Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cum se va răzbuna pe mine Băsescu?

Cum se va răzbuna pe mine Băsescu?

Dat fiind că, de când s-au încins spiritele electorale, primesc din ce în ce mai multe atenţionări (de la cele  amabile, până la jigniri şi ameninţări oribile) că după ce va fi reales Băsescu o să fiu un om terminat, vă provoc la un (nou) mic şi colectiv exerciţiu de imaginaţie. Puneţi mână de la mână şi creionaţi-mi cruda soartă postlectorală. Poporul suveran al Ciutacosferei are destulă imaginaţie. Vă consult!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

359 thoughts on “Cum se va răzbuna pe mine Băsescu?

  1. Daca vrea sa se razbune dupa ce va fi reales puteti dormi linistit. Daca vrea sa se razbune in caz ca nu e reales, considerand ca aveti un aport la infrangerea lui, cred ca ar gasi ceva mijloace. Eu oricum cred ca nu castiga alegerile, a uitat niste reguli elementare intr-un razboi: a unit opozitia, in loc sa o dezbine si a deschis prea multe fronturi. Isi inchipuie cumva ca va mai fi votat de profesori, de medici, de pensionarii din armata si politie etc.

  2. te va face purtator de cuvant a lui boc.m-am saturat de fata lui, de ceea ce spune, e atat de ipocrit, si are ca slugi niste trepadusi de te apuca greata.brrrrr…..

  3. Personal, am mai multa incredere in dumneavoastra ca veti sti sa va aparati spatele decat in ce ar putea nascoci portocalii. Ganduri bune si toata sustinerea mea. PS Chiar sa-si dea cineva foc in piata probabil ca nu, dar sa iasa pentru sustinere …. cred ca s-ar aduna. 🙂

  4. Victor, nu va face nimic.
    Este din ce in ce mai greu sa faci cuiva ceva, mai ales ca toate aparatele sunt pe ei.
    Va trimite cateva avertismente sublime, cu speranta ca ai sa te inmoi de la ecoul lor.
    Dusmanii lui sunt prietenii tai, si invers.
    Sa ai un weekend relaxant!

  5. offtopic: scuza-mi intrebarea dar chiar crezi ca merita?…ai avut ceva de castigat?…ai fost mai fericit?…crezi ca a contat?…cu tine sau fara tine, tot acelasi gen de “votanti” avem si din pacate, in viata reala minoritatea se supune majoritatii….

    bafta!

  6. Victor, ma sperii, ce treaba are familia ta cu ce faci tu?
    Nu are cum sa se-ntample asa ceva.
    Si daca Doamne fereste se-ntampla, iese circ mare.

  7. Eu as lua-o in serios.
    Mie pe bune imi ese foarte teama de ce va fi dupa 6 Decembrie daca se va intampla pocinogul cu realegerea. Ma gandesc serios sa emigrez. Oricum cred ca cei din clica prezidentiala sunt in stare de orice. De la dosare mizerabile pana la amenintari fizice. Gandeste-te la Vladut, mai intai. Si eu ma gandesc la copilul meu si de asta ma gandesc sa emigrez.
    Toate cele bune si Doamne Ajuta !

  8. De ce ti-e frica nu scapi!Chiar asa de important va credeti incit sa se puna la mintea dvs. un presedinte de tara din UE?Oamenii zdraveni la cap din tara asta nu citesc presa de scandal si nu se uita la televizor.Ce-ai avut si ce-ai pierdut d-ule Citacu?Chiar asa multi bani se cistiga din datu’ cu parerea prin ziare si la tv?Chiar asa periculos e d-ul Basescu?Parerea mea este ca d-ul presedinte este in primii 10 comedianti ai tarii, oricum dupa Vadim, Gigi, Boc, Badea, Dinescu adica pe pozitia 6.Mai bine vezi cum il pacalesti sa-ti dea suvita, facem business, o vindem la turci sa o puna linga sabia lui Stefan cel Mare.

