Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Falnici urmaşi ai răposatului Duce…

Falnici urmaşi ai răposatului Duce…



Pentru isteroizii şi rasiştii care n-au altceva de făcut decât să aprobe mnifestările fasciste ale italienilor la adresa românilor, n-am de spus decât că rămân la aceeaşi poziţie. Şi le ofer un text de remember (că poate au uitat cine a inventat şi exportat Mafia), nişte imagini cu Mussolini (să le mai ostoiesc dorul), două melodii tematice din filmele cu mafioţi şi nişte imagini deloc artistice. Pe restul îi aştept deseară, de la ora 21, pe Antena 2, la Vorbe grele cu Mădălin Voicu şi Oana Dobre.

Vorbe grele şi Sinteza zilei de aseară

Comentarii

comentarii

Similar Posts

109 thoughts on “Falnici urmaşi ai răposatului Duce…

  1. Nu sunt de acord cu manifestarile fasciste ale italienilor la adresa romanilor.Dar ai spus bine si trebuie subliniat in tusa groasa FASCISTII ITALIENI nu este exagerat deloc.
    Baietilor astora de italieni le mai trebuie retezat nasucul de vechi membri ai UE.
    EUROPA NU ARE NEVOIE DE NAZISTI.

  2. Doua lucruri sunt, printre altele, de neiertat si care totusi se repeta ca si cand ororile istoriei nu mai inseamna nimic. Unul este acela ca orice dictator, oricat de nebun si deplasat ar fi reuseste sa-si gaseasca nenumarati adepti si al doilea il reprezinta incapacitatea epuizanta si insurmontabila a romanilor de a-si alege conducatori de seama.

  3. Nu ar putea europarlamentarii sau ministeru de externe sa ridice problema in parlamentul european?
    Baietii astia ar trebui un pic atentionati ca au cam scapat pianu pe scari. Europa e destul de atenta la manifestarile extremiste iar o atentionare de la nivelul asta i-ar mai linistii.

  4. Domnul Diaconescu ar trebui sa-l duca pe domnul iubit a-l doamnei Macovei de urechiuse in fata parlamentului european si plimbat pe acolo si facut de rahat cat e el de european cu papion.
    Cum spunea si domnul Stan,Diaconescu nu are ce cauta la o conferinta de presa in italia,decat cu tot atata presa si din romania.Baietii aia il vor tavalii pe Diaconescu cum ai tavali pestele prin faina.
    Pe scurt Italia ar trebui terfelita in presa romaneasca atat cat ne-au terfelit si ei.

  5. Fascismul si extremismul iau amploare in perioadele de criza. Mafia s-a bazat dintotdeauna pe saracia oamenilor. “Cine uita , nu merita” fiindca istoria are prostul obiei de a se repeta

  6. eeee….pana ne-o ajunge cutitul la os mai este…ca de,noua a cam inceput sa ne placa sa ne-o luam in toate felurile posibile….ce mai e in ziua de azi un mizilic de manifestare fascista .o s-o luam si p-asta in bot cum ne-am mai luat-o….ca ai nostri conducatori..se perpelesc de grija noastra

  7. Domnul presedinte Basescu tipa cat il tin plamanii,pe unde apuca, despre cum este el oropsit de Constitutia haina, ce nu-i permite lui, un om de mare actiune si viziune, sa se implice direct si cu propria sa persoana in diverse socoteli. Problema se pune insa in felul urmator si anume la ce-i trebuie lui puteri mai mari sau deontologic spus, indatoriri mai vaste, cand el nu e in stare sa se ocupe nici de cele actuale cum ar fi onorabila sa raspundere de a reprezenta statul roman pe plan extern. Indiferent care sunt motivele pentru lasitatea si neimplicarea sa in problema romanilor din Italia, si anume: ca se supara PPE, sau ca pur si simplu habar nu are ce trebuie facut, sau ca nu-i pasa, sau ca plange-n batista ca liderii europeni nu dau doi bani de el, a demonstrat pentru a mia oara ca nu merita sa fie presedinte.

