Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Argentina-România. Hai cu egalarea!

Argentina-România. Hai cu egalarea!

UPDATE: Îi explică cineva Elenei Udrea – în locul meu, că eu nu discut cu absolvenţii de particulară pe puncte – că, până să ajungă prima doamnă a Argentinei, modelul ei politic Evita Peron a fost, între altele, prostituată?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

191 thoughts on “Argentina-România. Hai cu egalarea!

  1. cit cistiga din activitatea aceasta pseudochansonetistul bittman si caricatura de gheorghit?
    contractele sint secrete de stat?
    din moment ce noi le platim nu e normal sa stim si valoarea lor ?

  2. sper sa fiu prima doamna(hihihi), care deschide intiuk bordel politic cu fetite de la guvern. I ritmul lui base, toate tarancile PDL-ste, cu tarina in buletin, ajung ministrese. ROBERTA, ce zici? pt, tine divorteaza base?

  3. Victore, numai ea stie cat a “muncit” sa-si termine studiile.Cine si ce ar mai putea sa-i explice? ca valoreza cat o ceapa degerata.

  4. @Adi
    Eu il cunosc foarte bine pe Gh.Pogea,de pe vremea studentiei.Are un caracter extraordinar si stie sa-si tina coloana dreapta.N-are el legatura cu rezultatele slabe de la prezidentiale din Hunedoara.Nu am nimic cu Videanu,dar lui ii place sa faca sluj si ati vazut ce a facut in campania electorala si mai ales in ziua alegerilor.Nu a avut la ce sa renunte,ca nu s-a pus problema;poate o facea ,daca ar fi vrut Gh.Pogea sa se duca,ca nu s-a saturat sa-l linga mereu(iertati-mi expresia!)pe basescu.
    Cu stima,
    IoanaP

  5. are fata dar si atitudine de prostituata. Totusi poate se legalizaza prostitutia, asa poate intra si ea in legalitate.

  6. @Theodora
    Si eu l-am vazut cu ceva timp in urma,prin octombrie. Chiar m-am bucurat sa-l vad postat aici integral..si abia astept emisiunea de asta seara.
    Si cum am mai zis,e si mai surprinzator ce solutii au gasit oamenii de rand dupa toata porcaria asta…(“The Take”).Desi despre asta probabil nu vom vedea diseara…avem CNA…

  7. Mie imi pare rau ca nu mai apucam noi momentul ala cand o sa fie tehnologia pe internet atat de evoluata incat sa-ti dedic numaidecat un cacat aburind, cacat aburitor ce esti.

  8. @SEBI.Cred ca tu nu ai mai vazut femeie latine in pat,daca tu crezi ca udreasa este frumoasa si desteapta,ceva -imi spune ca tu esti prost de mai ai putin si bubuesi,avea dreptate cineva care posta aici pe BL,mamele prostilor sunt mereu gravide.D-le Ciutacu!!va rog FFFmult,dati acest film pe antena 1 ,laore de varf si de maxima audienta,pentru ca,acest film va avea un efect catrastofal,in defavorea lui basescu si al PDL,daca d-ul Voiculescu vrea neaparat ca basescu sa plece de la cotroceni,DE PREFERAT ,CHIAR SI CU PICIORELE INAINTE,acest film trebuie vazut de toata lumea,mai ales de cei ce l-au votat basescu.

  9. Nu, nu! “Meciul” ăsta trebuie să-l pierdem! Nicio egalare! Chiar şi în ciuda prea multor fapte şi aspecte asemănătoare până la identificare(!!!) dintre cele două ţări! Să ne ferească Dumnezeu şi Maica Domnului de ceea ce nouă nu ni s-a întâmplat încă!

    P.S. Menem era cool?
    Aţi văzut că a declarat, la un moment dat, că va lupta împotriva corupţiei…Cred că avea şi carismă…

  10. Elena Udrea este o parvenita in politica si in societate.E daruita de la natura cu ceva inplus fata de altele,dar nu si intelectual,desi nu este proasta.E foarte smechera si ambitioasa sa faca rele multe,cat mai multe,zicznd ca face bine.Este rasfatata de colegi si SEFI si isi permite mai mult decat,evident,merita.Este o imbogatita a tranzitiei ,caci ea a recunoscut ca sotul dansei avea doar masina Dacia cand s-au cunoscut.Vedeti ce multe se pot realiza si din politica,numai sa poti si ea a putut ? A trecut,probabil,ca gasca prin apa prin scoala si s-a grabit sa ajumga cat mai sus,calcand apasat peste principii si morala.Mie mi se pare ca a o compara cu Evita nu este potrivit,o injosim pe aceasta din urma.Chiar nu are rusine si nici nu-i pasa sa sfideze atatea tinere din generatia ei ,care precis sunt mai profesioniste si mai scolite si mai destepte,dar n-au atata tupeu si nesimtire ca Elena Udrea.Imi pare rau ca am ajuns sa gandesc in acesti termeni,dar aproape ca nu ma mai tin nervii cand vad ca totul se deterioreaza pe zi ce trece,ca politicienii sunt mai populisti si nesimtiti chiar mai mult ca vechii comunisti,ca se inghesuie la vorbitorul dlui D.Diaconescu,care ,mie mi se pare,mult rau ne-a facut,noua prin emisiuni de barfe si nopti pierdute in subcultura otvista.La asa televiziune,asa invitati.

