Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Bianca lu’ Bote apune, Şoric răsare

Bianca lu’ Bote apune, Şoric răsare

Pe fondul scelerării generale a pieţei media, Şoric e omul căutat, el e revelaţia! Un individ capabil să ţină juma’ de zi o ţară lipită de ecrane (timp în care oamenii normali se uită la tv, scuipă în sân şi se întreabă dacă obligatoriile controale psihiatrice pentru ocuparea unei asemenea funcţii chiar se mai fac) nu trebuie ratat de industria televiziunii. Stelele Biancăi Drăguşanu şi Adelinei Vârciu încep să apună. Din week-end-ul trecut, am intrat într-o nouă eră. Long live Vasea Şoric!

Articolul integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

96 thoughts on “Bianca lu’ Bote apune, Şoric răsare

  1. DICTATURA PROSTIEI , TUPEULUI SI NESIMTIRII.

    A facut prostul un liceu si se crede SEMIZEU.

    Chiar NU mai are tara asta nici un viitor.
    Daca PDl modernizeaza Romania cu Udrea , Boc , Anastase ,Ridzi,Stupida Barbu,Preda,Cotoi … atunci FUGITI..

    FELICITARI TUTUROR , PE POTRIVA LOR , CARE I-AU VOTAT.

    Sa se abtina pe viitor

  2. Eu nu am nimic cu cei care i-au votat pentru ca le place asa si la astfel de idealuri tind. Macar aia stiu ce vor.

    Eu am cuvinte dulci pentru cei ce s-au lasat dus de nas ca niste copii tampi si i-au votat de frica mogulilor, comunistilor si pe principiul “da’ ce sa vina ailalti?”

    Totusi am amara satisfactie de a-i vedea pe multi dintre acestia din urma plangand si tavalindu-se.

  3. L-a vazut cineva pe interlop la fata de cand l-au prins? Exista zvonuri ca defapt ar fi fost regizat totul, din acest motiv sa se fi pus cagula pe fata. Totul s-ar putea sa fie un fals pentru a salva din imaginea politiei si pentru ca sefii mari din politie sa-l lase liber pe interlop. Stie cineva mai multe?

  4. Si mie imi pare stupefianta toata tarasenia, am ramas uimit cum oameni pe o asemenea functie abia leaga trei cuvinte si care habar nu au despre ceea ce fac sau despre ceea ce vorbesc.

  5. SARACUL DE EL !!!… E DUS RAU !!!…
    Oricum diplomele alea din spatele lui le-o fi luat de pe un site de desene animate ???
    Bugs Bunny avea o tiparnita si avea un perete plin de diplome , chiar si de la NASA !…hahaha

  6. …Absurdul nostru cel de toate zilele da-ni-l noua astazi si maine, si poimaine si-n vecii vecilor… si le iarta lor greselile si escrocheriile, ca uita-te ma la ei ce sensibilosi sunt si ce suflete mari au…, sa mai zica cineva ca militianul roman, pardon, politistul…, nu e si el om ca toti oamenii, cu griji, cu probleme, cu scoala multa, cu minte putina, cu credite la banci si cate si mai cate nu are omul pe cap intr-o viata amarata, in care duce “un trai de caine”, la caldurica, pe un post remunerat corespunzator, de la buget.
    P.S. Bianca, pentru noi, e ca soarele pentru Imperiul Britanic de odinioara…, stai linistit! :))

  7. ce vorbesti ciutacule ? voi ce subiect ati avut la ne-scelerata antena toata seara ? producem si noi un subiect jurnalistic ?

  8. E foarte tare Dana Grecu! Te lasa mut un asemenea personaj cu declaratiile lui dar ea are inca puterea de a gasi calmul si cuvintele necesare 🙂 Felicitari!

  9. @hecarul din rahova: tu ce-ai, ba, nu-ti intra mana-n colac? nu vezi ca imaginile sunt fix de la A3?

  10. Suntem departe de o noua era! Se spune “noua” ca era respectiva trebuie sa contina ceea ce spune englezul (ca sa fiu in ton cu Soric)ceva ceea ce putem categorisi ca “novel”.Iresponsabilitatea si tupeul lui Soric este doar o continuare regretabila ce caracterizeaza Politia Romana. Chiar si D-l Ciutacu constata ca :”responsabilitate s-a desfiintat din obiceiurile romanesti”.Nu avem la ce ne astepta.