  8. @mery
    nu vreau sa fiu nesimtit, dar daca tot ne dam cu parerea, ar fi bine sa scriem si corect…se scrie “al doamnei Macovei”, nu “a-l” si “il vor tavali”, in loc de “il vor tavalii”! chiar nu mai pot sa vad atatea greseli…la aproape fiecare postare, si nu ma refer numai la acest blog, lipseste cu desavarsire cratima, al doilea “i” sau e pus in plus, de virgule nu mai vorbim…sper sa nu fi suparat “rau” pe cineva, a fost doar un semnal de alarma…

  9. “Cine isi uita istoria e condamnat sa o repete” un citat din IORGA si cata dreptate avea si nu numai la adresa noastra ci a intregii semintii umane.dar acum trebuie sa le dau la unii peste nas care toata ziua nu stiu spune decat ca aia sunt civilizati si aia asa si pe dincolo adica vestici si fara false patriotisme gratuite sa nu ma suspectati ca as fi in gradina lui Vadim va intreb da noi ce drac suntem ultimi oameni de pe pamant sau care e problema ne mai miram ca ne zic alti vrute si nevrute pai noi suntem primi care ne turnam cenusa in cap si ne desconsideram ca popor unde e MANDRIA noastra nationala oamenilor aia sanatoasa nu nationalismul ala ieftin de doi bani care il afiseaza unii
    indiferent unde as ajunge pe acest pamant voi fi mandru de natia din care fac parte asa cum acum sunt mandru ca provin din familia din care provin.Iar referitor la Italia culeg roadele acum pt ca ei au fost cei care au tolerat mult prea mult timp actele banditesti din partea unora pana buba s-a unflat si acu ce sa faci incepe sa puta rau de tot.Si apropo pt cei care vor sa inteleaga ceva dati-va cam doi pasi inapoi si priviti tabloul in ansamblu si ve-ti intelege cam in ce directie se indreapta omenirea.puneti toate elementele impreuna si veti vedea adevarul ce ne asteapta in viitor.ce sa faci o lume nebuna nebuna si asta nu numai la noi

  10. Spunea cineva mai sus că Europa este “destul de atentă la manifestările extremiste”. Eu zic că nu destul. Era atentă cu cîţiva ani în urmă, de exemplu, cînd extrema dreaptă din Austria a intrat în guvern. De-atunci a lăsat-o mai moale cu atenţia. Sau nu are ce face. Iar acum e criză şi, după cum bine ştim, la vremuri de criză întotdeauna alţii sunt de vină. Evreii, ţiganii, ungurii, homosexualii, românii, americanii, arabii, masonii, moldovenii, clujenii, ruşii, sicilienii, chinezii… am uitat pe cineva? A, da, bicicliştii.

  11. Diferenta intre detasare si ignoranta

    Detasarea ar trebui sa fie capacitatea de a te desprinde de subiectivism si a analiza faptele cu obiectivitate luand in calcul toate variabilele problemei in discutie. Oamenii, desi surprinzator, sunt inegali in toate privintele intre ei ca fiinite inclusive in comportament. Perceptia aceasta a inegaltatii ne face superiori, ne da puterea de a judeca criminalii de oamnei cinstiti, de a face diferenta intre violatori si simpli parinti sau frati sau oricare alta calitate conferita unui seaman.
    “Lectia de civilizatie” italiana este predata. Cei mai multi oameni pleaca in alte tari pentru a-si asigura neviole familiale sau cele de viitor nu ca sa violeze sau sa omoare sau sa fure – acest fapt este valabil si la romani. Ceea ce se intamla acum in Italia sunt reactii extremiste care trebuie sever pedepsite de guvernul italian, la care romanii din Italia contribuie platind taxe unii dintre ei altii care nu platesc lucreaza la negru – contribuie la functionarea unor firme care patesc taxe la stat, mai pe scurt ei sunt cetateni romani care traiesc in Italia si nu criminali romani care locuiesc acolo. Acei oameni sunt supusi unui stres incredibil pentru ca e foarte greu intr-o tara straina incredibil de greu.
    Detasarea insa are granitele mult inaintea ignorantei. Nu are legatura cu faptul ca ei au inventat Mafia sau ca ei l-au avut pe Mussolini sau ca noi l-am avut pe Ceausescu ori ca am avut niste trupe pe la carduri in strainatate. Este frustrea unei comunitati compusa dintre romani si italieni care infrunta impreuna niste vremuri potrivnice si la aparitia unor anomalii sociale – cazuri de viol sau jaf – evident societatea mai numeroasa – italienii – reactioneaza in minoritate agresiv la societatea romana care e vazuta ca o societate parazit de acea minoritate.
    Acea minoritate dintre italieni – cea agresiva – e compusa in special din oameni fara studii, fara o anume coerenta in gandire, limitati ca si capacitate de diferentiere peste care “s-a napustit” o invazie de informatii descurajatoare cu privire la viitor pe timpul unei crize acute.

