Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Falnici urmaşi ai răposatului Duce…

Falnici urmaşi ai răposatului Duce…



Pentru isteroizii şi rasiştii care n-au altceva de făcut decât să aprobe mnifestările fasciste ale italienilor la adresa românilor, n-am de spus decât că rămân la aceeaşi poziţie. Şi le ofer un text de remember (că poate au uitat cine a inventat şi exportat Mafia), nişte imagini cu Mussolini (să le mai ostoiesc dorul), două melodii tematice din filmele cu mafioţi şi nişte imagini deloc artistice. Pe restul îi aştept deseară, de la ora 21, pe Antena 2, la Vorbe grele cu Mădălin Voicu şi Oana Dobre.

Vorbe grele şi Sinteza zilei de aseară

Comentarii

comentarii

Similar Posts

109 thoughts on “Falnici urmaşi ai răposatului Duce…

  1. Ar fi mult mai bine daca l-ar trage de maneca presa si pe Basescu pentru neimplicarea in problema romanilor din Italia nu doar pe domnul Voicu care desi e un fel de lider informal al etniei sale, este in acelasi timp doar parlamentar, comparativ cu altii care sunt principali responsabili de politica externa. Politicienii romani sunt la fel de vinovanti, poate si mai vinovati decat ai lor, nu vad cum se poate sa-i scuzam si de data asta dand vina doar pe altii.

  2. @Il Consigliere,

    Esti paralel bai baiatule. Nu bulgarii ne-au batut la Turtucaia. Von Mackensen e neamtz, nu bulgar. Iar Caliacra si Durostorul nu au fost niciodata ale noastre, le-am obtinut in urma razboiului balcanic 1912-1913 si le-am pierdut in 1940. Asta inseamna inainte de 22 iunie 1941 cand a inceput operatiunea Barbarosa. Nu stiu pe cine consiliezi tu, dar eu te-as concedia ca esti varza.

  3. Nici nu stii ce vorbesti,domnule Ciutacu.
    dumneata cunosti istoria Italiei cat magarul mitropoliei.
    Daca ai fi cautat cu Google ai fi vazut ca Mussolini a fost cel a invins Mafia si a facut ordine in Sicilia iar cei care s-au folosit de Cosa Nostra au fost americanii la debarcarea in Sicilia, (de unde au bombardat Ploiestii).
    Iar Mafia ca multe alte rele (cum ar fi astazi delincventa romaneasca de ex.)a fost ingenuncheata prin efortul a 4 ( patru ) magistrati italieni care au platit cu viata, pentru asta, prin 1980.
    Este Romania in stare de asa ceva pe langa numarul impresionat de curve, hoti, traficanti, si politicieni corupti, aplaudaci si ciumpalaci, pe care ii vedem la tot pasul?
    Ceea ce faceti este cea mai ordinara diversiune de la Revolutie incoace, (demna de la Revolutie incolo).
    Eu sper din toata inima ca italienii sa faca ordine in comunitatea romaneasca din Italia , chiar daca va trebui sa o faca cu parul.
    Cu cat mai repede cu atat mai bine.

  4. Ca si cuvintele,faptele se intorc impotriva noastra;sau mai bine zis impotrva “catorva speculanti” dintre politicieni sau “formatori de opinie”(“jurnalistii lu’ peste prajit”).Hotul, striga hotul!Sunt mult mai multe lucruri inspaimantatoare pe care imaginatia nu le poate capacita.Criza se transforma in panica,dar un singur lucru nu este e de vanzare:viata.Nu puteam decat sa ne exprimam condoleante fata de cei care pleaca dintre noi,cu sau fara voia lor(“stransi cu usa” de banci sau de interlopi).Cei care azi stau cu “nasul pe sus”,maine le poate sta “capul unde le statea picioare” ca in filmuletu’ de mai sus.
    P.S:L-am “pierdut” pe Vali Stan juma’ de ora ca sa ma uit la Vorbe Grele pan’ la sfarsit,si am comutat bineinteles pe Antena 3:):):)
    P.P.S:Romania este o boala de care nu o sa ne vindecam niciodata!

