Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Badea-Ciutacu, miting de protest la CNA

Badea-Ciutacu, miting de protest la CNA

Ştirea e seacă. Dacă n-a reuşit să închidă Realitatea TV, CNA a amendat Antena 3. Vinovaţi am fi, în calitate de invitaţi, eu şi Mircea Badea, care, injurioşi nevoie-mare, am fi lezat, în emisiunea lui Mihai Gâdea, demnitatea Elenei Udrea şi, mai ales, a unui primar pedelist de provincie, al cărui nume nici nu mă chinui să-l caut.

Voi fi extrem de scurt şi explicit. E un abuz, o mizerie şi o căutare penibilă de nod în papură. Motiv pentru care vom protesta. Gata, s-a terminat cu şmecheria! Pe cale de consecinţă, persoanele fizice Badea Radu Mircea şi Ciutacu Victor Gabriel vor folosi drepturile consfinţite prin Constituţie şi, cât de curând, vor face toate diligenţele legale pe lângă autorităţile competente pentru a primi autorizaţie de protest în faţa CNA. Spre deosebire de alţii, n-am uitat că, acum mai bine de 20 de ani, una dintre revendicări a fost libertatea cuvântului. Vom folosi dreptul câştigat!

În ceea ce o priveşte pe atât de apărata Elena Udrea, just read my lips.

Dat fiind că nu doresc ca întregul post Antena 3 să sufere represiuni de ordin politic şi economic din cauza mea, doar un invitat păcătos şi lipsit de maniere, iar singurul lucru blamabil pe care-l remarc în monitorizarea CNA e că am zis că Elena Udrea e cam bună, doresc să precizez că mi-a luat Dumnezeu minţile, mă căiesc şi retractez public: Elena Udrea NU MAI E cam bună, e chiar bună. Dacă cineva doreşte să dea nuanţă peiorativă spuselor mele, să se gândească bine înainte.

UPDATE: Mihai Mălaimare, membru al CNA, confirmă, cu subiect şi predicat, că puterea a vrut să desfiinţeze postul de televiziune Realitatea.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

170 thoughts on “Badea-Ciutacu, miting de protest la CNA

  1. @macete: se poate 🙂 dar nu stiu de ce uitasem sa te anunt ca tu n-ai dreptul sa comentezi pe blogul asta. scuze pentru regretabila intarziere.

  2. “isi face aparitia Mercedesul lui Pinalti cu doamna ministru zguduita rau…”
    Asta-i stirea.
    Sa-l amendeze pe Pinalti sau pe Mercedes

  3. Victore , repede daca se poate cat sunt si eu pe meleagurile mioritice . As vrea sa va sustin , fizic , insa nu o sa pot sta la infinit aici , Am venit din Spania pentru a participa la Mitingul de sustinere a motiunii , incerc sa mai stau un pic daca anuntati repede o data .
    Succes !

  4. Numai greva foamei sa n-o faceti, va rog !
    Si in numele telespectatorilor printre care ma numar si eu, nici greva tacerii va rog sa nu o faceti!
    Eventual… un mars de tip globtrotter… 🙂
    Sau…sa nu cumva sa va urcati pe sediul CNA si sa trebuiasca sa vin sa va conving sa coborati…
    Gluma-i-gluma, dar … pentru muncitorii care mor pentru ca patronii lor nu-si permit/nu vor sa dea bani si pe indeplinirea tuturor conditiilor privind protectia muncii in Romania face cineva vre-un protest ?
    Patronii au preferat sa accepte introducerea contractelor de tip “zilier” in legislatie in loc sa-i scoata de la “munca la negru” practicata de patronii romani pe sarmanii fraieri masochisti,,,
    Deci,revenind…va rog, orice, numai greva foamei sau a tacerii sa nu o faceti !

