Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cadoul meu de Craciun pentru voi

Similar Posts

126 thoughts on “Cadoul meu de Craciun pentru voi

  1. CHIAR DE SUNTEM SUPARATI,STAM PRIN CASA ADUNATI
    PE CRACIUN IL ASTEPTAM SI COLINDE II CANTAM!
    S-AVEM PARTE DE IUBIRE,SANATATE,FERICIRE,
    PRIETENI MULTI,MESE BOGATE,
    VIETI MAI BUNE,IMBELSUGATE!
    CRACIUN FERICIT!LA MULTI ANI!
    CU MULT DRAG,aviatorii

  2. Traditiile stramosesti chiar sunt apreciate atat in tara cat si peste hotare. se spune ca un popor care isi uita traditiile este in pericol de a se narui. Si simtim ca acest pericol ne paste in unele parti. Acolo trebuie d-l Lese sa vina cu toata trupa de rapsozi ca sa le improspateze nu numai memoria ci si simtirea de roman.

  3. Craciun fericit! La multi ani! Multumim pentru alegerea invitatului,il apreciem si va urmarim.LIBERTATE!!!

  4. Craciun fericit si multumim pentru cadou! Grigore Lese este una dintre cele cele mai importante minuni ale Romaniei! Sarbatori fericite alaturi de familia dumneavoastra!

  5. Pentru Victor si toate sufletele curate din Romania: CRACIUN FERICIT, CU COLINZI, COLACI SI VIN PE MASA!

  6. Ce seara minunata si binecuvantata! Avem parte de darul d-nei Gabi, la care participa toata echipa antenei 1 si 3 si peste 3 ore avem darul pregatit de D-l Ciutacu, invitatul de pret, valoare Grigore Lese. Ii multumim pentru acest dar si- dorim ca sa ne bucuram alaturi de dumnealui si familia de seara sfanta a Craciunlui. Sarbatori fericite!

  7. Acum cand ingerii coboara pe Pamant pt. a vestii Nasterea Domnului,iar cu aripile lor ating sufletele luand cu ei toate supararile lasand in schimb lumina si speranta,va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi!

  8. Draga Victor,
    ma uit la Reuniunea de pe Antena 3, si ma bucur ca existati. Va doresc tuturor un Craciun fericit, sa va aduca “Mosul” toate cadourile meritate si sa va bucurati de cei dragi voua.
    Cu tot dragul,
    Dan Vasilescu

  9. On-topic oi vorbi mîine, după emisiune.
    Acuma e off-topic.
    “Decît” la freză parcă-i Winnetou. În rest e gol tac’su! Bucură-l “nene” Victore!
    Sărbători fericite!
    Banzai!

  10. ati avut o seara extraordinara la G. Firea in emisiune!EXCEPTIONAL!!!
    nu se mai naste nimeni ca voi.bravo!!!
    cu toata familia v-am urmarit fara rasuflare.
    va dorim si iti dorim succes in continuare!vorba unui intelept:succes inseamna multa munca si daruire!
    sarbatori fericire si un an plin de realizari!

  11. there is a Rule – NEVER MIX YOUR FAMILY WITH YOUR BUSSINESS.
    Larry King sau alti Talkman Show nu si-au relevat familiile timp de zeci de ani! De ce la noi e altfel?

  12. Felicitari pentru emisiunea de astazi.Multumesc ca existi.Craciun Fericit alaturi de cei dragi tie!

  13. Nu-i ciudat ca un crestin (Grigore Lese) sa ii vorbesca la un evreu despre nasterea lui Isus ?

  14. Ce faceti dv. d-le Ciutacu cu Grigore Lese a facut Harry Brauner cu Maria Tanase. Pentru ca evreii au simtul valorii, recunosc comoara. Iata ca asa e in Romania si peste timp. Astazi suntem in situatia amerindienilor care ofereau statuete de aur pentru cioburi de oglinda.
    Va adresez respectuoasa rugaminte de a posta pe blog, cu posibilitatea de a inregistra, emisiunea cu Grigore Lese.
    Craciun cu lumina,in caz ca sarbatoriti.

  15. Tocmai s-a terminat “Vorbe grele” pe antena 3. Leac pentru suflet…Multumesc! Aveam nevoie… Sa fie sarbatori cu lumina! Pentru noi toti…

  16. Am înţeles, dimensiunea poartă vina… Grigore Leşe este un român arhivă a spiritualităţii româneşti, încă de pe vremea lui Burebista.

  17. Am zis eu că el vine! 🙂
    Încă o dată, am avut în urechi susurul apei de izvor.

    Emisiunea lui Gabi Firea? Pentru suflet…

    Crăciun fericit şi mulţumim!

  18. As fi stat toata noaptea sa va ascult! Nu te simti mai bogat,mult mai bogat acum? Eu da! Ne dai si inregistrarea? La multa buna vedere D-le Ciutacu!

  19. Oare chiar a luat emisiunea sfarsit? Am ramas cu telecomanda in mana si tot mai auzeam:”Trebuie sa fim iertatori!”Teoretic asa ar fi crestinesc, dar oare poti indura pana la capatul zilelor tot raul care se varsa cu cruzime asupra noastra? Daca mi-ar fi spus un preot de exemplu acest lucru i-as fi raspuns cam taios, dar cuvintele D-lui Grigore Lese trebuie sa fie urmate fara tagada. In noaptea sfanta trebuie sa facem ceea ce altadata ni se pare imposibil. Asa sa fie, cum zice dumnealui!
    Impresionant!Emisiunea aceasta chiar a fost un cadou pentru toti cei care au ascultat-o!
    Sarbatori fericite!