  5. Ne vrem permanent victime!Nu mai pricep nimic!De la raposatu`tata stiu o vorba:”…daca unu`ti spune ca esti beat, se poate insela, dar cand i-ti spun trei acelasi lucru,e cazul sa te culci!”De aici si simpla demonstratie:daca tu nu faci vorbire tot timpul despre preput nimeni nu va observa ca o ai prea mica dar cu cat vom vorbi mai mult despre nimic cu atat vor constata mai multi ca nu avem nimic de spus!(q.e.d.)Desi ar fi multe de zis despre:faptul ca ne apuca Martsorul fara fonduri alocate punctual,fara o strategie anticriza(ce e mai rau inca nu ne-a izbit)gen t.v.a.mai mic(sau deloc)pentru materie prima sau energie,mai multa munca fara sporuri suplimentare la buget,indemnizatii pe perioade mai scurte de somaj,descurajarea economiei speculative,reducerea fiscalitatii si incurajarea muncii, mass media ne freaca zilnic cu alifia”neofascismului italian”(de parca noi i-am fi facut pe tigani fratii nostrii si i-am iubi de murim de dragul lor!)sau a “autonomiei teritoriului secuiesc”(si atunci”tara”s-ar numi cum:Secuistan? Seculand? si moneda care ar fi:securoiul sau securea?)doar de dragul de a avea printre “aspirantii”la fotoliul prezidentil sau europarlamentar niste interlocutori comozi,fara pretentii(intelectuale sau profesionale)cu baierii pungii larg cascate catre moderatorii de”tocsoaie” nu trebuie sa ne miram ca unii prin Europa ne vor “scurtati de bile”.Nu de alta dar nu-si vor violate idealurile pentru care se zbat de o jumatate de secol!De`acum s`auzim numi de bine!

  6. si noi suntem cu bube in cap la acest capitol..sa nu uitam ca jumatate de milion de evrei au murit sub obladuirea lui antonescu(majoritatea au murit de mana romanilor)
    si sunt sigur de un lucru..daca am fi in situatia lor media si politicienii ar avea exact aceleasi reactii indiferent cat de absurde si de neacceptat ar fi ele..
    ce mi se pare trist e ca acesti “dreptaci” lovesc totdeauna in cine nu trebuie…nu violatorii,traficantii de femei.copii sau mafiotii pica sub mania lor ci familia de tigani si(sau )romani care sta la mcdonalds si mananca un happy meal..ura fascistilor se indreapta impotriva celor slabi..nu celor pe care ei iy considera sursa raului

  7. @Jedi: am dat drumul la publicare mesajului tau, cu titlu de exemplu, doar ca sa arat ce tip de masaje facsistoide si extremiste nu accept pe blogul meu. cine vrea purificari etnice sa se mute oriunde altundeva.

  8. Mi se pare mie sau lumea asta se duce dracului?
    Criza, rasismul,xenofobia,clima,Iranul termina bomba atomica,santajul energetic, cipul electronic, caderea capitalismului (cica),
    zvonurile despre anul 2012 etc., nu sunt vreun habotnic dar parca prea seamana cu ce spune biblia.

  9. E ciudat ca semnalezi un fapt care numai xenofobie si extremism poate sa trezeasca. Sunt multi romani care au de suferit din cauza acestor evenimente nefericite vorbind de cei care au emigrat in Italia si sunt oameni obisnuiti.Ce sa vorbim de italieni…seamana cu ceva care tin minte din copilarie. Era unu de venea cu nevasta de la Bucuresti periodic la rude la tara. Om important, bucurestean, masina, imbracat la costum, extrem de vocal, toti pustanii il vedeam ca pe cineva foarte important. Aparente. Dupa ani, am ajuns prin Bucuresti, fiind student la fizica in Magurele inevitabil am dat de Rahova. Respectivul personaj locuia intr-o casuta pe o straduta din Rahova, nici macar asfaltata, unde spre toamna era noroi la greu;mai aparea o raba si-i descarca ceva carbune in fata casei iar pentru apa era o pompa la colt.Asa si cu italieni; au problemele lor si politicieni la fel de nesimtiti ca ai nostri. Care ar fi problema sa aratam degetul ?

  10. @Dragos: problema e ca atitudinile acelor politicieni tind sa se transforme in fenomen de masa. si ca sufera laolalta oameni onesti si in banca lor, nu doar (selectiv) infractorii

