Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Cum am furat ţara cu şi pentru Hayssam

Cum am furat ţara cu şi pentru Hayssam

Scriptul si inregistrarea emisiunii de aseara sunt postate pe site la Monitoring Media. Luni seara, dupa cum v-am promis si daca nu vine sfarsitu’ lumii pana atunci, o sa aveti ocazia sa aflati, de la Ovidiu Musetescu, modul pervers in care l-am sprijinit sa fure tara impreuna cu Omar Hayssam cu mult inainte ca singurul terorist condamnat al tarii sa achite constiincios facturile catre Felix Tataru.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

23 thoughts on “Cum am furat ţara cu şi pentru Hayssam

  1. Abia astept sa aflu cum ati devalizat aceasta tara, cum ati golit conturile Alro Slatina. 😉
    Am inteles ca deja v-ati depus demisia la trust ca aveti atat de multi bani incat nu mai stiti ce sa faceti cu ei. asa cum spune si Ion Tiriac in Top 500: “am bani de n-am ce sa fac cu ei”
    😉

  2. Sa te duci candidat de Mizil nu e ca si cum, dupa ce ai antrenat nationala esuezi director tehnic la Steaua ?
    Poate gresesc insa, pe bune, tot nu inteleg cum de a ajuns Mizilul miezul din paine si coada la pruna in acelasi timp si dintr-o data

  3. “Domnule, tovarase, camarade… Fratele meu alb! Asculta ce spun eu acum! …astia toti cu (Traian in frunte, cu Tariceanu, cu Udrea) si cine Dracu-o mai fi… …nu mai au nici un Dumnezeu! Noi suntem niste amarati fata de astia… golani, betivi, nemernici… e… cu toate pacatele noastre, noi suntem mici pe langa astia, fratelo! Si atunci, cum se spune: “Avanti-popo!, cum o-ncetinim – cum o belim! Se joaca tare… cu catuse, cu mascati si la vedere… si peste capu’ Tatalui si-al fiului… nu mai zic si-al Sfantului Duh, ca ma bate Dumnezeu! …Amin!”

    (extras din Dinu Sararu, adaptat situatiei…)

  4. Cine se mai îndoia că politicienii nu seamănă între ei se înşela amarnic.
    Aţi auzit de ultima boacănă a lui Băsescu? Vine în completarea celei a parlamentarilor.

  5. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Am urmarit emisiunea de aseara si mi-a parut interesanta;parca ai mai multa incredere cand ii asculti pe cei opozitie.Dar mai stii,totusi, ce urmeaza dupa alegeri?Vom trai si vom vedea.
    Azi a promulgat presedintele Basescu legea pentru salarizarea celor din invatamant,motivand ca sunt bani destui si ca se realizeaza un pact ,acela al performantei.Dar ce fac ceilalti-la medici de exemplu,nu exista pactul performantei?Un medic rezident are astazi un salariu de 8 milioane de lei….sper ca d-l Ministru Nicolaescu,face si dansul un efort sa obtina o crestere salariala a medicilor;unde este recunoasterea performantei lor?Cand iti da moartea tarcoale si ei te salveaza,te rogi la Dumnezeu sa le dea sanatate,ca altceva nu poti sa faci.
    Va multumesc pentru urari si va doresc un week-end placut.
    Cu pretuire,
    IoanaP

  6. a dat bani pentru Băsescu şi şi-a asigurat un loc pe listele PSD. Ce exemplu mai bun că banii n-au culoare politică 🙂

  7. Da domnule, e plina tara de hoti, n-am ce zice… Sper sa nu se afle ca ai fost pe la mine prin studio. N-as vrea sa fiu bagat si eu la complicitate de furt de tara :))

  8. Se vorbeste foarte mult negativ de soldele militarilor. Excluzind soldele citorva generali,stiti ca solda unui subofiter tinar cu sporuri cu tot atinge 12.000.000. Ce parere aveti ? Ei nu au voie sa faca greve. Pensionarii militari nu intra la marirea generala a pensiilor.Stiati ? Cita nerusinare la asa zisi conducatori ai Romaniei.

  9. Apropo de conducatorii Romaniei! Blocurile Bucurestiului la inceputul lunii noiembrie nu sunt incalzite !

  10. Mda, banii … vorbesc, iar băse continuă să hăhăie…noi, numai Dumnezeu cu mila, după ultima minunăţie elaborată de mansarda Nicolaiescului …
    Respecte, domnule V. Ciutacu, vă felicit pentru fiece emisiune care reuşeşte să ne mai limpezească !
    Sibilla

  11. ba astia nu au de gand sa ne lase oricum ei fura si noi platim ne mai si sfideaza pe fata, daca ar fi un colegiu electoral in patagonia sau in perimutrul inchisorii din gherla i-as vrea pe toti acolo indiferent de culoare de orientare politica sa nu intelegeti altceva iar pt nastase as avrea o un colegiu mai aparte sub asfaltul autostrazi transilvania aici in bors unde a tras un tun imobiliar de toata frumusetea, daca as sti ca a ales acel colegiu acolo sub asfalt m-as face sofer de tir si as face curse bors oradea zilnic de 5 ori doar sa simta greutatea votului meu asta bineinteles daca vor termina autostrada pana ma mut eu pe alta lume. in rest pace si prietenie, is curios in colegiul baicoi cine candideaza? o seara buna

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.