Esti aici:
Prima pagină > Blog > Noaptea minţii > Bine aţi venit la balamucul de câini!

Bine aţi venit la balamucul de câini!

Pentru noi decide fără drept de apel un psihopupu pe acte (necesitate unui suport psiho-afectiv din partea familiei şi a ONG-urilor) scos la pensie pentru incapacitate de muncă şi plătit regeşte pentru o activitate pe care n-a prestat-o niciodată. Lângă el, uniţi în cuget, privilegii şi simţiri, umăr la umăr, robă lângă robă, plini de tupeu, printre alţii, o falsificatoare, o plagiatoare meditativ-depresivă, un uncheş machitor şi fitilist. Una peste alta, reunit, plenul CCR e de vise rele. Pe aştia trebuie să-i respectăm noi necondiţionat? Şi să le aplicăm orbeşte deciziile? Dat fiind că nu există vreun document medical care să ateste că m-aş fi dilit, nu contaţi pe mine…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

62 thoughts on “Bine aţi venit la balamucul de câini!

  1. au dus numele Curtii in derizoriu’ – au facut dintr-o institutie care ar trebui sa fie in afara oricarui dubiu o adus`o intr-o institutie oarecare care va da dreptate aluia care da mai mult – de regula alora de la conducere.

  2. Daca vota cum trebuie, falsificatoarea nu mai era desigur pe lista asta.
    In rest, toate normale in tara oficiala a romilor.
    Vive bien si haoles baules fosforescentilor!

  3. Acestea sunt consecintele a celor 22 de ani de minciuna si insalatorie in care am trait. Pe vremea lui Iliescu-Nastase nu puteai sa sufli ca mureai pe limba ta. Acum cu o perversitate cutremuratoare traim aceleasi consecinte ale unui sistem statal corupt si incompetent ca atunci. Eu am trait in acea perioada a iliescului. Am fost o generatie pierduta. Cu durere iti confirm ca acum urmezi tu Victore si asta in epoca asa zisa de dreapta populara baga-u-as in masa de epoca

  4. Poate daca parlamentarii nostri ar fi mai cu … sange in organism , as mai crede intr-o sansa , dar cum , majoritatea sunt simpli soldati destul de putin dispusi la “batai de cap” , ma indoiesc de vreo surpriza placuta …
    Plus ca senzatia de duplicitate si de tradare a UNORA din PSD inca tot imi persista cu putere ; dupa cum vad , in general PNL-istii sunt cam singurii care “se dau cu fundu’ de pamant” ca sa ne scape de Basescu , in timp ce la PSD observ ca domneste o dulce resemnare si dorinta de … coabitare (dar nu cu noi , cei 7.400.000 , ci cu gasca basista). 😡

  5. Constantin Valsan – descriere geniala a activitatii CCR:

    “”Eu nu vad, tu nu auzi, el nu vorbeste”. Aspazia ii sopteste la ureche lui Zagrean ceea ce nu aude Ceausescu-Lazaroiu, Zagrean da cu ciocanul in masa si cateodata si cu capul in usa din cauza handicapului iar ceilalti trei scriitori incearca sa scrie fara sa plagieze si in final Motoc sterge trei sferturi din CV. Ceea ce ramane este trimis spre Parlament in rate, si impotriva vointei celorlalti trei membri care sunt de partea celor 7.4 milioane de oameni care vor avea de suferit in continuare sub dictatura Presedintelui Kur Tzi.”

  6. Nu contati nici pe mine la aia cu “respect neconditionat” – nu c-as conta, suntem doar 7,4 milioane; dar la mine acasa eu sunt jupan…ma rog, jupan adjunct, dupa “stapana casei”.

  7. Foarte tare expunerea d-lui Ghise din emisiunea lui Mihai.
    Ar fi frustrant genul de intrebari de dupa petrecerea
    evenimentului, fara a lupta: “cum/ce ar fi fost… daca ?!”

