Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Băgăm asistentă nurlie pentru tonomat?

Băgăm asistentă nurlie pentru tonomat?

Bag seama că a devenit un must să-ţi angajezi asistentă la emisiune. De Bahmu, Capatos, Morar şi Lazarus ştiam că au câte un accesoriu d-asta care tace (nici măcar excesiv de inteligent) mereu despre acelaşi lucru, dar abia azi aflai că şi-a tras una şi Mădălin Ionescu. Dacă te uiţi prin presa bulevardieră, constaţi că tăcătoarele (de vorbit nu e cazul, că trebuie să ai cuvinte la tine) au căpătat deja un soi de statut social. Dat fiind că eu pun bază pe ceea ce-mi spuneţi voi, vă provoc la un exerciţiu complex de consultare publică. Să-i cer lu’ Gâdea să-mi angajeze asistentă? Dacă da, cine mi-ar fi cea mai potrivită asistentă? Cu cine din lumea bună să se combine viitoarea mea asistentă? Ce acuzaţii să-mi aducă asistenta în momentul când va părăsi scârbită emisiunea care n-a apreciat-o la adevărata ei valoare? Contez pe voi!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

122 thoughts on “Băgăm asistentă nurlie pentru tonomat?

  1. CTP-ul cu peruca blonda.
    (Si neaparat cu pshiho-privirea satisfacuta pe care o avea dupa ce l-a ascultat pe Crin la franceza.)

  2. pana cand o sa mai dureze acest sistem democrato fanariot? de ce nu ies oare romanii in strada sa isi ceara drepturile firesc mostenite? ce rost a avut revolutia atata timp cat bechtel a jefuit in toate tarile unde a prestat? mai minte boc despre viitorul stralucit al romaniei? salarii si pensii? daca maine romanii o sa iasa in strada nervii si ura acumulata in 20 de ani se vor propaga spre cotroceni cum se va simti boc base nastase geoana si multi altii?noi ca romani nu suntem in stare sa ne ghidam viitorul si nu suntem capabili sa ne cuantizam visele. oare romania functioneaza doar cu un dictator? acesta e destinul nostru? doar daca vine cineva sa strige la noi suntem in stare sa facem ceva? ce tacamuri o sa mancam noi cand va trebui sa platim datoria externa avand in vedere ca importam cam tot.

  3. Emisiunea e exact ceea ce trebuie..asa cum e ea..dar daca multimea va decide ca ai nevoie de o asistemta eu zic sa o iei pe JOJO..e blonda, e frumoasa (deci va fi in trend cu restul asistentelor), iar despre politica, social si satira invatat destule de cand cu Divertis.

  4. nu stiu de ce nu apare comentariul postat… asa ca il repet
    – angajeaza una bucata bunaciune si apoi da-o afara ca poate o ia radu duda la PR pt campanie, ca e varza la departamentul asta

  5. Alma. Îi dai scris ce tre’ să spună (cum fac ăia la Camera Derutaţilor) şi te asiguri că a înţeles că semnul tău discret nu înseamnă să spună ce gândeşte, ci să citească ce i-ai scris pe foaie.
    Succesuri!

  6. Cost cutting? Aha. Cutting. Aha. Am intzeles mesajul subliminal. Aha. Se poate taia shi altceva, in afara de cost.

    Deci daca nu vrei sa cumperi facaletz, sa stii ca am shi cutzite de vanzare, in caz de nevoie…

    :rofl:

  7. Ai ceva alura de Kermit,asa ca ia-o asistenta pe Miss Piggy(Elena Udrea pour les connaisseurs)sau o tziganca imputita(nu aceeasi de mai sus)

  8. o papusa barbie pusa pe masa cred ca ar fi destul de elocventa la ceea ce vrei sa transmiti (despre aceasta moda stupida si injositoare pt femei),oricum nici aia nu vorbeste si o platesti numai odata 😛

  9. sub nici o forma,
    nu ca as fi misogin dar nu exista femeie in romania decamdata pe care as putea sa o ascult cu atentie despre politica
    ca veni vorba de asistente,
    am vazut o emisiune de curand in care se prezentau angajatii din parlament in afara bineinteles de somnorosii si burtosii alesi, stii ce ma socat?
    au niste secretare si asistente alesii nostri facute dupa fashion tv , nevestele lor nu vad ce si-au angajat astia, cred ca se fac niste filme porno prin birourile unde odinioara ii calcau picioarele impuscatului de gen {grandpa and teenie} mama, mama, ca nu cred ca toate au fost angajate pentru inteligenta.
    daca trebuie neaparat asistenta, desi nu cred
    Zoe Petre

  10. ha ha nu vazusem propunerea lui yoda, ma bucur ca nus singurul, imi era teama de ridicol

  11. Ia-o, nene, pe a mica a marinarului, sa-si propteasca buzele alea de centurista pe ecran, ca pan-o baga aia de la PE in cozonac, ne mai alinam inimile! Conditie esentiala: tacerea! Inteligenta, europeana, tacere sa fie!

