Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Băgăm asistentă nurlie pentru tonomat?

Băgăm asistentă nurlie pentru tonomat?

Bag seama că a devenit un must să-ţi angajezi asistentă la emisiune. De Bahmu, Capatos, Morar şi Lazarus ştiam că au câte un accesoriu d-asta care tace (nici măcar excesiv de inteligent) mereu despre acelaşi lucru, dar abia azi aflai că şi-a tras una şi Mădălin Ionescu. Dacă te uiţi prin presa bulevardieră, constaţi că tăcătoarele (de vorbit nu e cazul, că trebuie să ai cuvinte la tine) au căpătat deja un soi de statut social. Dat fiind că eu pun bază pe ceea ce-mi spuneţi voi, vă provoc la un exerciţiu complex de consultare publică. Să-i cer lu’ Gâdea să-mi angajeze asistentă? Dacă da, cine mi-ar fi cea mai potrivită asistentă? Cu cine din lumea bună să se combine viitoarea mea asistentă? Ce acuzaţii să-mi aducă asistenta în momentul când va părăsi scârbită emisiunea care n-a apreciat-o la adevărata ei valoare? Contez pe voi!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

122 thoughts on “Băgăm asistentă nurlie pentru tonomat?

  1. Mai bine NU! Chinta roiala strict masculina formata dupa cum urmeaza: tu, Mircea Badea, Valentin Stan, Bogdan Teodorescu, Radu Tudor este incompatibila sau (necoplanara) cu ideea unei/unor asistente dezgolite, emitand platitudini. Emisiune aceasta este pentru un anume segment de populatie, acela la care conteaza transmiterea de idei, concepte, adevaruri si doctrine, nu plimbarea unor sani “impiciorati” prin studio.
    Lasati emisiunea asa cum e! Altfel ma pierdeti de telespectator!
    Cu deosebita consideratie,

  2. Hm…Bahmu, Capatos, Morar, Lazarus…Si care-i legatura cu Ciutacu, prin prisma-cel putin- a emisiunilor realizare de acestia? La primii doi nu ma uit deloc, desi la Bahmu mai comut din mers, dat fiind canalul pe care am eu postul respectiv. Dar plec foarte repede. Lazarus abia stiu cine e. Pe Capatos nu pot decat sa-l compatimesc, pentru ca este nevoit sa-si faca ratingul cu persoane ca Nikita. Si nu numai.

    In ceea ce-l priveste pe Madalin Ionescu, poate sa-si ia si 10 asistente, ca eu la el ma uit doar cand are invitati gen C.C. Catch. Dar nu sunt intotdeauna pe faza.

    Nici macar in gluma nu pot sa dau potentiale solutii pentru o “asistenta” la Vorbe.. Pentru ca sunt emisiuni TOTAL diferite, cu public-tinta diferit. Doamne fereste!

  3. Mi-a facut placere sa citesc productii de capitalieri [care traiesc in bucuresti si asta ii distrage tot timpul]. NICI O SANSA! Doar Daca o cresti de mica. Foarte mica chiar. Chiar e nevoie de asa ceva? Daca da, de ce una si nu doua, trei,… La Gadea, lasati-o asa. Echipa castigatoare nu se schimba! Daca aveti chef de schimbari, mai cereti o Antena. Stima spre maxim.

  4. Eu zic să fie una care-i de fapt unul (sau e o dată aşa, cealaltă dată altfel), că tot e la modă transsexualismul… e mai original şi mai şic. Bineînţeles că trebuie să le aibă cu… tăcerile, că “e” de aur.

  5. 1. Marilena Chelaru’
    2. Să se combine cu un tanchist(că măcar la locu’ de muncă scapă de ea, neputând a intra în tanc)
    3. Să vă acuze că sunteţi invidios pe succesu’ ei!

  6. Doriti neaparat sa fiti “trendy”?
    Convingerea mea este ca ‘mintea’ Dvs. ‘in gandul ei’ este cea mai buna solutie pentru ‘dilema’?! Dvs. Doar s-o dramuiti un pic ca prea este solicitata in prea multe directii (si trebuie sa admit: cu succes).

  7. Saru’mana,domnu’nenea Victor
    Cat am mai ras – cu tata,bineneteles – cand am citit cam ce prepuneri (…)ti-au facut indragitorii (sau nu…) matale pe-aici,pe bleg …! Da’, pana la urma ,adica dupa ce ne-a trecut brusc rasul,stand stramb si judecand tandros ne-am dat seama ca nu ti-e chiar asa usor,adica “razi tu razi ,lupule,da’ nu-i rasu’ tau!” … Daca-ti iei balaur,musai trebuie sa fie ca aia Prea Cruda de la al’ Capatuit,musai tre’ s-arate ceva ce-are numa’ a ei peste zi si a altora peste noapte, da’ ce ? ca sfarcurile si-i le-arata Cruda,pe mese dansesaza manelista Magdica la nenea Danut Serele Oteve,mai mult sau mai putine tangi (asta-i pluralu’ de la tanga,nu ?)sunt pe la Bombalushele lu ‘Gainusha Huiduita,prostie- blonda x 50 – cat cuprinde la emisiunea lu’ Negru-n ceru’ gurii… ,asa ca ce ti-ar mai ramane… ?!
    Daca nu-ti iei,iar nu-i bine,cica nu esti “trendy” ..!
    Da’ stii ce ,nene ? Eu- si cu tata,firesc.. -avem o solutie : angajeaz-o,nene, pe tanti Elodia,ca tacatoare la emisiunea matale, si cu asta impaci si capra si varza…N-o sa mai zica nimeni ca esti misogin pe de-o parte,ba chiar poti sa-i tai din salariu’,mama masii, ca nu se prezinta la serviciu,da’ ce crede ea ca-i aicea …? pe de alta parte n-o sa-ti fie frica niciodata ca s-ar putea sa raspunda vreunui invitat de-al matale ca Tiranozauru’ Dictator Impuscat avea un copil si patru oua…
    Totusi,nene,nu pot sa nu-mi amintesc de conversatia celor doua blonde pe care le-am auzit odata pe langa mine si in care ,se pare dupa esecul unui interviu la o televiziune ,una o intreaba pe cealalta : ” -Uite, draga,tipul dragutz de pe partea aialalta nu e producatorul ala de la emisiunea , nu-i faci cu mana ? ”
    “- Da’ sa-si mai faca si singur…!” veni raspunsul aleilalte decolorate !
    Asa ca ,domnu nea Ciutacu, greu rau de-ales…!

  8. de ce sa fii ca toata lumea? tu iati un asisten.uite de exemplu,pe plapcianu.e un baiat care apare in ziare,desi nu stim cu ce se ocupa,care agata bagaboante si care la o adica daca-ti uiti cuvintele stie sa vorbeasca si frumos:)

  9. Sunt un dobitoc!
    Marilena Chelaru este o persoană pe care o admir, şi nu cred că felul cum arată îi ştirbeşte din valoare şi naturaleţe! Îi cer scuze pe această cale şi Dvs., D-le Ciutacu, pentru gluma nesărată pe care am făcut-o pe seama D-sale!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.