  5. Ati lezat demnitatea Elenei Udrea? Care demintate?
    Persoana fizica Theodora Marinescu vrea sa se alature protestului dumneavoastra, daca ii permiteti.
    Sunt sigura ca multe alte persoane fizice vor dori sa se alature protestului.
    Sa auzim si de bine!

  6. ce tara! oare unde vom ajunge? aproape ca e mai rau ca-n 89… oare cand se va trezi poporul?

  7. Acum ca s-a dat drumul la blog si pot vorbi tin sa-ti spun ca in aceste zile,cat timp nu am avut acces aici,blogul meu preferat,ma gandeam tocmai la libertati,si la libertatea cuvantului pe care am obtinut-o dupa multi,multi ani,si ma gandeam ce greu e sa nu poti comunica liber,fara idei preconcepute si prejudecati,si cui face asta.Va respect alegerea si va sustin demersul,pentru ca va apreciez si consider ca vorbiti limba mea romaneasca neaosa si adevarata,cu aciditati tipice fiecaruia,sper sa invete si talambii (am vorbit urat?)astia de la cna ca pusul botnitei la gura n-or s-o faca ever,iar farmecul limbii romane este tocmai in sensurile multiple ce le pot da cuvintele,mai bine si-ar angaja un traducator romano-roman.Inaf is inaf,bravo Victor,bravo Mircea pentru atitudine e timpul ca magariile lor sa inceteze.

  8. Victore, in ciuda diferendelor trecute, daca anunti cand e protestul vin si eu, chiar si fara autorizatie!

    Link-ul asta e chiar pe bune si face referire la un vis sinistru:

    Imi e frica pentru Mircea, pentru tine, pentru mine si pentru altii.

    Dar cu toata frica nu revizuiesc nimic din ce scriu si sunt dispus sa mergem peste el si la Cotroceni!

  9. E cu dus si-ntors. Daca ati fi niste neica nimeni si n-ar veni nimeni la miting, v-ar sta aiurea 2 realizatori TV cunoscuti, si cu 3-400 sute de romanasi in spate. In schimb, daca se repeta macar ce a facut Badea acum 1 an cand a adunat 5k oameni, plus % admiratori Dl. Ciutacu, plus % nemultumiti oameni simpli, si va duceti la un 8-10k ppl, tot cam aiurea ar putea fi. Va dati seama ca orice prilej de genul asta e numai bun pentru agitatori, manipulatori, securisti si orice fel de inamici de-ai vostri(si slava Domnului aveti destui:)), sa va puna in carca (voi 2 fiind organizatorii miting-ului), vreo cateva infractiuni sau in cel mai bun caz sa incerce sa va strice imaginea cu tot felul de altercatii, violente si cine mai stie ce. Eu in locul vostru as fi foarte circumspect cu organizarea unui miting, mai ales acum pe praful asta:). Oricum bafta si sa iasa bine!!

  10. nu cred protestul vostru va rezolva ceva tot asa cum nu am crezut ca motiunea va trece. astia sint diperati dupa bani, iar daca-i indepartezi de sursa de bani (statul, functiile) incep ca vada negru. acolo ii doare rau de tot si nu accepta sa mai fie altii (vantu, voiculescu, patriciu…) care sa aiba bani si sa poate spune/face si ei ce vor. asa ca zau nu stiu ce veti rezolva, cu sau fara pene. oricum apreciez ca nu va lasati calcati de viermii astia si as vrea sa-i vad tavalindu-se in chinuri, dar nu stiu daca sau cand o sa am sansa.

  11. “nu cred CA protestul vostru va rezolva ceva tot asa cum nu am crezut ca motiunea va trece. astia sint diSperati dupa… “

  12. Îmi doresc ca Elena Udrea şi găştile care conduc fără pic de milă şi ruşine ţara să plece de la guvernare loviţi sau cel puţin bine anchetaţi pentru ceea ce au făcut anii aceştia acolo. Dar, domnule Ciutacu, la fel de mult imi doresc să faceţi şi altceva in emisiunile dumneavoastră în afară de eternele proteste faţă de Putere. Eu m-am cam plictisit de situaţia asta care pare să nu mai ajungă la o soluţie şi tinde spre absurd. Ar trebui să lăsaţi lucrurile sa meargă in continuare in jos şi să simtă societatea pe pielea ei grava eroare pe care au facut-o atunci când au votat asemenea animale.

