Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Cum l-a executat Kovesi pe Vântu în Evz

Cum l-a executat Kovesi pe Vântu în Evz

Cătălin Tolontan a încercat, cândva, să argumenteze, într-un text logic, că stenogramele convorbirilor dintre Vântu şi ziariştii Realitatea nu aveau cum apărea în presă fără să fie date cu dedicaţie de către una din părţile implicate. Evident că buldogii democraţiei cătuşelor, clasicii beneficiari ai scurgerilor din dosare, au băgat-o pe aia cu dosarele publice şi datele puse la dispoziţia mass-media, cu operativitate şi în deplină transparenţă, de justiţia reformată. Evident că minţeau. Şi mai jos aveţi dovada. Ele s-au livrat, odată cu rechizitoriul şi în acelaşi timp cu trimiterea lui către Tribunalul Bucureşti, de către Laura Codruţa Kovesi, procuror general al României, între alţii, celui mai detestabil slujitor al regimului, Mircea Marian, bănuit pe nedrept că ar fi jurnalist. Care, isteţ şi prevăzător nevoie-mare, a simţit nevoia să împărtăşească şi cu alţii bucuria de fi util şi de a vedea nişte ziarişti târâţi în noroi. Ca de fiecare dată, orice secret electronic pe care-l ştiu doi oameni devine, prin forward, ştire de interes public. Dacă de la homunculul ăla frustrat pe care-l strâng chiloţii n-am pretenţii, mă aşteptam ca ditamai procurorul general al republicii să fie măcar atât de precaut încât să trimită marfa de oriunde altundeva decât de pe adresa de mail de serviciu. Făcea naibii, la nevoie, un cont – să zicem lulutza – de mess şi rezolva cazul execuţiei mogulului eolian în Oficios.

P.S. Fiindcă zilele astea iar se face paradă publică de profesionalism şi deontologie în interiorul breslei, promit că acesta este primul episod dintr-un serial despre uneltele politicului şi/sau ale structurilor de siguranţă naţională din redacţii. Pe măsură ce intru în posesia informaţiilor necesare, le voi livra, bucată cu bucată, spre consum, amatorilor de senzaţii tari şi de adevăruri dureroase, dar necesare.

UPDATE: Instituţia de presă direct interesată de acest subiect, Realitatea TV, cea mai afectată din punct de vedere al credibilităţii de publicarea stenogramelor, tace adânc de vreo câteva ore. Să nu se înţeleagă iar managementul Asesoft cu administratorii Realitatea Media asupra lipsei ingerinţelor editoriale?

UPDATE LA UPDATE: Procurorul general confirmă, dar schimbă, în comunicat, vinovat, adresa de expediţie

ULTIMUL UPDATE: După ce a minţit în direct la Antena 3 şi după ce Codruţa a confirmat trimiterea mailului, Marean s-a sucit şi el. Acum recunoaşte în scris că l-a primit; ca toată lumea. E ca la iPad-ul lui Boc. Cum rămâne cu toţi proştii de propagandişti ai pixelului albastru, care stăteau în gură cu nu s-a trimis, nu s-a primit?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

188 thoughts on “Cum l-a executat Kovesi pe Vântu în Evz

  1. Altceva. Mai gândeşte-te 😉 Hai, nu mă dezamăgi, te cred băiat deştept.

  2. Nu este chiar asa de usor sa faci un mail sa para ca este trimis de o adresa fara sa ai acces la serverul de mail dar teoreticieni sunt multi, cei care fac asa ceva in realitate putini.

  3. Celor care nu le vina sa creada sunt niste naivi. Sistemul “si mai ticalosit” al lui Basescu e compus din criminali impertinenti ahtiati dupa avere. IQ-ul lui Adrian Severin, spre exemplu este un standard perfect de referinta pt marea majoritate a tuturor celorlalti. Oamenii astia nu sunt deloc sofisticati, din contra sunt perfect patetici. Ma bucura insa faptul ca exista un ziarist care-si pastreaza contiguitatea corecta in nenorocirile astea de vremuri pe care le traim.

  4. o intrebare de profan: de ce nu avanseaza americanii dracului o data in grad ori pe basescu, ori pe vintu, ca sa scapam de toata debandada…ca din lupta asta chioara (nici o aluzie) intre grade egale se alege praful de tara asta…

  5. Felicitari d.le Ciutacu ! E tare de tot asta ! Cat despre “marea procuroare” si marean, ce naiba sa mai spui ? Marean, ca marean, dar cu “procuroarea” ce ne facem ? Dar las ca e la moda “inteligenta basista” prin toate domeniile. Asta, “procuroarea lu’ peste prajit”, daca avea sange in instalatie, pana la ora asta (19.07) iesea public si dezmintea, sau ma rog, avea o pozitie oficiala. Ma gandesc, si ma intreb, nu si-o fi gasit “stapanul sef” la Cotorceni si nustie cum s-o dea ? Ce poti sa mai spui cand vezi tot felul de “faze” de acest gen ? Vorba la cineva de mai sus … sa votati bine …

