Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Băgăm asistentă nurlie pentru tonomat?

Băgăm asistentă nurlie pentru tonomat?

Bag seama că a devenit un must să-ţi angajezi asistentă la emisiune. De Bahmu, Capatos, Morar şi Lazarus ştiam că au câte un accesoriu d-asta care tace (nici măcar excesiv de inteligent) mereu despre acelaşi lucru, dar abia azi aflai că şi-a tras una şi Mădălin Ionescu. Dacă te uiţi prin presa bulevardieră, constaţi că tăcătoarele (de vorbit nu e cazul, că trebuie să ai cuvinte la tine) au căpătat deja un soi de statut social. Dat fiind că eu pun bază pe ceea ce-mi spuneţi voi, vă provoc la un exerciţiu complex de consultare publică. Să-i cer lu’ Gâdea să-mi angajeze asistentă? Dacă da, cine mi-ar fi cea mai potrivită asistentă? Cu cine din lumea bună să se combine viitoarea mea asistentă? Ce acuzaţii să-mi aducă asistenta în momentul când va părăsi scârbită emisiunea care n-a apreciat-o la adevărata ei valoare? Contez pe voi!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

122 thoughts on “Băgăm asistentă nurlie pentru tonomat?

  1. 1. Gina Pistol. Tonomatu’ şi Pistolu’. Combinaţia perfectă. 😉
    2. Să se combine cu Boureanu.
    3. Să te acuze că i-ai dat cuvîntul prea des, cînd de fapt ea trebuia să fie mobilă de studio.

  2. Sper ca glumesti! 🙂
    Sunt doua emisiuni , zic eu, destul de LUATE IN SEAMA – VORBE GRELE SI SINTEZA ZILEI.
    Daca vreti sa va pierdeti orice gram de seriozitate si credibilitate, nu aveti decat s-o faceti!
    Eu unul cred cu siguranta ca nu o veti face.

  3. Asta iti mai trebuia.Si asa vorbesti despre prostitutie(politica),cum crezi ca se va simti asistenta in studio cu anumiti invitati prostituati discutand despre nimic:-)

  4. o blonda cu sanii mari, si cu fusta scurta, asa pentru a ridica “scorul” emisiunii. 🙂
    desigur am glumit, sfatul fiind sa nu ii ceri nimic lui gadea, chiar daca e la moda.

  5. pai cum ce asistenta? EBA evident! din pacate isi rateaza vocatia odata cu campania electorala dar e evident ca menirea fetei e sa ajunga piesa de mobilier

  6. Hei, Victore! Sa nu uitzi sa iei una cu tzatze, Victore! Care sa rada diafan si sa’shi reverse pleaplinul de curbe pe sticla. Nu uita, Victor: tzatze tzatze tzatze.

    Si pe urma sa te vaz cum justifici aceasta modificare de format la Mara acasa.

    Mara: vand facaletz. Ieftin, second-hand, folosit de cateva ori, aproape nou, in stare perfecta de functzionare. Cumperi? Ca vad ca o sa ai nevoie de un asemenea utilaj in casa. Soon…

    :rofl:

  7. Hei, Victore! Sa nu uitzi sa iei una cu tzatze, Victore! Care sa rada diafan si sa’shi reverse pleaplinul de curbe pe sticla. Nu uita, Victor! Tzatze tzatze tzatze.

    Si pe urma sa te vaz cum justifici aceasta modificare de format la Mara acasa.

    Mara: vand facaletz. Ieftin, second-hand, folosit de cateva ori, aproape nou, in stare perfecta de functzionare. Cumperi? Ca vad ca o sa ai nevoie de un asemenea utilaj in casa. Soon…

  8. Asistenta nu inseamna neaparat ca trebuie sa fie femeie –
    eu am exemplul clar, din vremea ai’ faina,
    cand batranu’ meu era angajat ca desenatoare tehnica,
    pentru ca asa era inregistrat postul.
    Asta insemna inevitabil si un ecuson pe masura.

    Prin urmare, mai rabda-te pana-n iarna,
    cand se elibereaza VIP-u’ de incarcatura prezidentiala.
    Fisa postului prevede doar obligativitatea
    de a-si da cate-o palma la fiecare 30 de secunde.

  9. Turambar, eu sunt în business. Și e la moda cost cutting-ul. Așa că-mi pun întrebarea dacă nu cumva ies mai ieftin schimbând yala…

  10. Numai tu si Badea nu mai aveati asistente.
    Lavinia Sandru ar fi potivita sa schimbe melodiile tonomatului.

  11. 1. eba => titlul emisiunii: Tonomatul vs Basescu!
    2. Se combina cu Hrebenciuc (‘al batran)
    3. Acuzatii: Numa’ de tata vorbea!

  12. ai luat-o razna!!! te credeam ceva mai serios. si oricum audienta ai, nu ai nevoie de “umpluturi” cu fuste scurte si ” preaplinul” pe afara

  13. Bre !!! Am luat-o toţi razna. Manana ce spune!!! Eu nu pot sa mă exprim ca daca spui ce am pe limba ba banezi!! Aşa ca stai blând!! Decizia e la tine!

  14. Pe Raduleasca, dar trebuie sa astepti putin sa se scarbeasca de Principat. :-))

    Sau pe(S)Tolo. LoL.

