Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Bianca lu’ Bote apune, Şoric răsare

Bianca lu’ Bote apune, Şoric răsare

Pe fondul scelerării generale a pieţei media, Şoric e omul căutat, el e revelaţia! Un individ capabil să ţină juma’ de zi o ţară lipită de ecrane (timp în care oamenii normali se uită la tv, scuipă în sân şi se întreabă dacă obligatoriile controale psihiatrice pentru ocuparea unei asemenea funcţii chiar se mai fac) nu trebuie ratat de industria televiziunii. Stelele Biancăi Drăguşanu şi Adelinei Vârciu încep să apună. Din week-end-ul trecut, am intrat într-o nouă eră. Long live Vasea Şoric!

Articolul integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

96 thoughts on “Bianca lu’ Bote apune, Şoric răsare

  1. Oamenii lui Blaga vor fi inlocuiti de oamenii prezidentului,de catre finul lui finul lui finul etc. a lui Base.Se vrea controlul asupra informatiilor din teritoriu.Asta cred ca e miza scandalului provocat de un soarece,caruia nu i-au folosit studiile.Se profita de acest scandal din plin.Iar daca politistii viseaza la salarii mari,atunci :vise placute!Legea salarizarii unice va crea si mai mult haos,nu se vor mari salariile,e doar o vrajeala.

  2. Ce-aveti, bre, de v-ati tabarat cu totii pe bietul Soric, ca e si simpatic pana la urma. Reflecta realitatea, bietul Garcea de la German Stone. In naivitatea lui se mai baga si singur in belele cu camata asta si cu procurorii, ca trebuie sa mai citez un articol din codul penal:

    Art. 267 Omisiunea sesizarii
    (1) Functionarul public care, luand cunostinta de savarsirea unei fapte prevazute de legea penala (n.b., art. 351 camata) in legatura cu serviciul in cadrul caruia isi indeplineste sarcinile, omite sesizarea de indata a organelor de urmarire penala, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda.

    Aia de vociferau pe-acolo ca demisioneaza in bloc s-or fi sesizat oare vreunul ca Soric omite sa se sesizeze?

  3. Si in adaos la mesajul meu anterior,chiar daca sunt in afara subiectului:avem dictatura,pe viitor CCR-ul trebuie desfiintat,lichelele din unpr nu mai trebuie primite in psd si pnl,vor disparea natural la vot.Mesajul din partea lui Sarkozy e interesant:deci facem pace!Eu sunt curioasa:pentru cine conteaza mai mult mesajele mele ,pentru prezidentul roman sau francez?Nu prea cred in coincidente.Dar nici nu indraznesc sa pun prea multe intrebari.Oricum se vor cere clarificari despre situatia din Romania,pentru a se intelege ceva.Daca legea in Romania nu se respecta,ce pretentii sa mai avem de la tigani?

  4. Circul facut de Soric e parte din planul betivanului national de compromitere a puterilor in stat: a compromis justitia (judecatori corupti, deciziile Curtii Constitutionale devin hartie igienica in wc-ul guvernului), a compromis Parlamentul (Anastase propune legi pe care tot ea singura le voteaza cu 170 de voturi PENTRU-la ce ne mai trebuie Parlament?) iar acum spectacolul “Soric live on TV 24/7” compromite Politia (oare mai era nevoie?).
    In toata nebunia asta, guvernantii le promit celor de la FMI ca in 2011 cetateanul platitor de taxe va mai avea un singur drept: sa moara incet…
    Astia va iau si dreptul la asistenta medicala.

    “Conform documentului (scrisoarea suplimentară de intenţie convenită cu Fondul Monetar Internaţional ), Guvernul intenţionează să limiteze anul viitor numărul de internări în spitale cu 10% raportat la nivelul din acest an.”

    Adica cum limiteaza NUMARUL de internari? Un spital care isi atinge cota maxima de internari pe o luna sa zicem in 15 ale lunii, ce fac salariatii spitalului inca 15 zile? Somaj tehnic?