  11. Am citit integral articolul si, in principiu, rezonez cu el, mai putin cu un aspect, care s-a tot sustinut in presa, ieri si azi, probabil si pe viitor.

    Omul e de un grotesc desavarsit, dar e discutabila responsabilitatea lui pentru macel.

    E clar ca discutam aici despre o responsabilitate morala si nu despre una penala sau institutionala, dar e greu sa previi orice porcarie, mai ales cand discutam despre un autor cu ceva probleme la mansarda (desi eu personal cred ca nu are autorul nici o problema la mansarda, sa comiti o asemenea fapta ai nevoie de mult sange rece, stapanire si autocontrol, individul a avut o tinta precisa, dovada ca n-a tras in altcineva decat inamicii lui;e adevarat ca nu pare a fi extrem de inteligent, insa asta nu il face instabil sau labil psihic).

    Pe de alta parte, daca cei doi erau amici si vecini (asta e clar, nu exista vreun dubiu), mi-e greu sa cred ca Mararu nu l-a anuntat pe Soric despre eliberarea conditionata a inamicului sau nr. 1, dar nici Mararu si nici Soric nu l-au crezut in stare de asa ceva, e clar ca l-au subestimat.

    Deci, nu stiu in ce masura putea Soric sa prevada o asemenea fapta, mai ales ca nu s-a mai intamplat asa ceva in Piatra Neamt si din datele prezentate nu rezulta vreun indiciu care sa duca la ideea ca se stia despre intentiile pistolarului, asa ca fara alte date eu nu l-as acuza pe Soric de faptul ca e responsabil in vreun fel pentru masacru, chiar n-ai cum sa-i controlezi pe toti nebunii.

    Chiar si sa fi fost Mararu sub supraveghere, nu prea aveau agentii cum sa-l impiedice sa comita fapta, cel mult puteau sa-l prinda imediat, atat, insa cu riscul unei confruntari pe baza de impuscaturi, din care ar fi putut rezulta si alte victime, asa ca n-as trage concluzia ca Soric trebuia sa demisioneze pe considerentul asta.

    Pe de alta parte, dupa cum s-au manifestat ieri Soric si marea majoritatea a celor din subordinea sa, eu sa fi fost ministru de interne sau prim ministru, azi nu mai era nici unul in functie, incepand cu Soric si mascatul care a sustinut ca le-a impus Falau sa-i puna cagula si terminand cu imbecilii aia care uralu in cor si-l sustineau pe Soric, macar asa,cu titlu de exemplu, sa priceapa toti ca Politia e o institutie ierarhica si nu democratica sau anarhica.

    Nu numai ca i-as fi demis din functie, dar probabil ca ii suspendam si initiam cercetari disciplinare, cu scopul ca Soric si mascatul sef sa fie exclusi din politie, pentru ca ceea ce s-a intamplat ieri, in afara de faptul ca ne arata politia si cadrele in toata splendoarea incompetentei lor, inseamna o crasa insubordonare si o lipsa totala de respect pentru orice fel de autoritate.

    La cum s-a comportat ieri Soric, ai crede ca el e ministru de interne, iar Fatuloiu si Igas sunt niste sefi de post prin vreo comuna ratacita.

    Eu chiar nu inteleg cum de mai este individul asta in functie. O fi vreun J. Edgard Hoover, are interceptari si microfilme cu toti baietii astia care apar pe la televizor, nu reusesc sa gasesc o alta explicatie logica si plauzibila.

    Bun, Igas e un papitoi cu inceput de retard, dar mai sunt totusi in PDL niste indivizi pe care ii suspectez macar de o oarecare inteligenta, care au greutate si care puteau sa-i spuna lui Igas sau lui Boc ce sa faca si anume sa-i demita rapid pe Soric, Fatuloiu si eventual pe Toba.

    Chiar nu mai inteleg nimic, politia se face de rahat intr-un mod desavarsit, nu-mi aduc aminte de vreo porcarie asemanatoare, dupa 90, cu asemenea impact asupra imaginii politiei in general, basca PDL-ul pierde voturi, multe voturi, de parca n-ar fost deja la o limita inferioara.