  8. Nici eu nu cred ca v-or face mare branza parlamentarii nostrii astazi, ma rog unii dintre ei pt ca stiu sigur ca pe dl.Ghise pot conta ca si pe dl.Diaconu care a zis de saptamana trecuta ca pt cei 90% argeseni care l-au votat e obligat sa incerce si imposibilul.Cat despre psihopatii de la ccr, nici nu stiu ce sa mai cred, vreau doar sa ii traga cineva la raspundere pe ala care desi s-a pensionat pe caz de boala, si a iesit anticipat la pensie , comisia la trecut la permanent fara sa il cheme an de an, cum fac cu ceilalti bolnavi .Are si pensie de 1300 ron, dar si salariu de 10000 ron, pai sa iti fie rusine dle zegreanu, cat despre aspazia pe care eu o consider IUDA, care ne-a vandut din cauza unor dosare de turnatoare si falsificatoare iar ceilalti penibili si lingai, sper sa plateasca odata si sa existe cineva care sa ii traga la raspundere.Mi-a placut enorm aseara cum l-a pus Mihai la punct pe acel venturiano al zilelor noastre, sau cea mai buna descriere e cea facuta de Mircea: frankfurt din vacanta mare.Sa vedem ce nebunie ne mai asteapta azi, dar cand ma gandesc ca diseara ii vad ranjetul lui traian dupa cateva zile de stat ca sobolanul in vagauna, imi vine rau.

  9. Astia au ajuns in aceasta CCR pusi de unii pe care boborul i-a votat! Cum naiba a tradat aia pusa de PSD?,iar eu sa nu-l suspectez pe Ponta si PSDul de nimic…astazi?!

  10. Zegrean si ilegalitatea:
    a) Pensionarii de invaliditate

    Potrivit art. 54 din Legea nr. 19/2000, invaliditatea este:

    de gradul I, caracterizata prin pierderea totala a capacitatii de munca, a capacitatiide autoservire, de autoconductie sau de orientare spatiala, invalidul necesitandingrijire sau supraveghere permanenta din partea altei persoane;
    de gradul II, caracterizata prin pierderea totala a capacitatii de munca, cu posibilitatea invalidului de a se autoservi, de a se autoconduce si de a se orienta spatial, fara ajutorul altei persoane;
    de gradul III, caracterizata prin pierderea a cel putin jumatate din capacitatea de munca, invalidul putand sa presteze o activitate profesionala

    Rezulta de aici ca, in cazul invaliditatii de gradul I si II, incheierea unui contract individual de munca nu este posibila, deoarece incadrarea in gradul respectiv de handicap interdictie presupune tocmai incapacitatea acestuia de a presta o activitate profesionala.

  11. Bun! Si acum, intreb si eu ca tampita, pentru a nu stiu cata oara: cum putem sa scapam de ei? Legal, evident. Cine poate sa-i puna pe astia cu botu’ pe labe?

  12. Sunt unul din cei 7,4 mil.de romani furati de aceste taratoare colcaitoare prin rht-ul dictat de suspendatu’,n-am sa recunosc nici sa respect hartia igienica emisa de acestia.6 papitoi sa dea cu flit unei natiuni e totusi prea mult.Si culmea sunt platiti din banii nostri,ai mei,ai tai,ai tuturor.Auzeam ca pentru handicapul lui zegrean cotizeaza statul,adica tot noi,100 mil.,lei veritabili,o aspazie pe care o urmareste trecutul tenebros de securista…Ana s-a “spovedit” mult timp lor!.Cum e sa fii “persiflat”in tara ta tocmai de acesti limbrici?!.Parlamentul are ocazia sa-si spele multe pacate si sa ia o atitudine ferma,sa nu certifice prin citirea in plen aceasta ilegalitate,pentru apararea votului democratic si valid dat de noi toti.Menirea lor este vointa poporului si poporul a vorbit prin referendum,nu prin cei 6 viermi gaunosi.

