Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Falnici urmaşi ai răposatului Duce…

Falnici urmaşi ai răposatului Duce…



Pentru isteroizii şi rasiştii care n-au altceva de făcut decât să aprobe mnifestările fasciste ale italienilor la adresa românilor, n-am de spus decât că rămân la aceeaşi poziţie. Şi le ofer un text de remember (că poate au uitat cine a inventat şi exportat Mafia), nişte imagini cu Mussolini (să le mai ostoiesc dorul), două melodii tematice din filmele cu mafioţi şi nişte imagini deloc artistice. Pe restul îi aştept deseară, de la ora 21, pe Antena 2, la Vorbe grele cu Mădălin Voicu şi Oana Dobre.

Vorbe grele şi Sinteza zilei de aseară

Comentarii

comentarii

Similar Posts

109 thoughts on “Falnici urmaşi ai răposatului Duce…

  1. Totul pare sa semene aici cu un depozit de haine second hand. Stiti cu totii senzatia cu care te duci la second: poate gasesc ceva azi, ce vreun fraier nu a observat cand l-a dat, sau patronul de second a pus din greseala o haina noua la vanzare. Si intri in magazin , unde te izbeste o duhoare de aer inchis si aroma tiganeasca de haine pline de microbi, acarieni si alte porcarii spalate cu detergent din plin sau pur si simplu miroase ca au fost despuiate de pe un mort din vest.
    Odata intrat, incerci o senzatie de explorator, ai ajuns acolo pe unde altii au trecut dar nu au vazut esentialul, BRUSC ai descoperit, o haina cu o uzura minora, un nasture lipsa, putin tocata la maneci, norocul iti surade astazi! o strangi la piept, te mai uiti rapid in gramada ca sa vezi daca nu cumva gasesti una la fel sau in stare mai buna si alergi la duduia plictisita sa achiti comoara gasita.
    Fugi spre casa, o mai studiezi un pic multumit, te opresti scurt, cand treci pe langa vitrinele magazinelor de lux unde vezi in treacat o haina asemanatoare la un pret de 10-20 de ori mai mare, te feliciti inca odata si fugi acasa.
    Aici o mai probezi odata, iti vine un pic larga, nu e nimic , la pretul pe care l-ai obtinut nu mai conteaza, o speli , o perii, o pui in dulap si astepti infrigurat sa o porti, sa arati prietenilor cum din venitul minim pe economie ti-ai luat cele mai noi haine la moda.
    TOT ASA ne comportam si cu ideile si senzatiile noastre , mereu ale noastre sunt proaspete , iefine si la moda. Nu poti sa emiti o judecata in 2-3 fraze, in 2-3 minute, INSA te confrunti cu o masa de oameni imensa care asta fac , reactioneaza scurt in 2-3 fraze , in 2-3 senzatii si apoi uita si de ce s-au suparat.

  2. si ca sa emit si o idee din asta de 2-3 minute la obiect asupra discutiei de aici, va spun urmatoarele: TIGANII sunt folositi ca liant pentru Imperiul European, sunt la fel ca cimentul , care este omniprezent intr-o cladire, dar care la orice reparatie e aruncat si se foloseste altul, doar materialele sunt pastrate. Tiganii sunt singurii cetateni europeni adevarati si au urmatoarele caracteristici: sunt peste tot in Europa, calatoresc liber in toate statele Europene, locuiesc unde este mai bine pentru ei, cer tuturor ajutorul (cersesc, fura, beneficiaza de ajutoare), invata limbi straine foarte usor, au o limba a lor pe care nimeni nu vrea sa o invete, desi e cea mai raspandita in Europa, beneficiaza de autonomie locala (nimeni nu intervine cu Legile statului respectiv in comunitatile lor) si oricat de filosofi ar fi daca le dai o femeie buna la pat, o casa, o friptura si o masina sunt oamenii tai.

  3. Coane Ciutacule,
    N-am mai intrat de multa vreme pe blogul matale, dar azi am primit un e-mail pe care vreau sa ti-l comunic… N-am stiut unde sa-l copiez, asa ca l-am postat aici… Matale, coane, hotarasti daca se potriveste (si-i dai drumul) sau nu (si-l stergi)… Oricum vei decide, cred ca merita sa-l citesti (si, eventual, sa ai un punct de vedere)…

  4. @Revox: l-am primit de vreo n-spe ori si continui sa nu-i fac reclama spammerului de Iulian Urban. e senator, sa faca ceva concret, nu bla-bla.