  11. Nu există dovezi cum că Eva Perón (María Eva Duarte) ar fi fost prostituată. Legenda asta a fost lansată după debarcarea lui Juan Perón.

    Altele poate au fost.
    Poate sunt.

  12. dupa faza cu “ar trebui sa mi se ridice statuie pentru ce am facut la ministerul turismului”, de ce sa ne mai mire treaba cu Evita Peron?
    aceasta dama, cum bine a spus dna ciobanu intr-un articol, nu doamna, a politicii romanesti e o nulitate, pe puncte, cum zici si tu Victore, cu veleitati de femeie educata, stilata, promovata Dumnezeu stie pe ce criterii (ma fac ca nu stiu pe ce criterii ca sa evit vulgaritatea, desi personajul in cauza ne impinge sa fim vulgari la adresa sa).
    in rest…numai de bine!

  13. Nu glumiti cu lucrurile astea, deja e destul de greu pentru multa lume, “egalarea” Argentinei ar insemna ingroparea Romaniei si din cate stiu eu Premierul Romaniei nu doreste acest lucru.

  14. Mă chinui de o oră şi n-am putut să văd decît 22 minute din el! Trebuie programat pe Antenă, d-le Ciutacu, să-l vadă tot Românu’! Poate ies pensionarii să dea jos guvernu’ pentru tîrîrea României în colaps, nu numai pentru mărirea punctului de pensie!
    @GabrielToma, Madrid: te bucuri că eşti la adăpost de ce ne aşteaptă aici, la noi, dar îs tare curioasă cu cine-ai votat in 6 decembrie??

  15. ..pe liderii de sindicat îi preocupă doar patrimoniul UGSR ca ultim tun?? Din istorie se copiază la noi doar dezastrul??

  16. Dupa filmuletz, parca il vad cu alti ochi si pe Ceausescu, cu plata datoriei externe, si pe Vadim, care imi pare ca a fost singurul politician de anvergura care s-a opus constant, cat a putut, privatizarilor in paguba.
    Cat despre “mafiocratie”, in Ro este cel mai perfect exemplu di Europa.

  17. Diferenta mare intre noi si argentinieni
    Noi nu suntem in stare nici o demonstratie sa facem pe cand ei am vazut
    Foarte bun filmul.
    Oare cati dintre noi il si inteleg.
    HAI ROMANIA! totusi

  18. ACum am avut timp sa urmaresc integral acest film. Absolut extraordinar si plin de similitudini.Partea cu copiii chinuiti si morti e infioratoare, iar capitolul cu petrolul e magistral.Sa-i transmita cineva omului din documentar ca mai exista si Romania ca tara ce a pierdut pe timp de pace rezervele de petrol.
    O seara buna!

  19. @adi(altul)
    Asta am gandit-o si eu. Doar in cel priveste pe Ceausescu. Cu Vadim cred ca este mai mult o problema medicala…

  20. Ma indoiesc ca vom ajunge ca in Argentina, insa am si eu o intrebare, poate de om mai putin destept.

    De ce la toate revolutii/manifestarile de strada se folosesc gloante de cauciuc si arme albe?
    Eu personal as scoate munitia de razboi si sa traga frate in manifestanti pana nu mai pot, daca tot vor sa manifesteze. Adica cand iesi in strada sa iti asumi niste riscuri, un glonte de cauciuc nu te omoara, insa unul real sigur. Sa vedem atunci cine va iesi in strada. Si la categoria armelor albe intra si bastoanele sau gazele lacrimogene. Doar gloante reale si AK-47 la fel de reale, si nu mai face nimeni revolutie si revolta.
    In alta ordine de idei, ce s-a intamplat in Argentina a fost nasol, dar nah asta e viata, shit happens. Si in America sunt oameni saraci care traiesc la limita, si in Germania, peste tot sunt oameni saraci. Ca intr-un loc is mai multi, well e problema lor. Daca ei insisi nu se ajuta intre ei atunci de ce ar trebui sa ii ajute restul lumii.
    Cand vezi ca industria si moneda nu mai functioneaza go back to the basiscs, agricultura si vanatoare.