  13. Nu pot sa ii respect pe acesti profitori ai regimului Basescu si nu numai. Cu ce drept ( ??? ) ne hotarasc viata?

  14. Pt toti ci interesati : cititi cablogramele wikileaks emanate de la mbasada Sua din Romania, mai ales cele de la categoria Secret. Veti afla despre Kosovo, noi trupe in orient, indatorarea Romaniei, detinuti Guantanamo si lobby american pt diferite firme. Sustinerea externa e legata de faptul ca Bse e pres de sters pe jos. Apropos, Base singur s-a angajat fata de SUA sa ierte 80%din datoria istorica a Irak-ului aprox 2.8 bil.dolari. M-as bucura daca jurnalistii ar vorbi despre asta ca doar aveti resurse sa le cititi pe toate si sa ne informati.

  15. Termen permanent!!?? Nerevizuibil!?

    Bine că sunt revizuibili ologii și alți amărâți care trebuie să se târască pentru a ajunge la „revizuire”… 😡

    Cât despre celelalte considerații din articol, nu mă țin nervii să le mai comentez.

  16. Mai dar cineva de la noi nu poate plati un articol sau mai multe in ziare occidentale de mare tiraj si in care sa prezentam componenta CCR in toata “splendoarea ” ei ? Poate asa afla si Barrosi,Merkeli,Americani pe cine au sprijinit sa nu aibe “presiuni”.Saracii judecatori ai nostrii.Cind cineva iti arata trecutul hid si tu tot nu-ti dai demisia inseamna ca aia care elibereaza certificate medicale de handicapati mintal au dreptate.

  17. mai tine minte cineva cum prin ’89, moartea lui ceausescu era perceputa la nivelul mentalului colectiv si aspirational, ca si o moarte de interes national, fie si de ar fi fost sa urmeze o succesiune dinastica a “printisorului”?
    🙂 poate ca handicapatul de la CCR, o fi un mos libidinos ce a fortat hotarirea in chip de cadou de nunta, asa din solidaritate a handicapatilor, pentru loaza lui basexul, sperind el, in vise umede si mucegaite, sa apuce sa traiasca succesiunea de la marinarul dus cu pluta, la patzachina de anvergura europarlamentara.

  18. Am ajuns la o constatare crunta : chiar daca votam 10 milioane presedintele masa-verde nu era demis ! Un argument ar fi fost fraudarea referendumului ! Ginditi-va : cind s-a vorbit de fraudare ? – dupa zisele emisarului licuriciului ! Acum basistii au in gura 2 teme : presedintele curtii e dorit de angelica si de ambasadorul licuriciului si ..- coabitarea ! Au cam terminat-o si cu porcaria aia ca cine n-a votat e cu presedintele infractoarei si turnatoarei ,, ana ” !Acum inteleg de ce ERA diferenta covirsitoare intre nr. eurosceptici occidentali si romani !

  19. Azi (luni) ora 15 la Parlament! Cine stie ca nu e VIERME, cine vrea sa fie RESPECTAT… cine stie ca in tara asta s-a murit pt ca noi sa putem VOTA… ORA 15.00 IN STRADA!

  20. Nu e “psihopupu cu acte”, e bolnav de cataracta congenitala, conform certificatului. O marlanie gratuita.

  21. @Molotov: “necesitate suport psiho-afectiv”. cum citeste actele si legile?

  22. Doua comentarii:
    1. Ma alatur si eu la ceea ce spunea cineva mai sus in sensul de a face publice prin mediile occidentale si aduse la cunostinta cancelariilor occidentale aceste chestiuni legate de CCR…mi se pare ca traim in suprarealism.
    2. Totusi legal si institutional ce trebuie facut ? pentru ca este inadmisibil ca asemenea specimene sa mai fie in pozitiile acelea ? Cred ca ar trebui instituite criterii de competenta clare….cum dracu sa te pensionezi inca medical si tu sa fi in fruntea institutiei care hotaraste destinele unei tari…cred ca ar trebui trasi la raspundere si cei care i-au numit acolo.