  12. @ionut
    Nu ma supar,ai ceva de spus despre Italieni.
    Eu unul nu ma uit la greselile gramaticale si de punctuatie ale altora atat timp cat au ceva de spus.
    Respect;-)

  13. Mă întreb cum au reuşit germanii să-şi ridice ţara din cenuşă,la propriu,să-şi “spele ruşinea” după al doilea război mondial,să ajungă unde sunt azi,fără să emigreze,doar muncind pe rupte,uneori cu mâinile goale,păstrându-şi identitatea,mândria şi “coloana vertebrală”…probabil disciplina lor…genetică?!

  14. Am vazut ca sunt pe parcela d-voastra si stergeti tot ce nu e on-topic, ma rog sunteti un dictator aici, dar o singura chestie … stii ca-mi place sa ma laud, dar de data asta am si un motiv Domnu` Victor!
    Deci sunt indragostit de ultimul meu post de pe blog … nu trebuie sa ziceti nimic doar sa-l cititi … nu este atat vorba despre mine cat despre noi toti, desi pt mine l-am postat …

  15. L-ai uitat pe Victor Ciutacu. De ce.? Pentru ca este un ziarist adevarat si spune adevarul in presa scrisa si vorbita. Pentru: baieti destepti” este chiar incomod.

  16. Victor, ai dreptate. Sunt de neconceput aceste manifestari ale italienilor. Dar, hai sa stam stramb si sa judecam drept: si noi trebuie sa schimbam ceva,pentru ca nu-i normal sa acceptam neroziile facute de ai nostri acasa sau pe-afara. Stiu ca italienii au dat in dementa, dar hai sa separam un pic lucrurile, sa ne uitam deocamdata in gradina noastra, sa facem curatenie.

    Pe de alta parte (na, ca-s nehotarata), nici nu se poate sa tacem asa la infinit si sa acceptam sa fim biciuti si pusi la zid…

  17. @Dana
    Cu ajutorul americanilor(planul Marshall)sau cum s-o scrie.La noi au venit cu Bechtel.
    Aaa,uitasem cu romani morti pe trecerile de pietoni si accidentati mortal cu masinile pe rosu:-)

  18. @Lucia Verona
    Nu te astepta ca Europa(care e un concept mai larg pana la urma, nu e un stat) sa reactioneze la orice. In momentul asta sunt in principal atenti la criza economica dar daca europarlamentarii si/sau ministerul de externe ar pune problema pe masa(ar aduce in atentie subiectul) fii sigura ca si tonul italienilor s-ar schimba. Nu ma astept neaparat la o mustrare aplicata Italiei in mod oficial dar fi sigura ca pe canale diplomatice ar fi atentionati si nici un stat nu risca sa fie aratat cu degetul ca ar promova atitudini naziste.

  19. astazi laszlo tokes a condamnat in fata parlamentarilor europeni “romanizarea Transilvaniei”.fascismul asta dement nu-l condamna nimeni?