  6. De ce nu ma mira ce face d-na Kovesi?!
    Nu vedeti ca in astfel de posturi sunt puse toate “dansatoarele” !!
    D-nule Ciutacu, dar pe astia nu ii intreaba nimeni de nimic intr-un mandat sau altul?!
    Suntem chiar asa de prosti incat ne-o tra*e Piratul in fiecare zi si de cate ori vrea el si noi nu ne opunem??
    Poate ca ne place!!
    Am ascultat ieri emisiunea lui Mircea de la radio si am corelat cu ce vad in viata mea: Sunt multi basisti in Romania !!
    Dureros este, pt mine, ca am in familie vreo 3 !!!
    Cu stima si consideratie,
    Jos Piratul

  7. @Cristi: daca-i amenintare, dezvaluire sau anunt, astept amanunte. daca e insinuare, e ultima pe blogul asta

  8. “Codruta Kovesi nu a negat deocamdata autenticitatea mailului” – este un argument nul. Este un argument de balta, specific presei din Romania. Ar trebui sa existe un ranking in opinia mea: primilor 100 de jurnalisti care pun pe blog acuzatii trebuie sa li se raspunda, in ordinea IQ-ului, numarului de articole publicate, salariului, sau kilometrajului masinii personale. Sau orice altceva. Altfel, daca ma trezesc eu sa-mi fac blog si sa comentez ca Obama poarta lenjerie de femeie, domnia sa, sau biroul de PR al domniei sale, conform gandirii Dvs. ar trebui sa dezminta in urmatoarele 5 minute, altfel faptul devine instantaneu subiect de stire Antena 3.
    Dvs. faceti o acuzatie destul de importanta, ma bucur ca sunteti convins de autenticitatea dovezilor, veti fi foarte probabil in situatia de a le proba. Ca o sugestie tehnica, luati-va un IT-st sa va ajute, pentru ca nu pareti a va pricepe.

  9. stiu ca acum se difuzeza si in romanika serialul prison break (poate cu alt nume). daca mrs. kovesi se uita , sa ia un carnetel si un pisc sa noteze (dac-o duce capu’). si sa dea radiau cu manele mai incet ca d-aia s-a tampit asa.

  10. Deroude:

    Dacă mi-aş da cu părerea, aş zice că Victor Ciutacu a consultat de mult “un IT-ist”, pe mama şi tata lui Tutankamon, iar în momentul în care a pus aşa ceva pe blog ŞTIA SIGUR CĂ MAILUL E AUTENTIC. Asta cred eu. Restul “temerilor” celor de pe blog, unele bine-intenţionate, altele, nu, sunt inutile.

  11. Multi se intreaba,,da astia nu raspund pentru faptele lor?,,. Nu raspund,ca si acum dupa 20 de ani de la ,,circul,, din 1989 puterea e la fel inteleasa ca in vremea dictaturilor comuniste. Daca noi suntem la putere altii trebuie sa respecte legea noi nu,noi taiem si spanzuram si nu dam socoteala nimanui,noi furam dar nu platim platesc amaratii rupti de foame care fura un iaurt ca de noi suntem puterea si asa intelegem noi puterea.

  12. Tare de tot, bravo! Kovesi, demisia! Totuşi, slabă şi Antena 3. E clar că nu ai susţinere pe măsură, cel puţin, nu la ora la care postez. Şi ştii asta, nu-i nevoie să-mi răspunzi. Mă tem că, din păcate, lovitura ta va rămâne fără consecinţe. Aşa cum vor rămâne şi distrugătorii României la putere.

  13. Sa presupunem pentru o secunda ca Kovesi face o conferinta de presa in care sustine ca dovezile sunt niste facaturi. O credem sau nu?
    Daca maine vine cineva cu o poza cu tine in pat cu Udrea, cum dovedesti tu ca poza e trucata?

    Ma gandesc asadar ca ai de fapt niste certitudini mai palpabile in spatele mailului si astepti la cotitura pentru lovitura finala.

  14. A TURBAT LINGAUL SUPREM !!!
    Lui MAREAN i-a intrat cacatul lui Basescu in creier.
    Q.E.D.(c.c.t.d.)
    Felicitari !!!

  15. Doamne,câti oameni de bună credintă întorc aceste mârsăvii pe toate fetele,le blmează,se scandalizează.Si?Păteste cineva ceva?Este descurajant si demoralizant;revine mereu si mereu senzatia că oriunde te-ai întoarce dai cu capul de zid.Este zidul ridicat de apucăturile dictatoriale împletite cu coruptia,care încet,încet sufocă.Se mai ia cineva în afara presei oneste la trântă cu această stare de fapt?