    “Scrisoarea convenită cu FMI relevă că va fi revizuit, cu asistenţa Băncii Mondiale, şi pachetul de beneficii asigurate de stat în sistemul medical, astfel încât să nu mai fie acoperite servicii de sănătate costisitoare şi care nu sunt esenţiale.”
    Toate astea sunt hotarate de cel care ii facea “verificarea tehnica” a lui maica-sa prin internare de urgenta la oncologie…
    Romani treziti-va. Nu mai puneti botul la circul zilei. Aveti o lupta mare de dat: RECASTIGAREA DREPTULUI LA VIATA!

  5. Buna seara!
    Domnule Ciutacu vreau sa va aduc la cunostinta ca in jurul orei 17:00 am vazut 7 masini de politie, o masina SPIR(mascati),un autocar cu jandarmi si doua masini interventie jandarmi care se indreptau spre Piatra Neamt.
    Nu stiu daca inseamna neaparat ceva dar am tinut sa specific aceste miscari de personal.
    Ceea ce am spus mai sus poate fi simplu verificat!
    PS: maine e inmormantare lui Gheorghita Mararu, si nu cred ca tot acest personal MAI e pentru o inmormantare cu onoruri militare si salve de arma!

  6. Ce departe s-a ajuns…Oricum, a fost un spectacol total, nimic de zis.Si trebuie mentionat ca a urmat modelul “conducatorului iubit”, care plange in direct la comanda, vorbeste engleza fara gres – va amintiti de ” It’s ridicule?” – si care invinuieste de toata lumea fara sa isi asume nici o urma de responsabilitate. Doar ca la Soric spectacolul a fost mult mai distractiv si mai impanat cu prostie.

  7. ceeea ce mi place la acest Soric e faptul ca e la fel de expresiv ca un sac de cartofi:)))iar imaginea acelor politisti care-si aclamau “bossul” asemenea unor pui flamanzi si inocenti ce-si asteapta mama sa se intoarca de la vanatoare e minunata
    numai bine

  8. @ Victor

    Ai vazut ca Rizoaica recidiveaza? 🙂 Mai nou te injura pe blogu’ lui Adelin Petrisor si te scoate vinovat pt. caderea motiunii 😀

  9. Intr-adevar simpatic fir-ar al draq,soric asta!Iesirile lui televizate mi-au facut impresia ca au avut 2 scopuri;
    1.reteaua de interlopi s-a speriat ca ramine fara protectie si soric a iesit sa ii asigure ca nu-i chiar asa, sa nu se sperie.
    2.si al doilea mesaj pentru necunoscutii pe care el ii cunoaste, nu e chiar asa simplu sa il rezolve, ca el mai stie cine da bani cu camata, ca el crede ca are o inregistrare cu Toba sau cu altii, nu mai stie.
    In orice caz nu stii ce sa faci; sa rizi, sa te gindesti citi ca soric mai sint in toate institutiile statului,in cite judete mai e acelasi concubinaj!
    Poate l-a injurat,poate a spus ceva!!!

  10. Merita felicitat de ministru: n-a facut striptease in fata biroului d-nei Udrea din sediul PD-L…

  11. am revenit… un font bun, placut la citit; pagina de fun cu poze mari- aspect tineresc, imi place.
    sfaturi… actualizarea stirilor pe parcursul zilei este esentiala.
    In mare.. imi place si parca seamana cu un alt site , dar nu-mi aduc aminte care.

  12. Yeeeeeeee, Soric ruullllllllllzzzzzzzz! Soric, you`re the best mother fucker la noi in sat! Soric, please don`t quit! Poti fi ucenicul lui Partz Vader! Te tavalesti asa artistic, si ce da din tine! SORIC MUST GO ON! SORIC FOR PRESIDENT!