  20. “… şi cu a lor limbă ni-i amestecat graiul”, spunea cândva cronicarul. Mie mi-ar fi ruşine să admit că avem aceeaşi origine cu ei. Dacă tocmai fondatorii a ceea ce se cheamă astăzi U.E., ţin morţiş să nu respecte aceleaşi principii pe care tocmai EI le cer celorlalte state U.E., atunci la ce dracu’ mai facem parte din aceeaşi familie. Da’ Comisia Europeană cu ce se ocupă? Ce-i drept, nici ţara noastră nu stă bine la nişte “capitole”, da’ Italia, mă rog Guvernul Italiei, face “mai bine”? Deh, cunoaştem cu toţii fabula “Câinele şi căţelul”, dar fără o atitudine fermă, tot căţei vom rămâne…

  21. In timpul razboiului trupele italiene asteptau in transee semnalul de atac.Se aprinde o racheta si capitanul striga”ragazzi avanti a tutti”,se ridica si cade impuscat.La care un soldat comenteaza”ma che bella voce”!Cam astia sunt de fapt italienii.In ultimul razboi au ramas de pomina cateva fapte de arme cum ar fi cafturile luate de la albanezi(care,norocul italienilor ca erau putini ca altfel cine stie?)sau de la greci.Al lor Il Duce era subiect de glume pana si pentru fascisti asa ca sa ne mai lase in pace.Macar soldatii romani au luptat si nu au fugit niciodata din fata inamicului.Natie de cioflingari…

  22. @ Ovidiu
    Sa-l intrebam pe domnul presedinte Basescu cum raspunde domnia sa la astfel de acuze, deoarece acum cateva zile el era cel care isi facea desantat campanie in ungurime fara a fi vreo clipa interesat de repercursiunile iminente ale gesturilor sale prostesti.

  23. Acum, când restul lumii europene este concentrată în altă parte, italienii au toate şansele să redevină fascişti. O populaţie care este în proporţie de 50% semianalfabetă, poate fi uşor manipulată de politicienii proveniţi din (sau susţinuţi de) Mafia. Sincer îmi pare rău de ei. Dar şi de acei imigranţi care nu au nici o vină. Îngrozitoare propagandă se face în Media italiană împotriva unui popor (aproape!) frate. Nu mai întreb “de ce”, nimeni nu-mi va răspunde.

  24. Ai stricat frumusete de melodie ( din Once Upon a Time in America ), pentru niste extremisti nenorociti!
    Lasand gluma la o parte, intr-adevar in Italia se intampla lucruri oribile si tare ma tem ca e numai inceputul.Crizele mondiale dintotdeauna au amplificat xenofobia si rasismul. Este calea iesirii din criza a impotentei politice.
    Din cate stiu, romanii, in mare parte nu se vor intoarce acasa, pentru ca stiu ce ii asteapta in Romania!
    Conducatorii acestei tari SUNT OBLIGATI SA-I AJUTE.

  25. Sa ne fie invatatura de minte, cine-si inchipuie ca in caz de vreo mizerie, ue ne sprijina, e prost! Pt batrana europa, noi nu existam. Noi suntem niste salbatici de la capatul continentului, niste nefericiti care-au dat cinstea pe rusine in fiece ocazie belicoasa, un popor altfel curajos dar cam parsiv. Asa ca batrana si decadenta europa, n-are timp si nici chef sa civilizeze sau sa stearga la fund o natie abia coborata din copac, ea mai curand legalizeaza adoptia copiiilor de catre homosexuali ori alte aberatii. Si apropo de aberatii, sa nu va mire daca parsiva doamna va da dreptate pastorului smintit, impotriva evidentei si-a bunului simt! S-a dus diaconescu la roma?! Pacat de deranj si de cheltuiala, dementii aia extremisti n-or sa se potoleasca, fiindca sunt incurajati de autoritatile care prefera sa-i stie jucandu-se cu focul prin tabere de tigani decat in demonstratii stradale, cerand locuri de munca si ajutor social. Si stiti ceva?! Mai mult imi pasa de consecintele revenirii delicventilor in tara, decat de onoarea nereperata a italiencelor. Si am sa va fac o marturisire: pt prima oara si intaiasi data aprob un cuvant al marinarului: NICIODATA! Si nu-i putin lucru…

  26. bobitagheorghe Simt nevoia ca ,măcar teoretic,să ne comparăm cu unii mai buni ca noi,respectiv germanii.Şi nouă ne este teamă în ţara noastră de romii infractori,dar asta nu justifică reacţia italienilor totuşi.