  23. sunt de acord cu victor!
    basescu nu poate coabita cu poporul …a fost demis !
    Acesti marsavi si patati de la CCR ne spun noua altceva ….nu nu nu merge !
    Nici eu nu voi respecta aceasta decizie ilegala !
    Desi nu cred poate politicienii au sange in …vena sa respecte dorintza poporului dar sanse mici !
    Bucurativa de ultimele clipe de democratie!…toate cu girul europei si a sua….nasol!

  24. Cum este sacul, este si peticul! Oamenii pusi acolo nu reprezinta natiunea romana, care inca mai supravietuieste,ci pe acei care i-au pus!
    Eu nu stiu cum a putuit fi platit ca judecator la CCS,incalcandu-se doua prevederi legale, si anume: cei iesiti la pensie inainte de varsta, nu se pot angaja cu plata, doar daca revin in sistem. De asewmenea, cei pensionati pe motiv de boala, nu se pot angaja decat in situatia in care sunt apti si renunta la pensia respectiva. Chiar si in situatia in care ei au introdus exceptie la legea pensiei, aceea se refera la pensionarii care au iesit la pensie la limita de varsta si nu pot cumula pensia cu salariu, daca depasesc plafonul stabilit de lege. Domnul Zegrean nu se incadreaza aici, pentru ca el a iesit la pensie pe motiv de handicap.
    Cat priveste Parlamentul, atata timp cat acolo, printre parlamentarii USL se vor afla indivizi ca Hrebenciuc, fideli Presedintelui suspendat cu care se afla in afaceri, si cu putere de convingere si de manipulare, acestia nu vor pune in aplicare ceea ce a gandit logic si in spiritul legii domnul Ghise.
    Earnest

  25. Am vazut scandalul cu pensionarea domnului Zegrean.
    Vreau sa vad actul ancheta sociala facuta domnului Zrgrean.
    Act ce sta la baza eliberarii certificatului de handicap.
    In acel act sunt o suma de intrebari la care domnul Zegrean trebuia sa raspunda si sa semneze.
    EX uteti face baie singur,puteti sa mergeti singur,va puteti harani singur.
    Am vazut recomandarile medicale,aceste recomandari se dau pe baza unui diagnostic si ancheta sociala.
    Bafta multa!

  26. Cum citeste legile ?

    Pai nu le citeste Victore.
    Pare ca la decizia privind referendumul le-a citit ?

    In fine.Basescu e sustinut de afara. E cu bataie lunga. Rosia Montana, Scutul amerikan, zacamintele de cupru, gazele de sist etc. Basescu da ok pentru toate. Daca e schimbat aia de vor sa le ia ce dracu se fac? Nu da bine pentru o colonie sa aibe pareri proprii. Aia de la Brixelles au treimis o lista cu 11 ” recomandari ” pe care le aplikam sau nu dar sa tinem cont de curtea constitutionala. Pute rau de tot. Imi pare ca stiau dinainte de la “servicii” ce o sa se intample. La fel cum stiau si ai nostrii mai putin Ponta si antonescu care nu au inca serviciile in mana 🙂

    Cam asta este. Romanaia a ajuns o colonie.Nici votul nu mai conteaza deja precedentul e creat si e inca unul periculos.

    O zi buna.

  27. Oricum jumatate sunt praf. Victor, o intrebare, pe langa articol. Ce parere ai de vizita lu’ Merkel la moldoveni, precum si declaratiile lui Obama? Am senzatia ca se pune de-un troc. Marfa suntem noi si fratii de peste Prut.

  28. Bai fratilor la cazuri din astea nu se sesizeaza “institutiili'” ca parca era stat da drept in Romania.
    Can vad ce lipsiti de putere suntem toti inebunesc.
    Se dovedeste ca turma intelege incontinuare doar de bici. Si cine are biciul are puterea in Romania.

  29. Cum sunt, cum nu sunt, cei de la Curte, Basescu ne-a procopsit cu ei, si nu avem vointa sa-l maturam cu tot cu ei de la putere.
    Daca astazi PSD-ul va asigura cvorumul pentru spectacolul CCR-ist din Parlament, eu zic sa ne asteptam pe viitor la mult mai multe si mai grave de acest gen.
    Sa traiasca bine Basescu, presedintele a 19 milioane de handicapati!!!

