Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Aleator, la fel ca pe trilulilu şi la PNL…

Aleator, la fel ca pe trilulilu şi la PNL…

Fiindca niste domni din PNL au impresia profund gresita ca amicitia cu mine, combinata cu antipatia mea pentru Basescu, le permite sa-mi foloseasca abuziv – sigur, absolut “aleator” – fata si emisiunea pentru a-si promova sageata galbena, iau si eu, din multimea delatiunilor cetatenesti de bine, niste candidati liberali la uninominal si-i promovez in regim free. Considerati-o pur si simplu campanie sociala, un mic bonus de la mine pentru niste vechi amici! Incep cu unul facut deja celebru si, credeti-ma, ofer prinos de recunostinta pentru orice poza de acest tip (si nu numai, prost gust sa fie), din orice judet, trimisa pe victor at ciutacu dot ro.

 

Florin Melciu, colegiul 6 Bucuresti (via Sutu)

Horia Valerian Radocea, colegiul 9 Bucuresti

Comentarii

comentarii

Similar Posts

16 thoughts on “Aleator, la fel ca pe trilulilu şi la PNL…

  1. Ii baga sau ii scotea…la punguta cu doi bani…pardon cu doua bancnote.
    Pai ar trebui sa fim vizionari si sa ne dam seama ca omu’ poate da fara numar, fara numar manele, mici, bere, si pitipoance in timpul mandatului. O sa fie un cocalar intre cocalari, adica exact ce cautam noi de 19 ani unul din popor.
    Mare e gradina!!!

  2. de ce-si pune biletele ale bancare acolo..? E pe post de viagra ? Asa se revigoreaza obiectul genital ?
    Exista un loc in Romanica unde te duci..iti ridici tishartul..si cineva iti indeasa niste hirtii de la domn’isarescu ???
    Daca bluginshii imi sint asaaa mai largi aia baga pina se umple ??? Golul .

  3. Tare a doua poza :)) E cu dus intors: nu`l votati pe individ`ul PNL-ist, dar totusi nici spre stanga nu e bine …

  4. in poza doi iata ceva nou:razboiul sagetilor.Cea neagra,rutiera contra celei albastre peneliste.Mai sus este ” un cedeaza trecerea”…dar ca sa nu fie nici un dubiu,orice ai de gind sa faci nu ai voie la stinga.Ce naiba cauta peneleul in stinga ? Asta este o stire ?
    Infine.Doreste domnul Ciutacu,ca bonus,sa sunam la numarul afisat de pe banner ?

  5. cu scuze pentru subiectulpostarii, da nu mai pot sa suport asemenea bagabontzi si asemenea otrepe, fi-le-ar samantza a dracukului cu cine i-a fatat!!!!! MERGETZI OAMENI BUNI LA VOT SI ARATATZI E ACESTOR PUI DE LELE CA , INCA , N-AM AJUNS O NATZIE DE RETARDATZI , DE NEVOLNICI SI DE SUBOAMENI, ASA CUM NE CONSIDERA EI, MAMA LOR DE PUTORI ALE OMENIRII!!!!!!!!!!

  6. In circumscriptia electorala unde locuiesc ,candideaza acest melciu … belciu. vroiam sa votez pnl-ul dar avind in vedere ce pramatie candideaza ,renunt. oare presedintele pnl bucuresti ,cand l-a desemnat pe asta sa candideze ,ce a avut in capul lui ? Pnl-ul a insemnat si a facut ceva pt. ROMANIA,dar vad ca nu mai reprezinta nimic. sunt dezamagit de liberali.

  7. A inceput razboiul SMS-urilor:

    1. Cu PSD la GUVERNARE/Se stie clar ca va URMA/O SARACIE mult mai MARE/Si devenim ca …AFRICA/

    2. PSD ar vrea sa POATA/Sa puna mana pe PUTERE/Strivindu-ne din nou sub ROATA/Lasand in urma doar ..DURERE

  8. si mai e unul, sanu ne luam numai de PSD:
    PNL si PD-L 4 ani s-au tot certat, acum brusc s-au impacat si se stie ce urmeaza: Fraier cine-i mai voteaza. Daca iese iarasi D.A. , emigram in Africa. 🙂

    Melciu ala parca era pe la tineretul PNL. Am impresia, daca nu ma insel, ca l-am vazut odata la o conferinta (nu sunt mebru PNL si nici simpatizant) intr-un costum stralucitor (sa mor daca nu era din ala stralucitor). Parca e sustinut de Orban sau de Olteanu

  9. asta daca o sa fie ales nu o sa bage bani in buzunarul propriu ci l-a sageata lui galbena. bv ciutacu frumoasa poza din pacate prea realista pt tara in care traim dar asta e. cine dracu ne-o fi pus sa ne nastem in tara asta plina de oameni politici fara nici un fel de scrupule. ii recomand domnului politician ca si pe noi ne doare exact acolo unde isi aduna zestrea politicianul manelist de mandatul lui. in fine sa-l vedem pe asta cu moaca de boxer in parlamebt ca doar de manechini ne-am saturat.se vad efectele uninominalului cine are bani ajunge in parl adica manelisti si furaciosi

  10. Foarte tare poza a doua!!!!!!!!!
    Banner pt PNL si semnul de circulatie ” interzis la stanga”. Extraordinara !! 10…10…10…10

  11. FLORIN MELCIU ASTA A CANDIDAT IN ZONA UNDE LOCUIES EU ANDRONACHE,E TINEREL DAR SA STITI CA MI/A LASAT O IMRESIE BUNA CIVILIZAT,VORBEA FRUMUS SI CREDETI/MA STIA ADMINISTRATIE PUBLICA..CRED CA ARE SUB 30 ANI POZA CRED CA ERA DE LA UN CHEF….AM STAT DE VORBA SI M/A LASAT CUGURA CASCATA ….ESTE BINE PREGATIT PROFESIONAL….DACA AVETI OCAZIA SA/L CUNOASTETI PERSONAL E ALTA TREABA…NORMAL CA DIN POZA CARE E HAIOSA SI CRED DIN TINERETE NU PUTEM CATALOGA PE CINEVA

  12. Bravo lupule ! se distreaza omul.. eu i-as mai fi pus inca vreo 2-3 sute,merita!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.