Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Sorine, mă scuzi că revin cu chestia aia…

Sorine, mă scuzi că revin cu chestia aia…

…da’ angajatii lu’ talica refuza sa inteleaga ca, in conditii egale de munca si viata, nu pot sa bata o emisiune in care particip eu nici macar cu 0,1 fara ca eu sa vreau asta. Nici daca-l aduci pe Becali sa-l injure in absenta pe Vanghelie. Sigur, exista momente cand sunt suparat, nu ma implic sau nu intra Marte-n conjunctie cu Jupiter, da’ – ca regula generala – nu se poate. Si-ti scriu asta ca sa-ti confirm ca n-ai dat banii degeaba pe studiul ala in care scrie ca singurul din piata media care l-ar putea bate la ora asta pe Gadea, prestand pentru Realitatea, e Ciutacu. Studiul e pe bune, cifrele o confirma, doar ca tonomatu’ e un pic ocupat zilele astea.

P.S. Intrucat te stiu fan de-am meu si banuind ca aseara erai mult prea ocupat sa-ti alegi premierul, iti ofer niste scipturi (pac-pac si tac-pac). Lectura placuta!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

34 thoughts on “Sorine, mă scuzi că revin cu chestia aia…

  1. Asta e ca “bate saua sa priceapa iapa?” Adica: intelege mogulu’ ca l-ai bate pe Gadea si asa ca trebuie sa fii recompensat pe masura? Hai, ca nu vreau sa va supar, dar acu’ cu recesiunea poate ca unii or fi mai zgarciti:)

  2. Deja e ceva normal . E aceeasi poveste . Realitatea bate in timpul zilei Antena3 la stiri ,dar de la 10 pana la 12 si-o iau rau de tot. Felicitari Sinteza Zilei si In Gura Presei !

  3. @Rodica: mogulu’ nu citeste bloguri, eu am contract si nu vreau sa-l rup (nici macar pentru Vantu), iar Gadea stie foarte bine de existenta studiului ala.
    @Filip G: am prestat un an juma pe baza de contract. pe vremurile bune, cand Realitatea batea la orice ora Antena 3. dupa aia a venit oranjada.
    @Costin Tanasescu: chiar nu-mi doresc asta. pe Sorin il respect. e unul dintre primii oameni din Romania care s-au oferit sa ma ajute cand ai mei nu stiau unde sa se ascunda.

  4. @victor: as fi crezut ca-ti aranjezi apele pentru mutarea spre realitatea, da’ daca tu spui ca nu… oricum, esti mai pe stilul meu decat gadea, iar loc aveti amandoi.

  5. Sorin e prea disperat ca sa se mai uite pe audiente.Zilele astea trebuie sa puna de-o prietenie cu viitorul PM dar pt asta ar trebui sa-l si stie.Dilema de trilema,eject audientele.Oricum el stie ca nu are fatza de primul loc…

  6. Cu Vanghelie in platou spre cele mai marete culmi ale audientei……..dar unde-i Stan???

  7. Hai ca-mi place! Imi pare rau de voi pentru ca duminica prestati live vreo cateva ore, dar ce ma bucur eu de numa’ numa’! Hai la mai mare! Bravo baieti sunteti tare, ce mai incolo, incoa’!

  8. @Mozambicanul: si cu, si fara Marean. care aseara a fost chiar excesiv de pasnic. Stan se pastreaza proaspat pentru editia speciala de duminica seara (vreo 5 ore), nu l-au furat serpilienii.
    @brazvaN; cand imi aranjez ceva, nu urlu-n gura mare. tac preventiv.

  9. Care-i misterul ca bucurestenii o prefera in asa procent pe Elena Udrea?chiar si ceilalti de la PDL au niste scoruri mult prea ridicate;Ori eu am o peceptie eronata despre cei de la partidul prezidential(cu P in frunte)ori bucurestenii sunt o specie aparte.Astept sa va urmaresc cu interes duminica seara!

  10. Nu sint,neaparat,un fan al Realitatii..dar,aseara mi s-a parut mai interesanta misiunea lor.Am descoperit un Gigi Netoiu cerebral,calm si plin de tact.bun cunoscator al prapastiei economice ce se-ndreapta vertiginos spre conturile personale.E realist!
    Pe cind celalalt,mult mai chivernisit (teoretic)o scalda cu gratie.
    M-a surprins sprincenatul in mod placut.
    Poate si numai din acest motiv mi s-a parut mai interesanta emisiunea lor.
    Era altceva.Este adevarat,din cind in cind mai mutam si pe Antena 3.
    Nu cred ca intotdeauna editiile Sintezei reusesc sa fie interesante,captivante,dar nu uit sa-mi potrivesc programul pt. a nu le rata.Ramine un mister,cel putin pt mine,de ce ratingul bun este atit de constant !