  30. prieteni…. sa citeasca Zegrean, in parlament, hotararea curtii prostitutionale dar, inainte de asta, sa ii ia cineva ochelarii! la naiba…. dileala totala in camasa de forta ca sigur a invatat-o pe de rost!

  31. Exceptional promo cu A3:”tu unde esti”.Nenorocirea vine ca azi va avea replica:la Cotroceni.Sintem umiliti si culmea nu avem cistig in fata acestui excroc care,va dovedi istoria-degeaba,ca nu a cistigat nici in 2004 nici in 2009 iar acuma fost demis clar.Ne vomm resemna?Mai frustrant este ca pdlacii ne dau cu tifla iar noi defilam cu neputinta.

  32. Eu sunt pensionat pe caz de boală, e drept fără a fi nerevizuibil și de consiliat psiho, cu o pensie cât a 40 parte din venitul lui Zegrean și știu, dar poate mă înșel, că nu pot fi și angajat.
    El cum cumulează o pensie de handicap sever cu un salariu enorm, ba mai mult mai și hotărăște soarta unui popor?
    Suntem ca într-un balamuc unde țicnitul național Băsescu este “șef” de personal.

  33. Poate m-am dilit eu total , dar ma tot intreb a nus’ cata oara , (tu stii Victore ca am mai ridicat problema asta) DE CE Iliescu se trezeste comentand (si inca “cu manie proletara”) in problemele cele mai delicate ale USL-ului , unde TACEREA SA ar fi mult mai productiva decat “iesirea la rampa” ?!
    Curios ca , in timp ce restul PSD-istilor se cam codesc sa-i sustina pe liberali in “zbatera” lor (desi ar fi cazul) , TOCMAI Iliescu continua sa sutina in gura mare o idee pe care oricum toti o stim , dar care iesita din gura lui , ridica la fileu mingea basistilor propagandisti.

    Pe de alta parte ma frapeaza inca o constatare: il aud pe Bogdan Chiriac din nou sustinand ca el continua sa creada in onestitatea si bunacredinta al lui Ioan Rus … Uauuuu !

  34. Victore, atunci cand dl. judecator CCR in functie Zegrean si-a cerut demisia, evident ca si contractul de munca al domnului a fost reziliat, din initiativa numitului ( altfel nu putea primi decizia de pensionare si pensia ). Astfel, postul domnului Zegrean de la CCR a devenit VACANT. In baza carui temei legal i s-a incheiat domnului Zegrean un nou contract de munca, fara o noua numire ?

  35. Zegrean e deja “balamucabil” nu mai e puscariabil.
    Daca as scrie un roman s-ar numi asa: “Transcedentalul si Zana cea rea” unde prima notiune ar fi Base iar cealalta Antena 3 ,ca este singura din tara asta nebasista ,intolerabila la abjectii,sustenabila pe termen lung si unde mai pun ca este des mentionata, de “greii politici” ,iar pentru basisti reprezinta un ghimpe al dracu de greu de inlaturat.

  36. Ce te faci daca si Gitenstein si Gordon au certificatele lor de handicap ? Merkel vad ca are alt diagnostic, de “mama” sau “nasa”, tot ceva psiho_afectiv se pare.

  37. In tara in care persoanele cu handicap sunt ciume la stranduri sau cluburi (vezi cazurile recente din Timisoara), cum sa punem o persoana cu handicap accentuat la Curtea Constitutionala? Persoanele cu handicap accentuat au dreptul sa lucreze. Chiar exista o lege in sensul asta: firmele de peste 50 de angajati au obligatia sa angajeze 4% persoane cu handicap, altfel platesc jumatate de salariu minim sub forma de “amenda” pentru fiecare angajat handicapat pe care ar fi trebuit sa-l angajeze. Eu vad in certificat un handicap la ochi nu la judecata si din cate imi amintesc nea Zegrean nu lucreaza la ceasornicarie.