  11. Să facem haz de necaz

    Tema violului în filmul artistic, autentic, italian a captivat lumea cinefililor, cu numeroase exemple de interpretări strălucite a unor monştrii sacrii (filmele :Ana Zacheo, Ciocioara, etc). Faptul că Italia de astăzi înregistreayă 240 de violuri din care 60% comise de italieni, 9% de români şi 31% de alţii, dovedeşte că problema este serioasa, deşi apare un aspect anacronic : deranjează numai violurile săvârşite de ţiganii cu cetăţenie română. Partea violată ( Italia) gândeşte la o soluţie radiclă – castrarea chirurgicală sau chimică a violatorilor ţigani,ce se va face prin grija guvernului italian. Partea violentă (România) optează pentu o soluţie cvazipreventivă , în formă şi radicală , în conţinut . În principiu , se pune problema reînvierii medievalei centuri de castitate, adaptată la noile cerinţe, cu ghilotină încorporată şi alarmă digitală, care să dispună de o “gaură virtuală fermecată” în care să se producă decapitarea intrusului, concomitent cu localizarea GPS şi alarmarea la 112. Cei doi miniştrii de externe (italian şi român) vor discuta luni (nu de zile) această chestiune şi vor hotărâ asupra soluţiei. Potrivit unei informaţii de ultimă oră, firma Ciommo este pregătită să aplice soluţia cu ghilotina, banii încasaţi urmând să fie folosiţi pentru protezarea intruşior amputaţi(sic! ).

  12. .. se cam exagereaza si se creaza din pacate un efect in lant…

    A fost odata ca niciodata un biet lustragiu care isi castiga existenta, da, ati ghicit, lustruind pantofii domnilor care intrau si ieseau dintr-o
    cladire impozanta din centru.
    Niciodata nu stiuse exact ce cladire este aceea in fata careia lucra de ani de zile, poate ere o banca, poate era o bursa, poate vreun minister
    important insa domnii bine imbracati care intrau acolo opreau adeseori la el pentru a-si lustrui pantofii.
    Lustragiul nostru era priceput in ceea ce facea, folosea numai crema de pantofi de cea mai buna calitate si era vesel si optimist.
    Intr-un cuvant era multumit cu munca lui iar clientii lui la fel asteptandu-si rabdatori randul la lustruit.
    Intr-o zi insa s-a oprit la el un client nou, mai deosebit de ceilalti care l-a intrebat prietenos: “Ce faci aici? Ce-i cu tine asa de vesel? Nu ti-a
    spus nimeni de criza financiara?”
    Ce-i drept nu-i spusese nimeni, nici unul dintre domnii aceia bine imbracati care intrau in banca sau ce-o fi fost acolo, probabil toti la curent
    cu criza.
    “Poate nu le pasa de tine sau poate n-au avut suflet sa iti spuna insa criza financiara e pe drum si ne va afecta absolut pe toti, nu va scapa
    nimeni, nici macar tu un biet lustragiu. Asa ca daca ai un dram de minte iti iei masuri din timp, ca sa nu fi luat pe nepregatite.
    Aceasta e meseria mea, sunt expert, stiu ce vorbesc.”
    Dupa plecarea domnului binevoitor lustragiul nostru ramase pe ganduri. Poate ca intradevar nici unul dintre clientii lui nu il considerase
    demn sa il puna la curent cu criza financiara. Noroc cu domnul cel prietenos care ii voia binele.
    Asa ca lustragiul a inceput sa ia masuri incat sa nu fie luat pe nepregatite de criza financiara. Pentru început folosea mai putina crema de
    pantofi si mai de proasta calitate.
    Apoi a inceput sa aloce mai putin timp fiecarui client, dupa cum se spune time is money. A inceput sa socializeze mai putin cu acestia,
    criza e criza, nu mai e timp de smalltalk.
    Preocupat de criza financiar a devenise ingandurat, tacut si isi facea treaba de mantuiala.
    Asa ca incetul cu incetul clientii care fideli carora le placeau veselia si calitatea muncii lustragiului au inceput sa se rareasca.
    Iar lustragiul nostru cu fiecare client pierdut era multumit intr-un fel ciudat ca domnul cel binevoitor a avut dreptate.
    “Ce m-as fi facut daca expertul nu m-ar fi prevenit la timp? Acum as fi fost probabil luat pe nepregatite de criza financiara.”

