Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Complicitate politică la falimentul TVR. Responsabilitate egală pentru gropari!

Complicitate politică la falimentul TVR. Responsabilitate egală pentru gropari!

După ce le-a tăiat Roşia Montană subvenţiile, propagandiştii portocalii rămân fără parale de la televiziunea de stat. Citiţi numele şi publicaţiile. O să vă lămuriţi, dacă mai era nevoie, cine şi pentru ce încasa. Să vedem dacă acum le mai dă mâna să-l pupe-n cur moka pe tiran. Altfel, încercările diverşilor membri ai CA (nominalizaţi de fosta opoziţie) de a se desolidariza de conducerea executivă şi de a se deroba de responsabilitatea falimentului sunt jenante şi nesimţite. Oameni care populează scaunele bine plătite de ani şi ani de zile, mandat cu mandat, aşteaptă votul izbăvitor al Comisiei de Cultură, visează subit că-i pune partidul preşedinte-director general şi se fac că nici n-au trecut pe acolo. Toţi sunt egal răspunzători, ca administratori, care au semnat şi au încasat indemnizaţii. Într-o lume normală, PSD şi PNL n-ar trrebui să păstreze unul în viitorul CA. Dacă Andi Lăzescu şi gaşca lui executivă de la Iaşi (plus, poate nu uităm, Tudor Giurgiu) au făptuit suplimentar, să li se adauge ani pe Codul Penal, dar să nu spele complicitatea mută a celorlalţi.

Articolul integral, aici

UPDATE: În timp ce conducerea TVR găureşte statul de banii noştri şi se jeleşte că n-are cum să transmită dezbaterile electorale şi Olimpiada de la Londra dacă nu creşte guvernul valoarea taxei tv şi n-o scuteşte ANAF de sechestre, Antena 3 a făcut pe bani privaţi un site dedicat evenimentului sportiv al anului.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

55 thoughts on “Complicitate politică la falimentul TVR. Responsabilitate egală pentru gropari!

  1. Prin anul 1997,dupa instalarea CDR,o cunostinta care simpatiza,apare anuntindu-ne inceperea emisiunii “Surprize,surprize” ca pe o mare victorie.In lipsa altor schimbari era atit de bucuros,de parca asta era semnalul pe care-l astepta toata tara si de acuma,gata-i democratie.
    Cit de putin au nevoie unii sa ierte,sa uite!

  2. @Victor
    TVR e controlat politic. TVR imi ia bani cu japca. TVR poate sa dea faliment. Daca pot contribui cu ceva in sensul asta o voi face fara cea mai mica ezitare

  3. Bai nene, cine e “Geolgau” ala de la TVR Info care face emisiuni “deontologice” de pune intr-asa fel intrebarile in emisiunile lui, incat se umfla rolul lui Basescu in gestionarea problemelor cu care n-are in mod normal legatura.

    M-am uitat pe site-ul de doi lei al TVR. E adevarat ca nu e plin de link-uri catre Cancan (cum e la moda acum) dar nu afli absolut nimic, nici cum se numeste emisiunea, nici ce se discuta, nici cine modereaza, nici cine vine… nothing.

    Toate posibilitatile prin care lumea ar putea pune intrebari sau trimite observatii sunt cu desavarsire inchise.

  4. Chiar daca TVR da faliment, Basescu e asigurat, Realitatea TV e a lui de cand Blejnar i-a facut-o cadou prin intermediul lui Elan. Putintica rabdare si o sa-i vedem pe Pora si Marian mai des pe acolo, bani sant destui ,regina a umplut stupul si nici Soros nu sta degeaba.Asta daca nu bate palma cu altii, ca cineva trebuie sa cumpere avioanele si sa “privatizeze” mineritul.

  5. Urmaresc ,,Sinteza zilei” Imi place emisiunea ! Asa vreau : sa amendati si actualul guvern , chiar daca am dorit caderea ( ffff mult ) guvernului basescu !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.