  38. Salut
    Daca astazi Basescu se intoarce la Cotroceni, la viata roz pe banii prostimii, cu ajutorul Parlamentului Romaniei si in special al USL-ului (care da dovada ca nu are specialisti) o sa printez decizia CCR-ului, imi voi cumpara o Constitutia Romaniei si ma voi sterge fix la ”fund” deoarece valorile si drepturile romanilor sunt nule in fata unor vanzatori de tara (flota, aur, petrol etc), a unor turnatori la securitate , a unor handicapati pusi in functii inalte sau a unora care ”au citit vagoane de carti” si care nu stiu cei subiect sau predicat.
    La vot, o sa mai merg atunci cand o sa vad afise electorale cu Badea si Ciutacu, pana atunci voi fi ”absent motivat de lipsa valorilor” de la orice vot.
    Pe Basescu inteleg ca nu a vrut sa coabiteze in piata Universitatii, dar Ponta, Antonescu si USL-ul au fost si sunt cumva in concediu. Au nevoie sa fie convocati in Piata alaturi de cei care i-au adus mai aproape de putere?
    Pacat, ca am crezut in ei, iar astazi cand in Parlament se iau decizii, aud ca Ponta nu-i in tara, iar Antonescu isi fa ce bagajele la Cotroceni.
    Felicitari domnilor Ciutacu si Badea pentru campania de ajutorare a doamnei Lavric. Ca dansa mai sunt multi care au facut cinste Romaniei si romanilor, dar Romania nu este condusa de valori sau profesionisti ci de carpe. Pacat ca exemplele sunt date la o parte.

  39. Deci se poate!!! Romania NU este tara discriminarilor!!! In afara tarii sunt multe persoane cu handicap care cersesc, fie ca e mai usor sa castigi un ban asa sau fie ca nimeni nu ii angajeaza. In Romania un handicapt de gradul 2 are una din cele mai puternice functii de decizie . Cred ca si cei care l-au numit in functie au ceva probleme de sanatate daca ne uitam pe lucrurile care il recomanda pe dl Zegrean in aceasta functie.
    Acelasi lucru se intampla si cu acordarea unor locuri etniei rome in licee, facultati in conditiile in care la aceleasi licee copii mult mai bine pregatiti se bat pe un loc si nu il obtin. Nu se construieste asa viitorul Romaniei si nici asa nu se conduce Romania. Cred ca toti suntem egali in fata legii, dar cred ca fiecare trebuie sa fie la locul potrivit in functie de cunostinte, experienta. Lideri sunt cei care intra intotdeauna pe usa din fata, si nu cei care intra pe geam sau pe usa din spate. Luati exemplul doctorului Arafat sau al doamnei Pivniceru
    PS: Pe Badea nu il luati in seama atunci cand calculeaza viteza la care i se poate lua permisul. NU prea ii ies calculele!!!!

  40. Este ceva incredibil, aproape ca nu-mi vine sa cred, dar…..totusi avem dovada, dat fiind tara in care traim si toti acesti ani, din 1989 pana acum , cand ne este dat sa depindem de niste oameni care nu-si vad decat interesul propriu,(Sotul meu care avea gradul I – scleroza multipla, trebuia sa se prezinte in fiecare an la revizuire, desi era paraplegic, iar diagnosticul “incurabil”, pentru mine era un chin, pana ajungeam la comisie, cu el).Se vede treaba ca pentru unii, totul este posibil.

  41. Alooo Usl ce faceți ? aveți guvernarea țării pe mana ,nu acceptati decizia Ccr si ignorati ce vor barosso si alții ,parca sunteți niște fetițe nu bărbați . Atenție Usl azi aveți 60% încrederea poporului dar in toamna o sa aveți nimic daca acceptati întoarcerea lui basescu la Cotroceni .