  16. Mai baieti ma, ma portocalii, v-ati invatat cu narav de la “e un trucaj ordinar”, totul e fals, totul e trucat, pixelul albastru, =)) rahaturi cu alte cuvinte.
    Cel mai simplu de verificat daca e ‘fake’ sau nu, e ‘interogarea serverului’. Avind in vedere ca nu e o adresa ‘freemail’ ci una pe care orice webmaster sau administrator si-o face pentru sine sau pentru cei care au primit permisiune, iar site-ul parchetului indiferent pe care server ar fi gazduit, LA FIECARE 24 DE ORE SE FACE BACK-UP TOTAL, asta inseamna ca scriptul care genereaza site-ul(toate fisierele indiferent de format), baza de date, adresele de email, tot, dar absolut tot este pus deoparte, este salvat, chiar si erorile de logare, pentru cazul in care cineva acceseaza din “greseala” CPANEL-ul. Poti sterge din contul tau email, orice mesaj, dar nu poti sterge de pe server nimic pentru ca asta inseamna infractiune, exact ce au incercat sa faca angajatii lui ridzi.

  17. Victore, sa nu fie vreo intoxicare???!!Ai mai patit recent cu Blejnar, parca, ceva asemanator??

  18. Parerea mea este ca e o facatura grosolana…daca nu ar fi asa,stimabilul Ciutac n-ar prezenta doar headerele (care fie vorba intre noi,se pot contraface de catre un copil),nici IP-urile ci Message-Id,are este unic si se poate verifica pe serverul SMTP al M.P)
    Domnule Ciutacu,daca aveti acest Message-Id,ar fi oportun sa il puneti la dispozitia publicului tot aici pe site,asa cum degraba ati pus un screenshot al unui mail suspect in opinia mea.

  19. inversunarea cu care unii isi amintesc brusc ca mail-urile pot fi trucate (orice poate fi trucat, inclusiv o inregistrare audio, ca sa nu spun de o stenograma), sugereaza o anumita nervozitate, neliniste sau iritare 😀 .. oare de ce ? eu zic altfel – exista adresa lu’ deontologu marean in lista de adresa a baschetbalistei ? io sunt inclinat sa cred ca da.si mai mult, spre stupoarea it-istilor de aici, cred ca se poate demonstra prin anumite investigatii. restul se poate conexa prin prostia celor in cauza ..

  20. ca sa nu existe cîrîieli, poti ruga
    destinatarul sa faca o fotografie a
    monitorului – in care sa apara mailul
    ce l-a primit (full headers)
    si s-o postezi pe pagina de blog cu
    permisiunea acestuia(destinatarului) ?

    oricum doar continutul fisierului atasat
    conteaza cu adevarat.

  21. Verificati cand a aparut aceasta versiune( beta ) de yahoo mail si poate ne dam seama daca e facatura.

  22. @Victor: Acel mail il “fabrica” orice script kidz, e un spoof de 2 lei. In opinia mea, te-ai grabit sa dai anuntul. Lasa aroganta deoparte si intreaba un om din domeniul IT sa iti faca diferenta intre headere originale si cele spoof’ate.

  23. @Adela Dragan & alcor: insistenta voasta e emotionanta. ceea ce denota ca subiectul doare extrem de tare 🙂
    @all: nu va place modul in care spumega, in cor, cu acelasi mesaj, portocaliii? cred ca a fost sedinta la celula de criza. ador cand ii vad disperati, imi aduce aminte de “pixelul albastru”

  24. @Victor:
    Nu ma doare nimic. Probabil suntem 2 oameni tehnici, din domeniu.

    Eu personal sunt de aceeasi parte a baricadei cu tine, daca imi permiti sa fac aceasta afirmatie.

  25. Ai racait cu batul in SERPARIE !!!
    In curand se vor manca intre ei sau isi vor musca limba otravita si vor crapa in chinuri.

  26. @alcor: indiferent de ce parte a baricadei ne-om afla, eu am un mail 🙂

  27. hehe (apropo de update-ul cu schimbarea/rusinarea),
    asta inseamna fie o colaborare fructuoasa
    (institutional vorbind) 😉 ,
    fie ca d-na a preluat prerogativele
    purtatorului de cuvint.