  13. Buna dimineata
    Reactia politicienilor, mediei si chiar a unor locuitori din Italia este bine dirijata; prea e pace de multisor in Europa si ar cam fi timpul sa avem ceva conflicte.
    Nu stiu de ce si pe iubitul Il Comandante, tocmai acum, l-a mancat undeva si s-a luat iar de maghiarime.
    Poate e doar o coincidenta, dar eu unul nu mai cred in coincidente de mult.
    Cristi Diacoonescu si Traian Basescu sunt extrem de vocali, dar in ….Romania. Cand merg in Italia…mucles, ca da rau la coana Europa. Cred ca numai de la dl. Geoana mai oate veni salvarea, daca se tine de promisiune si le da aia 20.000 de euroi promisi si se intorc romanasii nostri “cuminti” acasuca, ca nu-i asa, mai bine un viol la Vaslui si lasat in pace pe urma, decat o tavaleala la Roma si caftit apoi de carabinieri.
    Salutare taica si noroc

  14. Mai mulți polițiști clujeni și-au mărit averile doar datorită funcțiilor pe care le dețin. Astfel, comandantul Poliției Cluj-Napoca, comisarul-șef Ioan Herdea Rus, care nu avea nicio proprietate, a primit de la Primăria Cluj-Napoca o casă de aproape 92 de metri pătrați în centrul Clujului, pentru care plătea o chirie de 48 de lei. Ulterior, o firmă de-a familiei Herdea, SC Zara SRL, a primit tot de la Primăria Cluj-Napoca, un spațiu comercial de aproximativ 82 de metri pătrați, situat sub locuința acordată din fondul locativ.
    Astea toate sunt facute de competentul si necoruptul de la Cluj, ajuns Premierul Romaniei….. Vai dar toti cei care l-au laudat si au spus ca a fost votat de peste 50% dintre clujeni , ca nu este corupt ce o sa spuna acuma??? Oare ca nu se putea afla nimic, ca toate erau protejate de politie, de faptul ca peste tot era numai PDL???

  15. Pentru cel ce-si spune codeus: si simona senzual a zis ca suntem un “popor de cretini”! Constat ca nu esti departe de gandirea ei. Mai usor cu etichetele astea d-le…

  16. Bai nea’ Ciutacule , eu sunt in italia de 12 ani si cunosc realitatea (nu tv) mai bine decat se vede di tara….
    Nu numai tiganii ne fac de rusine ci si romanii nostri.
    Am fost crescuti la tarus si cand ne-am vazut in europa nu ne-am dat cu lumea,ci ne comportam axact ca si cum am fi pe peronul garii din Cotesti(sunt vrancean)asteptand trenul ca sa mergem la taiat de vita sau la cules ciuperci.
    Romanul astepta autobuzul la 5.30 dimineatza in grup de 15 insi strans in cerc cu nelipsita stricla care circula riguros din mana in mana mirosind a mahmureala si usturoi din noaptea precedenta si vorbind in gura mare ba de una ba de alta..
    Odata urcati in autobuzul spre roma in primul rand strica aerul , apoi polueaza urechile italienilor cu o limba necunoscuta si as vrea sa te vad pe matale daca ai merge de la Ciorogarla la Bucuresti cu un grup de mongoli care put si vorbesc mongola apoi vezi in toate mijloacele mass-media ca FURA ,SPARG ,DAU IN CAP,VIOLEAZA cum te-ai comporta…
    Da! italienii au o samanta de rasism ,insa e amplificat de noi si comportamentul nostru deci sa nu fim ipocriti….
    Razboiul mediatic e vadit impotriva noastra iar noi romanii muritori de foame de pretutindeni trebuie sa ne purtam crucea si sa ne facem respectati ceea ce va fi foarte greu…
    Oricum italieni vor incerca sa mediatizeze mai mult infractiunile strainilor si as vrea sa va aduc la cunostinta ca ieri s-a dat publicitatii un studiu cum ca ei ar fi printe primii din europa care practica turismul sexual insa nu a fost dat pe nici un post tv… Ce sa va mai spun…asa cum zice Mirciulica Badea : traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul….

    http://laveritadelledonne.blogspot.com/2009/02/giornata-contro-il-turismo-sessuale.html

    http://www.touristime.it/index.php?method=section&action=zoom&id=616

    http://www.fondazioneitaliani.it/index.php/Turismo-sessuale.-Il-triste-primato-dell-Italia.html

  17. Cred ca avem si noi o parte din vina in toata chestia asta… si ma refer aici la inglobarea romanilor ca natie in tagma rromilor…
    Daca te uiti pe TV, o sa vezi ca rromii sunt mari vedete in RO de ceva vreme – manele la greu, telenovele cu tzigani la greu, reportaje cu regii, imparatii etc…
    Pe bune acu’…daca n-ai fi roman si te-ai uita pe ProTV sau pe Acasa sau pe Antena 1 ce parere ti-ai face?!?
    Nu vreau sa disculp pe nimeni… si eu sunt de parere ca o infractiune se pedepseste punctual si personal, nu national…

  18. Cu grijania la zi

    Pachetul de analize gratuite se inlocuieşte de la 01.04.a.c.( prin „bulă ba-boc”)cu : grijania la zi sub semnatura preotului confesor, înregistrată la medicul de familie.