  12. briana caragea + o damigeana langa..am vazut-o la madalin, intr-o emisiune, avea un mic infipt in furculita, dansa agale si se uita absent in jur…cre’ca ar fi perfecta

  13. ciutacu n-are nevoie de asistenta nici de asistent.iar daca insista ,atunci propun o femeie inteligenta si rafinata.laura bush…..dar e cam departe si cam batrana………o clonam.

  14. E clar. EBA – cu sfert de norma ca altfel dati faliment. Mai ales pentru inteligenta tacuta si netacuta.
    Sa se-ncurce cu cine-o duce capu` si-i zgarie creierii lui ta`c`su.
    Sa te acuze ca i-ai deschis ochii si nu mai suporta neamprostia in care a crescut.

  15. Ia-ti una adevarata :

    O maimutza !

    Sa crape ailalti de necaz ca nu le-a trecut si asta prin cap.
    Numai ca sa stii ca astea nu intretin decat relatii de serviciu (nu de service), oricat de sexi te-ai da si te-ar da altii…. 😉

  16. eu zic sa-l pui pe badea asistenta (stand in spagat pe doua scaune toata emisiunea.. ar fi o idee) ca tot are el o afectiune speciala pt statutul de bebelusa. eventual puteti face cu schimbu. ar fi o adevarata inovatie. plus ca nu i-ai mai solicita nervii lu badea aducand o “diva” in plus la trust pe care sa o tina minte. ;))
    (daca va mai puneti si voi asistente blonde pe creier chiar ca arunc televizorul de la balcon.)

  17. Trăiască familia Tonomatului, încă nu-mi pot reveni din ideea că mata mi-ai dat comment pe blog.
    Nu de alta, dar de obicei la mine pe blog mai intră din când în când părinții mei și vreun prieten care vrea să mă facă să mă simt bine ca să-i achit berea…
    Deci, întrebarea este la adresa http://www.sorinbasca.ro/2009/05/avem-crin-de-vanzare-licitam/, sunt commenturile făcute pe bune de Tonomat, sau de vreun tonomat “wannabe”?
    Dă și matale un răspuns, ca să mă pot bucura de enormitatea succesului blogului meu … sau nu.
    Trăiască !!!

  18. pai daca vrei sa faci ceva serios sa faci un ban cinstit chiar tu ai spus ca ti-ar face placere sa lucrezi cu Oana Dobre…dar daca vrei sa o dai la caterinca sa-ti sugerez o stea in devenire…Roxana Oancea

  19. cea pe care ai avut-o si pana acum – constiinta… si totul va merge bine ,pt tine si ai tai ca pt noi tre’ se muncim noi fiecare in parte. continua ca si pana acum si fa-ne mandrii. bafta

  20. Nikita

    sa se combine cu Columeanu
    si sa te acuze ca emisiunea face un rating prea mic pentru o personalitate atat de … complexa ca a ei.

  21. Daca exista cineva care considera ca o pitzipoanca “tunata” face audienta si e vazuta cu “ochi buni ” , atunci se insala armanic si ar trebui sa se reprofileze sau eventual daca ii tot plac chestiile de genu , sa se uite pe sport.ro la “domnisoarele” care se dezbraca cand prezinta stirile sportive-stiri la care oricum nu e nimeni atent……
    nu o “asistenta” da bine , ci subiectele care se discuta si sunt de actualitate, impreuna cu invitatii , bine alesi ….
    oricum , mult succes…

  22. sä aibä carisma Monei Muscä, eleganta Elenei Udrea si profesionalismul Adrianei Säftoiu!.

  23. Bagă pe Andreea Bălan! Şi combin-o cu Andreea Antonescu! Scandalu’ o să vină de la sine… 😀

  24. Da cere-i.
    Roberta Alma Anastase.
    Victor Ponta, Titus Corlăţean sau Hrebenciuc Jr (să pecetluiţi Coaliţia în studio).
    Că ai folosi-o să-i câştigi simpatia lui El Comandante.

  25. EBA sau Udrea sau amandoua… nu ai tu emisiune in care sa ai mobila simpla de fotomodele…. iti trebuie o furnitura mai de firma

  26. eu ti-as propune sa spargi putin tiparele.
    fii tu primul care-si ia un asistent, nu o asistenta.
    si sa fie dl pasat (striper prin formatiune, deci tacut, intelectual rasat prin asociere, deci introvertit si, ca atare, din nou tacut).
    se combina sigur cu elena (ea are inclinatii in zona, el veleitati de politician, prin asocierea mai sus amintita).
    mare atentie, insa, te va parasi repede, acuzandu-te ca i-ai periclitat unitatea de monolit a caminului conjugal prin viziunile “usor” antitezice practicate in emisiune si in afara ei.
    as da, cred, 10 minute din viata lui geoana ca sa vad scena in care ea il duce pe el acasa, la parinti, la o cina in familie… hai 15.
    nu rade! mediteaza. 🙂

  27. Offtopic : Dle Ciutacu, daca va uitati acum la TV aveti ocazia unica de a vedea un presedinte afumat !!! Doamne, unde am ajuns….

