Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Mi-a scris aia mică; despre medicu’ meu

Similar Posts

35 thoughts on “Mi-a scris aia mică; despre medicu’ meu

  1. …din ciclul:
    “Nu se scoala, da’ ce frumos atarna!”
    … sunt un nemernic!
    …stiu!

  2. Domn’ Ciutacu, ati auzit de sintagma:
    ” Bolnavi, mai putin bolnavi pentru terapie intensiva si Bolnavi, prea bolnavi pentru a fi tratati la terapie intensiva!” ? … tare nu?

  3. @Didi_Sfiosu: da, am auzit. am impresia ca liberalii se straduiesc din rasputeri sa piarda alegerile si nu stiu ce metoda sa aleaga. asa ca le dau la foc automat, sa vada care-i mai eficienta.

  4. …cu alte cuvinte, eutanasia e morala pentru Homo-Sapiens, da’ mai putin morala pentru patrupede… :))) glumeam, amar!

  5. @blu: din ultimele 7 editii la care am fost eu, am pierdut doar doua sferturi de ora. in rest, victorie pe linie, zdrobitoare, pe alocuri umilitoare, a A 3…

  6. Frate, e nunta-n cartier! E carnaval la rio! E bairam pe dambovita! Marinaru’ sade-n jilt la cotroceni, isi suge dintii de cico si ragaie fericit: un superb sfarsit de saptamana, plin de galagie, de cereri, de injuraturi, de circ si chiar de paine, desi teoretica abia! Ce superba lovitura, ce spitz la glezne cu scoaterea din viata sportiva, ce lovitura-n …(era sa zic coaie, da’ guvernul asta de orice poate fi banuit, numai de posesie de coaie nu!)sa zicem, plex! Intr-un cuvant, cu o saptamana inainte de inceputul campaniei electorale, marinaru’ loveste nemilos si imparabil in tariceanu si ai lui, suindu-le-n cap tot ce inseamna sindicat si sindicalist, punandu-i -a cata oara?!- intr-o lumina deplorabila! Caci incotro ar apuca-o, bietul prim ministru se va trezi incoltit de mari mase de oameni nemultumiti si viitori votanti! Din prea plinul inimii lui, cu o semnatura, le-a mai dat o dovada de cata ura si razbunare e capabil. Aviz amatorilor de viitoare coalitii sau cardasii ca ali baba si cei 40 de amici pedelisti!

  7. Tara arde si baba se piaptana!
    Pe sistemul lui Ciutacu: Eu v-am spus deja in urma cu 2-3 saptamini ca “asta” este “brandul” de tara!
    Huoooooo!
    Ne hlizim si ne vaitam ca sintem mici si nu putem face nimic! Cerem altora sa actioneze in locul nostru!
    Despre sistemul de sanatate: Baaai, tara e la terapie intensiva. Cum tot nu sintem in stare sa facem nimic -poate doar sa ne tragem la gioale unii altora- sigur vom ajunge sa eutanasiem tara. Bine ca in Ardeal se propune bilingvismul.Mai avem o speranta, sa ne faca iar UNIREA praf si s-o luam care incotro vor vrea unii si altii.
    Hai sictir Basescule, hai sictir Tariceanule, hai sictir Geoana, hai sictir Boc, hai sictir sindicate, hai sictir toti! Mimetismul a functionat doar la ceea ce a fost negativ in democratie.Ameteala, abureala,buleala, ticneala,golaneala,…Nimeni nu-si asuma nici un fel de responsabilitate.Nimeni nu vede padurea din cauza copacilor! Toti sint”dupa noi potopul”. Si ,iata, potopul a venit!
    Huooo

  8. …l-ati auzit, oameni buni, pe Baselu’, cica recomanda sindicatelor sa nu puna presiune pe Guvern in urmatoarea perioada, pentru cresteri salariale….:)))) foarte tare, frate! :))) la ce Dumnezeu se astepta dupa ce-a facut azi? Sa-i compuna vreun “tril” de multumire iubitului conducator! ….:))) Hai, ca asta chear ma amuza! :))) Bai, pe ce lume traiesc astia?