  19. In orice conflict, ambele părți au partea lor de eroare sau vină!
    Eroarea noastră este BLOCAJUL în lamentare.
    Am postat acum cateva zile o obsevatie cu privire la Italianul Pedofil arestat la IASI.
    Privind statistic fața de numarul de italieni din Romania, cât la suta din violurile pedofile sunt comise de italieni? Nu cumva procentul este mai mare decat cel realizat de romani in Italia?
    De ce nu comunicam oficial o analiza comparativa?

    Excesul de inacțiune lamentabila este o eroare!

    P.S. M-a dezamagit un pic Stan la emisiunea de aseara. A inceput sa prea aiba numai certitudini, iar veneratia lui pentru americani este, dupa parerea mea, deja exagerata. Ilie Serbanescu putea fi lasat sa vorbesca mai mult. O facea competent si cu substanta!

  20. Cica am avea guvern sau ministru de externe,avem pe naiba…nu se ia nicio masura sau macar o pozitie pentru romanii nostrii ,fie ei tigani sau…!
    Dar la ce sa te astepti din moment ce chiar noi romanii suntem oarecum deacord cu pogromul din Italia!
    Aveti putere domnule Ciutacu alaturi de colegii dvs…in consecinta insistati la emisiunile la care participati pentru “trezirea” celor care pot si trebuie sa ia masuri!

  21. Liana draga dac chiar vrei sa vezi ce fel de gandire am nu e nevoie de prea mult timp chiar daca am mai avut derapaje uita-te la tot ce am postat pe blog la victor de cand intru aici iar referitor la postarea ca care faci referire daca ai avea un pic de atentie mai mare si ai lua postarea in intregul ei ai vedea sensul care l-am dat cuvintelor asa ca …

  22. iarta-mi ignoranta la adresa regulilor tale de postare a comentariilor (sper ca poate faptul ca am facut liceul la Sinaia imi acorda niste circumstante atenuante),dar te rog frumos da-mi si mie numele celei de-a doua mel postate aici. din cauza (sau datorita ?) ei mi s-au lipit castile de cap si imi sfidez total colegii si activitatea din birou. Multumesc!

  23. tare mi-e teama ca romanii confunda democratia cu anarhia.din 90 incoace nimewni n-a explicat clar ce e democratia si ce obligatii impune realizarea ei.de atunci fiecare a facut ce a vrut: a furat ,a omorit ,a distrus tot ce i-a cazut in cale fara ca autoritatile statului sa ia masuri drastice ca de si el statul a confundat ca si amarasteanul democratia cu anarhia. nu e de mirare ca afara din tara romanasu face ce a facut si acasa fara teama de lege. in legatura cu ceea ce se petrece in italia sint de-a dreptul ingrozita pt ca am acolo o fiica si un fiu{de care nu mai stiu nimic de 3 luni}. au plecat sa duca un trai mai bun caci in tara n-au mai avut unde. ginditi-va cite mame ca mine stau cu inima strinsa de grija vazind ce se intimpla acolo eu una n-as vrea sa aud numele copiilor mei citite pe lista mortilor la emisiunea dl. gadea. sa dea dumnezeu sa fie bine desi am mari indoieli ca el s-ar mai uita si la noi

  24. @mishulescu: ar fi trebuit sa fie amabila si concilianta doar fiindca ne e simpatic Madalin? care dintre insistentele Oanei au fost neconforme?

  25. Nu-i deosebire între ucigaşul cu limba si cel cu pumnalul

    Tribunalul din Mantova judecă pe cel mai mare violator în serie din istoria italienilor : Ducele de Mantova. Dosarul pare a fi beton..Martorul principal –protejat- este Rigoletto ; de asemenea, soţii si taţii sutelor de violate şi – nici nu se putea să lipsească – Giusepe Verdi. Ducele ş-a susţinut pozitia „democratică” pe tot parcursul procesului cum că : „pentru el toate femeile sunt la fel”. Avocatul Lucetta a pledat pentru nevinovaţia Ducelui de Mantova, arătând că violurile repetate au fost savârşite de tiganii din Principatele Romane, angajaţi la negru pentru serviciile murdare nacesare Curţii Ducelui. Victimelee au recunoscut ca fiind intuneric beznă, nu pot nega teoria apararii. Avocatul ţiganilor a venit cu proba vinovaţiei Ducelui, constand din puzderia de semne de pe pilea acestuia, de la unghiile violatelor, înfipte „de placere”. Ministrul de Interne Roberto Macaroni a ripostat, cum că urmele sunt muşcături de ţânţari de origine Balcanică ce invadaseră Mantova. Dată fiind şubrezimea probelor, instanţa a admis că se fac vinovaţi de emigrare ilegală şi cu posibilitatea unor violuri săvârşite, ţiganii respectivi, pentru care a Hotorât : indiferent de numarul testicolelor vinovaţilor, acestora să li se lase unul de prăsilă, restul (indepartate chirurgical) fiind predate Ministrului Macaroni pentru organizarea unui muzeu ambulant, educativ, care să strabată toată Europa şi – la nevoie –alte continente.

