Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Cum l-a executat Kovesi pe Vântu în Evz

Cum l-a executat Kovesi pe Vântu în Evz

Cătălin Tolontan a încercat, cândva, să argumenteze, într-un text logic, că stenogramele convorbirilor dintre Vântu şi ziariştii Realitatea nu aveau cum apărea în presă fără să fie date cu dedicaţie de către una din părţile implicate. Evident că buldogii democraţiei cătuşelor, clasicii beneficiari ai scurgerilor din dosare, au băgat-o pe aia cu dosarele publice şi datele puse la dispoziţia mass-media, cu operativitate şi în deplină transparenţă, de justiţia reformată. Evident că minţeau. Şi mai jos aveţi dovada. Ele s-au livrat, odată cu rechizitoriul şi în acelaşi timp cu trimiterea lui către Tribunalul Bucureşti, de către Laura Codruţa Kovesi, procuror general al României, între alţii, celui mai detestabil slujitor al regimului, Mircea Marian, bănuit pe nedrept că ar fi jurnalist. Care, isteţ şi prevăzător nevoie-mare, a simţit nevoia să împărtăşească şi cu alţii bucuria de fi util şi de a vedea nişte ziarişti târâţi în noroi. Ca de fiecare dată, orice secret electronic pe care-l ştiu doi oameni devine, prin forward, ştire de interes public. Dacă de la homunculul ăla frustrat pe care-l strâng chiloţii n-am pretenţii, mă aşteptam ca ditamai procurorul general al republicii să fie măcar atât de precaut încât să trimită marfa de oriunde altundeva decât de pe adresa de mail de serviciu. Făcea naibii, la nevoie, un cont – să zicem lulutza – de mess şi rezolva cazul execuţiei mogulului eolian în Oficios.

P.S. Fiindcă zilele astea iar se face paradă publică de profesionalism şi deontologie în interiorul breslei, promit că acesta este primul episod dintr-un serial despre uneltele politicului şi/sau ale structurilor de siguranţă naţională din redacţii. Pe măsură ce intru în posesia informaţiilor necesare, le voi livra, bucată cu bucată, spre consum, amatorilor de senzaţii tari şi de adevăruri dureroase, dar necesare.

UPDATE: Instituţia de presă direct interesată de acest subiect, Realitatea TV, cea mai afectată din punct de vedere al credibilităţii de publicarea stenogramelor, tace adânc de vreo câteva ore. Să nu se înţeleagă iar managementul Asesoft cu administratorii Realitatea Media asupra lipsei ingerinţelor editoriale?

UPDATE LA UPDATE: Procurorul general confirmă, dar schimbă, în comunicat, vinovat, adresa de expediţie

ULTIMUL UPDATE: După ce a minţit în direct la Antena 3 şi după ce Codruţa a confirmat trimiterea mailului, Marean s-a sucit şi el. Acum recunoaşte în scris că l-a primit; ca toată lumea. E ca la iPad-ul lui Boc. Cum rămâne cu toţi proştii de propagandişti ai pixelului albastru, care stăteau în gură cu nu s-a trimis, nu s-a primit?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

188 thoughts on “Cum l-a executat Kovesi pe Vântu în Evz

  1. Prostu` nu e prost destul până nu e şi fudul.
    Eu nu cred că ăsta are vreo oglindă întreagă în casă. 🙂

  2. Nu cumva este penal ceea ce a facut doamna?
    Oare se poate face plangere penala ptr asa ceva?

    P.S.: Nu pot sa nu remarc si sincronul cu N. Popa avand in vedere contextul “Realitatii”!

  3. Te asteptai degeaba!
    Duduca de la care tu asteptai atatea nu aste cumva cea care,la o aniversare a JN, pe o alee a unui parc bucurestean te intreba revoltata daca sti de cate ori i s-a cantat dumneaei imnul national?
    Daca da, atunci ce asteptari mai de la distinsa doamna procuror general “de romanica”?
    PS:Chestia cu Marean’ banuit pe nedrept ca ar fi jurnalist este cfiar…tare!