  13. Hm…. pai, domnule Ciutacu, se poate sa ziceti “cam” buna???? E superba… faina… grozava… groaznica… oribila… dolofana dar nu “cam”!!! ci “foarte”! Vedeti ce se poate intimpla??? Iar de dl. Badea de ce s-au mai luat? Ca parca acum o saptamina toate tabloidele ziceau ca a cazut in extaz in fata decolteului jigarit al dolofanei….

  14. @everybody: nu va fi miting politic, ci impotriva abuzurilor politice asupra industriei tv. nu avem nevoie de autocare politice, nu vrem sa organizam nimic special. oricine va considera necesar sa participe e binevenit.

  15. Da’ oftica-i cat casa si pe mine!! De cand cu mitingul motiunii cand erau mai multi jandarmi decat politisti, nici dracu nu-ti mai inchiriaza, o roaba, macar! Va rog, va implor inregistrati totul!! Nu scapati o vorbulita, un cuvintel, o grimasa, din toate unghiurile, din toate colturile!! Cat o mai fie sa stea pe capul nostru ciuma asta, macar sa am si eu o alinare!! Is cu pluta la capitolul “tehnice”. Da’ inregistrez, am prieteni saritori, si seara, ooooooooo ce vis frumos…!! Sa nu ma pacaliti, ca deja am inceput sa visez frumos. D-voastra si d-l Badea contra…nu zic urat ca ma penalizati, Ce_n-as_da_sa-i ia dracu!

  16. Dragut…Badea a zis cu ceva vreme in urma ca ar putea face un protest consistent.
    Daca aveti nevoie si de muritori comuni,pot sa vin si eu. Mereu imi amintesc cand CNA l-a facut oligofren pe Vladescu,ma amuz de fiecare data si as avea si eu un mesaj pt super-obiectivitatea lor.

  17. Asa va trebuie, ca ati ironizat sacrosanta persoana! Sigur ca cna a reactionat, doar de-asta-l platim, nu? Lasand gluma la o parte, aveti grija amandoi si, cu pene ori fara, doar sa ne anuntati!

  18. Chiar ca v-a luat Dumnezeu mintile. Unde vedeti voi ca e buna???
    CNA-ul stie ce face, va amendeaza pentru lipsa de gust si pentru promovarea vulgaritatii.

  19. Cand mai protestezi in vreun fel,anunta si tu inainte ,sa nu-si imagineze lumea tampenii.Protestul e justificat,de foarte mult timp se doreste amutirea presei.O sa fac o mica retrospectiva a zilei de ieri:proasta strategia(Ponta are niste idioti de strategi si o tona de orgoliu,ori in lupta cu Base ,mai lasi dracului orgoliul la o parte),de ceva vreme ,pdl-ul pupa in fund anumiti oameni din pnl,deoarece se doreste o refacere a aliantei,se vrea un nou tandem Base-Stolojan,sub alta forma astazi,asa incat ,pe viitor sa avem un Baconschi cu pnl in subordine si Base premier.Pdl-ul se va eroda la guvernare si, bineinteles ,anumiti naivi din pnl vor fi in stare sa repete o greseala mai veche pentru a-i reda puterea lui Base ,cu pnl la remorca.Cat despre Udrea,nu am scos-o din carti inca.Cam asa vad lucrurile in derulare.Ma uimeste teatrul lui Base:toata lumea e fericita.Dupa ce ai mobilizat atata forta ieri,vii cu asemenea prostii.Putea sa vina in piata ,la protest, sa faca fata fericirii populatiei.Cat despre numarul de protestatari,s-a manipulat frumos presa ,cum ca ar fi fost 30000 de oameni.Au fost mai multi,dar s-a dorit minimalizarea pentru a scoate in evidenta “fericirea “.Nu cred in manipularile autoritatilor.Nu se poate sti cu exactitate nr. de protestatari care s-au derulat pe parcursul zilei,avand in vedere si vremea urata si friguroasa.E ca si cum ai spune :100000 de oameni se uita pe tot intervalul zilei la tv,doar atat, pe parcursul unei zile.E aberant.