  20. Singurul “popular” care ma face sa ascult cu drag despre traditiile romanesti. Superb om. Iar cand canta,imi vine sa ma asez pe jos in fata lui,langa un foc de tabara imaginar. Asta este conceptul meu de program de Craciun.

    Si ca tot veni vorba,Craciun Fericit domnule Ciutacu,si familiei la fel!

  21. Sarbatori fericite, fericire, sanatate si implinirea tuturor dorintelor!

    Cu stima si consideratie!

  22. Domnule Ciutacu va multumesc pentru seara nemaipomenita pe care am avut-o.Va doresc un Craciun plin de lumina si caldura!

  23. De mare exceptie!!! Felicitari pt ideea de a-l invita pe acest om extraordinar. Este o placere nemarginita sa-l asculti, chiar si in reluare. Toata stima!
    SARBATORI FERICITE!

  24. Omul are limitetel lui ! I se pare de bon-ton sa-i admire pe Patapievici, Plesu si Liiceanu. Daca l-ai fi intrebat ce a citit din ei si cum i-a placut modul in care acesti farseuri trateaza poporul roman in putinatatea scrieirlor lor, mandrul maramuresean ar fi dat din colt in colt. Defularile acestor personalitati accentuate, accentuate in sensul ca dorintele si auto-aprecierile le-au fost infinite, pe cand realitatea le-a aratat adearata valoare: impotenta de a crea macar un inceput al unui sistem filozofic original si coerent. Revolutia i-a gasit cu “buzunarele goale”: nu aveau opere scrise si tainuite prin sertare. Erau niste parleuri, chinuitori ai cuvintelor insailate fara directie si fara fond. In anii comunsimului si-au refulat in zonele subconstientului propria lor imagine despre valoarea lor fara seaman si scuzele pentru care nu o puteau prezenta prostimii-sistemul comunist al lui Ceausescu le-a taiat aripile! Dupa 1989, defularile relevante ale propriei lor valori i-au orientat spre singurul domeniu in care puteau conta (mai mult material) in fata vestului care se incaleca peste noi intr-o tara in deriva ai carei conducatori erau limitati in actiuni benefice din cauza atitudinii tarilor asa-zis democratice, care doreau sa vada o tara cu populatie scolarizata si cu mari dezvoltari industriale prabusita la picioarele si la cheremul lor, dar si din cauza intlighentiei romane aservite exteriorului si platita somptuos de acesta. Marii intelectuali -Plesu, Liiceanu si Patapievici- ale caror carti (care sunt acelele, ce fir rosu, conducator le strabate?!- trebuie cititi pentru ca ne permit accesul la … am uitat exprimarea omului din Maramures, dar era ceva mai sus de Dumnezeu!!!??-o carte a oricaruia dintre cei trei neispraviti reprezinta pentru invitatul D-voastra mai mult decat Cartea Cartilor-BiBlia!
    De ce ati tacut ? V-a speriat pasiunea infantila a invitatului ? In lumea politica omul a cazut doar cearta! Cauza ei, modul in care e condusa CASA ROMANIA nu-l interesa. Personal cred ca daca ramanea la muzica ar fi fost exceptional. Parerile lui au fost exprimate de sus, in maniera copiata de la cei pe care-i aduliza: era ba Liiceanu, ba Plesu, iar frazele erau copiate din basme ! Ca un mare artist !

  25. @Bibliotecaru: m-am plictisit de mania persecutiei. la urmatoarea autoflagelare, ban permanent

  26. am ascultat aseara,in ajunul craciunului,un “sfint”.”am venit in fata micului ecran “pentru ca simteam ca voi primi
    LUMINA”
    SARBATORI FERICITE ! TONOMATELOR GRELE.ANDREI
    P.S. D-LE MAI UITATE PE E-MAIL

  27. Sarbatori fericite Victore si un inceput de an frumos,cu forte proaspete.Spun asta pentru ca in ultimele luni te-ai cam inmuiat.Aceleasi urari si familiei tale.

  28. Cand te uiti la fata linistita, luminoasa a lui Lese simt ca omul chiar se gandeste numai pozitiv. Vorbeste cu inflacarare despre traditiile stramosesti si te seduce; te duce pe aripile gandului la nasterea traditiilor, la prezervarea lor si abia dupa aceea la transmiterea lor pe viu grai.Lumina stranie dar plina de caldura l-a invaluit si pe D-l Ciutacu care la fel transmitea din priviri, din atentia concentrata la vorbele lui Lese, o stralucire neobisnuita. Nu-l aduceti mai des pe D-l Lese; ne face mult bine la toti.

  29. Craciun Fericit !!!…
    Aveti toti copii frumosi !!!
    Sa fie sanatosi si sa aiba noroc in viata !!!…

  30. Craciun fericit, tuturor !

    @Victor: Ce-ai dat-o p-aia cu “foarte micile exceptii” (minutul 7:46) ! Vorbeai serios cand spuneai ca de Craciun nu poti fi mai bun decat in restul anului (ca si mine, de altfel). 🙂 Sper doar sa te referit si la persoana la care m-am gandit eu. 🙂
    PS: Am vazut ca si Valentin Stan a finalizat emisiunea intr-un mod surprinzator, din nu stiu ce motiv (real).

  31. Boierule, dl.Lese e formidabil, dar eu l-am vazut pe baiatul tau: sa-ti traiasca sa fie sanatos si sa aiba noroc. E un tip prima! Sa fiti si voi sanatosi sa va bucurati de el. Va doresc sarbatori fericite la multi ani!

  32. O cadou superb pe care l-am primit cu inima deschisa….de-a dreptul maret. Sarbatori fericite!!!!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.