  4. :)) Nu pot să cred că cineva poate fi atât de penibil încât să trimită de pe mailul oficial așa ceva.
    Era să întreb de ce mai este această duduie în funcție.
    Ar trebui să se pună sechestru informatic pe calculatorul procurorului general așa cum s-a făcut la doamna Ridzi. 🙂

  5. Domnule Ciutacu,

    Banuiesc că aţi verificat şi aveţi o dovadă a faptului că acel screenshot nu este trucat, nu-i aşa? Nu de alta, dar vă ştim profesionist şi “scrofulos” la datorie, deci sunt convins că ştiţi că de uşor se dă un paste într-o fotografie…
    În rest, toate cele bune!

  6. bai, Mareane, cand vei citi aici iti vei da seama cat de gretzos esti!tu si cei pe care-i pupi in kurul oranj…

  7. si tu de unde ai aceste print screenuri daca pot sa-ntreb? nu ca n-as crede, dar pot fi foarte usor a fi suspectate ca-s false……

  8. Oare cît de proastă poa’ să fie concitadina mea, fosta baschetbalistă de la “U”, ajunsă, printr-o ironie a sorţii, procuror general?!?!?! Hăbăuca nu ştie că poşta călare era mai sigură decît actuala poştă electronică? Se pare că nu! Ptiu!
    Banzai!

  9. e prostie la mijloc .. multa de tot – personal cred ca madam baschetbalista a dat forward din greseala lu’ adonis ala. prostia nu e o scuza cand esti cocotat la varful piramidei trofice. stim oricum modul de functionare a institutiilor statului, cum e cu deontologia , etc.. e bine ca raman urme si probe.. sunt ferm convins ca multi dintre sobolanii astia or sa vada puscaria pe dinauntru la un moment dat.

  10. Sigur e mail-ul dumneaei?
    Tocmai ce am citit cu interes pe juridice.ro, rezultatul inspectiei judiciare a CSM, despre acesta sesizari…
    Ma tot chinuie o intrebare, legata de o informatie: daca pentru europarlamentarul Severin se cere ridicarea imunitatii , pentru cercetari, pentru CVT s-a procedat la fel?

  11. Poate vorbeste despre un program de spalare automata si de curatatorie ecologica. Sau poate ca a batut vantu’, sau a’njurat, a zis ceva urat. Altfel … noooo, nu e adevarat! Este o minciuna, …. un pixel albastru. Rusine Dinu Patriciu!

  12. Felicitari Victor ,sper sa fie un mesaj pentru toti ,in orice tara din lumea asta (tara civilizata gen membru UE?) ar trebui sa sa intample ceva daca nu propun sa scoti pe piata “Strike Popcorn” sau ceva de genu …mesaju asta nu e cu IP fals e pe bune .Multa bafta va doresc sa fie candva si bine in Romania…..
    p.s. nu l-am votat pe basescu ,mai vedeti cu Parisu…

  13. Las’ ca are eolianu grija de fiecare in parte.Si sa vezi atunci distractie!

  14. mai are cineva iluzia desarta despre statul de drept functional in Romania?ei bine avem atatea probe de netagaduit ca sa nu spun irefutabile ,ca nu avem in fruntea instiutiilor publice profesionisti ci doar simplii politruci incit nu mai conteaza o scurta scurgere din materialul de urmarire penala catre jurnalisti basisti.ne meritam soarta am votat un anticomunist sa ne conduca si am dat de un dictator.

  15. Iata inca o dovada prostie.
    Captura de ecran sa fie oare cea de pe computerul lui dom’ Marian sau are mail-ul hack-uit?