  27. Nu exista disciplina genetica. Scoteti’va ideile astea fasciste din cap. Totul e educatie. Educatzie, bai stimati tovarashi levantini. De’aia se bugeteaza 800 de biserici si 240 de scoli. Sa ne educam, sa fim nemtzi. Mama noastra de nemtzi…

    🙁

  28. cred ca ne-am obisnuit cu violenta..ni se pare normala pentru ca in jurul nostru este fapt cotidian si de aceea nu reactionam corect..nu mai vedem cumplita oroare a unui viol…intr-o lume civilizata aceste lucruri sunt de neconceput…nu avem nici o scuza ca nu am reactionat de la prima crima…
    a numi “cioflingari” poporul italian ,numai pentruca nu sunt dispusi sa tolereze o sleahta de golani periculosi, mi se pare blasfemie…sa nu uitam ce inseamna Italia in pictura, sculptura, muzica, literatura..nu numai in renastere..sa nu uitam ca spre deosebire de magistratii romani ei chiar au avut curajul sa se lupte cu mafia..au murit judecatori si procurori dar au mers mai departe..au avut curajul sa nu “puna botul”…asa ca mai ganditi putin inainte de a manji cu noroi, priviti bine daca ajungeti acolo sus unde sunt ei altfel noroiul va cadea fix inapoi pe matale…pacat…mare pacat

  29. @ioana: faptul ca un descreierat roman (dupa cetatenie) violeaza o italianca nu impune, intr-o lume normala si civilizata, prigonirea tuturor romanilor care traiesc in Italia, ci pedepsirea conform legii (nu originii) a faptuitorului. sper ca am fost suficient de explicit.

  30. Niste porci italienii. Tiganii isi fac de cap, si noi ne-o luam peste nas din cauza lor. Era o piesa de la Parazitii: Mesaj pentru Europa.

  31. Hai bai nene ca sunt vai steaua lor italienii. In al doilea razboi mondial erau ciuca batailor cu tot cu ducele lu’ peste prajit. Sunt niste papa lapte, numai gura e de ei, daca ii iei la scuturat fug rupand pamantul. Stie cineva sa-mi zica si mie vreo victorie a italienilor in cel de-al doilea razboi mondial? I-au carat nemtii in spate tot razboiul…

  32. Este stupid din partea mea sa sper ca se va schimba ceva? Faptul ca domnul Diaconescu este la externe imi da curaj si daca va castiga si Crin Antonescu prezidentialele vom putea in sfarsit, dupa veacuri de asteptare, sa ridicam si noi capul in fata Europei.

  33. D-ne nu o sa ne lecuim in veci.alien tocmai ce ziceam sa nu mai facem aia facem.D-na Ioana tot respectul nu stiu ce varsta aveti dar iar punem aceeasi placa de care tocmai v-am atras atentia la toti mai sus intr-un post.Ce naiba oameni buni chiar atat de prostiti am ajuns incat o luam de buna toata lumea e super civilizata toata lumea e ok doar noi romani suntem in fel si chip si macar de as auzi asta de la un maghiar sau rus sau mai stiu eu ce strain da o aud de la romani pai hai naibii atunci sa ne dam toti foc in piata publica tot poporul ca asa scapam lumea de un cancar sau cum.ati uitat tot ce-a facut poporul asta de-a lungul istoriei noi nu avem cultura nu avem, oameni care au ajuns ce au ajuns.D-ne io chiar ma crucesc cat de cretinizati am ajuns.Scuze victore da io fierb deja aici in fatza calculatorului si asta nu din cauza unor extremisti italieni…

  34. @codeus Ai dreptate,dar cum să facem să-i scoatem “in faţă” pe aceşti oameni de valoare,cum să reuşim să-i tragem la răspundere pe cei ce ne conduc,cum să reuşim să schimbăm ceva în timpul vieţii noastre,nu la câteva decenii distanţă,undeva în viitor.