  9. “…in situatia de fata, nu va exista nici un buget pentru anul viitor!”
    Ilie Serbanescu
    …acu sa te vaz “comandeante!”…:))))

  10. Imperatorule (cu toată umilinţa) ce vrea să ne spuie titlu’ ăsta uşor insinuant? La care hm… “aia mică” vă referiţi, mă rog? Nu mă băgaţi în negură, că doară ştiţi că tot la prostii mă duce capu’, da? Deci, “aia mică” ce e? Şi dacă e …, a cui e? =))

  11. Las ca merge… 🙂
    Pana iti (mai) scrie – dar nu-ti cere sa si barbieresti portocalele- nu-i totul pierdut.
    Keep the faith

  12. domnule Ciutacu,daca vreti coruptie si mafie pe fata,faceti un rportaj in tandarei-ialomita!o sa vedeti si nu o sa credeti!toti tiganii analfabeti conduc cu permise false din anglia,din acelea pt incepatori,care pot conduce numai cu insotitor!daca confruntati data intrarii si iesirii in anglia cu data emiterii permisului,va cruciti!majoritatea nu au calcat prin regatul unit,nu stiu sa scrie si sa citeasca in lb.romana,dar in engleza!nu au facut nici o ora de conducere,nu cunosc nici-o regula de circulatie!dau spaga la miltieni si in trafic cu ei!militiia ialomita e condusa de stan batlan,naravit la spagi ca tote “organilii”!dupa scandalulPOLICE-SEX,urmeaza scandalulENGLAND PERMIS!!!sa vezi si sa nu crezi!asta da subiect de deplina corupt

  13. domnule Ciutacu,daca vreti coruptie si mafie pe fata,faceti un rportaj in tandarei-ialomita!o sa vedeti si nu o sa credeti!toti tiganii analfabeti conduc cu permise false din anglia,din acelea pt incepatori,care pot conduce numai cu insotitor!daca confruntati data intrarii si iesirii in anglia cu data emiterii permisului,va cruciti!majoritatea nu au calcat prin regatul unit,nu stiu sa scrie si sa citeasca in lb.romana,dar in engleza!nu au facut nici o ora de conducere,nu cunosc nici-o regula de circulatie!dau spaga la miltieni si in trafic cu ei!militiia ialomita e condusa de stan batlan,naravit la spagi ca tote “organilii”!dupa scandalulPOLICE-SEX,urmeaza scandalulENGLAND PERMIS!!!sa vezi si sa nu crezi!nebunie generala!!!!!