  16. nici intro republica bananiera, procurorul general al republicii nu poate fi sursa unor scurgeri de informatii de asa natura, fara ca acest lucru sa nu aiba ca efect demiterea individului, uite ca se poate in statul de drepti Romania. referitor la P.S. vei avea de lucru din greu.

  17. Asta-i aşa, să nu-şi facă “micuţii” iluzii…Adică, după ocupaţia cu câştigarea în 60 de secunde, ai “revenit”. Back in business! 😉
    Ăsta da subiect, nu ăla cu…extrădarea lui Popa! 👿

  18. Tocmai ce am vazut la A3 discutia si repetarea “obsesiva” 😛 a header-ului buclucas. Nu stiu filiera prin care ati primt mailul dar fiti atent totusi si la posibile intoxicari – este relativ usor sa trimiti un mail ca si cum ar veni de la o adresa oficiala.
    Daca doriti, va pot trimite, spre amuzament dar si ca o confirmare a ceea ce va spun un e-mail care sa para ca a fost scris initial de oricine doriti dvs. (cu adresa oficiala, evident), a fost forwardat catre altcineva (tot cu adresa oficiala) s.a.m.d. si in final va ajunge la dvs .
    Asta nu inseamna ca pot baga mana in foc ca totul nu este 100% real si ca in loc de o intoxicare este vorba de pura prostie si ca “statul de drept” in Romania e doar o gluma proasta.

  19. Nu se va intampla nimic, la pariu! Poate doar Ciutacul va fi, in cel mai rau caz, anchetat. Romanii sunt prea prosti iar vorba lui Base nu a fost degeaba: doar cu 5 milioane in strada cade guvernul! Atata timp cat o majoritate covarsitoare a cetatenilor inca isi fac nevoile intr-o gaura din pamant si se bat pe zaharul si faina de sub talpile inglodate in namol si alte rahaturi mi se pare corecta orice absurditate abuziva (ex: asa zisa lege a pornografiei 😀 ) venita din partea unei puteri care, cel putin statistic, stie ca isi poate permite absolut orice. Astfel, raportul Ciutacu – putere se poate asemana cu raportul furnica – Everest din simplul motiv ca tacerea populara se interpreteaza drept capitulare neconditionata iar Ciutacu nu are nimic in spate (mase sau macar grupuri semnificative) in afara unr principii jurnalistice si vanzari de senzational care, in mod normal, ii asigura existenta!

  20. Domnule Ciutacu e “pe bune” mail-ul asta?! Adica “sursa” e una credibila? Sa nu fie vreo gluma sau stiu eu 😀 Cum a fost faza cu blogger-ul “arhi” si CNA-ul, cand a facut unu o “gluma”…

  21. @catalin: ca am care asteapta ca Parchetul General sa-l trimita in judecata pe cel care i-a spart conturile de mail/f-b/blog, iti dai seama ca as fi ultimul cretin daca as apela la metode echivalente

  22. Toti , ziaristi , matroane , stupide , borfete , plescoite , boci , morari si alte lighioane .. cu cat mai prosti , inculti , incompetenti SUNT mai UTILI , mai valorosi pentru Machitorul sef.

    Astia sunt asa de prosti si lipsiti de coloana vertebrala incat se pricep numai la supt ciorapii Machitorului si la FURAT.
    Alte calitati si virtuti Nu au….

    Sa VOTAM BINE… ca sa ne meritam soarta .

  23. Salut. Nici nu stiu cum sa reactionez: sa ma bucur (ca a transpirat e-mailu’), ori sa ma enervez…Doamna asta ori e proasta, ori e proasta. Din doua, una!