    Concluzia este ca Soric e un individ extrem de conectat, cu materiale compromitatoare despre multi indivizi pastrate sub cheie, ori ca toti sunt niste imbecili sinistri, de la Boc pana la ultimul sef de post din Neamt. Sincer, eu sper ca e vorba despre prima varianta.

  12. unde esti tu Tepes doamne…………..am ajuns de rasul bulgaroilor cu ceafa lata……..ce-i mai trist ca prostia nu doare si cand te gandesti cati “sorici” mai sint si in ce functii……..apropos:stiti de ce se fac bancuri cu politisti comunitari?………sa aiba si militzianul roman de ce rade! ……….totusi cam amar raSUL…….

  13. Pt ” tzaranul ion ” :
    Daca vrei sa faci indigestie si sa-ti strici sarbatorile , poti sa-i pui !!!

  14. Regele a murit!Traiasca regele!HA HA HA!
    Iar marineru nostru suprem,tocmai a mai scos una:*arunCA CAracteru*.

  15. Ceea ce nu se stie (poate) e ca liceul Negruzzi din Iasi era cotat candva un mare liceu. Toti smecherii (a se citi oamenii cu bani si functii)isi trimiteau copii acolo. De asta acum omul pune asta in fata: “am facut liceul Negruzzi din Iasi”… poate inca mai crede ca liceul ala e vreun liceu in Romania. LOL!

  16. daca va uitati pe siteul Inspectoratului Judetean de Politie Neamt, veti gasi cv-ul lui Soric.
    In plus, si el a recunoscut ieri la tv, faptul ca taica-su e politist in rezerva (adica, militian pe vremea lui Ceasca).
    Asa ca nu ar trebui sa ne mai miram de traseul lui Soric Jr.
    🙂
    Mi-au placut mult Dana Grecu si Radu Tudor, aseara, cind l-au avut in direct pe soric.

  17. si normal ca Soric a fost numit politic!
    🙂
    chiar nu ati inteles cum se desfasoara “concursurile” pentru functiile publice?
    🙂

  18. sorry……..ma gandeam ca mai exista decenta dar ce naiv poate fii tzaranul roman…………

  19. DATA PUBLICARII: 10/06/2006
    Vineri, 9 iunie, la Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a avut loc concursul pentru ocuparea postului de inspector sef al Inspectoratului de Politie al judetului (IPJ) Neamt. Dupa parcurgerea probelor de concurs, cel mai mare punctaj l-a intrunit comisarul Aurelian Vasea Soric, din cadrul IPJ Iasi.
    Comisarul sef Costache Nutu, seful Politiei Moinesti, si subcomisarul Florin Amihaesei, reprezentantul IPJ Neamt, au pierdut concursul pentru primul fotoliu din Politia Neamt. Biroul de presa al IGPR a anuntat ca va face publice rezultatele examenului abia dupa ce va trece termenul de contestatie, de 72 de ore. Comisarul sef Nutu a declarat, insa, ca nu are de gind sa conteste nimic pentru ca “ofiterul de la Iasi a demonstrat ca este bine pregatit”. De altfel, seful Politiei Moinesti a plecat spre casa imediat ce a aflat cine s-a clasat pe primul loc. Comisarul Aurelian Soric va veni la conducerea IPJ Neamt abia la sfirsitul lunii, in prezent el fiind in concediu. Pina pe data de 23 iunie, cind se incheie misiunea sa in Kosovo, comisarul va conduce unitatea speciala de escorta, in care functioneaza 100 de politisti internationali. “In 1990 am absolvit Liceul de matematica-fizica «Costache Negruzzi», care este cel mai bun liceu de profil din Iasi si cred ca sint singurul sef de politie care a invatat la un asemenea liceu. In acelasi an am intrat la Academia de Politie, iar in 1993 am devenit locotenet. Un an mai tirziu, am luat licenta in Drept. In 2002, am fost intr-o misiune in Bosnia, timp de 10 luni, dupa care m-am intors la Iasi si mi-am continuat activitatea de ofiter de cercetare penala. In perioada 2004-2006 am lucrat in Kosovo, unde, de altfel, urmeaza sa ma intorc. In 2002 si in 2004 am primit medalii ONU, iar in decembrie 2005 am fost medaliat cu Ordinul Virtutea Militara in grad de comandor, ordinul avind semnatura, in original, a presedintelui Romaniei”, a spus comisarul Aurelian Soric.