  28. in orice lume civilizata…cand un ziarist profesionist…recunoscut ca serios de majoritatea taberelor care intra in contact cu media…face astfel de dezvaluiri…URMEAZA DEEEMMMMIIIIIIISSSSIIIIIAAAAAAA
    DE ONOARE PANA CAND SE CLARIFICA LUCRURILE…
    asa cum se cere in Parlamentul European…
    dar pentru o demisie de onoare trebuie sa ai:
    1. testicule (ca sa fie dimplmat)!!!
    La figurat vobind…sexul persoanei e irelevant…
    2. Obraz…adica o constiinta cat de cat activa…
    3. Demnitate

    asemenea lucruri nu exista in Romania…

  29. Victor, îmi plac întrebările tale retorice. 😉
    😆

    Şi, “dragilor”, de mâine le explic şi celor care nu prea ştiu ce e ăla internet, cum stau treburile astea cu baschetbalista şi cu Marean. Credeţi-mă că mă pricep. De fapt, sunt expertă. 😛
    În ceea ce ne priveşte pe noi, DON’T BOTHER, IT’S USELESS! 😆

  30. @Victor: Ai un mail fake. Daca tu vei demonstra ca acel mail este original(nealterat), jos palaria. Iti lipseste “o bucatica” de care nu vei face rost niciodata 🙂

    “Succesuri”.
    alcor out.

  31. PAI CUM! AMETITU’ DE LA EVZ NEAGA VEHEMENT LA TELEFON LA ANTENA 3 CA NU A PRIMIT NICI UN MAIL…IAR AMETITA DE LA STATU’ ROMANESC SPUNE CA A TRIMIS LA CEREREA ZIARISTILOR – PROBABIL SI AMETITU’ INCLUS IN LISTA…
    CINE MINTE?

  32. @alcor: am un mail adevarat, crede-ma. nu lipseste nimic de pe flux. m-am invatat pe vremea perchezitiilor informatice din propriul laptop. o seara buna si tie 🙂

  33. Aceasta scrisoare chiar daca e reala va avea acelasi soarta cacaseta cu baselu lovind copilul. Pixel albastru! … si nimeni nu va pati nimic, eventual jurnalistii care isi permit sa publice asemenea materiale.

  34. Romanilor nu le pasa de Kovesi, de abuzuri, de incalcarea drepturilor. S-a demonstrat deja!

  35. alta replica nu am gasit : justitia e oarba si nu vede nici cui trimite mail-urile 😛

  36. Victore dar acum cauti prostile puteri iar eu la copil de 15 ani ce sunt rad de ele :)) cum dracu puterea face prosti dinastea ce dracu astia au 4 ani? Sau mai putin?

  37. Apăi…, măi Nea Victoraş…, matale vrei să-l prindă ăia din Parchetul General pe cel de ţi-a spart conturile, şi în acelaşi timp “dai” în şefa lor? Aşa ceva… Nu se cade! 🙂
    Dară…, ăia de-au înscăunat-o în jilţul de “Mai mare” peste toţi procurorii români, ce-or zice în acest moment penibil?

    Poate am şi eu “şansa” de a vedea un politician cu “demnitate”, care după o astfel de faptă îşi dă demisia de onoare! Numai că… N-aş prea crede!

  38. si eu pot sa dau asa ceva. adresele fake sunt practici vechi. dar seara asta o sa fie ocupata cu aceasta discutie.

    pot sa trimit mail de la adresa domnului ciutacu spre domnul boc cu mesajul ” emil sunt inca undercover la mogul” .

    pacat ca si aceasta stire face parte din cea cu fratele basescu vs mondialu’

  39. Bravo Victor! Scriu extrem de rar aici, as fi vrut sa-mi dai si mie un …@. 🙁
    Cum te stiu, sunt convins ca ceea ce “ai in fata” e ceva real! (sunt IT-ist si stiu ce vorbesc). In rest, ce sa zic? Ne mai surprinde ceva de la “astia”? Astept nerabdator restul dezvaluirilor! “The Show Must Go On”

  40. O mana de ziaristi, ultimul bastion de rezistenta. Bravo! Mai din vreme sau mai tarziu, hotii trebuie sa plateasca, evident (inchisoare + confiscarea averilor – inclusiv cei ascunsi printre randurile opozitiei)! In caz contrar, dupa cum bine spunea Mircea Badea, Romania este sortita pieirii. Pe bune!!!

  41. Mai am ceva de spus – strict personal @Victor:
    Poate poti folosi un font lizibil pe blog atat la post-urile tale cat si la comentarii (ceva arial sau oricum…mai putin “ondulat” si fara “italic”). Scuze de sfat.. Sa ai o noapte buna.

  42. graţie designului protocolului SMTP, poţi trimite un mesaj din numele altcuiva fără ca să te autentifici. Cu alte cuvinte, atunci când trimiţi un email, serverul te întreabă “din numele cui e mesajul?” şi tu poţi răspunde la întrebarea dată cu orice adresă de email, chiar dacă nu îţi aparţine. Majoritatea serverelor de email moderne folosesc autentificare şi pentru SMTP; nu, nu poţi folosi aceeaşi metodă pentru a citi mesaje străine, dar poţi încerca să foloseşti un sniffer şi să monitorizezi traficul POP.

    v-ati impiedicat de un CIOT…!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.