  24. Draga Victor, tu sa nu iti imaginezi ca nu sunt suficient de clare eforturile pe care le faci tu, oana stancu, ana maria roman, razvan dumitrescu, in spalarea lui Vantu. Dar iti dau o veste proasta, nu are rost sa mai demonstrati nimic pentru ca povestea este deja incheiata. Doar naivii sau cei cumparati se mai agita. Ramai un incurabil visator? Poate o sa ai si alte surprize

  25. @Cristi: e simpatica asta cu eforturile mele pentru spalarea lui Vantu. pare o idee noua in propaganda portocalie. am notat-o 🙂

  26. Un fake de 2 lei, daca tiparesti headerele mailurilor si un extras din server log poate te cred…

    Ma asteptam la ceva serios de la un inginer 🙂

  27. @alcor: ca si mailul pe care-l am in fata, de altfel 🙂
    esti cam ultimul de convins intr-o ordine de prioritati pe care mi-am stabilit-o

  28. gaura asta cu fruntea ei ingusta… nu degeaba a pus-o a[l]co[o]lo primul – in ordine ierarhica – derbedeu al tarii!

  29. evindet ca doamna in cauza nu va pati nimic – in alta parte ar pleca direct in parnaie alaturi o alta duduie care fura in vazul lumii …

  30. Nu are importanta daca screenshot-ul este trucat sau nu. Pentru cei care nu stiu asta, printre care vad ca se afla si Ciutacu, acel email putea fi trimis de oricine si sa apara ca si cum ar veni de la Kovesi.

    Adresa de email si/sau numele sender-ului sunt irelevante, pot fi modificate incredibil de usor de catre oricine.

    O varianta mai sigura de a verifica daca mesajul este intr-adevar trimis de Kovesi este sa se verifice adresa IP de unde a venit emailul. Daca acea adresa de IP apartine institutiei in cauza, atunci sunt sanse mari ca mesajul intr-adevar sa fi venit de la Kovesi, insa si atunci exista sansa sa fi fost trimis de cate oricine din acea institutie.

  31. Din pacate nu e nici o mare smecherie sa reproduci un server de mail si sa trimiti un mail ca si cum ar fi venit de pe orice adresa din lumea asta. Este o procedura atat de triviala incat printre IT-isti se primesc frecvent mailuri de la Bin Laden, Basescu, directorul companiei, Ciutacu, in speta cam orice pare fun.
    Ar fi trebuit sa te interesezi inainte sa postezi asa ceva.

  32. QED! Ceea ce stiam cu totii, acum ai si dovedit. Ca unguroaica e proasta de baune, o spune fata ei, ca i-a trimis mailul de la serviciu retardatului ala cu urechi mari si limba fina, mai treaca mearga, dar cit de prost sa fii sa mai fii si prins? :)))

  33. Print screen-ul pe care l-ai postat il poate face oricine in Photoshop. Mubarak mailuind cu preafericitul teoctix, nefericitul daniel cu mircea geoana sau iliescu cu basexu. Hai sa fim seriosi …

  34. Domnule Ciutacu, ceea ce ati adus aici este probabil cea mai tare devzaluire de la inceputul anului si pana acum. Este dovada clara ca puterea fabrica subiectele zilei.
    Cat despre ceea ce a facut aceasta doamna, pe langa faptul ca este un gest penal, de care va trebui sa raspunda in fata legii, consider ca in urmatoarele ore, aceasta doamna este OBLIGATA sa isi dea demisia, iar gestul sa fie copiat si de cel care i-a semnat numirea pe acea functie. Obligatoriu demisia!!!

  35. felicitari!nu cred ca o sa-l doara cine stie in nesfarsita-i lipsa de bun simt da barem devine din ce in ce mai patat si ma gandesc ca, la o adica, poate se scoala intr-o zi cineva pe partea gresita a patului si decide, dupa bunu-i obicei, sa se mai descotoroseasca de un tovaras de drum.Doamne ajuta!sunt curios pe la ce porti o sa schelalaie d’alde d’astia dupa ce-i arunca stapanu la cosul de gunoi.abia astept sa-i vad…cred ca va fi amuzant:)

  36. @sfantul petru & andrei & alcor & Whatever: voi scrieti impreuna sau aveti o sursa comuna de inspiratie? Codruta Kovesi nu a negat deocamdata autenticitatea mailului, da’ ma bucur ca are aparatori din oficiu

  37. Victor, chiar nu e asa cum crezi tu. Doamne fereste sa apar vreunul din acele “animale”, ii urasc pana in maduva oaselor. Doar voiam sa precizez, ca in ciuda dorintei mele si a multora ca acele emailuri sa fie reale, si astfel o dovada clara, e foarte posibil sa nu fie din pacate.

