Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Cititorii întreabă, Tonomatu’ răspunde

Cititorii întreabă, Tonomatu’ răspunde

Nu mai facusem de ceva vreme exercitiul asta. Dar vine o vreme cand toti trebuie sa ne-ntoarcem la popor; cu multa smerenie. Deci voi ma intrebati, iar eu raspund. In termeni cuviinciosi, ca suntem tractir serios si n-as vrea sa roseasca fetele mari ori sa-mi ies eu din minti. Ce nu rezolv live completez la noapte, din tonomateca.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

303 thoughts on “Cititorii întreabă, Tonomatu’ răspunde

  1. pai hai sa schimbam constitutia 😛 ca tot vrea baselu sa o schimbe ca e el tare-n catarg.

  2. mai fratilor sa nu va mai aud ca votul e inutil pai stiti foarte bine ca base a fost ales presedinte cu 4 milioane si ceva aud…cati votanti sunt in tara asta pai hai sa incepem o campanie atibasesciana de a vota in tomana in nr cat mai mare
    si sa vedem daca atunci mai iese vorba multora daca nu ai votat nu da din gura ca din vina ta e base unde e.eu de la revolutie am mers de fiecare data la vot si voi merge atat cat voi trai sau cat va mai fii democratie in Romania.si totusi propunerea mea ramane in picioare hai sa adunam randurile sa ne exercitam dreptul la vot in cat mai mare numar si macar atunci cine va iesi va avea macar girul unei jumatati din poulatia tarii.ne mai auzim ne mai vedem

  3. În seara dinaintea intrării în vigoare a legii care crea cadrul pentru înregistrarea unor date despre apelurile care se efectuează(excludem desigur conţinutul convorbirii) aţi făcut mare circ la Sinteza Zilei.

    Sunteţi de acord că această lege(care prevede înregistrarea unor date, nu a conţinutului) nu schimbă cu nimic datele problemei, dat fiind faptul că în România deja se ascultă telefoane ilegal, convorbirile fiind înregistrate ?

  4. 1.Cate sanse dai zvonului ca Sorin Oprescu va candida independent la alegerile din toamna?
    2.In cazul ca doctorul va candida si va ramane in finala cu Basescu, la ce scor il va bate pe Marinar?( nu esti Mafalda, dar trebuie sa ne dumiresti pe toti! :))

  5. Am inteles ca psd-istii au vrut la putere si la bani cu orice pret, dar chiar atat de prosti sau inconstienti incat sa-l lase pe Basescu sa faca tot ce vrea nu-i credeam.

  6. Domnule Ciutacu ce studii trebuie sa aiba un primar/presedinte/ministru/…ca eu la scoala nu invat sa `crosetez`…`sa plang la comanda`…`sa ma lupt cu sistemul ticalosit`!?

  7. acuma e pe bune faza cu….statisticile lu’ micutu ala de zoso…despre badea..cum ca scade….sau e in stilul lui?

  8. Credeti ca domnul Saftoiu a spus adevarul? Doamna Saftoiu nu l-a sustinut public de frica, din cauza deontologiei sau, a crezut ca un bun comunicator si strateg politic ce este, sa lase scandalul sa se termine?
    Cu ce l-a deranjat initial Saftoiu pe Basescu, ca nu o placea pe Udrea?

  9. Domnule Ciutacu, consideri ca recesiunea economica se va face simtita puternic in Romania raportat la restul Europei?
    Inca una: evident in criza va fi rau si dupa criza se vor cauta responsabili crezi ca fenomenul economic va fi folosit pentru denigrare?
    Daca da ar pute opinia publica romaneasca sa mai curete din ceata de politicieni ai tarii sau in cazul presei comandate sa execute unele ordine pre-stabilite?

