotoliul pe care ar urma sa stai cu unul neradioactiv.
    Crezi ca ajunge? Mai bine uita de basescu si ocupa-te de treburi serioase ca cererea respectiva e doar o diversiune oricum.
    PS. Nu gasesti un Trabant sa-l conduci pana acolo ? O sa fie de mare efect insotzit de 322 de masini de la SPP.

  11. Domnule Ciutacu doua cuvinte: ESTI MORTAL!
    LOL
    Pacat ca nu am televizor care prinde programul tau! Da, basescu o sa vina la emisiunea ta din doua motive: 1. are foarte mult tupeu
    2. sa ti-o spuna el mai bine ca boc! lol
    Basescu vine!

  12. Sunt scarbit. Dau drumul la stupidizor, imagini din parlament. Il vad pe Boc, si pe langa el, plin de sine,un individ pe care il cunosc. Cand stau sa ma gandesc ca era sa ii dau una in mufa in urma unor cuvinte jignitoare pe care m i le a adresat…pfff..si ce mic s-a facut cand m am indreptat inspre el…mic, mic, mic. Si apoi lipeala pe langa mine, cum ii sta bagatorului de seama in fire. Coloana vertebrala, zero, morala indoielnica, pregatire profesionala – la distanta. Acu se umfla in pene prin Parlament, si isi gadila orgoliul compensand complexul datorat staturii de pitic( pe banii vostrii, ai mei etc). Dar…cum zice Base, sa nu ma mai uit la tv, ca o sa vad o Romanie frumoasa:)) e adeptul zicalei -”Ati prostit poporul cu tembelizorul

  13. Va Salut. Consider ca va veni. Si asta pentru ca in buna masura politica presupune ipocrizie si boli ale coloanei vertebrale. E in interesul d-lui sa vina. Ca esti injurat, scuipat sau apreciat, in campanie importanta e audienta – Oricum, ca alegator ma intreb “Eu cu cine naiba votez?” Nu prea ai de unde alege. Parca sunt toti din piesele lui nenea Iancu. Mai comic e faptul ca si noi, facem parte fara sa vrem din aceleasi drame…

  14. Nene Ciutacu, eu zic sa ca nu o sa vi9na ,dar daca vine aprovizioneaza-te cu pampersi , ca nu se stie…..
    PS. Jos Basescu !

  15. Daca vine Avramescu va fi circ , minunat.Daca vine astalalt schimba-i subiectul la fiecare 30 de secunde contreaza-l ( ca nu suporta asta) si l-ai terminat , se va enerva si va spune multe prostii.Sper sa nu planga.Sa vina , sa vina .Ciutacule !am pariat pe tine.

  16. oricum, sa n-aiba apa minerala pe masa. baga si tu ceva fara bule, prigat cat mai acru, nu zahar ca-i face rau! sper sa-i storci un hohot de lacrimi. nu-i greu, ca-i labil si culmea vrea sa si para labil. cica da bine la telenoveliste. acuma depinde.. daca-i in sevraj sau nu=)).
    e haios de dement asta de face de ani de zile semantica mamei moarte in cosciug cand saraca zbenguie liber in natura.
    si nu uita! pune-i poza mogulului pe masa sa-l infurii de tot.

  17. d.a.
    vine. eu pun pariu pe o stela (scris involuntar gresit ca sa nu fiu acuzat de reclama). si cand pun pariu pe asa ceva, niciodata nu pierd 🙂

  18. Eu cred că va veni deoarece este în interesul său să se vadă lângă tine şi îţi spun şi de ce.
    Ştie că ai bun simţ şi se va prezenta!

  19. Va veni o sa vedeti. Jucatorul va face orice pentru a incerca sa creasca electoral. In inconstienta sa va veni.

  20. Ar fi cel putin interesant, dar nu vine, n-are cohones. Ne-a dat motiv sa vorbim despre el iar.

  21. Cred ca Basescu va veni!
    E prea diperat dupa voturi (eu cred ca in final va avea sub 30% in primul tur)si aduna de peste tot: prostitutie legalizata, pensii, reducere parlament, moguli, droguri usoare, tigani etc.
    Cred ca trebuie s mai lansezi o competitie in care sa ceri publicului si blogg-erilor sa posteze aici ce intrebari vor sa fie adresate lui basescu. Astfel nu te va putea acuza de partizanat, pentru ca vei citi intrebarile poporului.Ddesigur ca serviciile ii vor da intrebarile dar decizia selectarii lor iti va apartine.
    Referitor la Grivco si faptul ca presedintele si PDL o rostesc cu gura plina si minie proletara in priviri. Cred ca raspunsul e simplu pentru faptul ca s-au intilnit la Grivco si nu inteleg de ce cele 4 partide nu o striga din toti plaminii: E singurul loc unde nu puteam fi ascultati ilegal!