  9. putem sa stim organigrama aparartului prezidential, sa vedem cu cat a crescut fata de alte perioade (personal, buget, deplasari intern si extern)

  10. poti sa afli care este documentul european care propune sau impune ??? statelor membre sa aiba doua camere in parlament.

  11. base tr batut cu armele lui adica cu prostia lui iar emisiunea in care o sa/l ai invitat (tu sau antena3) tr pus video ce a declarat si apoi contra argumentul si apoi sa vedem ce mai spune
    – se poate afla de cand este angajata “aia mica” la Luxten, care era salariul, ce presta etc
    – aia mare in acte cu cat a vandut casa cu cat a cumparat, a platit taxe la stat etc
    – el cu terenul de la casuneanu
    etc

  12. Eu cred ca va veni la tine in emisiune, pentru ca are un tupeu extraordinar. Acum depinde cine pe cine va domina. El este invatat sa i se puna intrebari de genul: Tov. presedinte nu-i asa ca cerul e albastru? Si el sa raspunda : Ha, ha, ha, asa este!
    Sper sa nu-l lasi sa te domine si sa-i pui intrebari incomode. L-as vrea in corzi pe Tiran!

  13. nu se va razbuna pt ca nu se va realege.asa ca te vei alege in schimb cu-n invitat permanent la vorbe grele

  14. Victore nu il subestima pe chior asta fata in fata cu cineva e mielusel dar in schimb e un uneltitor perfid si pune pe unii sa ti fure masina de fata cu tine si in caz de ripostezi te baga la zdup pentru agresiune [vezi cazul Becali] asa ca Doamne fereste sa mai prinda asta 5 ani ca presedinte si asta depinde si de noi….nu vota Base…ca vom ajunge sa cerem azil politic in Uganda.

  15. ia stai as: cum adica, o sa fii un om terminat? da’ cine e imbecilu’ care are impresia ca esti neterminat?

  16. Va va pune la acelasi birou cu dl Avramescu… In pauza de cafea, veti prezentadnei Udrea, harta meteo privind statiunile montane….

  17. Daca va castiga alegerile e destul de inteligent cat sa stie ca razbunare mai mare pe ciutacosfera sa nu existe! Nu?

  18. Daca ramine presedinte,cu putina presiune, mogulii se reorienteaza si nu mai ai serviciu. Dar stai linistit,Basescu in veci nu va mai avea nici o functie importanta in Romania.Ba dimpotriva,principala lui grija va fi aceea de a se apara el sau a disparea la momentul oportun.Asa ca Victore esti cistigator.

  19. va paste o frumoasa, si cincinala, cariera de consilier pleniprezidential pe probleme problematice pe langa cotroceni. multe si indelungi succesuri!

  20. “@Adriana: eu nu mai sper demult…

    De Victor Ciutacu pe 23 October 2009 la 1:31 pm”
    Domnule Ciutacu, nu vreau sa va dau asigurari gratis dar eu nu cred ca o sa va faca ceva rau familiei. Motive:
    1.experienta proprie – mi-a atacat pe cei mai puternici din familie intai
    2.risca prea mult ca tu sa fii ok si gura sloboda.Stie ca ai fi in stare sa faci crima daca se intampla ceva familiei tale.
    Daca APUCA sa se razbune pe tine, va incepe impotriva persoanei tale si nu a familiei.
    Eu cred ca totusi “randul tau” e way back. He still has lots to silence first.

  21. ce zici despre niste audieri maraton la dna, o retinere de 24 de ore urmata de o prpunere de arestare preventiva?