  26. @ costin Tanasescu

    Referitor la comentariul facut cu privire la alegerile din Romania si implicarea americanilor trebuie mentionat ca situatia s-a schimbat. Administratia Obama are cu totul alte prioritati in ce priveste politica externa. Bush si cu echipa sa au acordat o importanta mai aparte zonei Marii Negre si implicit Romaniei, de aici si visele desarte ale lui Base, de a ajunge cu sprijin american lider regional. Punctele majore si de interes ale lui Obama difera total de cele anterioare deci nu cred ca SUA se va mai implica in vreun fel in sustinerea tacita a nici unui candidat roman.

  27. @Ciutacu

    Locuiesc in Italia de 10 ani, nu am avut NICIODATA contact cu fascistii, ( dar nici cu borfasii romani) iar daca tot ma numiti fascist , intr-o zi chiar ca o sa ma duc la ei sa-i cunosc.

    Treaba cu Mussolini este ADEVAR ISTORIC recunoscut de toata lumea, nu propaganda fascista. A exterminat mafia din Sicilia prin numirea unui prefect sever la Palermo.
    Asta-i adevarul.
    Nu am avut niciodata simpatie pentru acest dictator cum nu am avut nici pentru Ceausescu, el se face vinovat de moartea a milioane de italieni trimisi pe front si si-a primit pedeapsa.
    Daca va intereseaza urmasii lui Mussolini atunci va recomand pe Alexandra Mussolini fiica lui, Sophia Loren o nepoata, si un prezentator la tv Bruno Vespa despre care se zice ca ar fi urmas nelegitim.
    Zau, e penibil ce faceti cu “diversiune italiana” orice roman care traieste aici o poate vedea.

  28. @Jedi: nu va ma abtineti cu politeturi inutile. injurati-ma cum faceti pe forumurile care dezbat acest subiect. altfel, nu m-am lamurit care ar fi interesul meu sa provoc o diversiune de la distanta, da’ nimeni nu-i perfect. cat despre sophia & alexandra, unicul meu interes pentru ele ar fi putut sa fie de ordin sexual. da’ s-au trecut amandoua.

  29. @codeus- deci n-ai inteles, nu eu, ei, ue adica, ne considera coborati din pom si ei pe ei insisi de considera civilizati. Personal, n-am cuvinte sa-mi arat dispretul pt anumite tendinte ale civilizatilor alora. In rest, sanatate si scuze pt “n” -ul mancat!

  30. Vezi, nene Ciutacule, cum păţeşti dacă te bagi în lături?! Zici că nu trebuie să generalizăm (noi, românii)… Da ştii ce zicea mai ieri un membru al Camerei Comunelor vorbind cu năduf la adresa ruşilor? Cică:
    “If you want to talk with a bully you have to talk like a bully…” Pe româneşte – pe buliţi tre să-i buleşti.

  31. @Ciutacu
    Recunosc ca v-am injurat pe un Forum pentru ca m-a enervat si mi-a facut greata interviul de la Antena.
    Chiar santeti asa de dez-informat incat sa CREDETI ce ati spus acolo?

    Domnule Ciutacu, masina mea are tricolor romanesc la numar si nu mi-a fost nici macar zgaraiata pana acum.