  22. Probabil ca domnul sever voinescu a devenit capo de tutti in campanie la nominalizarea lui Zeus si pentru ca se vrea sa mai seduca ceva intelectuali si studenti cetetori de Dilema veche.
    Din pacate domnul Sever Voinescu de azi e departe de cel care scria acum citiva ani despre constitutie si statul de drept. Opinez ca a uitat de acele articole deoarece soata sau soacra au folosit gazetele vechi pentru a ambala borcanele de zacusca.
    Acum domnul Voinescu, spiritual de altfel in talk show-uri, cind e pus in fata unor argumente legale, o da pe observatii spirituale (cred ca asta l-a incintat pe Zeus) si pare intradevar cu mult peste multi interlocutori, realizatori si reporteri.
    Stiu si de ce ii este asa usor domnului Voinescu acesta meserie de spalator de cadavre in slujba PDL, pus sa explice si sa apere PDL si pe Basescu: domnul SV a citit si a retinut destul de bine nuvelele lui V. Voivulescu care scria despre spalatorii de cadavre din comunitatea evereieasca a Bucurestilor, despre modul in care acestia reuseau sa treaca pestre prejudecati si constringeri morale.
    Punctul slab al lui Voinescu, ca dealtfel si al celor de la dilema, este ca dintr-un elitism dimbovitean este cam rupt de realitatile tarii.
    Baselu crede ca sarmul lui si pomenile electorale ale PDL vor atenua disperarea cetatenilor(ati observat sper ca folosesc toti “popor” si nu “cetateni” – asta spune multe).

  23. Victore asta vine sigur dar trebuie sa te pregatesti bine.Ei sa vezi ce audienta o sa ai mai ceva ca finala Ligii Campionilor.

  24. Nu va veni ca Victor Ciutacu nu-l pupa in c*r si asa ca n-are de ce sa vina. Oricum daca gresesc si va veni sa nu patesti dle Ciutacu la fel ca si colegul de face emisiunea ProVest (imi scapa acu numele) cand a fost atentionat ca ii vorbeste urat “sefului statului” atunci cand acesta ii amintea ba promisiunile din campanie, ba “planurile” externe marete dar esuate. Absolut incredibil tupeul, obraznicia si lipsa de bun simt pe care acum (ironic nu-i asa) vrea sa o promoveze individul acesta.

  25. Subscriu continutului scrisorii si vreau sa fac un scurt comentariu la paragraful cu D-l Turcan.Va propun sa priviti relatia tot mai rece dintre d-l Stolojan si Presedinte,scaderea incisivitatii d-nei Turcan in a-l apara pe Presedinte,inconsistenta punctelor de vedere ale d-lui Turcan in legetura cu reprezentarea presedentiei si atunci sper sa descoperiti ca D-l Basescu nu se mai bucura de sprijinul celor nominalizati anterior,prin urmare,este nevoit sa se reorienteze spre altii.Ramane de vazut daca va reusi.Sper sa NU!

  26. Hahaha … vorbind de decretul pentru organizarea referendumului, preşul jucator o dadu in cele sfinte ” sa consfintesc” !
    Poate se hirotoniseste si-si aroga si functia lu’ Preafericitul 😉
    “E la fel de periculos să-i dai unuia ce şi-a ieşit din minţi o sabie, ca şi unui ticălos puterea.” – Euripide
    Ptiu drace! Doamne apara si fereste!

  27. De venit o sa vina, pentru ca ii place sa fie provocator… a mai fost si la o emisiune cu CTP-ul in urma cu cativa ani. Imbraca-te cu haina anti-rahat, ca o sa arunce. Apropos… poti sa il intrebi de unde gogomania cu USA au numai 100 si ceva de senatori la 200 si ceva de milioane de locuitori? Fiecare stat are guvernator (presedinte) si parlament propriu, pe langa cel federal. Carolina de Nord are, de exemplu, 51 de senatori si 124 de deputati la o populatie de aproximativ 9 mil de locuitori.

  28. Tare poza cu tonomatu! daca m-as insura a doua oara… as imprumuta tinuta! si atitudinea!! hihihi!
    Follow the leader!

  29. DATORIE EXTERNA DE 30% DIN BUGET PE 2010 !!!!!
    Fiti-ar Pogea al dracului domnule Ciutacule!!!
    Ziceai ca ‘se pricepe sa invarta cifrele” si te ofuscai ca de ce-l injur ca e inginer. Pai nu-l injuram ca e inginer, il injuram ca e ministru de finante.
    Uite ca a invartit cifrele.
    Cum dracu’ sa va ia pe toti finanteaza Romania chestia asta in 2010???
    Pai serviciul datoriei externe de 30% din pib inseamna practic ca din 3 euro produsi sau castigati de fiecare, un euro se duce pentru alea 9 luni de “guvernare”.
    Parca vad ca in campania asta electorala o sa fie ocolit subiectul ca plictisitor si lipsit de “audienta”. Fi-v-ar audienta a dracului jurnalistilor! Ati tinut batista pe tambalul criminalitatii economico financiare, ca de asta vorbim. Cine a semnat si cu ce mandat acordul cu FMI? De ce va inchinati la Isarescu si la bnr? Pentru ca nu pricepeti ce se intampla?