  20. sunt impresionat pina la lacrimi . daca ar raci ( evetual definitiv ) acesti doi mari formatori de opinie voi fi devastat lipsindu-mi la fel de mult ca stan si bran in copilarie . hai sa fim seriosi la cite injurii aduc acesti doi corifei amenda mi se pare derizorie .

  21. nu ma pricep daca organizati ceva ma gandesc ca putem sa venim mai multi…sa spuneti data si ora din timp.succesuri!:D

  22. sa faceti un mitting …. trebuie organizat bine …chiar foarte bine. Si avand in vedere ca sunteti aproape de inima partidului de guvernamant + Zeus …pardon .. Cuza, sigur vor fi si instigatori care vor face tot posibilul sa faca orice ca sa aveti voi probleme,in calitatea voastra de organizatori….dar sunt sigur ca voi stiti mai bine decat mine..bafta..(p.s. nu am citit restul comentariilor si nu stiu daca s-au mai scris lucrurile astea …)

  23. in caz ca se aproba, ati prefera sa fie in cursul saptamanii sau in weekend? Ma gandesc ca sambata ati strange o gramada mare de tot de oameni, dar nu veti avea ocazia sa le urlati sub geam membrilor CNA, ei nefiind “la sediu”.

  24. @serban: deci pe Gadea l-a amendat CNA in mod particular fiindca Badea si Ciutacu injura in general. cat despre paragraful cu doritul mortii noastre, denota inca o data nivelul votantului basescian. multumesc pentru confirmare

  25. E clar, Ciutacu si Badea – capul rautatilor si railor in tara asta.
    Eu nu inteleg partea cu “Elena Udrea e buna”. Poate am eu nevoie de ochelari de cal.

  26. Art. 30: Libertatea de exprimare

    (1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.

    (2) Cenzura de orice fel este interzisa.

    – Prin ceea ce face CNA-ul incalca voit acest articol din CONSTITUTIA ROMANIEI. Deci se sterg la cur cu aceasta ! Ajungem la concluzia ca am fost idioti pentru ca am iesit in strada sa rasturnam comunismul si pe ideologii acesteia in Decembrie 1989 .
    Victor, te admir si te respect pentru opinia cuvantului si a liberei exprimari. Daca este sa iesim in strada, sa fii sigur ca vin ! Doar sa zici locul si ora, ca eu unul nu mai suport si nu mai inghit mizeria portocalie si pe acolitii ei idioti.

  27. suntem niste PROSTI!!!!!!!! ne meritam soarta! ar trebui sa plecam toti! sa se desfiinteze Romania! sa nu mai contribuie nimeni la bugetul statului, ca sa nu mai aiba de unde fura…actualii,…cei care vor veni(pentru ca oricum toti sunt la fel, cum ajung la putere cum se “metamorfozeaza”) simtiti? pute! atat suntem de prosti, cei mai prosti, prostii prostilor! m-am saturat! si n-am nici o solutie! 1.ma uit ca prostu’ la emisiunile voastre si ma mir ca un prost cu cata convinegere explica cei de la putere aberatiile pe care ei le scot in fiecare zi 2. ca un prost ce sunt particip la miting(in ploaie) 3. cei de la putere stau legati de scaune in timp ce ne iau pe noi toti de prosti pt ca ghici ce?! chiar suntem prosti! oricat am incerca sa o cosmetizam (prostia) si sa spunem ca sa vezi si sa nu crezi.. ca de fapt a cazut drobu’.. s-a vazut si in 6 dec. 2009 cat de prosti am fost..scz.. suntem! n-am nici o solutie! stiu doar ca, chiar daca nu mai pot aici, EU NU VREAU SA PLEC! asta e tara lui buba voda: PROSTMANIA! haideti, va implor, sa ne trezim (desteptam) odata!