  35. E clar ca se intampla in Italia nu e ok.Incerc sa fac un exercitiu insa, si ma gandesc ce s-ar intmpla daca un chinez venit la zidarie ar viola o romanca, si lucrul asta s-ar repeta si cu alta ocazie cu alte personaje. Am da foc la Colentina?? Am demola Dragonu’ Rosu? Hai sa nu punem la zid pe italieni. E clar ca gresesc, dar sunt reactii care vin din exasperare, din acel ” nu va mai suport bah”.Am venit la ei in tara, i-am umplut de cersetori, curve si hoti si avem pretentia sa intrebe pe strada pe romanii “care lucratii bah cu carte de munca, sa nu va calc pe cap?

  36. Acu 2000 de ani salbaticii de stramosi ai nostrii isi faceau case pe fundatii de busteni acum 200 de ani stramosii nostrii isi coceau paine in cuptor tot atunci aveau organizat stat cand altii umblau in hoarde mai recent stiti ca Constitutia din 1923 era cosiderata la vremea aceea cea mai buna LEGE fundamentala din Europa.ca sa nu ami vorbesc de toate personalitatile romane care au fost de-a lungul istorie chiar contemporane cu noi care sunt foarte apreciate pe plan international.asa ca Alien las-o mai moale cu”coboratul din pom”ca cei pe care ii ridicati in slavi au coborat muult mai tarziu din pom decat noi

  37. Domnule Ciutacu,o gramada de comentatori pe acest subiect au o intelegere gresita a istoriei fascismului si a originii dictaturii italiene in secolul 20.Domnilor fascismul,nazismul si comunismul tragediile razboaielor in Europa isi au originea in victoria “democratiei asupra “monarhiilor traditionale”. Sa ma explic : Sfirsitul primului razboi mondial s-a datorat interventiei “total nejustificate” a Democratiei americane a presedintelui Wilson in razboiul european.Astfel au fost terminate politic monarhiile germana si austriaca si cea ruseasca a fost lasata prada unui guvern interimar cazut apoi pe mina anarhisto-bolsevicilor viitori comunisti.Natiunile invinse au devenit “democratice” si datorita conditiilor oneroase impuse de “democratiile victorioase” au evoluat in mod democratic spre fascism si nazism prin alegeri libere. Argumentez aici ca daca monarhia prusaca, italiana si ruseasca nu ar fi fost inlocuite de “democrariile impuse de invingatori” nici unul dintre cele mai devastatoare regimuri criminale fascismul,nazismul si comunismul nu ar fi devastat secolul 20 european.”Democratia nu este perfecta dar acceptabila avind in vedere alternativele”. Eu cred ca istoria secolului 20 nu este de aceiasi parere!!
    Incet,incet se ridica ceata !

  38. ca sa nu monopolizez blogul lui Victor si pt ca blogul meu e departe de a fi functional pt cei care chiar doresc sa discutam mai pe larg id-ul meu pe messenger este valy_transyl iti multumesc Victor pt rabdarea de care dai dovada in ceea ce ma priveste

  39. @ Costin Tanasescu

    Stiu ce procentaj a avut dar asta nu inseamna ca nu se poate mult mai bine, intr-o campanie de cu totul alte proportii si resurse si cu o consiliere potrivita. Am citit un editorial al lui CTP care zicea ca tine dar eu nu sunt de acord cu decredibilizarea din start a adversarilor lui Basescu folosind diverse pretexte. Nu cred ca e bine sa-l subestimam pe Crin Antonescu iar pe mine nu m-ar deranja deloc sa castige altcineva doar sa nu fie Basescu.

