Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Cabrale, crezi că pot să-ţi cer prietenia?

Cabrale, crezi că pot să-ţi cer prietenia?

Cabral a discutat cu fanii pe videochat-ul organizat pe site-ul Acasa TV, unde a primit şi o cerere în căsătorie. Clientul meu electoral favorit le-a răspuns acestora la întrebări, le-a făcut mai multe mărturisiri şi a declinat o cerere de căsătorie din partea unei admiratoare, spunându-i acesteia că este prea tânăr ca să se însoare.

Bai, varu’ lu’ Obama, acu’, pe bune, stiu ca esti neinceput si fraged ca o mladita din trupul muncit al tarii, da’ io poci a-ti cere, in cadru public si festiv, prietenia?

Inteleg ca urmatorul client de videochat e Doctoru’. Daca-l insurati, e beton:)

UPDATE: Trilulilu raspunde cu tupeu ca face bani de la PNL pe spinarea mea ca sa ajute comunitatea doritorilor de filmulete moka. Ei bine, “apoliticilor”, de-acum inainte o s-o faceti fara mine. Mai sunt site-uri de upload; mai putin obraznice…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

8 thoughts on “Cabrale, crezi că pot să-ţi cer prietenia?

  1. Hahaha, foarte mishto clipuletul. Eu ma gandesc ca emisiunea distinsului domn de culoare , este ca un junghi in coaste pentru Vadim de ex. Si`un negru si`un homosexual in acelasi timp la tv ???????

  2. Tinere domn, nici nu aţi făcut schimb de oracole şi deja te împingi la prietenii?!

    Sper că ai intenţii serioase…

  3. Uf, uf, sunt off topic, domnule Ciutacu, dar va ataca jegosul de I.T.Morar incalificabil !!!

  4. fratilor trezirea sa terminat campania mai sunt cateva impunsaturi asa mai pe ocolite dar din fericire s-a terminat, in fine dupe campanie asteptem recesiunea asteptam sa-i afecteze mai tare pe astia bogati ca noua ce sa ne mai ia. poate cu recesiunea becali vinde steaua, basescu vinde loganu, tericeanu vinde motocicleta, s.a.m.d. pana atunci ramane o intrebare pe duminica: EU CU CINE VOTEZ? da de ce sa votez? in afara de chestia cu datoria de cetetean al tari, poate dl ciutacu sa-mi dea un motiv? o-i fi eu mai redus dar nu le gasesc sau nu sunt motive reale pt care eu cetatean sa merg la vot, pomana electorala nu am primit :} nu am motiv frate. daca duminica merg la vot mai mult de 25% inseamna ca nu am dreptate sper sa fie asa dar slaba nadejde.
    cat de cabral jos palaria un uzzy la tampla si pac pac doar atat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.