  15. 1)EBA
    2]macelaru,boschet,sida,poponet si liiceanu
    3)ca nu ai jucat table cu ea

  16. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Eu cred ca glumiti,desigur.Nu aveti nevoie de asistenta,nu v-ar face bine.Poate nu are ea cuvinte,dar mai stii cum o fi-daca va fura cumva si cuvintele Dvs.?!Sunteti prea daruit,nu merita sa pierdeti nici macar unul.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  17. 1.Asistenta: Mihaela Miroiu

    2. Sa-l paraseasca pe Adrian Miroiu si sa se combine cu Zoe Petre

    3. Sa te acuze ca ai pus conditia sa se epileze:))

  18. E greu, greu exercitiu!
    Mai ales ca te stim , hai sa nu spunem pretentios, dar cu anumite standarde! 🙂
    Zici ca vrei sa taca… asta cel mai al dracu criteriu… pai cred ca cea mai potrivita ar fi Maria Basescu, am inteles ca este o prezenta foarte discreta! (cu ocazia asta cad definitiv toate speculatiile prezidentiale)
    La capitolul “combinari”, ai de ales intre Gina Pistol – are un CV care o recomanda – si o profesoara de matematica, fie Monica Tatoiu, fie o anonima care sa stie de’astea cu “combinari de n luate cate k ” 🙂
    Dupa criteriul “buna aducatoare de acuzatii”, fie Oana Zavoranu, pentru expertiza, fie Roberta Anastase, pentru potential ! 🙂
    Posibile acuzatii: amatorism jurnalistic, agent sub acoperire, vocabular indecent si bineinteles, respectiva va acuza imposibilitatea de a avansa la locul de munca, va spune ca se plafoneaza alaturi de tiine si va sfarsi prin a te da in judecata pentru ca ai facut’o de ras in public, aratand lumii cat e de proasta!
    Concluzie: cauti pe cineva care nu (mai) exista!
    In cel mai bun caz, ai putea sa o tii pe una acoperita cu un voal semitransparent si sa spui ca o ai asistenta pe ELODIA!
    Iti dai seama ca il ingropi pe Dan Diaconescu, daca o tii asa vreo juma’ de an! 🙂

  19. Aha! M-am prins, banditule, vrei sa-ţi tragi şi pipiţă pe banii mogulului! Nu-ţi mai ajung euroii, tonomatule!

  20. =))=)) eu zic sa o chemi pe “succesuri”ca poate”vrea sa vorbeste cu tine” sau daca nu pe nuti si pe presedintele NORVEGIEI =))=)) poti sa alegi,sigur nenorocesti concurenta:):):)

  21. Eu am tot sperat că vei primi-o cadou la aniversară, dar nu s-au orientat deloc… Oricum ar fi, eu vreau cu casting, pe alese, adică multe!
    Aleasa aş vrea să îi îmbârlige pe Popoviciu şi pe Boc (simultan, sarcină de serviciu) – şi să-ţi vină ăştia toată ziulica pe cap, de dragul ei.

    Dacă nu iese aşa, atunci soluţia e Nikita în faza-postnatală.

  22. ha-ha-ha…nimeni n-a bunghit pe cine trebuie musai sa propuna…are si tzite…si este chiar opusul fizic al Tonomatului,Adica el scindurica ea “buna”.Deci,se completeaza.
    DOOOOOAMNELOR SI DOMNILOOOOOR: madam Pipidi !

  23. Spre deosebire de costin care (scuzati cacofonia) “crede cu siguranta”, ca nu veti face asa ceva, eu sunt sigura ca nu veti recurge la ajutorul unei asistente, ajutor pentru ce ar fi? Pentru a tine cont, cat de vertiginos creste audienta? De asistente au nevoie cei care nu sunt siguri pe ei,care nu au ce arata de fapt, si considera ca “una buna ” in emisiune i-ar face macar pe unii “ciumpalaci” sa se uite.

  24. Vladut, cred ca ar fi cea mai placuta companie!
    In plus ai reprezenta exceptia de la regula!

  25. Ata discriminare nu s-a mai pomenit!:)Asistentul ce are?:)cum ar fi TRU!!!!:)

  26. Propunere : ROBERTA ANASTASE. De ce? Pentru că frumoasă e, miss e și decât să spună numai prostii, de la înalta tribună a Camerei Deputaților, mai bine să tacă inteligent la tine în emisiune. Se va combina cu d-lul Boc, pentru că este în trend diferența de înălțime, în favoarea femeilor, iar d-lul prim-ministru este obișnuit să stea pe vârfuri. Te va bălăcări prin gazete și la OTV,pe motiv că nu i-ai acordat spor de periculozitate sau de penibilitate, pentru muncă în mediu intelectual și exces de umiditate , din cauza ochilor tăi…

  27. Domnule Ciutacu, subiectul este serios la case mari.Daca e de … bascalie cu .. mobilier, nu am nici o opinie.Dar, daca sinteti serios in cautare de asistenta atunci…Va recomand una din fetele alea mintoase PHd prin America sau unele studente sau absolvente de la ” cultura Europeana”.Va asigur ca o astfel de alegere ar ridica nivelul intelectual al emisiunii cu 50% si cel “estetic” cu 100%. Incercati sa explorati subiectul si o sa ramineti “gura cascata” cite intelectuale rasate se afla printre fetele de care v-am vorbit.

  28. Magda Ciumac. O sa te acuze ca ai violat-o pe Elodia, ai omorat-o si ai ingropat-o la Cotroceni.
    O sa faca batetii sapaturi si sigur gasesc un schelet. De cucuvea …

  29. Eu propun un asistent, poate asa telespectatoarele lasa telenovelele de pe Acasa… la naiba!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.