  40. “Democraţia se autodistruge abuzând de dreptul la libertate şi egalitate. I-a învăţat pe cetăţeni să considere insolenţa un drept, ilegalitatea drept libertate, neruşinarea în exprimare drept egalitate şi anarhia drept fericire”
    ISOCRATE (436 – 338 î.C.)

  41. “caracteristicile unui politician popular sunt: o voce oribila, respiratie rau mirositoare si maniere vulgare”
    acum mai bine de 2300 de ani, cineva a stiut ce va urma!

  42. Pentru cine nu stie istorie: Nici noi romanii nu suntem mare scofala. Noi am luat-o pe coaja de la Bulgarii, iar astia sunt 8-9 milioane astazi,atunci erau mult mai putin si asta socotindu-i si pe turci. A inceput razboiul cand bulgarii au vazut ca si Romania intrea in Razboi au cerut pace, noi “jmekeri” nu am acceptat, ba chiar mai mult ne-am dus peste ei.rezulatul a fost catastrofal pentru noi astfel regele plus guvernul , parlamentul si toti bogatasii s-au refugiat la Iasi, iar amaratii au ramas in Bucurestiul ocupat trupele bulgaro-germane conduse de von Makensen. Asta pentru cei care inca mai cred in povestile de adormit copii cu vitejii ostasi romani.Asta a fost in primul razboi mondial. In cel de al doilea am luat-o pe coaja si in Transnistria, (am fugit din fata rusilor- frontul a fost spart in zona aparata de romani)am pierdut Basarabia, Bucovina si Cadrilaterul. Pe deasupra am fost vanduti de americano-britanici rusilor pentru circa 50 de ani.
    In privinta italienilor si a ceea ce se intampla acolo imi pare rau ca sunt roman. Nu am vazut nici un jurnalit serios care sa ia atitudine imptriva adevaratilor vinovati. Clar acestia sunt tiganii, subliniez tiganii si moldovenii de peste Prut. De ce va este frica domnilor ziaristi sa luati atitudine? Nu are cine sa va condamne si nici de ce! Cititi articolele de presa din intreaga Europa si veti vedea ca sintagma de roman este sinonima cu cea de tigan si invers.Uitativa la presa din germania, belgia, olanda elvetia, mai continui toti au scris despre noi romanii sunt tigani iar tiganii sunt romanii .Credeti ca daca veti continua cu atitudine asta tip crestina, intoarce si celalalt obraz vom castiga ceva? Nu, vom fi catalogati in continuare drept lasi, tradatori, violatori, hoti criminali si epitetele pot continua.Trebuie facuta clar distinctia dintre roman si alti indivizi care printr-un accident al istoriei au capatat cetatenie romana.Aceasta misiune va revine in primul rand dv. domnilor jurnalisti, Stiu ca ma veti cataloga drept extremist, legionar, fascist sau nazist dar sa stiti ca m-am uita la tv. si am avut un sentiment de parere de rau cand am vazut cum maghiarii catalogatii de ziaristii romani drept organizatie extremista au avut curajul sa iasa in strada si sa isi sustina opinia. Si apropo de asta cu maghiarii, de ce nimeni nu spune ca ultimii violatori arestati de politia italiana sunt tigani unguri? Numai nume de romani nu au astia.Dar au pasaport romanesc nu?

  43. @Alina:nu cred ca ai inteles! Eu nu-l subestimez pe Crin Antonescu, din contra, chiar il simpatizez. Acest lucru nu ma face insa sa nu fiu obiectiv. Pe Basescu chiar urasc, crede-ma, dar intr-o viitoare confruntare cu Crin Antonescu, il va bate mar!
    Singura persoana, dupa parerea mea, care poate sa i-o traga Tiranului, la ora actuala, este SORIN OPRESCU.
    @Cetateanu Turmentat: amice, pe Tiran il bati numai cu armele lui. Basescu nu e de capul lui! Americanii l-au vrut presedinte.
    PNL este un partid pro Europa. Asa a fost si Adrian Nastase!
    Consilier, primar, presedintele consiliului judetean, parlamentar, poti fi, dar PRESEDINTELE ROMANIEI NU AJUNGI ORICUM.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.