  30. domnule victor,

    imi place tare mult sa te ascult seara de seara ce le faci politicienilor, dar mai ales cand sunteti invitat la dl.gadea in emisiuni.si pot sa argumentez logica gandirii mele:spui lucrurior pe nume,fara de fite si false modestii.chiar si cand sunteti mai putin bine dispus sa-i faceti harcea-parcea pe politicieni se cunoste ca sunteti profesionist in tot si in toate.da,aveti dreptate,sunteti cel mai bun in toate.va stimez si va apreciez.

  31. Desi mi-as dori sa-l vad nu sunt sigura ca are curaj. Cred ca mai mult i-ar conveni pe la Capatos sau pe la Brancu ca asta-i place,sa ,,behaie” in stilul caracteristic de marinar necioplit.Cred ca Ciutacu e singurul care-i face fata.Bafta!!

  32. please, don’t; de fiecare data cand ii vad pe imputitii astia portocalii m-apuca dracii si schimb imediat postul; nu mai suport sa-i aud (daramite sa-i ascult) nici macar o secunda

  33. Nu-i trebuie curaj lui base pt. a veni la emisiune, este destul de mitocan pntru asta. Si cum lui ii trebuie adversari pe care sa-i bata, sunt sigur ca de-abia asteapta. Temerea mea este insa ca voi nu sunteti destul de profesionisti pt. a face ceea ce trebuie din prezenta sa. Vezi emisiunea cu eba.

  34. La “Te pui cu blondele”, “Schimb de mame”, “Nora pentru soacra (Ginere pentru socru)”, “Fata(Fetele)lui Tata” si altele, nu ar vrea Basecsu sa participe? Eu ii doresc din tot sufletul sa participe la emisiunea “Aruncati din tren”. Definitiv!

  35. @everybody: daca vine, ceea ce ma cam indoiesc, atunci puteti sa fiti convinsi ca ma voi comporta profesional. refuielile mi le rezolv altfel.

  36. nu,nu cred care sa vina la emisiune dl.presedinte iar unul din motive e faptul ca nu stie intrebarile cu mult inaine si altul,dar nu in cele din urma, e faptul ca nu va poate suferi cu nici un pret.il complexati pe viata!!!!!!dana

  37. Eu am votat ca vine. Adica eu daca as fi candidat as veni. As lua 2-3 pastile de distonocalm, o votca ceva…dar as veni ca trebuie sa demonstrez ca-s cel mai tare din parcare. Ma fac frate cu dracu’ pana trec puntea.
    Pariu ca vine?

  38. Unul din putinele motive ramase in picioare pentru care as vota pe Traian basescu este modul aproape lipsit de orice norma a jocului prin care Antenele i-o dau la gioale mereu. Normal ca nici textul de mai sus nu face exceptie si, in spatele frumusetii cuvantului folosit, gasim calea de a lovi si acum. Numesc aici doar fraza: “[…]vă rog să-mi comunicaţi, domnule Traian Băsescu, ziua când să vă aştept în studioul Antena 2 din complexul expoziţional Romexpo. Fiindcă eu nu fac emisiuni în altă parte nici măcar de dragul dumneavoastră”. Aceeasi fraza se putea pune altfel.

    Imi pare rau dle Ciutacu ca sunteti una din marile mele dezamagiri. Probabil ca nici aici nu l-ati depasit pe prezidentialul Basescu, el m-a dezamagit mult mai mult. Nu reusiti deloc sa va opriti din furia asta pe care o aveti. Nu sunteti genial, de aceea nici nu am de ce sa va scuz. Erati un oma care speram sa spuna vorbe grele si drepte. Mereu grele, din ce in ce mai putine ori drepte.

    Daca va veni Basescu la emisiune sper din partea amandorura ca veti comporta ca doi gentlemeni. Sper din tot sufletul.

    O zi superba

  39. Ziceati intr-o emisiune la Sinteza zilei, ca daca TB mai are si alti consilieri ca Voinescu si Avramescu, garantat nu va castiga prezidentialele. Poate aceasta solicitare de timp la Antene este doar o provocare, sa vada care e rationamentul Dvs., ca in nici un caz, nu au adresat solicitarea departamentului respectiv, ca n-ar fi stiut ca sunteti singurul care prezentati emisiunea Vorbe Grele.
    Raman la parerea ca a fost un fel de momeala aruncata sa vada daca nu cumva v-a induiosat ideea ca Presedintele vrea sa vina in emisiunea Dvs.
    Cu stima.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.