    Iar faptul ca alti cunoscatori in domeniul IT sustin acelasi lucru ca si mine (ca se poate truca foarte usor un email ca sa apara ca trimis de oricine) ar trebui sa te puna pe ganduri in sensul investigarii autenticitatii acelui email.

  38. Dar tu, ca un mare şef de ziar ce eşti, nici până acum n-ai aflat că rechizitoriile astea sunt publice? Eu cred că te frământă altceva în legătură cu Parchetul General…

  39. Nu te supara nene Victore:). Nu vezi cata lume crede in prezumtia de nevinovatie? Suntem pe drumul cel bun!:) In sfarsit se iteste adevaratul scepticism democratic in madularele noastre. E de bine:).

  40. @Whatever: iar eu doar iti spun ca mailul exista si ca a urmat fix traseul descris. sunt victima a unei spargeri de mail(uri), omul care a facut-o e-n ancheta si urmeaza sa fie trimis in judecata, astia-s cu ochii pe mine si, ca atare, nu-mi permit sa ma joc
    @Cristi: merci pentru ca m-ai luminat 🙂 da, m-ai prins, ma framanta ceva: cand apare rechizitoriul celui caruia mi-a spart conturile

  41. Toate dovezile si inregistrarile sa vina… la tine,ar spune-o telecomandatii lui Bendeac. Sunt sigura ca te gadila in palma sa le iei la puricat,cele ce vor mai veni.Vocatia ei,a fatucii de la procuratura,era totusi la baschet.S-a deschis cutia Pandorei si multi isi arata reala lor “valoare”,n-au ce face pentru ca adevarul iese la iveala sub orice forma si oricand.Felicitari.

  42. Ai vreo informatie ce audienta face postul B1? Sunt acolo niste libidinosi de deontologi pe care i-as jupuii de vii. Asa e pe planeta asta. Moare cine nu trebuie.

  43. Ca mailul exista nu am nicio indoiala, la fel cum cred ca a urmat intr-adevar acel traseu. In fine, conteaza mai putin, oricum prefer si eu sa cred ca intr-adevar l-a trimis duduia cu pricina 🙂 si nu altcineva.

  44. Daca situatia este reala, atunci chiar suntem la fundul prapastiei…

    Conviețuim într-un ireversibil sindrom al deficienței de integritate. Ce ne oferă show-uri incendiare mai ales atunci atunci când personalități mediatice dau dovadă de o subită intrasigență morală față de alții pe care îi acuză de compromisuri. Inflexibili în fața adversarului, devin capodopere ale ipocriziei, ignorând faptul că „bârna” este totuși mai evidentă decât „paiul”. Fiind, de fapt, un aspect „minor” ce sugerează ideea că România nu are nevoie de cosmeticieni, ci de chirurgi…

  45. Eu cred ca fapta asta n-ar trebui sa treaca la fel cum a trecut Anastase legea pensiilor…

    Cazul e penal fara doar si poate. Mai mult decit atit, cineva ar fi trebuit sa se sesizeze, si sa-i sechestreze calculatoarele pentru a vedea cite astfel de stenograme a mai trimis baschetbalista.

    Eu stiam de cind a pus-o basescu pe postul ala faptul ca va face orice fel de ilegalitati pentru el. Unde nu exista competenta, trebuie compensat cu altceva, la fel ca si la boc… cu obedienta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.