  11. Domnule Ciutacu,sa stiti ca sunt ingrijorat de soarta acestei tari,poate mai mult decat Il Comandante,de aceea vreau sa va fac cunoscut un fapt incredibil.Va asigur ca voi proceda ca intr-un joc de pocher,adica merg pe n.v.,desi sunt sigur ca voi castiga ,deoarece ma ocup de pregatiri.Pe vremea raposatului,la Tr. Severin s-a construit o fabrica de anvelope,care dupa revolutie a trecut prin mai multe maini.Acum apartine unui investitor american,dl.Shimon,care vrea sa faca aici ceva bun.Aici se asteapta ovizita de prim rang,vine Il Comandante,in calitate de sef al statului,va dati seama,cu grija lui parinteasca ptr.tot ce misca in tara asta,pentru saracii investitori care au pierdut averi.Dansul le poate da sfaturi intelepte,doar stie ca Romania a pierdut o flota si nu a disparut de pe firmament,dar asta este rahat cu apa rece,pe dansul il intereseaza altceva.La noi in judet,candideaza ptr.un post de senator dl.Mihai Stanisoara,consilier prezidential,patron al televiziunii Severin,fiu al fostului colonel de militie Stanisoara,daca a-ti sti cati mehedinteni au facut puscarie ,ptr.o plasa de porumbi,din cauza domnului colonel,candidat la un post de senator in judet,nominalizat la functia de prim -ministru etc,etc.In ultimele zile dl.Stanisoara este creditat cu sansa a treie in alegeri,dupa domnii PaulTudor si Ion Sarbulescu,desi la noi s-a depasit culmea ridicolului ,prin impartirea de cantare alaturi de zahar,ulei faina.poate asta e o grija ptr.cetatean sa se cantareasca dupa ce mananca pomenile PDL.In acest moment al pierderii de turatie ptr.Stanisoara,apare salvatorul ,vine dl.presedinte ,vine salvarea natiunii,ocrotitorul celor multi,degeaba apare ptr. PDL si ai lui totul este pierdut,Basescu i-i scufunda nu ii ridica.Stanisoara a platit o masa ptr. angajatii nostri,trebuie sa il astepte pe Che Guevarra de Constanta,daca nu ajunge azi masa va fi servita si maine,putem spune ferice de tine natiune,astia sunt oameni care te conduc.

  12. Ştiu că nu ai nici o legătură, dar aseară la SZ pe mine m-a jignit efectiv grafica (cartoanele). Şi nu e prima oară. Curios, pe audienţe astea sunt detalii care nu contează.
    Dacă nici duminică nu se poate arăta ceva decent, apăs pe butonul roşu, fir-ar pricepuţii lui fotoşop să fie de andărscor…

  13. Am uitat,excelenta,dupa gustul meu,”Vorbele” de aseara.
    Doi competitori pot fi eleganti,pot comunica,pot fi agreabili.Spun altcevaNu-si arunca pahare cu apa intre ochi,ori sa se ia la bataie in platou.
    Deci se poate…nu credeam.
    Poate ar fi bine ca restul de 322 plus diferenta ,sa se uite obligatoriu la aceasta editie.
    Sa invete!

  14. Nu e evident ca Realitatea a renuntat sa se bata intre 10 si 12 cu Antena? Voi rupeti tot dupa 10, Cristian Dumitrescu inainte. E ca si cum ai compara pretul capsunilor dintr-o piata vara, cu pretul capsunilor dintr-o alta piata iarna.
    Nimic despre Marinescu si Constantiescu?

  15. Nu stiu de ce da’ blogul Roxanei Iordache a devenit nefrecventabil in ultimul timp.
    Daca vrei sa fii porcait copios incearca sa zici ceva acolo, nu conteaza ce.
    Off topic:
    Cum ar fi fost campania in Bucuresti cu alt primar decat Oprescu, de exemplu Blaga?

  16. @Victore
    Mai eu am impresia ca tu vrei sa-l convingi pe Sorin sa te angajeze. Sa te puna eventual sef la “irealitatea”. Sezi bland mai vre-i sa-si dea demisia toata “liota” de jurnalisti deontologi de acolo? Pai unde sa mai mearga dupa aia ? La voiculescu la “trust”? Chiar vrei sa nu mai avem motiv sa radem? Hai ca nu am mai “citit” atata “lupta de clasa” ca la sorinel in “barca” de la “89” incoace.

  17. @Shadow: ultima oara cand im incercat “sa-l conving sa ma angajeze” mi-a oferit, la prima strigare, de 5 ori cat castigam net la Intact. se pare ca n-am reusit sa-l conving =))

  18. Cei care voteaza cu Udrea si sunt din Bucuresti (parcarile Dali) merita tot ceea ce o sa li se intample.

  19. Wow, nu am citit care e ideea caci cifrele spun tot.
    ProTv are asemenea audienta? Wow, i am in shock!

  20. Ok, acum am citit ideea.

    Nu imi place Gadea, e cam “prostanac”, un fel de Geoana al tv-ului modern insa in acelasi timp, nu ma deranjeaza nici aroganta insa pe tine … cu paerere de rau o spun, nu te prinde bine.

  21. Victore, ma scuzi (sau nu) dar incerci sa ne arati cat de bine o duce ProTV-ul sau cat de insignifiante e lupta intre doua triburi ?

    E cam de Ignat graficul afisat de tine intrucat te izbesc in moaca cifrele devastatoare ale Pro-ului, nu semintele molfaite de Antena si Realitatea.

    Eu nu stiu, sincer, dar tu te iei in serios ?
    Ca audientele nu prea o fac.

  22. oare ce seriozitate poate avea un blog unde postarile critice sunt sterse??? evident este aceeasi seriozitate cu a turnatorului si a oamenilor lui! zero!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.