  28. Victore, eu stiu sigur ca este o gluma de a ta.Deci o iau ca pe o gluma,.. Vorbind serios, imi place foarte mult cind la emisiunea ta, participa si d-soara Oana Dobre. Este o tinara foarte inteligenta, o apreciez foarte mult.O emisiune ca a ta, nu are nevoie de o “poza”.

  29. Cea mai potrivita este Ioana Muntean,tace inteligent, nici macar nu o vei simti.
    Daca scoate 2 vorbe dupa 3-4 luni Victore te ai scos.

  30. Il vad acum pe Base la stiri.Cred ca ar trebui sa-i spuna cineva ca o centrala nucleara nu produce whiskey,asa ca nu prea se pricepe la asta.

  31. Victore, eu zic ca tu nu ai nevoie de asistenta si asta pentru ca tot tu poti fi propria-ti asistenta. In general, parasutele mute din emisiunile antenelor sunt persoane care iubesc camera, mai ceva decat Daniela Crudu manelele. Or, si tu iubesti camera foarte mult. A doua asemanare este aceea ca si tu, ca si fatucile fara grai, esti foarte, foarte, foarte laudaros. Tu nu poti face o emisiune, posta un comentariu sau avea o interventie telefonica fara a-ti prezenta “CV-ul” de care esti foarte mandru: tonomat (facut de basescu, cel cu ochii umezi, facut tot de basescu, parca, si prieten cu becali, oprescu, madalin voicu, gadea si ciuvica si, in general, cu “lumea buna”. Esti atat de mandru de aceste aspecte, incat le amintesti cu absolut fiecare ocazie. Ca sa iti dai seama de narcisismul dus la extrem, te rog sa revezi emisiunea din seara alegerilor locale, cand a intrat oprescu in direct la antena 3. Radu Tudor i-a pus o intrebare pertinenta, pana si Vali Stan l-a intrebat ceva concret, iar deontolgia ta nu a putu decat sa il intrebe daca a mancat sau nu o ciorba cu tine la pranz. Vizibil incurcat, domnul primar a recunoscut ca da, iar tie iti curgea saliva in coltul gurii de cat de mandru erai ca o tara intreaga va fi stiut ca tu, tonomatul, cel la a carei zi d enastere a fost basescu, priuetenul lui Becali, ai mancat o ciorba cu Oprescu. Deci, vrei sa fii asistenta ta?

  32. @ovidiu:
    Mai, Ovidiu (sau Octav?), asa va invata Corneteanu? Sa va injurati concurenta si s-o dati anonima de pe IP-urile holdingului?

    89.39.248.2 resolves to cr0.adevarulholding.ro

    inetnum: 89.39.248.0 – 89.39.251.255
    netname: SC-ADEVARUL-HOLDING-SRL
    descr: SC ADEVARUL HOLDING SRL
    descr: Calea Victoriei 222 bl.D6, et.6, cam.603
    descr: Bucuresti sector 1

  33. Bravo Victore!
    Astia vor sa DOVEDEASCA faptul ca sunt prosti cu carul! Ma mir ca n-a zis si cat de bun este basescu!

    Imi sustin partea cu asistenta eba! Fii atent! Prima parte a emisiunii va ramane ca si pana acum, in a doua parte intervine divertismentul, incepi sa-i pui intrebari ebei 😀 O sa rada si ta’su de prostiile scoase!

  34. Da, dar sa nu fie d’aia de s’a despuiat prin nu stiu ce reviste. Poate se dezbraca dupa 😉
    It’s a must 😉

  35. DACA nu DAI CELE TREI AFIRMATII FATISE IMPOTRIVA DREPTURILOR OMULUI, ale parl. MADALIN VOICU-ce arata IDEILE VEHICULATE in PSD – chiar cu CRAVATA DE PIONIER-CIUTACULE –
    EU, AWESOME, te provoc LA DUEL;
    ASCUNDEREA ACESTEI INFORMATII, e UN FAPT GRAV, condamnabil, numit “INALTA TRADARE”

    AWESOME the WRAITH “STEEL GUARDS” COMMANDER (no joke, you decide if I will launch PASSWORD for “CALL TO ARMS”)-see NEWSMAX

  36. @ION TUDOR: bre, la ce duel si de ce ma provoci? esti usor confuz…

  37. Pai parca spuneai ca tu niciodata…ca esti ultimul care sa admiti asa ceva … Ai dat in boala “sucitilor”?
    Nevasta ta proprie si personala a zis bine! Ai grija sa nu dormi pe presul de la intrare!
    A uitat sa spuna ca te da si pe mina lui Vladut!
    Mai bine pastreaza-ti formatul care te-a consacrat!

  38. Ce asistenta?La tine in emisiune,nici intr-o alta viata.Poate eu:)) sau o alta Oana (Dobre,normal) si atunci vei schimba total conceptul de asistenta care exista printre realizatorii de emisiuni de pe la noi(ceea ce ar fi foarte bine).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.