  10. si cam acelasi procent a fost si la referendum asa ca nu va plange-ti de mila daca ati vrut sa-l dati jos trebuia sa o facewti atunci sau macar faceti-o in toamna nu dati din gura ca niste cate si singurul instrument real care va sta la dispozitie il ignorati

  11. oare daca imediat dupa revolutie Coposu si Ratiu deveneau presedinte si prim ministru ( nu conteaza ordinea ) era altfel acum ? sau conteaza si acum ca n-au mancat salam cu soia ?

  12. Credeţi că aroganţa dumneavoastră se poate concretiza în ceva pozitiv pentru societate ?

  13. Aţi ocolit întrebarea întrebătoare… 😛
    Să înţeleg că nu-l ştie nimeni pe “consilier”, ori că îi deja mort?
    (La prima mea nedumerire, mi-aş pune urgent “sursele” la treabă. De le-aş avea… 🙂 )

  14. Cat de convingator ti s-a parut Ion Cristoiu in incercarea de a motiva renuntarea la calitatea de invitat permanent la Sinteza Zilei?

  15. P.S. Mulţumesc de răspuns, deşi…
    Mă refeream la… ce dosare are în mânecă don Prim-prim, nu la ce afaceri au liderii. Ca n-aş vrea să le scădem din credibilitate şi autoritate. Alea pe care le mai au!

  16. profesional. nu prea il inghitGadea, prea le stie pe toate, vorbeste mult si patimas si uneori e de-a dreptul inchizitorial. cred insa ca esti prea diplomat si reformulez: care-ti place dintre ei, eventual si de ce.

    ps: cine mi se pare unsa cu toate alifiile si uneori chiar sclipitoare e Gabi Firea.

  17. Am inteles ca sunteti amic cu Radu Moraru dar e absolut sinistru acel individ. Nu are pic de coloana vertebrala, e pupincuristul sef al lui Basescu, i-a depasit pe Radu Ungureanu si altii. E ingrozitor ce face oportunismul si prostia din astfel de personaje. Ceausescu ar fi invidios pe servilismul acestui om fata de Basescu.

  18. N-am înnebunit şi, totuşi, întreb: este posibilă apariţia şi izbânda unui partid în frunte cu Mircea Badea şi Victor Ciutacu?
    Dacă da, care din ei va candida la preşedinţia României?
    Oricum, eu şi alţi şase moşi din cartier punem lunar la dispoziţie jumătate din pensiile noastre, spre sponsorizare.

  19. Domnule Ciutacu,

    Va doriti, la un moment dat, sa ajungeti intr-un punct de unde sa ii puteti ajuta pe romani?
    Cand spun romani, ma refer la cei care traiesc sub limita saraciei, care sunt umiliti, lipsiti de speranta si bucurii…
    Si din punctul meu de vedere acestia sunt cam 70 % din populatia tarii, daca nu cumva este mai mare procentajul…
    Stiti de ce va intreb?
    Pentru ca sunteti o persoana care cred ca are puterea sa schimbe ceva…
    Va respect foarte mult si va doresc sa vi se implineasca cele mai indraznete visuri.

  20. ce parere aveti despre fenomenul cazinourilor ce apar ca ciupercile in Bucuresti? mi s-ar parea un subiect interesant de abordat in emisiune. sau macar pe blog.
    am senzatia ca, desi sunt din ce in ce mai multe asemenea “MaxBet-uri”, parca nimeni nu baga de seama, nu deranjeaza pe nimeni…ceea ce imi da o frustrare in plus

  21. care este persoana din trust fata de care te simti cel mai atasat?
    in afara de aroganta si genialitate, ce crezi ca te caracterizeaza?
    te-ai gandit sa “socializezi” in lumea reala cu unii dintre cititorii tai de blog? evident, o cafea, un sprit, nimic festiv, fiecare pe barba lui…

  22. mai am ramas singur pe aici sa sting lumina sau sa raman de garda toti ati disparut in ceatza