  42. Pe langa pensie si salariu, mai beneficiaza si o indemnizaie in baza certificatului de handicap.

  43. Victore, pana la urma mai are rost sa se organizeze alegeri in colonia asta? Nu mai bine merge ascultatorul Ponta cu carnetelul si pixul in mana la Bruxelles si la Ambasada SUA, ii spun aia ce procent aloca fiecarui partid din colonie si noi ne conformam? USL-stii au cedat la primele presiuni facute asupra lor….alegatorii sa mai mearga la vot dupa ce au fost supusi la presiunea procurorilor?

  44. P.S. In legatura cu presiunea,lumea va zice ca nu am avut ce face, ca suntem o tara mica…. Eu nu cred !!! Ungaria e mult mai mica, dar eu nu cred ca Orban cadea in genunchi in fata presiunilor…desigur, ei sunt alt popor, alte trasaturi….

  45. Domnule CIUTACU,mare pacat pentru munca dvs.de a aduna dovezile care ne arata celor ce mai avem un minim bun simt si judecata,cu ce se ocupa tradatorii de tara si neam Basescu si ciuma portocalie,dar ce s-a intamplat astazi in parlament mi-a lasat un gust amar si mi-a produs o cumplita dezamagire.Ma intreb la ce mama dracului ne-a mai pus USL,in frunte cu Ponta si Antonescu sa iesim la vot,sa fim nevoiti sa asistam zilnic la atata panarama,pentru ca acum sa ne intoarca spatele noua celor 7,4 milioane de anti basisti,care am crezut ca astia de la USL,chiar vor sa faca ceva pentru noi,se ne scape de acest demon ,ce duce tara de rapa si care ne-a ingenunchiat in fata unor profitori de occidentali,care probabil mai au multe de luat cu japca din aceasta tara.Am 60 de ani,dar nu am crezut nici o secunda acum 22 de ani,ca vom ajunge sa ne conduca unul mai rau ca Ceausescu,sa traim mai rau decat am trait pe vremea lui,sa se distruga tot ce am facut noi inainte de revolutie,si acum noi sa nu mai avem nici macar drept de vot in tara asta.De ani de zile am tot votat cu PSD,ba cu PNL,dar acum sunt scarbita de toti si de toate.Am mai ramas doar cu credinta ca se va gasi cineva sa ne scoata in strada si sa-l putem noi rasturna pe Basescu,dar cine?.Sindicatele? Care sindicate.Tineretului nici nu-i pasa,se duc sa se scalambaie pe banii babacilor,la mare,la lady Gaga,sau mai stiu eu pe unde,iar noi cei mai in varsta ,mai ales din provincie,cu ce arme sa luptam impotriva dusmanilor si tradatorilor de neam si tara.Oricum sunt foarte dezamagita si nu numai eu,de ce au facut Ponta si Antonescu,astazi,ca doar ei iau convins pe cei de la USL,sa asigure cvorumul in fata matracucilor de la curte.Rusine sa le fie celor doi,probabil ca dracul ii vor mai vota.Mai bine stau acasa decat sa transforme votul meu in hartie igienica.Eu ma tem si pentru viata si libertatea dvs.celor de la ANTENA 3,care va-ti expus atata vreme in fata acestor tradatori si acum probabil ve-ti mai ramane doar cu noi celor fideli dvs.Mai bine a-ti face dvs.cei de la Antena 3 ,un partid,cred ca milioane de oameni var urma.Va iubesc pe toti,va doresc tot binele din lume,ca doar dvs.mai sunteti un balsam pentru sufletele noastre,ale celor dezamagiti si tristi.Sa ii ia mama dracului pe toti cu politica lor cu tot,daca tot le tremura izmenele in fata celor din occident,la ce ne-au mai dat sperante desarte.Sigur ca e vina si a noastra a mamaligarilor de romani,daca am face ce fac grecii si alte natii,nu ne-ar mai calca toti in picioare,dar asa,cred ca ne trebuie o alta rascoala ca cea de 19o7.daca am mai gresit cate ceva i-mi cer scuze,dar sunt foarte revoltata si mahnita.Oare ce o sa ne facem?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.