  13. Vă propun un scenariu SF în faţa căruia Avatar, Matrix, Războiul Stelelor şi orice alt film de ficţiune ar fugi ruşinate.
    Să ne închipuim că România nu este ţara aceasta frumoasă, prosperă şi democratică în care cetăţenii săi trăiesc fericiţi şi liniştiţi fără grija zilei de mâine şi având un guvern care face eforturi supraomeneşti ca să le asigure românilor unul dintre cele mai înalte standarde de viaţă din lume.
    Să presupunem pentru o clipă că România este ţara în care Preşedintele ei minte ca un nesimţit.
    Din această Românie apocaliptică ipotetică, să luăm un judeţ, să zicem Neamţ, iar din acest judeţ să luăm un oraş la întâmplare, să zicem reşedinţa de judeţ.
    Avem aici o execuţie în stil mafiot a unui interlop care teroriza oraşul.
    După aceea avem un şef de poliţie judeţeană cu o prestaţie publică halucinantă, care dezincriminează cu de la sine putere unele infracţiuni şi care se comportă ca şi cum ar avea nevoie urgentă de asistenţă medicală psihiatrică.
    Apoi avem un preşedinte de ţară care face declaraţia din clipul de mai sus.
    Face această declaraţie uitând să facă mai multe precizări:
    – Piatra-Neamţ este un oraş frumos condus de un primar PDL destul de controversat. Iar daca clanul interlop “Mararu” îşi făcea de cap în acel oraş, numai un cretin poate să creadă că primarul nu ştia nimic. În această Românie ipotetică, primarii nu numai că sunt la curent cu activităţile clanurilor interlope, dar, de cele mai multe ori, le conduc. Cum poate cumpăra cineva un teren pe care să construiască un cartier rezidenţial dacă nu are autorizaţie de la Primărie? Păi… nu poate. Cum poate cineva să deţină zeci de proprietăţi fără să plătească un leu impozit şi fără să aibă nici un venit legal? Păi… nu poate. Cum poate cineva să controleze un oraş fără acordul primarului? Păi… nu poate. Pentru că aceste clanuri interlope adună bani şi voturi pentru primarii care sunt “de-ai lor”. Iar în acest caz primarul este un apropiat al Preşedintelui.
    – De un an de zile Ministerul de Interne este al PDL-ului, şi, în acest scenariu ipotetic, putem da crezare spuselor unui poliţist că “toate funţiile de conducere sunt politice”. Deci şi Inspectorul Şef era, până mai ieri, cel puţin agreat de PDL. Astăzi iese la posturile de televiziune şi se comportă ca unul care are nevoie de cămaşă de forţă, aşa că trebuie mazilit.
    – Trimisul întru îndeplinirea mazilirii este un alt apropiat al PDL şi al Preşedintelui acestei Românii ipotetice: Chestorul Fătuloiu. Fost şef al Poliţiei Române, acesta a fost “trimis la echipa a doua” în perioada în care PSD-ul controla “internele” fiind reactivat şi pus “antrenor jucător” imediat după ce guvernul a devenit PDL full option. Fătuloiu nu s-a prea împăcat niciodată cu postura de “rezervă de lux”, aşa că a profitat de ocazie şi a propus demiterea atât a afectatului psihic de la Neamţ cât şi a actualului şef al Poliţiei Române, Chestorul Tobă, un mai vechi oponent, periculos datorită faptului că are relaţii aproape la fel de strânse cu partidul-stat PDL.
    – Cearta a doi generali şi a unui colonel de poliţie pe fondul relaţiilor evidente între capii lumii interlope – liderii politici – şefii din poliţie – şefii din justiţie şi mulţi alţii, a dat apă la moară preşedintelui – dictator al României ipotetice care fusese înjurat cu câteva luni în urmă de câteva mii de poliţişti, aproape toţi agenţi sau ofiţeri inferiori şi foarte puţini cu funţii minore de conducere, care nu mai puteau suporta sărăcia şi batjocura la care erau supuşi. Iar acest preşedinte a făcut imediat legătura între porcăiala şi legăturile mafiote ale şefilor şi disperarea poliţiştilor de rând. În acest fel, acest Preşedinte ipotetic a “palmat” faptul că cei care se porcăiau erau protejaţii lui sau ai acoliţilor lui şi a încercat să dea lovitura finală unui anumit sentiment de simpatie al cetăţenilor de rând faţă de poliţiştii care i-au strigat “Ieşi afară, javră ordinară” preşedintelui – dictator. Chiar şi referirea prezidenţială la “striptis” a fost o manevră surprinzător de inteligentă de a trimite în derizoriu gestul de aruncare a şepcii de către poliţişti, gest care, în orice societate civilizată este echivalent cu aruncarea mănuşii pentru provocare la duel.
    – Preşedintele României ipotetice “uită”, acuzând poliţiştii, de faptul că el însuşi se află în relaţii strânse, de familie sau de afaceri prin intermediul familiei, cu mai mulţi interlopi cunoscuţi şi că fratele său este suspectat de trafic cu armament.
    Mă îngrijorează o singură afirmaţie a acestui preşedinte – dictator al acestei Românii ipotetice: “ne aşteptăm şi la alte evoluţii”. Putem presupune că ştie că va mai urma ceva.