    V-ati luat de biserica catolica din Italia, chiar nu stiti ca mare parte din romanii care “au plecat pe jos” au gasit acolo in manastirile catolice, un adapost temporar, o masa calda, sau un sfat despre vreun loc de munca?
    Ceea ce ati spus in emisiune seamana foarte mult cu ceea ce au facut, anul trecut, patru romani care dupa ce au primit ospitalitate la o manastire mai multe zile, au luat la bataie trei calugari si i-au bagat in spital.
    Diferenta e ca dumneavoastra ati “linsat” mediatic intreaga biserica catolica.
    Apoi spuneti ca Berlusconi i-a facut observatie ca “nu-i sta bine cravata”, nu stiu cui, iar eu sant convins ca a fost una dintre glumele pe care premierul italian le face de obicei, la care i s-ar fi putut raspunde ceva legat de implantul de par, sau liftingul facial pe care s-i la facut recent.
    Dar dumneavoastra ati considerat asta un “incident diplomatic”.
    De-a dreptul caraghios.
    In sfarsit nu are rost sa trec in revista toate “contra”-informarile pe care le-ati enuntat in jumatatea aia de ora, dar stiu ca interesele pentru a crea un conflict intre Romania si Occident sant multe, si unul ar fi si acela ca ea trebuie sa ramana in sfera Rusiei.
    A cui joc faceti domnule Ciutacu?

  32. Eu unul sunt foarte hotarat sa nu cumpar niciuna dintre marfurile italiene,pe principiul,ei ne injura,noi nu le cumparam marfa.Am inceput sa-mi lamuresc prietenii in acest sens.

  33. @Jedi: ati pierdut un ceas degeaba, n-am scos un sunet despre catolici. da’ nu asta-i problema, sunt multi care nu pricep nimic din ceea ce spun eu, deci nu aveti de ce sa faceti griji. al cui om sunt? greu de dat un raspuns ferm si cert. al pesedistilor sau, dupa caz, al liberalilor, al lui Voiculescu si uneori al lui Vantu, al evreilor sau, dupa cum bate vantul, al rusilor, al lui CTP si, ceva mai tarziu, al lui Tuca, al lui Nastase si, mai nou, al lui Oprescu. nici eu nu-mi mai dau seama al cui sunt exact. ma caut continuu, cum ar spune filosoful antrenor dinamovist Cornel Dinu.
    P.S. “aL cui joc”, daca-mi permiteti. urasc silurirea gramaticii limbii romane

  34. @Ciutacu
    E adevarat, nu dumneavoastra PERSONAL ati spus asta ci tandemul Ciutacu-Stan, chemat la Antena nu sa faca pace ci sa atace.Dar raspunderea este individuala, nu-i asa? nimeni nu e vinovat de vorbele celuilalt chiar daca nu se contrazic intre ei.
    Sau poate ca limba romana are mai multe subtilitati decat credeti …

    Hai s-o luam metodic:
    1. Dupa cate stiu medicii italieni AU DREPTUL dupa noua lege sa denunte pacientii clandestini, ceea ce inainte nu puteau face cauza privacy, (daca va puteti imagina asa ceva in Romania), ceea ce in Germania si alte tari civilizate , este OBLIGATIE.
    Despre ineptiile cu juramantul lui Hipocrate n-are rost, rautatea domnului Stan e ceva organic, daca nu chiar prostia.
    2. Nu ati mentionat CINE anume din guvernul italian a facut generalizarea, care ziar, care persoana fizica. Ati mentionat doar comunitatea virtuala de pe Face book, care inseamna poate mai putin decat blogul dvs. dar care reprezinta totusi “explozia” unei anumite parti a opiniei publice fata de atrocitatile romanilor, nu atitudine oficiala.
    Daca nu stiti va spun eu, e vorba de senatorul Stiffoni, din partidul Lega Nord, partid al carui sef a declarat cu ani in urma ca se sterge la fund cu tricolorul italian, ca are kalasnicov-ul pregatit si alte “perle” la care orice om sanatos la cap nu poate decat sa-i ureze mult rudotel, insanatosire grabnica eventual sa-i recomande clinica de psihiatrie unde umbla Vadim.
    Bineinteles ca nimic din ce a spus nu s-a materializat,(poate pentru ca steagul Italiei e pe trei sferturi verde) .
    Stiffoni a spus, in Parlament, ca, DACA ar veni extraterestri si l-ar intreba in ce sant specializati ROMANII ar spune – in violuri.
    Asta este generalizarea, incriminarea si culpabilizarea unui INTREG popor, (cu tot cu conducator) de care ati facut “casus belli”.
    Asta ie Italia, domnu’ Gadea, iestia sunt italieni, domnu’ Gadea…
    Penibil.
    3.Prigoana americanilor impotriva italienilor a existat si a fost destul de dura, uitati-va numai la filmele Nasul, Sacco si Vanzzetti, si marturiile ramase .Diferenta ca ei se comportau asa, acum 100 de ani si romanii fac gainarii acum.
    O fi adevarat ca santem cu 100 de ani in urma civilizatiei?
    4. Ati afirmat ca statul da foc la minoritati. Iarasi gestul terbilist si criminal al unor indivizi il confundati cu actiunile puterii.
    Sau sula cu prefectura.
    Nu casele minoritarilor au fost daramate cu buldozerul sau date focului la Roma ci baracile construite ABUZIV din prea mare toleranta a statului italian fata de acestia.
    Si asta NUMAI pentru ca i-au exasperat pe cei care locuiau in preajma, prin FAPTELE LOR.
    Asta numiti dumneavoastra rasism.
    _______________
    Tot asa mai sant vreo cinci puncte “penale” din interviul pe care dumneavoastra si Domnul Stan l-ai dat la Antena, dar n-am timp acuma, ca ma persecuta seful “rasist si xenofob”, daca nu muncesc si stau numai pe net.

