Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Unirea intru sprit: alb, rece, sec si mult…

Unirea intru sprit: alb, rece, sec si mult…

Ne-am petrecut Ziua Unirii incercand sa respiram din putinul aer pe care l-a lasat muritorilor din Focsani inghesuiala de politruci dornici de dans si voie buna. Cand n-am mai gasit aer pe saturate, am completat necesarul cu sprit: alb, rece, sec si mult. In cinstea Mariei, sa va traiasca si sa va bucurati de ea, Anca & George…

P.S. Nea Traiane, nici nu stii cat de-aproape ai putut sa fii

UPDATE: Ca sa nu mai avem vorbe, prezenta noastra a fost la vedere

Comentarii

comentarii

Similar Posts

38 thoughts on “Unirea intru sprit: alb, rece, sec si mult…

  1. @freenolf: l-am primit de ziua mea, acum trei ani, pe vremea cand, naiv, ii mai suspectam pe unii a fi oameni de echipa si de caracter. se fac pe comanda…

  2. Preia initiativa. Din moment ce esti “Draga Tono”, pune si tu ceva de Barry White pentru atmosfera. Clipeste suav din gene. Ssssscapa sapunul. 😉

  3. Serios acum;cica umbla vorba prin targ ca in fam.,,zeistica”e deranj mare in fiecare seara.Situatia e grava si se prevede un divort,tu ce stii?

  4. Buna seara d-l Ciutacu,

    Ma bucur ca v-ati simtit bine de Ziua Unirii.Dupa fotografiile care le-ati publicat,ati participat la un eveniment fericit. Sa traiasca sanatoasa Maria,cea increstinata prin dumnezeiescul botez.

    Imi permiteti sa va dau un sfat:cand nu mai purtati tricoul,va rog sa-l vindeti la licitatie-va asigur ca va fi castigul destul de mare-cine stie cine va fi cumparatorul!
    Va doresc o saptamana linistita.
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  5. 1.sa recunosti ca esti destept nu e o rusine …
    2.cand vad unu mai prost ca mine ma bucur(am)
    3.am observat ca ma bucur prea des ?!
    4.stiu ca sunt arogant si genial ….

    am o problema : ORI SUNTEM PREA PUTINI ori NOI NU SUNTEM NORMALI ci prostia la romani e normala ???

    p.s. teoretic as astepta un raspuns sa aflu si o parere obiectiva 🙂

  6. Este evident ca si aceasta este o invitatie la mita. Eu nu vad nimic sexual in mesajul de pe tricou, ci pecuniar. Uni-si fac tricou cu Gigolo Italiano 800 euro, altii mai subtil !!! Verbul a pune sugereaza locul unde sa fie aruncate teancurile de ieuro.

  7. Cu tricourile astea am putea promova brandul Victor Ciutacu, deci musai si mie, da? Iti aduc eu aminte de ziua mea, vreau un tricou ca ala, marimea 38 😛

  8. Cati ani ai Ciutacule?

    te intreb, pentru ca vine si varsta la care sti ca sti dar te intrebi, vorba bancului cu militianu’ si limbile straine, „la ce (mi-)a folosit?”

  9. pentru că am senzaţia că mi’a scăpat ceva, dvs, dle geniu mondial, nu prestaţi la Antena 2? Atunci, de ce ne dai aduedienţa la Antena 3?

  10. TREBUIE mentionat ca este vorba despre un eveniment in familia exPREFECTULui PSD de VN – George BAESU !

    Asta, daca tot s-a mentionat fericitul eveniment la care, a binevoit sa apara si Marian OPRISAN, dupa ce a petrecut cu BASEXU pret de vreo ora !

    Nasul, fiind Primarul PSD din Slanic-Moldova, Andrei SERBAN !
    Lume aleasa, stimabililor…

  11. :)) foarte tare!!! salutari de departe! intr-o zi o sa ne intoarcem si o sa facem Romania asa cum trebuie sa fie! Americani sunt dresati in prop de 99%, europenii sunt prea bogati pentru noi si Iranul vrea uraniu … noi vrem carnaval..si ne madrim ca in 2000 de ani i-am batut de trei ori pe turci! PARLAMENTUL TREBUIE FACUT DIN CEI 8 MILIOANE DE OAMENI CARE NU AU FOST LA VOT!!!!

  12. Pentru De regula: Cine si cui ar putea recunoaste obiectivitatea? Eu sunt destul de obiectiva cand stau intr-un anumit unghi al incaperii unde am biroul cu Computerul. Si ce credeti? In dreapta am tv-ul care, din cand in cand mi-i arata pe Base si Elena (gresit numita blonda de la Cotroceni pentru ca ea este oxigenata si apoi data cu trei randuri de vopsea galbena sa fie sigura ca i se acopera pedigree-ul) si entuziasmata la limita bune-cuviintei ma bucur si in gand ii invidiez : Iata cine va candida la functia de presedinte pentru ca amicul Base e in stare sa sacrifice orice pentru (nu inteleg de ce i se mai spune si “frumoasa”) Elena. Dar obiectivitatea mea se opreste aici: Daca Base cedeaza, Elena- presedinte va proceda ca cea din Troia care a provocat razboiul troian chiar daca nu e fiica lui Zeus ci sotia lui cocos!.