  14. Interesant , ori am un tiz ori am un impostorel . Impostorut . Impostorici . Impostoric . blu .

  15. Eu nu intreb despre chestii de la sine intelese . Audienta ? Normal ca i-ai batut . Ha !

  16. ============================================
    De-mi-si-a!, de-mi-si-a!, asta auzim pe stadioane, atunci cand suporterii sunt nemultumiti de echipa lor, acea echipa in care investesc suflet, trairi, ambitie si speranta;
    De-mi-si-a!, de-mi-si-a!, asta auzim cand muncitorii (pardon, salariatii) unor fabrici sau uzine vechi si/sau noi, nemultumiti de rezultatul propriei lor “folosinte”, vor mai mult, vor mai bine, vor, cateodata, ce nu stiu de ce vor;
    De-mi-si-a!, de-mi-si-a!, asta vor striga si asta vom auzi, toti cei ce cred si vor liberalism in tara asta, in scurt timp, inainte de alegeri, inainte de a fi putut lua o decizie; De ce? Pentru ce?
    Simplu: Am avut si, din pacate, inca mai avem, un guvern format din oameni 99% “asa-zisi liberali”, oameni care au calcat in picioare orice idee de doctrina liberala si de responsabilitate doctrinara in materie. Motivul:
    1. NU e posibil a fi duplicitari intre decizia politica si politicianismul sau demagogia din votul parlamentar.
    2. NU e normal sau firesc a fi fost de acord cu santajul PSD, fie el “util” cetatenilor, pe ici, pe colo, numai pentru a mai fi cateva zile la guvernare.
    3. NU se mai poate a se da inapoi: Ori, ori, astea-s solutiile, ori la bal, ori la spital, adica, ori DEMISIA, ori UMILINTA electorala si morala a PNL;
    Niciun liberal care inca mai cunoaste un pic de doctrina, fara sa-l treaca fiorul crizei economice interbelice ( a uitat cineva “Grivita”, pe Vasile Roaita, etc.??? ), nu poate a nu-si aminti de ce a oferit atunci istoria: revolte, cereri dure si violente de salarii, capitularea, fie ea si aproximativa, a liberalilor, culminand cu dictatura fascisto-legionaro-comunista.
    Nu cred sa mai fie vreun astfel de pericol acum dar, pentru spaima de trecut, nu credeti ca o decizie politica majora, importanta, decisiva, a PNL, de a cere demisia guvernului, pe care-l sprijina si al carui premier e tocmai presedintele sau, ar fi o solutie de onoare si de deplina responsabilitate;
    Cum sa se mareasca salariile cu 50% la unii si la altii nu????
    Nu ca nu ar trebui, e clar asta, dar nu acum, in plina criza economica si financiara a lumii, asta e pura sinucidere;
    NU e nevoie de demagogie si politicianism. E nevoie de responsabilitate, decenta si curaj.
    Are actualul PNL aste valori????
    Eu, in minima mea speranta publica, cred si sper in asta: DEMISIA GUVERNULUI, neabdicarea de la principiile liberale si asumarea oricarui risc electoral.
    Nu pentru mine, nu pentru tine, nu pentru partide si voturi, ci PENTRU ROMANIA si viitorul ei (copii nostri)!
    Poate asta PNL, pot asta liberalii????
    Ce credeti??
    =======================================

    Salut Victor,

    Imi permit sa iti spun astfel pentru ca, pe de o parte, suntem cam de aceeasi varsta si, pe de alta parte, avem amandoi niste copii al caror viitor nu prea e roz;

    Altfel, lasand pe de laturi unele prietenii ale tale cu unii liberali (vezi L.O., B.O., etc.), eu fiind pe aci din ani “30 (prin rude, normal, nu?)NU MAI VREAU SA INTELEG asta liberalism. Tu????

    Victor, adica d-le Ciutacu, fa ceva si hai sa ne vedem cumva, sa dialogam cumva, sa disperam cumva, sa facem ceva, cumva, NU pentru mine, Nu pentru tine , ci pentru ei , COPII NOSTRI!

    Daca vei fi avut cumva timp si rabdare si vei fi accesat si blogul meu, vei observa sigur ce si de ce spun. Ai incredere!!

    Multumesc!

    Costi

  17. Mesajul medicului tau este interesant. pe ce se bazeaza? Ai avut ceva probleme si l-ai consultat, iar el a meditat, a meditat, a meditat si ti-a dat apoi un raspuns confortabil? Mai am o varianta. Aia mica, te informa asypra medicului tau, ca avnd ejaculare normala, omul nu e diliu sexual si deci poti avea oaresce incredere in el. mesajul e cam confuz. Nu am dedus la cine se refera – la tine sau la medicul tau.

