Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Toţi rămânem singuri la un moment dat

Similar Posts

32 thoughts on “Toţi rămânem singuri la un moment dat

  1. Pana la urma, asta cu ‘singuratatea’, este doar o simpla optiune personala.
    Stii, neo proverbul: ‘Decat sarac, prost si blonav mai bine bogat, destept si sanatos!’ are multa esenta!
    Go, Ciutacu!

  2. Iar o sa zic: e prea putin o ora mai ales deseara pentru Crin si Medelin. Altii au o ora jumate/doua ore si o freaca la rece cu prostii. Bafta !

  3. Aroganta o putem trece cu vederea, dar referitor la genialitate….nu o sa te iertam niciodata….chiar cu riscul de a ramane singuri la un moment dat.

  4. habar n-am cand. stiu ca toata lumea se gandeste ca am de gand sa vorbesc de Ceausescu si parea cel mai indicat, dar nu simt nevoia sa-mi aduc aminte festiv si institutional de nea Nicu.

  5. Cel putin unul dintre invitati va ajunge intr’o zi presedinte! Ramane sa vedem cand si unde. (sunt excluse din start, presedintia clubului de golf, a asociatiei vanatorilor, pescarilor si apicultorilor si, bineinteles, aceea a scarii de bloc)

  6. Antonescu este solutia corecta pentru PNL,Tariceanu e intr-un fel usor de atacat in campanie,cred ca deja baietii i-au pregatit dosarul…nu,nu cel de pensie.

  7. D-nul Antonescu cu o mai buna strategie in abordarea subiectelor, cu solutii ce ar putea trezi atentia si cu o mai multa aplecare spre politica externa l-ar intrece pe d-nul Basescu.

  8. Intru pentru prima (sau poate a doua) oara pe blogul tau. Scrii foarte bine, lucru pe care-l banuiam pentru ca te-am vazut pe tv. totusi, daca nu-i cu suparare, imi permit sa-ti dau un sfat.
    Toate studiile de pe planeta asta spun ca vizitatorul se simte mai bine pe un site plin de informatie daca da mai putine click-uri. Ar fi bine daca ai putea sa postezi intreg articolul pe prima pagina. Din cate stiu WordPress-ul o permite.

  9. Uite cum reuşiţi Dvs. să ne mai daţi o oră de opinii adevărate, nu de limbaj de lemn politic postdecembrist. Să vă dea Dumnezeu sănătate!!!

  10. Dacă Mădălin V. vine iar cu sfatul (ăla tâmpit!) să fie A.N. bărbat ca şi…, şi-apoi ni-l dă exemplu pe Mitrea, dau în damblageală şi încep să sudui în limbi străine.
    De ce nu-i transmite acelaşi sfat şi celuilalt urmărit penal (pe drept, nu politic!) cu dosarele suspendate pe motiv de viroză presidenţială? Poate avem noroc, îi ia drept bună consilierea şi îşi dă demisia în cinci minute. Să joace şi altă carte, că de şmecherii şi glume proaste de la politicieni sunt sătul.

  11. astept audientele maine de la sinteze,pentru ca ne-ai obisnuit prost:D!(adica prost,sa le prezinti dupa:D)

  12. Meserias Madalin, mi-ar place sa-l vad mai des.
    In schimb nu-l mai vreau pe Serbanescu.

  13. Daca domnul Antonescu candideaza la toamna, il votez. Asa un presedinte vreau sa am.
    Dar ca sa ii convinga si pe altii- poate chiar o sa ii spui- trebuie sa lucreze putin la voce- emisia e pe cap- si trebuie sa renunte la gestul cum mainile cand pe care le pune sub barbie. Da a maxima pretiozitate. E o problema si cu cravatele si camasile dar se poate rezolva usor. Cu vocea e mai…Nu sunt nebuna:)))Lucrurile astea conteaza(asta mi-e meseria)
    Trio Antonescu- Voicu – Dumneata=BETON

  14. Sunt un descreierat…nu am citit nimic din postul Dvs, dar imi permit sa postez! Vroiam sa va aduc la cunostiinta faptul ca abia astept sa plec dracului din Romania! Multumesc, pt ideile impartasite de-a lungul timpului! Felicitari!

  15. Bre!
    Io am o intrebare de moldovean cam greu de cap…Dom’le! Ce are Medelin asta de nu poate candida la functia supreama??! ca mie imi pare mai serios decat toti si mai acatarii decat mai mult de jumate din aia din fata!

  16. Apropo de titlu dle Ciutacu, intamplarea face ca felul meu de gandire este unul care spune verde-n fata ceea ce crede, nu ca altii care vorbesc doar pe la spate si in fata sunt ceva de genu “unde sa va mai pup dom’le?”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.