Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cadoul meu de Craciun pentru voi

Similar Posts

126 thoughts on “Cadoul meu de Craciun pentru voi

  1. Multumesc din suflet pentru acest dar. Sarbatori fericite alaturi de frumoasa ta familie.

  2. Grigore Lesese pare ca devine un partener de nadejde a vorbelor grele.
    Sarbatori fericite atat cat te poti deconecta de avalansele astea de probleme alaturi de familie.

  3. Grigore Lese e un om extraordinar. Va doresc si dv. si dumnealui un Craciun binecuvantat si un an nou 2011 cu sanatate si cu impliniri.

  4. “BUNA DIMINEATA LA MOS AJUN”… Sarbatori

    fericite, sanatate si multa rabdare, noroc si

    sa ne fii pe mai departe INTELEPTUL DE

    SERVICI…!

  5. Da, geniule nu te-ai dezmintit nici de data asta! Am si eu un cadou pentru tine! Cu foarte multi ani in urma, la majorat, felicitarea parintilor mei suna cam asa: “Zi de zi sa fi ca tine,nu fi azi unul,altul apoi sau altul peste un an sau doi;Ceea ce esti sa fi din plin,nu doar putin cate putin! Ii apartin lui Ibsen! Am incercat ca de atunci incolo sa nu uit aceste vorbe “grele”. Ti le spun si tie acum pentru ca mi-am dat seama ca si tu “functionezi dupa aceleasi principii” fara sa stii poate ca vorbele astea au fost totusi gandite iar mai apoi srise de cineva cu mult inainte ca noi sa stim. Acesta este cadoul meu pentru d-vs.DOMNULE VICTOR CIUTACU!(majusculele nu sunt intamplatoare).

  6. sarbatori fericite tie si familiei tale.sper ca te duci la sinaia si sa nu dai de ZDEANTA DE UDREA.

  7. Multumim pentru invitatul de diseara, ne faceti un cadou superb. Sincere felicitari pentru ce faceti. “Tot inainte” si “La Multi Ani !”

  8. SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi !!!
    Si emisiunea cu d-nul Lese, va sta la loc de cinste in colectia mea 🙂
    Sper ca nu intru pe penal, la piraterie 🙂

    P.S LIBERTATE !!!!!!!

  9. Iti multumim pentru frumosul dar.
    Iti dorim Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi.
    Craciun fericit .

  10. Multumim Victor !!!…
    Intr-adevar : oameni si oameni !…
    Iti doresc Sarbatori Fericite alaturi de familie si de cei pe care ii iubesti !!!…

    CRACIUN FERICIT !!!…

  11. Nici ca se putea un invitat mai potrivit. Vorba sau cantul acestui OM, imi face legatura cu stramosii mei. Grigore Lese mi-l aduce aproape pe bunicul meu, care seara, cand eram copii, ne canta din caval pe prispa casei, cu toate ca era surd. Asurzise in Primul razboi mondial, din cauza unui obuz. Astept emisiunea ca un copil pe Mos Craciun. Va multumesc. Craciun linistit cu bucurii simple, sufletesti!

  12. Tin sa multumesc “vorbelor grele” si lui Victor Ciutacu pentru anul care se incheie si sper ca si in urmatorul sa fie printre cei care ne dau o vorba de ajutor sa intelegem…
    Sa ai dle.Ciutacu,sarbatori linistite alaturi de cei dragi.Tuturor romanilor le doresc Craciun cu bine!
    LIBERTATE !

  13. Dl. Lese ne invata cum sa gustam din zilele de sarbatoare. Multumim pentru cadou!
    La multi ani!

  14. Multumim pentru dedicatie, Mastre!
    Abia astept Regalul de diseara!
    Daca imi permiteti, as vrea sa fac si eu un Cadou de Craciun, dumneavoastra si tuturor cititorilor, comentatorilor si fanilor acestui blog.
    Craciun Fericit!, Dumneavoastra si celor dragi!