  22. DECRETUL EMIS DE BASESCU ESTE NECONSTITUTIONAL. ART.69/2 DIN CONSTITUTIE SPUNE CLAR: ORICE MANDAT IMPERATIV ESTE NUL. TOCMAI DIN ACEST MOTIV REFERENDUMUL PENTRU APROBAREA MODIFICARILOR CONSTITUTIEI ARE LOC DUPA VOTAREA LEGII RESPECTIVE DE PARLAMENT. REPET. DUPA VOTARE IN PARLAMENT.ASA CA, ACEST REFERENDUM ESTE CONSULTATIV SI NU IMPERATIV. DEGEABA VORBESTE BASESCU DESPRE OBLIGATIVITATEA VOTARII IN MOD FIDEL IN PARLAMENT.

  23. Nu a reusit pana acum sa transforme vorbele grele in vorbe dulci,asa ca va fi nevoit din postura de fost presedinte,sa va asculte in continuare dezvaluirile din trecutul sau de presedinte,primar,ministru,intr-un cuvant de cel mai batran bugetar,pentru ca in toata viata lui Basescu a fost un slujbas platit din banul contribuabilului.

  24. pai reteta e simpla, ca si la dan Iosif, gen silinescu, antonie Iorgovan, Musetescu, Timofte = leucemie, ai grija

  25. Cine a trait ororile dictaturii lui Ceausescu poate improviza multe scenarii deja folosite de securistii-comunisti. Cele mai uzuale sunt acelea de a te lasa fara mijloace de trai si in cazul de fata se va razbuna pe Mogul. Se mai pot folosi toate informatiile despre familie si puteti fi santajat.Nu va fi usor sa traiti in Romania sub amenintari! Sunteti tanar,mergeti mai departe,in Europa.Dar noi cei care l-am urat pe Traian Basescu vom suferi desemenea la fel de mult.Eu va spun ca daca Romania il alege pe Basescu,nu va mai merita,deci n-are rost sa va straduiti sa luptati pt binele unei tari cu cetateni rauvazatori.Vom avea ceea ce meritam.Sunt atat de suparata pe oameni,caci i-a orbit falsa democratie si interesele meschine materiale si nu mai privesc spre un viitor sigur pt copiii lor.Pt oameni,in general,starea materiala exclude moralitatea si bunul simt,deci numai starea materiala le aduce siguranta,uitand cat de trecatorare sunt toate,luam cu noi dincolo de mormant ce avem in suflet si in minte.De aceea va sfatuiesc sa aveti in vedere linistea familiei si sa va orientati spre alte zari.

  26. Cele mai uşoare pedepse ar fi:
    1. Să vină mascaţii la Dvs. să vă puie cu forţa un tricou portocaliu în fiecare zi
    2. Să vă trezească cineva în fiecare dimineaţă pe la 5 cu acordurile imnului PDL cu nişte boxe gigantice
    3. Să vă fabrice vreun procuror dosar penal, aşa cum numa’ procurorii lu’ Morar ştiu să o facă
    Cea mai grea pedeapsă pentru Dvs. ar fi următoarea:
    Să vă roage personal să-l lăsaţi în pace, că el se gândeşte la popor… N-ARE ŞANSE!!!- Zic io… 😉

  27. Iti spun eu care e planul pentru tine.
    Te iradiaza si in 2 ani faci cancer de prostata si de ficat. Iti pune la usa langa sonerie putin uraniu ca sa te ia dracu si pe tine si pe cei care vin si pleaca de la tine de acasa, dupa ce au trecut pe usa de vreo cateva ori. De fapt deja se intampla lucrul asta de vreo juma de an. De ce crezi ca ai slabit asa in ultima vreme? Te-ai mai verificat la doctor?
    Glumeam, vezi sa nu te duci sa scoti soneria de pomana, promit ca nu e nimic acolo XD.

    Sau sunt sanse sa iti rupi gatul la stop 😉

  28. Te crezi prea important, nu faci decit ce scrie in fisa postului. Sau iti inchipui ca mai crede cineva altfel?..Stai flexat nu vei pati nimic, poti dormi linistit

  29. N-o sa patesti nimic domnule. Nici daca o sa fie nici daca n-o sa fie presedinte. In general amenintarile ii sperie doar pe cei slabi de inger.