    Stolo i-a enumerat la TVR, in emisunea PRO VEST pe cei doi “indezirabili” ai PNL – Taricianu si Crin Antonescu si a data de inteles ca dupa alegeri vor guverna cu PNL fara cei doi, bineinteles. Oare in PNL sunt atat de multi prosti care pentru un ciolanel acolo s-ar alia sau chiar ar fuziona cu PD-L? Ma intreb de ce TVR in perioada de precampanie l-a invitat la ora de farf pe Stolo sa prezinte printre altele, programul PD-L, care pe 27 de pagini spune numai generalitati, la final da un soi de PUB si buget, dar detaliat, ce sume va investi pentru fiecare din punctele din program nu ne spune.
    Programul ala este o suma de intentii pozitive, dar fara proiecte concrete si fara sa ne spuna cu ce bani va realiza cei 836 km autostrada, cand Base ca ministru transporturilor nu a reusit in trei ani sa repare 100 km autostrada (Bucuresti – Pitesti).
    Basescu i-a santajat pe sindicalistii de la invatamant, i-a pus sa semneze Strategia nascuta in laboratoarele cotrocenilor si apoi a semnat Legea. Cum au putut sindicatele sa semneze ca sunt de acord cu o Strategie care nu a fost supusa dezbaterii publice? Acu in mod sigur, PD-L va defila cu aceasta Strategie in campanie si se va falii ca ea a fost agreata de profesori. trebuie sa recunoastem ca PD-L si basescu sunt DIABOLICI. PNL ar trebui sa dea o Ordonata de urgenta in care sa etapizeze aceasta marire de salarii. sa dea de la 1 octombrie marirea de 9% asa cum este ea prevazuta in bugetul pe 008, iar restul de la 1 ianuarie 2009 si noul guvern ieist din alegeri sa se spele pe cap cu Legea, fie ca o fi PD-L, fie ca o fi PSD, care la randul lui a gresit mult. legea e veche de doi ani, iar situatia intre timp s-a mai schimbat. p[rofesorii universitari au de ja lefuri de peste 1000 de euro, ei trebuiau automat scosi din aceasta marime excesiva. Cred ca cei de la PSD si-au bagat singuri mortu in casa atunciu cand nu au revizuit Legea.

  18. Candidatii acestia noi aparuti pe firmament nu reprezinta interes pentru nici unul dintre dvs.?! Spuneati ca v-ati saturat de minciunile tuturor politicienilor si ca s-ar simti nevoia unui suflu nou in politica…. O idee, sper sa nu deranjeze! Luati lista de candidati de la toate partidele, macar pe Bucuresti, si mai invitati si “no name-urile”, poate veti avea surprize placute! Altfel, acestia nu vor avea nici o sansa niciodata…. Nu credeti???

  19. Am crezut in impartialitatea celor de la “Antene”(inclusiv a dvs!), dar dezamagirea este totala. Ati inceput sa “slujiti o cauza” prin omisiune voita(tacere!). Ceea ce nu va convine, nu comentati. Marirea salariilor profesorilor trebuie exclusa de la comentarii pentru ca este “initiativa PSD+PC”? Treziti-va, oameni buni! Faceti servicii acetei natii si nu unui partid anume! Astept reactia dvs, dle Ciutacu.

  20. In tot balamucul asta creat in tara ,eu nu vad decat un singur lucru:se doreste cu ardoare amanarea alegerilor parlamentare sau preluarea puterii executive pentru a fi posibila fraudarea alegerilor.Sa ne amintim ca Basescu a venit la putere in felul asta.Oare pe cine incearca sa pacaleasca acum?Cat de curand nu o sa mai aiba in spate nici un mare licurici.Poporul deja a reactionat in sensul ca nu mai da 2 bani pe indemnurile presedintelui la responsabilitate.Iar PSD-ului ii convine faptul ca liberalii sunt luati la bani marunti.In ceea ce priveste pe aia mica:neinteresant.

  21. Off-topic. Scuze.

    Am o intrebare. Cum poate o persoana sa fie acuzata de favorizarea infractorului atata timp cat nu exista un infractor ? Ca nea Jiji nu a fost condamnat oficial. Sau la noi individul e vinovat pana se dovedeste contrariul ?

    D.p.d.v. oficial Piturca a favorizat o persoana nevinovata, nu ? Daca nu e asa, imi cer scuze. Daca e asa atunci sa imi zica si mie cineva daca asa se comporta si Securitatea. Sunt prea tanar ca sa stiu.

  22. Am revazut azi stirea cu marko bela -despre limbi – si ma mir ca nimeni nu a precizat ca romanii din Ardeal stiu ungureste (eu citesc ,scriu si vorbesc fara a fi invatat la scoala ),in schimb nu toti ungurii vorbesc romaneste.Comentati dumneavoastra ,eu ma abtin .
    S-auzim numai de bine !

  23. @Chi-x: textul asta, aparut acum trei saptamani, e sugestiv? dar asta, care a aparut astazi? n-ar fi mai bine ca, inainte sa criticati, sa dati un search pe Google?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.