  20. si unde a fost haita de pdlici ca sa-l apere?sau asta-i modus operandi? cand unul da de dracu toti fug? de ce nu fac asta cu boc,base si gasca?

  21. @ ” tzaranul ion ” …..
    Brrrrr … ala ar fi Halloween !!!… Oricum sunt toti de groaza !!!

  22. @gabriel & tzaranul ion: la urmatoarea incercare de chat, va mutati amandoi in spam
    @cristi: emotionant 🙂

  23. Trecand peste asperctul incompetentei la locul de munca, doua chestii mi se par importante si dubioase in acelasi timp:
    1. Faptul ca nu se iau in discutie detaliile eliberarii condamnatului;
    2. Ca este folosit drept argument faptul ca cei doi sunt vecini.
    Fatuloiu, Soric si gasca sefilor de post chiar nu au importanta in ecuatie, toti sunt o apa si-un pamanat. Cum de ocupa semialfabetii functii importante in Romania ??? Pai asta e conditia avansarii in functie. Cu cat esti mai incompetent si prin urmare servil si docil, esti avansat. Boc, Udrea si ceilalti nu tot pe aceleasi criterii de incompetenta ocupa functii importante ??? Dati-mi un exemplu de ministru competent (pe bune, nu declarativ), unul care a facut ceva concret si pozitiv in ograda lui.
    A discuta despre eventualele calitati ale acestor impostori, este timp pierdut, sau sarcina de partid, dupa caz.

  24. @Victor, am pus articolul din Ziarul de Iasi pentru a se putea observa urmatoarele:
    1) omul are placa cu “am absolvi liceul Negruzzi din Iasi” – care, am mai spus, prin 1992-1994 era vestit pentru toti pilosii de acolo.
    2) “seful Politiei Moinesti a plecat spre casa imediat ce a aflat cine s-a clasat pe primul loc”… asta ma face sa cred ca seful politiei Moinesti stia ca nu mai are sens sa faca contestatie… “if you know what I mean”. LOL!
    3) ati vazut ca “are semnatura presedintelui in original”? ha ha ha IN ORIGINAL.

  25. Soric – un nume predestinat

    Ce a facut baiatul asta in Kosovo ? Distribuia corespondenta ?

  26. Șoricul e materia portocalie de pe creierul intelighenției și puterii actuale. S-o trata cu șoricioacă?

  27. Este produsul perfect al celor care au votat actuala putere, este omul ideal care poate fi pus sef intr-o structura militarizata.
    El este cel mai bun, are cea mai frumoasa casa, masina, nevasta, cele mai bune studii, a fost decorat si mai ales … si-a “subordonat”
    total, intelectual, turma de subordonati pe care i-a transformat intr-o masa de manevra.
    Sincer ma asteptam ca adunatura aia de “aplaudaci” sa iasa cu armele in strada si sa impuste sau aresteze pe oricine le suparau sefutu’ – ziaristi, simpli cetateni sau pe cei care ii cereau demisia.
    Porblema este ca adevaratii profesionisti au plecat de mult din structurile bugetare, scarbiti de politizarea excesiva si de incompetenta si incultura sefilor nou numiti.
    Soric nu este singular, ca el sunt mii si in armata, biserica, finante si alte structuri bugetare.
    FACAND O COMPARATIE CU G.OPREA, CRED CA POATE AJUNGE MINISTRU DE INTERNE PESTE 3-5 ANI, DACA PDL VA CASTIGA DIN NOU ALEGERILE. CU O SINGURA CONDITIE – SA NU MAI PLANGA IN FATA TV, sa fie un adevarat barbat si sa tipe la ziaristi precum marele chilotar – in rest e super ok.
    Asa popor, asa votanti, asa alesi,

  28. incredibil 😐 vai ce prostu’ pamantului…. pana si copii mint sau se eschiveaza de intrebari mai bine decat el.

  29. Daca ii citeste cineva articolul lui nea Soric (de buchisit singurel nu cred ca are cu ce), cred ca se umple de spume si zice : uite la el jurnalist de bucuresti, invidios pe cariera mea de “cavaler al norocului”. Nu stie jurnalistii astia ca e camatari buni si camatari rai, interlopi buni si interlopi rai ?! De ce se baga dom’le-n parohia mea toti neica nimeni de la Centru, daca eu ca un interlop aaaa… politist constiincios m-am executat la timp si am platit “ratele” unde trebuia ?