  15. Sarbotori fericite ,Victore daca le mai putem numi asa…cand vezi oameni care recurg la gesturi incredibile numai pentru asi arata nemultumirea fata de “sistemul ticalosit”…
    Eu unul nu l condamn pe acest om din contra il apreciez si il stimez pentru curajul sau …inca un semnal ca trebuie sa ne trezim odata din adormire si din nepasare ….fratilor ,am ajuns sa dormim pe noi ….ne conduc toti frustratii si incompetentii,nu mai spun ca suntem datori vanduti 7 generatii de acum incolo,ce doamne iarta ma mai asteptam?
    Parca vad ca ratatii astia dau vina pe Patriciu”rusine sa ti fie “ca tu l ai pus pe om sa sara de la balcon si mogulii cei rai au regizat cu televiziunile lor mincinoase,daca stai bine si te uiti se vede si ” pixelul albastru” totul e o facatura ….sa zici de acest om ca i schizofrenic este o blasfemie si cine sa gasit sa spuna ” curvele UDMR -iste”dar nu ar vrea ei sa ne faca un cadou frumos de Craciun si sa se arunce cu totii in Dunare ,ca daca imi aduc aminte sunt de vreo 21 de anisori la putere si mai mult rau au facut decat bine ….
    “am ajuns iar sclavii,in vechiul nost pamant”

  16. multumesc, draga Victor, toti romanii avem nevoie si de momente din acest gen: il apreciez pe Ovidiu Lese, pacat ca nu este difuzat mai des. Pace, liniste si sarbatori cu bine.

  17. Acum in ziua de Ajun,
    O corindita am sa-ti spun,
    Sa fii mereu la fel de bun,
    Cum ai fost si pana acum.
    Cu invitati sa ne rasfeti,
    Intelepciunea lor sa fie,
    Prilej de mare bucurie,
    Pentru fetite si baieti destepti.
    Iar celor dragi tie,
    O si mai multa bucurie,
    Sa vina vesel Mos Craciun,
    Sub brad sa le aduca bun.
    Luminile bradutului,
    Sclipesc si stralucesc in casa,
    Si globuri multe ce fosnesc,
    Craciunul fericit vestesc.Tie Victor si tuturor Craciun Fericit,plin de veselie si bucurii.Special si din inima si Dlui Grigore Lese pastratorului traditiei Romanesti si cantatorului Romanilor neaosi,Craciun Fericit.

  18. va multumim ca existati si ca rezistati alaturi de noi in aceasta tara,va dorim ca si anul viitor sa fiti alaturi de noi!
    craciun bun si bland !

  19. Urari de bine si sanatate alaturi de cei dragi !Abia astept sa-ti urmaresc emisiunea diseara !Si nu numai,tot ce inseamna Antena 3 devine pt. mine si familia mea prieteni buni ,apropiati !:)

  20. Are un stil D-l Lese de prin vorba lui dulce se baga in sufletele noastre de parca ar vrea sa afle tainele. Dumnealui are o cheie speciala prin care deschide portile sufletelor. Sa traiasca ani multi impreuna cu realizatorul emisiunii si familia dumnealui.

  21. Multumesc pentru cado’ da recunosc ca imi placea mai mult daca o aduceai pe Udrea sa ne danseze pe masa ca Magda Ciumac la otv si pe Boc cu sombrero si chitara acompaniind.Sarbatori fericite.

  22. Sarbatori cu bine si sanatate! Va multumim pentru tot ce faceti alaturi de Mircea Badea, Mihai Gadea si restul colegilor. Va multumesc ca prin vocea dumneavoastra aud si guvernantii vocea noastra a celor care populam aceasta tara pe care ei se fac ca o conduc. Numai bine va doresc!

  23. Mulţumesc Victor,

    Naşterea Lui Iisus Hristos să ţi fie prilej de bucurie acasă şi n familie, întru “Calea Împărăţiei” Celui a cărui Naştere o Sărbătorim!

    Doamne, ajută!

  24. sarbatori fericite ,sanatate si belsug ! putere de munca si realizari pe masura !…la mai bine pentru toti ! Dumnezeu sa ne ajute …!!!

  25. sarabatori fericite! si tie si familiei. cauta un colt linistit si fereste-te de udrea, boc,de aia blonda (vaca aia de e consilierul lui boc), de toti. doar pe base sa-l primesti…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.