  5. Coane, iarta pacatosului de mine… n-am stiut ca ala e “sursa”…
    ________
    Precum vezi, s-a vanturat azi de colo-colo pana sa ajunga la mine. In orice caz, imi pare rau ca te-am deranjat si, inca o data, te rog sa primesti scuzele mele… (Urban asta, senatorele, nu are cumva firma “Urban SA” de salubritate si totodata un cabinet de advocatura vesela ? Daca da, ca senatore, de ce nu face o interpelatiune di granda de la trebuna Parliamentului pe subiect, ca sa salubrizeze advocateste si Svitzeria ?!)

  6. @zyx
    Multumesc pentru solidaritate. Zyraxes cumva?
    Evident ca atunci cand o societate se gaseste in situatia Italiei reactioneaza.
    A facut-o si atunci cand in colimator au fost albanezii, sau marocanii sau Mafia.
    Trist este ca acum sant romanii iar romanii daca misca un deget o fac sa arate paiul din ochiul italienilor.

    @ santinela
    Daca ar veni aici nu le-ar ajunge bateriile sa filmeze Capela sixtina, columna lui Traian, plus alte munumente din Roma si ar trebui sa aleaga cu grija incadrarile sa nu intre si borfasii romani care circula pe acolo.
    Trist dar adevarat.

  7. Lumea civilizată mai are o speranţă: Alessandra Mussolini! Şi noi care-l scuipăm pe bietu’ Nea Dom’ Vadim… El e un biet puiuţ pe lângă “gibonii” politicieni ai Italiei… Ca să parafrazez un clasic în viaţă: Doamnelor şi domnilor, a înnebunit lupoaica!

  8. Slumdog Millionaire este un film care l-as recomanda guvernului Berlusconi. In acest fel va intelege foarte bine ceea ce inseamna respectul pentru o comunitate care isi are obiceiurile sale si care trebuie invatata si educata sa traiasca dupa alt fel dereguli.Nu numai toleranta dar si respectul pentru lege trebuie luate in calcul.
    Nu-l obliga nimeni sa traiasca printre ei ca sa inteleaga de ce cativa dintre ei devin infractori.Este timpul de a renunta la insulte si de a adapta la legislatia Italiei solutiile pe care alte state din uniunea europeana le-au gasit deja.Peste tot sunt infractori.
    Italia , spre deosebire de alte tari din Europa, are problemele sale majore cu mafia. Sa nu uite ca a fost nevoie sa se arunce in aer o sosea pentru ca sa moara un procuror care bagase in inchisoare un intreg clan al Mafiei siciliene. Consider ca aceasta atitudine a guvernului italian impotriva romanilor este un strigat de neputinta a italienilor de a face singuri curatenie in ograda lor. Este deasemena strigatul de ajutor al poporului italian care sesizeaza neputinta guvernului Berlusconi de a se gospodari singuri.

  9. Buan ziua,

    Ma tot uit la TV si nu-mi vine a crede ce se intampla-n tarisoara asta !
    Mai toata lumea stie ca daca te opreste Politia-n trafic pentru te miri ce rahat,mai au un pic si-ti rup si certificatul de nastere.Nea Gribenco,desi “bandit”,super spion,agent 007 deghizat in gainar,poate avea permis de conducere,poate practica nestingherit turism ecumenic,sa consume kile bune de benzina cautand ape termale prin Romanica,nestingherit.Dumnezeule,ce tara de tampiti.
    Daca invatamantul “reformat”din tarisoara noastra elibereaza diplome pentru asa cetateni,viitori intelectuali,muncitori priceputi,medici si fele de fel de preocupari ce ar presupune implicarea neuronului in procesul de productie,atunci eu propun suspendarea temporara a activitatii tuturor scolilor,rezilierea “pactului pentru invatamant”.
    Chiar avem nevoie sa facem scoala ca sa devenim atat de tampiti incat sa nu pricepem ce se-ntampla cu noi zi de zi?Ce magnitudine trebuie sa aiba cutremurul ce-ar putea sa ne zguduie neuronii?
    Ma tot gandesc,cu lacrimi in ochi,la patosul cu care ni se povestea in scoli pe vremuri despre “scoala de constructii” romaneasca,”scoala de medicina” romaneasca,celebre pentru noi dar neconfirmate de alte “izvoare” istorice.
    In era PC-ului,baietii ne tot indeamna sa ne reintoarcem la numaratoarea aia cu randunele frumos colorate,siluindu-ne zilnic neuronul cu strigatele lor despre cum ne doresc binele.
    Ce caterinca fac de noi in fiecare zi !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.