  30. oameni ca soric asta, te incurajeaza sa faci ilegalitati….fiindca stii ca nu patesti nimic,doar ajungi sa imparti cu ei….rusine celor care i-au pus in functii pe acesti….incompetenti.

  31. Dar Soric reprezinta normalitatea in societatea noastra iar toti cei care il criticam sau ‘atentam’ la el suntem elemente daunatoare, virusii, cei care nu se incadreaza in mecanismele de functionare cotidiene.
    Drept cale de consecinta acest organism construit pe hotie, minciuna si tradare te ataca cu anticorpii sai. Vezi mall, vezi spartul de conturi.
    In concluzie, asa societate, asa anticorpi 🙂 .

  32. “Din week-end-ul trecut, am intrat într-o nouă eră. Long live Vasea Şoric!”
    :)))

    Foarte bine scris! (Am postat numai ca sa te sustin)

  33. Si ce, nu-i bine?! Nu se dau deontologii si ‘telectualii de ceasul mortii ca publicul larg n-are ce invata de la bianca, adelina, si alte sexoase?!? Ati vazut clar ce cultivat, inteligent, curajos, nobil, cinstit si frumusel e domnul soric, asa ca nu avem ce mai discuta. Cat priveste frecusurile politico-ideologice dintre diverse grupari din mai, care-i noutatea? Eu cred ca, daca oamenii de stiinta de la nasa ar putea privi in tanara gaura neagra din cosmos, ar putea vedea, din toate unghiurile, in toate culorile, in marime naturala, mandra noastra tarisoara, mai de rahat ca oricand! Si pe noi intransa!

  34. E hai spune si tu cum sa ratezi un asemenea giuvaer,este piatra pretioasa ce a slefuit-o politia romana!Cand ai atatea nestemate,cum sa nu le arati natiunii in toata splendoarea lor si mai ales cand ele vor sa vorbeste,spuna ce vor in romgleza,in industana,numai sa se faca intelesi!Daca lu’soric i-a placut interlopul si simtea nevoia sa o spuna tuturor,a avut ocazia!Asa am vazut si noi osanza lui soric!Dana si Tudor sunt nemaipomeniti,l-au facut taitei!Parlim soric de Craciun?!

  35. Eu cred că dacă vrei să faci studii de caz pe persoane care nu sunt tocmai în regulă,fie din punct de vedere al înzestrării cu minte,fie comportamental,fie moral,te duci undeva într-un colt de tară si începi să sapi putin printre numitii politic în diferite functii.Am vazut zilele acestea peste ce se poate da.

  36. Gaborul asta cred ca e venit de la Cighid, baiat cu deficente grave, cred ca viermele intestinal are mai mult discernamant. Doamneeeee…daca asemenea iresponsabili nevertebrati va conduc….falimentul este garantat. Rwanda va fi o palida gluma. Ma tot uit de vreo 15 ani din afara cata melteneala si cocleala se invart prin cercurile puterii…mai ca imi vine sa propun scuipatul de seminte de bostan sau de floare obligatoriu in sedintele de guvern…cu durere in suflet in curand Romania se va scrie cu doi de “R”

  37. La cat e de “praf” acest Şoric, parerea mea e ca ar trebui sa dea inapoi toti banii pe care i-a castigat in intreaga s-a activitate.

    Pacat de profesorii, medicii si multi altii carora li se trage de la gura pentru a plati astfel de nulitati; cat despre cei care decid si ii pun pe functii, trebuie facuta o baie de multime in piata sfatului, cand e foamea si disperarea mai mare.