  23. 1. Politica, Media, Religia-arme de manipulare in masa?(cu buna stiinta sau din inertie)
    2. Informatii=bani=om bogat=stapan…exista stapani,deci noi restul suntem sclavi…noi sclavii, alimentam o “masinuta” ?(nu ma refer doar la Romania)
    3. Dupa legea Big Brother si implantarea cipurilor, crezi ca se mai pregateste ceva?
    4. Cat crezi ca va conta viitoarea clasa politica daca anumite legi sunt impuse de Bruxelles?Poate Romania sa zica “nu” sau trebuie sa fie vesnic obedienta indiferent de consecinte?
    5. Cat conteaza opinia publica in Romania?Nu e mai bine sa fim lasi?
    6. Crezi ca toata criza economica mondiala a fost premeditata pentru a lovi in primul rand SUA sau este doa o consecinta a unor actiuni iresponsabile?

    Multumesc pentru rabdare si imi cer scuze pentru paranoia 🙂

  24. Chiar nu ne dai nicio speranta ca vom scapa la toamna de Basescu?
    Atunci sa se subventioneze sfoara si sapunul!

  25. 1. Ti-ar placea sa traiesti la Londra o vreme??
    2. Ti-a trecut vreodata prin cap sa te faci medic chirurg??
    3. Cum ai ajuns in televiziune??

  26. 1.Daca ai sta de vorba “soul-to-soul” cu muuuulti romani, ai constata ca poti avea speranta. In alta ordine de idei, pe langa faptul ca tu iti castigi painea de zi cu zi, facand ceea ce faci, se vede de la 3 poste ca faci cu pasiune = > undeva in adancul tau ai speranta! Intr-o astfel de perspectiva, chiar sunt curios sa stiu de ce crede Victor Ciutacu ca nu mai exista sperante, chiar sunt curios sa stiu ce perspective are pentru lumea in care fiul sau va fi adult si mai vreau sa stiu ce ganduri se ascumd in spatele sperantelor REALE (motivul cert pentru care pui suflet in ceea ce faci) pe care le ai! Arzin inlautrul tau , si vreau sa stiu de ce! Inca o data, multumesc!
    2. De ce spui tu ca e imperativ ca Mircea sa “se maturizeze”? Pentru cine? Pentru el? Mai gandeste-te! Areo frumusete aparte, exact asa cum este el!

  27. 1.Daca vi s-ar impune sa elaborati o farsa pentru presedintele P(S)D-L ist Basescu (gen “Noaptea erorilor”) la ce v-ati gandi? Dar pentru turista Udrea?
    2. Care este cel mai mare regret al dvs?

  28. Sa pedepsim infractiunea, nu nationalitatea

    January 28, 2009 by Daciana Sarbu

    Un membru al guvernului italian – ministrul pentru Reforme, chiar! – cere castrarea violatorilor romani. Nu vreau sa comentez faptul ca domnul respectiv este membru al Ligii Nordului si nici intentiile sau nuantele din spatele declaratiilor lui; nu este important cine este el si nici macar din ce tara vine.

  29. Pentru ca toata lumea da solutii pentru iesirea din CRIZA (care fie vorba e mai mult politica decat economica), vin si eu sa ma bag in seama…. As propune impozitarea “ECONOMIEI SUBTERANE”, dar ar fi “afectate ” veniturile anumitor persoane; chiar n-a sesizat nimeni de atat timp ca veniturile persoanelor fizice (altele decat cele autorizate sau comercianti ) nu sunt verificate si impozitate? Cine poate crede ca intr-o economie normala o societate poate inregistra pierderi din activitatea de exploatare de miliarde de lei care sunt sustinute din aportul asociatilor?A verificat cineva de unde provin acesti bani? NU pentru ca nu exista prevederi legale pentru aceste verificari. Nu mai comentati ca FISCUL nu-si face treaba, pentru ca sunt o multime de functionari care ar vrea sa faca ceva dar nu au baza legala, pentru ca, chiar si dupa aderarea la U.E. prevederile legislative din Romania nu sunt puse in concordanta cu legislatia europeana. Analizati Codul Fiscal si printre randuri……pentru ca este adaptat la NEVOILE CLASEI POLITICE