  13. @Victor,
    de dincolo…nici vorba,nici una nici alta,doar…ca gasesc,ceea ce este acum,lipsita de “ceva” continut.De altfel,am afirmat,ca prezenta domniei voastre face mult.
    Doi;daca am scris numele “satanei” si el era singurul care nu a aparut in text,daca am crezut ca am gresit eu ceva si am trimis o rectificare,imediat mai jos si ,iar acelasi efect…ce era sa cred ?Poate o fi stricat un surub o piulita acolo la blogul tau.
    Bine,uite ma sui in masina si ma duc intins la SOCOLA!
    In rest ramii cum este stabilit:”arogant si genial”
    O saptamina frumoasa!:)

  14. Spre un absurd mioritic

    De la an la an a tot crescut numarul ciobanilor sau a celor cu chemare spre asta indeletnicire, in timp ce turma de mioare s-a imputinat alarmant, cu tendinta spre disparitie. Riscul neasumat ca o « oaie » sa intoarca lucrurile, pana la a conduce in fapt o « turma de ciobani » poate sa se transforme dintr-o gluma sinistra intr-o realitate statuata.

    P.S. Şi atunci se va mânca brânză de…ciobani !

  15. Având în vedere că faci mereu…faţă..))))))))))))..ai gândit să arăţi că poţi face şi…dos??)))))))))). Sau se poate desprinde din poză, că..nu vrei să vezi cine ţi-o sPUNE?? să nu-i zici..vorbe grele?? )))))))))). Eşti tare,amice. Gândesc la un ”Ciutacu srl” în Ardeal. Vindem tricouri.Te bagi??))

  16. (off topic) Domnu ciutacu … sunteti un tip foarte destept , si va urmaresc des la televizor. Insa pe cat sunteti de destept , pe atat sunteti de laudaros (nu arogant cum va autointitulati). sfatul meu : tineti-o tot asa … dar nu v-ar strica un gram de modestie. Scuze daca v-am insultat.

  17. Un comentariu off-topic…despre snobism as zice eu…
    Acum vreo 2 veri, toti care-mi povesteau de concediul lor pe meleaguri mioritice, invariabil, mancasera laba de urs…
    Am stat si m-am gandit…dupa care am tras o singura concluzie: in tara asta ori avem ursi foarte multi ori au ei labele foarte dese…

  18. nea Ciutacu, daca dai comanda la 500 tricouri d’astea le vinzi ca painea calda. si sa trimiti factura pentru plata posesorului shuvitzei.

  19. @PATRICKdan: nu, nasi au fost PRIETENII MEI DE FAMILIE Gabriela si Andrei Serban, iar fetita botezata e a amicilor nostri Anca si George Baesu. nu-mi aleg niciodata partenerii de sprit si relaxare in functie de apartenenta lor politica, ci pe criterii de afinitati si compatibilitati umane.
    @radu popa: de smecher ce sunt, iepurasule. sunt audientele facute de emisiuni in care particip eu. cat despre alea de la a2, cand si daca voi beneficia de conditii egale cu a3 sau rtv, le voi posta linistit. da’ tu de ce-ai iesit ca gaina pe gramada, din slugarnicie fata de Cristoiu, din nostalgie dupa Romanita Iovan sau ca sa-i fii util stapanului tau Vanghelie? sau iar n-ai slujba si nu mai face fata financiar aia mica?

  20. Am citit cele scrise de sotia ta, Victore. Talentata, sensibila…Felicitari..Dupa cum bag de seama, sinteti o familie spirituala…ma refer la faptul ca sinteti toti trei oameni de spirit. Bravo ! Ne vedem deseara la Aneta 2 ! Succes ! Cit despre tricou, mi-as dori si eu unul, dar pentru nepotul meu…Glumesc…Oricum, e interesant…

  21. cum ar spune stimabilul “om de afaceri” cocos : suntem prea putini oameni de valoare in tara asta ca sa ne certam intre noi… :))

  22. Eu aş propune ceea ce scrie pe tricou drept simbol pentru: parlamentari, membrii ai Guvernului, Preşedinte. Cum masonii aveau treabă cu frunza de brusture şi ăştia ai noştri n-au nicio treabă, aş propune ca pe spatele sacourilor fiecăruia dintre aceştia (bla, bla, sus-citaţii) să scrie: ŞTIM CĂ SUNTEM AROGANŢI ŞI GENIALI, DAR NE PLACE SĂ NE-O PUNEM SINGURI!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.