  30. pe mine m-a amenintat PSD-ul chiar azi, asa ca te inteleg. sper sa ma intelegi si tu cand iti spun ca imi doresc sa ajunga presedinte orcine in afara de geoana…

  31. “În martie 2007, primarul Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu, a fost avansat, în cadrul unei ceremonii găzduite de Cercul Militar Naţional, la gradul de colonel în rezervă printr-un ordin al ministrului Apărării [1]. Printr-un decret prezidenţial din 1 decembrie 2008, Neculai Onţanu a fost înaintat în gradul de general de brigadă în rezervă (cu 1 stea) în Ministerul Apărării ” foarte tare ,din 2007 pana in 2009 Ontanu a ajuns de la lt-col in rezerva la grad de general 2 stele … sunt “caporal” in rezerva (functie sergent ca sunt pe specializare cercetare in dispozitiv) cand ajung general daca votez Base ??? ca oricum e grad onorific nu castig bani … ???

  32. Te va determina, prin orice mijloace, sa lucrezi pentru el…Sa ii oferi consultanta, dimineata la prima ora…Cred ca e supliciul total

  33. Personal cred ca toate aceste amenintari sunt niste intimidari de scurt timp (adica pe perioada campaniei), ei cred probabil ca in asa fel veti fi “mai potolit”.

  34. Pai depinde…Daca e atat de smeker pe cum se da, probabil ca in gluma iti va oferi postu de premier!!!:))SI apoi incepe sa te toace ca pe Tariceanu!:D…
    Iar daca e doar prost, probabil va incerca cu orice mijloace sa te dea afara de la antene, ceea ce invariabil inseamna afara de la jurnalu, deci si vizitatori mai putini pe blog!
    Iar daca nu e in stare de nimic, lucrurile vor ramane ca si pana acu!
    Da invers…te intreb sincer, daca Basescu pierde, peste 2 ani va avea vro sansa sa ajunga in studioul tau??

  35. Draga domnule Victor Ciutacu,
    Da, este trista situatia jurnalistilor independenti din Romania (pe dvs. va consider un jurnalist independent, chiar daca profesati la Trustul Intact). Ce se poate intampla lui Victor Ciutacu, daca iese Basescu a doua oara!? Probabil veti dori sa emigrati, asa cum am facut eu, nemaisuportand mizeria politica de pe Bahlui si Dambovita, dar am schimbat raul cu un rau si mai mare. Nastase a fost un ticalos, si practic m-a obligat sa emigrez. Hrebenciuc s-a dat de ceasul morti, ca sa anihileze postul meu de televiziune Tele M Iasi; am preferat sa vand studioul pe nimic si sa incerc o noua viata. Din pacate, fie painea cat de rea, tot mai buna este cand o stii din tara ta; dar Canada nu importa paine romaneasca. Politicienii din Romania au distrus multe destine, asa cum au facut comunisti cu bunicul meu, cu tata si cu multi alti romani, la: Ramnicu Satrat, la Canal, la Salcea, etc.
    Ramaneti pe baricade si luptati cu aceste naparci; asa imi veti face, suportabila, viata de emigrant si imi veti ostoi dorul de patria mama. Voi reveni in Romania, la anul, cu trei volume editate: “Romania rela”, “Naufragiatii” si “Faptele lumii”, sperand sa va intalnesc.
    Cu respect,
    Ticu Isari

  36. @Emil Calinescu: in ziua primului abuz politic la adresa lui, e invitatul meu

  37. Problema nu e daca iese din nou Basescu, ci daca NU IESE! Atunci va fi inceputul sfarsitului pentru trustul Intact.

  38. Vei fi obligat , ca pentru tot restul vietii tale , atit cit vei mai avea emisiuni , indiferent de post(radio sau tv) sa incepi si sa sfirsesti fiecare emisiune cu:
    “Basescu e cel mai tare”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.