  38. Usurel lume!!!
    Va fi “reevaluat” de cine trebe si viata isi va relua parcursul firesc.
    PS
    Nu uitati. Are 120.000€ datorii la banca. Si banca nu te iarta. Chiar daca “ie da porc” Soriciu´ mai are si alte surse de venit: Vanzari anterioare, nevasta notar, familist, scl.
    Da´ mie mi-o placut cel mai mult de mascatu´sef. Sa traiasca. Va ajunge seful tuturor mascatilor. Are stofa…

  39. Stiti ce ma sperie pe mine mai mult decat jigodiile gen udrea videanu berceanu? Nebunii (si folosesc termenul in sens medical)care ne conduc. Cred ca suntem martori la un fenomen de nebunie in masa, centrul de propagare fiind basescu (el insusi purtand semne evidente de dezechilibru mental – sa fiu eleganta in exprimare). boc? funeriu? avramescu? liga? urban? murgu? soric (=o chintesenta a regimului, l-as face marota PDL-ului) – si multi altii – par zdraveni la minte? dar cei ce i-au votat? Si da, m-am uitat ieri fascinata la dl soric. Ce simbol extraordinar al vremurilor pe care le traim.

  40. Toti sefii de politii judetene sunt fix la fel. Daca nu-i bagati in seama mai des p-astia din teritorii, ce sa va fac?!

    Bianca Dragusanu, Varciu, Zgarciu, Guta, Sharky, Sparky, Naomi, Nichita, Zbarcita, Zavoranu, Clejanu, aia cu “Dati-mi 1000 lei sau 500!”, Costica Nebunu trage cu tunu’, etc: VAX! PLICTISEALA MAXIMA! Basescu e cel mai tare promotor de saltimbanci degenerati din SE Europei! La echipele lui de soc trebuie sa fiti atenti, sa vedeti ce circ si panarama crancena iese!

    Va dati seama ca asta a fost trimis la Interpol, Mototol, Kosovo, etc?! Va dati seama ce a facut asta si p-acolo?! Intelegeti de ce se uita strainii la romani ca la cacati ambulanti?! Ca s-au dat “profesionistii” astia in stamba peste tot! Astia-s romanii trimisi la export, pe banii si pe viata noastra! Acum intelegeti de ce imi vine mie mereu sa instig la violenta 😉 ?! Desigur, nu o s-o [mai] fac, pentru ca sunt un cetatean care doreste respectarea legii si bla-bla-bla…

  41. @Victor: Ma bucur ca ti-a placut sintagma cu romgleza,
    ce ti-am trimis-o ieri apropo de Ioana Maria Vlas vs Sorici
    eu cind am auzit-o pentru prima data acum vreo 2 ani
    de la o colega mult mai tinara am ramas perplex de mi-a
    cazut maxilaru~-n colb.

    Q: In fine, ~De ce il iubim (in ghilimele) pe Humpty Dumpty ?!~

    A: Il iubim pentru ca e dupa chipul si asemanarea comandantului-suprem,
    acest gigant ce-a cultivat o intreaga generatie de personaje de desene
    animate horror ce editeaza perfect citeva fraze in timp ce noi abia mai
    traim de pe o zi pe alta; exemplu: Humpty Dumpty e foarte vivace, turuie,
    il numeste ~derbedeu~ pe Victor, ne face pe noi nesimtiti pentru ca avem
    tupeul sa speram la un trai decent. In particoler Humpty probabil ca e
    mic-mic, cumintel si foarte molcom (dupa cum ii e si numele). II iubim
    deasemenea si pe micutzii dolofanei ce ne transmit ~case closed~ adica
    pe romaneasca neaosa ~zit, ce pielea mea va bagati voi nasul in creditul meu ?!~
    Iubim si pe fetele cu frunza, oare ce bilci ar fi si asta fara ele ?!
    II iubim si pe cei abonati la asfalt… pentru ca pe cine am injura pentru
    masinile facute zob in executiile lor multi-anuale la preturi de preturi…
    Ii iubim si pe sefuletii din sistem, pentru ca ei sint middle-line;
    si ei contribuie mititeii, in tabloul general la redirectionarea fluxurilor…

    Pentru toti acestia care timp de 20 de ani noua, astora multi si cu flanelele
    rupte, ne-au mincat ficatii si cei mai frumosi ani din viata, am un singur
    lucru de spus fiecaruia dintre voi:

    Humpty Dumpty sat on a wall
    Humpty Dumpty had a great fall;
    All the King~s horses and all
    The King~s men, cannot put
    Humpty Dumpty together again.

    Read my ~Romgleza~, bitch !

  42. Traiasca SORIC !

    Ne meritam soarta.Am ras cu lacrimi si plang in suflet,asta conduce politia unui judet?

    Betoon.Reforma statului tot cu deastia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.