    Dar, desigur, acesta este doar un scenariu apocaliptic care încearcă să distorsioneze realitatea paradisiacă în care trăim.
    În România reală, Traian Băsescu nu are “Şoric”-ul gros, nu se comportă ca un “fătălău”, plângând cu lacrimi de crocodil ca “să se aleagă” şi nu bate “toba” despre paiele din ochii altora ignorând bârna UDă şi gREA din ochiul său.
    Cheis clozd!

  14. Eu nu prea mai pot cu Soric asta.Presedintele saracu are probleme mari cu ce lezmajestate au produs politistii la miting,asa grav ca i-au adus aminte ce invidios a fost dumnealui cand au venit Chipendale’s(sper sa fi scris corect)la Bucuresti …

  15. mama mea a fost diagnosticata cu ,carcinom scuamos necheratinizat(g1) pe data de 14.11.2010 e o forma de cancer de col uterin si are nevoie in cel mai scurt timp posibil de un tratament special dupa care va urma operatia prin care se vor elimina ganglioni limfatici si ce mai este nevoie pt toate acestea este nevoie de o suma de bani care poate ajunge undeva in jurul sumei de 100.000.000. lei vechi (este o suma mica insa noi fiind foarte saraci nu avem o asemenea suma ) daca aveti posibilitati financiare mai bune si daca doriti sa o ajutati pe mama mea puteti trimite o suma de bani in acest cont de BCR 4689 1801 7594 6060 Sunt din orasul tg-jiu daca este cineva din tg-jiu si ma poate ajuta cu ceva ma poate contacta la nr de tel 0771354226

  16. aci la Piatra in 2006 alt interlop Yeti a fost asasinat in hotelul ceahlau ,[se pare comandat de politie]. Si nu a venit salvarea pana nu i s-a scurs tot sangele din mort.

  17. Din stejar, stejar rasare, Dintr-un porc…soric mai mare! Parca am mai zis eu ceva pe tema asta, ieri. Perpetuarea speciei de imbecili e salvarea tarisoarei noastre. Daca tatuca lui Soric a fost militian cu grad inainte de 90, nu e clar ca progenitura avea sa ia aceeasi cale? Ce-ati fi vrut sa se faca… pictor?

  18. Inca ceva(acuma chiar vorbesc serios, fara nicio urma de malitiozitate). Pentru ocuparea unor functii de asemenea calibru(ministri, chestori, demnitari, prefecti, directori de institutii judetene, etc.) ar trebui in mod obligatoriu sa fie efectuat control psihiatric.

  19. @MISHU Daca inmulteam postarea ta cu 0,1 concluzia ramanea tot aia,si unde mai pui si faptul ca nu am aflat nimic nou!Mai Balzace mai…

  20. Sunt curioasa Victore ce mai urmeaza azi cand il ingroapa pe vecinul lui soric, iti dai seama ce v-a fi la Pt.Neamt, citind mai sus vad ca politia, jandarmii, mascatii se pregatesc de zor se asteapta si interlopii basarabeni, bocitoarele sunt pregatite un adevarat circ.Base s-a suparat si ii face de cacao ministerul de interne ca a facut streaptease cu sepcile si acum apar la tv( pe el l-a enervat de fapt ca astia au fost in prim plan la A3)sa isi piarda caracterul, iar pe mine m-au enervat aseara viermii aia doi de la prima huidu(porcul) si gainusa, va luau la misto pe tine si Mircea pt.miting, cum a adus PSD autocarele, ca nimeni nu v-a bagat in seama si alte alea, s-au trezit si astia sa vorbeasca, si asa nu se mai uita nimeni la ei, iar la radio vax tot ZU e nr.1.dana