  30. Ti-ai pus vreodata banalele, dar in acelasi timp celebrele intrebari existentiale?
    Nu ma refer neaparat la ceva legat de religie, dar asa in general despre rostul tau in lume si implicit al sensului existentei noastre.
    Cand ai privit ultima oara cerul, dar nu doar pentru a vedea cum este vremea?

  31. Am observat chestia asta si la prietenul tau, Badea, si nu ma pot abtine sa nu va intreb:
    De ce cand pomeniti de actuala coalitie de guvernare nu amintiti si PC-ul, ca doar e aliatul PSD, cum faceati inainte de alegeri?
    Guvernul asta chiar nu face nimic bun?

  32. 1. Cati prieteni adevarati ai? (acei prieteni pe care ii chemi si in miez de noapte si vin fara sa te intrebe de ce i-ai chemat)
    2. A trecut ceva vrema de cand ai deschis blog-ul. Ce ti-a adus bun acest blog? te-a schimbat in vreun fel?
    3. Ce rol a jucat hazardul in viata ta?

  33. De ce v-ati suparat asa de tare pe Bazacu???!
    In definitiv n-a facut decat sa scurteze una din lungile anchete fara rezultat generate de regula din sintagma “s-a constituit o comisie de amcyea”!
    A murit omul? A murit!
    Medicul de la urgente avea bube in cap? Avea!
    Au faLsificat fisa de observatie? Asta va spun eu sigur! Au falsificat’o!!
    Asa ca, D-zeu sa ma ierte ca pana la el ne mananca sfintii!

  34. Buna seara,
    D-le Ciutacu ,credeti ca adierea pe la urechile noastre a posibilei optiuni a domnului Basescu de a nu mai candida la presedentie este precampanie electorala?
    Conctret se victimizeaza dupa modelul Oprescu pentru a ,,stoarce? niste voturi?

  35. Imi pare rau, nu vreau sa intru in viata personala,dar am o curiozitate : Ce meserie are sotia ta, are talent la scris, este profunda si sensibila…Iar ca o intrebare mai la zi, este una cam grea: Crezi ca va mai fi ales Basescu-presedinte ? Stiu sigur ca povestea cu “n u stiu daca mai candidez..” era asa, de-un alint…mai lipsea lacrima…

  36. Oare reducerea de salarii din anumite sectore bugetare, este o forma de a determina ocupantii posturilor sa demisioneze pentru a face loc noii clientele politice ?

  37. Ma scuzati dar trebuie sa revin.E copt Crin sa candideze la alegerile prezidentiale, spuneti DA. Are PNL un candidat care sa candideze la prezidentiale, spuenti NU. Ma scuzati dar semanati putin cu invitaii dumneavostara: sa se revizuiasca dar pe ici pe colo…Asa ca mai pun o intrebare: adica Antonescu e copt sa candideze, unii l-am si vota, dar nu o sa fie niciodata desemnat de PNL?

  38. bravo Victore ce tratezi acum seara in emisiune spuneam si eu intr-un comentariu anterior pe blogul tau.inseamna ca nu stam chiar degeaba pe blogul tau

  39. Si ostire de ultima ora!
    Cica Basel a promis ca se va “abtine” de a mai interveni in negocierile dintre guvern si sindicate/patronate!!!!!
    Ce ziceti d’le Ciutacu???!!
    …cam cat il tine?!!!

  40. Mie mi-ar place sa povestesti macar ultimele cinci minute (tu si redactie) dinainte de intrarea in direct la Vorbe. Cinstit vorbind, e cineva de acolo care se teme de furia ta? Nu fizica, binenteles.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.