    PS. Tot in interviu nu ati scos nici un sunet de compasiune pentru femeile violate de romani in Italia.
    Sa inteleg dat fiind interesul sexual pe care il manifestati pentru anumite femei italiene ca va doare mai mult de siluirea limbii romane decat de violurile in haita ale romanilor?
    Jaroslav Hasek in ultima carte pe care a scris-o, undeva pe la sfarsit, are niste pareari, vizavi de “apostolii” falsei culturi care se leaga de cuvinte izolate si nu se uita la continut.
    Le cunosteti?

  35. @Jedi: sunteti realmente halucinant, rar mi-a fost dat sa citesc o pledoarie mai abracadabranta. nici daca va angajau neonazistii nu cred ca-si puteau gasi un PR mai nimerit si mai agresiv.

  36. Eu abracadabrandt???
    Inseamna ca nu l-ati citit pe Exarhu…
    __________________________________________
    Neonazisti sau nu, putin imi pasa din moment ce asta e adevarul vazut cu ochii.
    Ziceti ca as putea obtine un contract la ei?________________
    Astazi consulul Buje, a fost rechemat in tara sa de-a explicatii pentru afirmatiile facute.
    El a spus ca ministrul Maroni, mai demult, a angajat trei romani ca sa-i zugraveasca locuinta, pe care i-a platit la negru.
    Eu cred ca a facut-o.

  37. Amestecati putin lucrurile domnule ziarist. Musolini a fost un dictator, uneori cu accente de opereta dar regimul sau a contribuit la disciplinarea si modernizarea Italiei. In timpul sau Mafia nu si-a permis sa ridice capul. Mafia a luat amploare dupa al doilea razboi mondial. Evreii din Italia (foarte numerosi) nu au cunoscut persecutiile indurate de cei din Germania. Desigur ca orice dictatura prelungita a degenerat in timp, dar oricum fascismul italian a fost un regim mult mai bland decat cel din Rusia lui Putin pe care dumneavoastra il admirati cu atata sarg.

  38. Pentru Cristian- tu ai inebunit – Iti doresc sa ai parte numai de fascisti blinzi ca pe vremea lui Musolini.
    Domnule Ciutacu- De ce ziaristii nostrii nu merg in italia si sa filmeze si ei gunoaiele de acolo( mai ales ce era la Napoli pe strada) ,cersetorii lor etc.si sa facem si noi un filmulet?Oricine poate face un astfel de film cu tenta.Apoi sa comentam si noi mizeriile lor.Sunt si la noi o gramada de italieni condamnati,drogati pe care iti este mai mare “dragul” sa-i pui pe post. De ce ne tot lasam calcati in picioare?

  39. Sunt de acord cu jedi, indiferent cat de cinic ar suna. Daca lucrurile astea s-ar intampla in Romania, cu o alta minoritate, credeti ca romanii ar reactiona altfel decat reactioneaza italienii acum? Daca, zi de zi, in Romania ai afla in presa ca un cetatean chinez a violat, alt cetatean chinez a ucis, unul a talharit, altul a batut (exemplul pt nationalitate este ales din intamplare, nu fac discriminare), credeti ca noi am reactiona altfel? Nu am incepe si noi sa fim exasperati de infractiunile chinezilor? N-am cere si noi autoritatilor sa intervina si sa faca CEVA care sa rezolve realmente situatia? Reactiile lor sunt reactii umane in fata unor atrocitati, degeaba ne simtim noi oprimati. Da, e proasta ideea generalizarii, e de comdamnat dar eu nu cred ca la noi nu s-ar intampla exact la fel…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.