  21. Va scriu din India si urmaresc emisiunile A3 inregistrate.Apropo de Soric.El si-a transmis amenintarea catre BASE prin intermediul A3 asfel:
    -catre cel care “plange” si isi “protejeaza” familia = BASE
    -“cazul e ïnchis” , “m-ai uzit”,”cazul e ïnchis”.
    -daca nu te conformezi si nu mai raman in functie ,voi da in vileag tot ce stiu:
    – banii de la interlopi si contrabanda au fost folositi la castigarea alegerilor.
    Asta e Romania UN STAT MAFIOT

  22. Definitia striptizului dupa logica unuia ce gandeste cu sula: “băieţii care au început să facă striptease aruncându-şi şepcile” (traian basescu presedintele din care cica “ne tragem” toti..)

  23. Cred ca a fost primul articol, scris foarte bine de D-l Ciutcu ca deobicei, in care foloseste stilul Hemingway-an; propozitii scurte; propozitii enuntiative, mesajul carora este punctat prin virgule:'”un descreierat”,”eliberat conditionat”,”intra in bar”,…”scoate puscociul…”,”il descarca” si “zboara creierii” unui interlop…..” Cititorul nu are timp nici macar sa se mire ce avalansa de evenimente are in fata enumerate. Nici un epitet, nici o metafora, direct , sec, “blunt”.Scurt si cuprinzator. Imi place acest stil.

  24. Este trist si degradant ce se intampla,dar nu ne mai mira nimic in tara asta,cred ca doar asteptam si ne gandim pana unde se poate ajunge…

  25. @catalin
    Inainte de toate multa sanatate si curaj; pentru tine si toti cei interesati, vreau sa va informez despre posbilitatea de a beneficia de servicii medicale in strainatate in baza asigurarii medicale din Romania: exista un formular E112, in baza caruia sunt preluate costurile tratamentului in strainatate de catre CNAS, iar spitalele si medicii de aici le accepta de obicei, va spun din experienta. Acest formular se completeaza de catre casa de asigurari de sanatate atunci cand se aproba deplasarea in strainatate pentru tratament. Exista o obligatie a CAS sa dea aprobarea atunci cand tratamentul necesar nu poate fi efectuat sau nu poate fi efectuat in timp util in Romania. Mai multe aici http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=569&langId=ro
    Mult curaj la CAS si multa sanatate tuturor

  26. Am televiyorul deschis pe A3 si vad imagini de la inmormintarea lui Mararu. Oare chiar era necesar?

  27. apun “c…e”si se rasar”i…i”deci cum o dam nu-i loc de noi tara asta mai are nevoie de oameni sau se multumeste cu ………..

  28. Va dati seama ca nu se afla de el daca nu era cazul cu pricina? Asta statea in continuare nestingherit pe functie fara vre`o intrebare indiscreta.
    Dar va dati seama cati mai sunt ca el in Romania??? Asta ma inspaimanta pe mine.

  29. Dumnezeulleee!!!!Plin de ”sorici” si ”parteneri de afaceri” la ”inmormantarea zilei”!Oare a fost atat de important acest individ pt natiunea romana incat sa-i transmita in direct toata ziua propria inmormantare??? Mai ceva ca la Paunescu!

  30. Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie…tara mea de dor, fara viitor (sau mai bine zis de omor si de viol, ca asta ar fi un brand de tara mai plauzibil)…Pai…nu mai am ce sa-ti doresc Romanie, esti o cauza pierduta pe termen lung…Imi tot vine in cap : “pe-un picior de plai, al mafiei rai”…