  28. cna il pupa in cur pe basescu, pe udrea si pe toti pokemonii lor oligofreni cu creierele spalate

  29. Mai Ciutacule,

    Nu sunt afiliat, sunt pana in gat si eu in Romania zilelor noastre, cu bune si rele, dar mai ales cu ultimele. Dar..

    Solutia pentru tara aceasta e EDUCATIA. Educatia facuta la sange, pana curge albastru, facuta cu constiinta ca e viitorul. Or..

    Print atitudinea pe care o aveti voi si toata presa Antenei si RTV-ului fata de orice om care respira in tara asta nu dati dovada de EDUCATIE si nici exemplu de jurnalism. Si ce daca tara ne e condusa de mincinosi si hoti? Va impiedica lucrul acesta sa fiti niste gentleman-i care ca stie, prin ascutimea mintii si puterea vorbelor sa taxeze scump prostia, mitocania si hotia?

    O fi madam Udrea cu ale ei, dar sunteti voi domni terfelind o doamna in felul in care o faceti?

    Invata cei care se uita la voi manierele, bunul simt si eleganta?

    Sunteti voi, jurnalistii natiei, reprezentativi pentru natie? (Eu sper din tot sufletul ca nu sau ca nu sunteti cum va cred eu ca sunteti, caz in care imi cer scuze, ca membru al natiei care se holbeaza la voi).

    Astept, elegant, ascutit si cu spirit englezesc un raspuns de la tine si publicarea acestui comentariu.

    Adrian

  30. Ma suspectez(o sa-mi ascult si telefonul)de-o vreme incoace(nu incolo),ca as fi un bun parlamentar!Am doua propuneri spre a fi legiferate;
    -Cat timp vorbeste seful de partid,sa nu se respire in sala de sedinte.Accept amendamente.
    -Sa se scumpeasca drastic painea dar sa se ieftineaca manusile de box.Chestie de balanta comerciala…

  31. Cu stupoare veţi avea surpriza că locul în care vreţi voi doi să vă organizaţi mintingu’ a fost arvunit, pe o perioadă de… (oricum mai mare decît cea pe care o aveţi voi în intenţie) de cătrea “asociaţia ziariştilor independeţi de la revoluţie şi a urmaşilor lor, legitimi sau din flori”.
    Pariu?!?!?!
    Banzai!
    Off topic: De ce nu-l invitaţi la emisiuni pe pastorul LIGA într-o zi de sîmbătă? Ce-o să zică ceneau’ ??? Că-i încălcaţi constituţionalul drept al confesiunii???

  32. Boc nu trebuie sa cada ! Este pus, ca mascarici, pentru a primi toate bobarnacele de la FMI, pentru acoperirea furturilor ministrilor, clientelei politice, electorale etc (de la buget) si, mai ales, pentru a nu se mai intampla ca doamna Udrea sa nu poata “sa decida”, cum se intampla pe vremea lui Tariceanu. Acestea, totusi, in conditiile in care un vechi proverb din China spunea: “Joaca-te, joaca-te…”, iar un altul: “Du-te…”

  33. sa strigati ‘jos basescu’.el e si guvern ,si CNA ,si politie, si educatie ,si sanatate, si FMI ,si armata, si ciltura(vax), si biserica,si finante,si dezvoltare, si sport ,si industrie,si flota,si dracul , si diavolul,si magia neagra ,si cancerul romaniei, si ce ma ma-sii mai e.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.