  31. Domnilor,
    Stie cineva legaturile dintre sefii DGIPI Bucuresti_Prahova si structurile de crima orgaizata din piatra Neamt?
    Se cunosc aspectele in randul specialistilor conducerii Politiei Romane?
    Cum cetateanul italian Enzo Scilipoti, in echipe cu grupurile ucigasilor lui Mararu au incendiat masini in Prahova? Sau cum vicepresedintele Camerei de Comert si Industrie Bucuresti lucreaza cu echipa politica Claudiu Stafie si Gheorghe Stefan, rin firma Publiserv Piatra Neamt?
    Stie corpul de control din MAI cum noul sef DGA Prahova Ispas Constanti a fost destituit si repus in functie dupa ce sa- inteles cu un prieten de la Dambovita. Dupa ce Ispas Constantin a fost cercetat de conducerea DGA BUcuresti, entru fapte de corutie la nivelul de fost sef al DGIPI Prahova a fost promovat in functia de sef DGA, dupa ce a incasat bani de la cetateanul italian Enzo Scilipoti.Se cunaoste cum a fost acoperti Scilipoti de catre echipa de ofiteri a dlui Ispas Constantin? sau cum a instrumentat, pe linai Neamt-Prahova, cazul domnul Nicoara Constantin, ruda domnului Adrian Semcu-PNL Prahova!
    Sau cum Domnul Cezar Grigore, prin firma GRIVAS, obtine contract de paza?
    Vom reveni….

  32. Vreau sa va mai spun una de neamt. Puteti sa nu publicati com asta, dar e bine sa-l verificati si sa va cruciti. Sursa
    Comandantul politiei din tg nt e un apropiat al lui Soric

  33. Il urmaream ieri pe Radu Tudor cum il inghesuia pur si simplu pe rozaliul si “onorabilul” sef de politie din Piatra Neamt si nu imi venea a crede ca ceea ce se intampla era aievea.Asistam la autoexecutia publica a unui individ care parea nu numai ca doreste sa fie executat dar se parea ca-i si place.Pana la urma reprezentantul pdl-ist Banias,vazand ca toate incercarile lui de a arunca raspunderea in spatele “grelei mosteniri”liberale dau gres nu a mai avut incotro si l-a luat la trei pazeste,aproape ca-i ordona individului sa taca drakkului din gura ca-i baga pe toti in rahat.Dar taunele nu se lasa si pace…totusi intr-un loc nu sunt de acord cu Radu Tudor si anume ca situatia din Romania nu este atat de grava ca aceea din Bulgaria sau Ucraina urmare a activitatii Politiei Romane.Gresit.In Bulgaria,Ucraina si in Serbia exista grupari de crima organizata cu vechime,bine organizate si cu experienta.Tin minte ca am fost de doua ori in porturi sovietice de la Marea Neagra si acolo am facut cunostiinta cu oameni ce faceau parte din retelele de crima organizata care se ocupau cu toate blestematiile,de la prostitutie pana la comert cu bunuri ce oficial nu se gaseau pe piata sovietica.Ba tin minte ca un basarabean din Odessa ne povestea ca daca vrei sa traiesti bine trebuie sa faci parte dintr-o “organizatie” reversul fiind saracia sau moartea.Naturala sau,daca voiai sa iesi din afacere, nu.Si militienii erau parte a intelegerii si isi aveau partea lor.Ceea ce denumim noi generic “mafie” nu a existat in Romania unde supravegherea populatiei era bine pusa la punct,mai ales ca nu duceam lipsa de indivizi amabili cu “autoritatile”.In plus noi romanii nu prea stim nici sa ne organizam,nici sa fim solidari si vrem sa fim toti sefi.De altfel cei mai multi hoti sunt prinsi fie ca sunt turnati fie ca se cearta la impartirea prazii.Acum Mararu asat este inmormantat iar procesiunea este o prevestire urata.Inca o data “lumina vine de la Rasarit”.S-au terminat vremurile in care fiecare interlop facea ce voia,unde voia.A venit si nasu’celui ucis,un onorabil reprezentant al crimei organizate din “Republica” Moldova,probabil ca sa puna la punct afacerile famigliei.Vom deveni nu numai sclavii FMI,dar ne vom trezi ca stapanii tarii sunt interlopii,conducatorii oficiali fiind de fapt marionetele!

  34. Chiar ma intreb: cata prostie poate sa existe in aceasta tara? Sau mai corect spus: pana cand vom tolera tot felul de asemenea situatii penibile in care sunt implicati oameni ce detin functii importante?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.