  21. auziti, ma baieti, ia luati cateva linkuri de colea si vedeti ca Udrea si gashca au valoare: fo 3 miliarde de coco:

    http://infrastructura.info/?articol=Constructia_autostrazii_Bucuresti-Brasov,_in_impas__articol1599.html.
    De aici rezulta ca pretul lucrarilor este de 1,5 miliarde Euro, dar negocierile intrasera in impas, din motive independente de pret.

    http://www.gardianul.ro/O-afacere-pe-tiparul-Bechtel,-de-peste-4-miliarde-de-euro!-s152320.html.

    De unde rezulta ca pretul pe care s-a semnat contractul este de 4,68 miliarde EUR.

    E! Mai comentati ceva? Ratatilor!

    P.S. Sper ca ati simtit nuanta ironica…nu de alta, da faceti parte din cititorii destepti!

  22. cat de mult semana declaratia lui Menema cu cea a lui Basescu, in care spunea ca va lupta impotriva coruptiei. extraordinar acest documentar.

  23. Imi pare rau dar ce ne arati tu nu mai are nici o valoare.Romania e deja vanduta asa ca vii mult prea tarziu.Unde ai fost pana acum?Ca Jurnalist nu e datoria ta sa fii informat despre ce sa intampla in lume cu adevarat?Acum vii tu cand nu mai e nimic de reparat?Lucrurile astea se stiu de ani de zile.Toate tarile din America Latina vor sa scape de FMI.Numai la noi isi continua mizeriile odata pt ca avem lideri care si-ar vinde mamele pt 3 dolari si o ciunga si a doua oara pt ca avem jurnalisti care se ocupa de marimea curului lu tandi udrea in timp ce lumea arde.Keep up the good work.

  24. bai omule. ce pwla mea nu ne duce bila deloc. suntm romani. muncim. unii extraordinar. si eu am muncit mult. dar ce se intampla cu o lucrare pe care eu am facut-o pentru un anumit client.
    II DAU GARANTIE – futwi mama ei de garantie.

    deci. desteptii astia de la conducere daca tot urmeaza regulile de la anumiti imprumutaci mondiali sa ii puna sa dea garantie in cazul in care masurile luate la “ordinul” lor au fost intocmai executate. ce garantie? nu stiu. sa nu le mai returneze banii si sa ii dea in judecata pentru ca au dus la dezastru o tara. ce mama masii de treaba mai e asta? ei ne cer tot felul de rahaturi si noi inghitim ca centurioanele de la marginea oraselor.

  25. În anii ’30 ai sec. XX, Argentina se găsea pe locul 7 în ordinea celor mai bogate țări ale lumii. Nu pot să nu compar realitatea tristă din acest film, (atât de asemănătoare cu cea de la noi) cu cea din documentarul acesta:

    http://www.youtube.com/watch?v=O2Bvvt7sUA4.

    O cu totul altă lume…, straniu de asemănătoare însă, cu perioada interbelică românească.

  26. Ma fratilor,ce aveti cu Ileana Cosanzeana,
    sau cum o alint eu :”sugativa”?
    Ca sa fie ca Evita Peron trebuie mai intai sa fie prima doamna si nu ati vazut ce concurenta i face ? merge prima doamna la hipodrom ,merge si “sugativa “de prostituata ce sa mai zicem :nu i asa o rusine ca doar ii cea mai veche meserie din lume si plus ca ia bani direct de la stat…
    Faza e ca unul se bucura de serviciile ei si noi tti ceilalti platim asta i cea mai tare faza :)))cum naiba ajung toate damele de companie mi9nistri si secretari de stat nu o sa inteleg niciodata sau poate inteleg dar ma fac ca nu stiu….in concluzie o sa vina in curand alegerile iar “sugativa”o sa treaca la treaba de jos ,adica o sa o vedem facand sarmale ,crosetand pentru pensionari vreun plover asta daca nu au pensii nesimtite,spaland pe jos cu AtomBoc sau cu mopu dupa caz in rest are spatele asigurat de cele mai multe ori si “imbulinat”..

  27. D-le Ciutacu am lucrat in MAI din 1990 pina in 2009 avind gradul profesional de agent sef principal de politie iar in anul 2009,mai exact in luna ianuarie,am fost convocat la cabinetul medical si mi-a fost comunicat ca in urma afectiunilor medicale ma pot pensiona.am tacut din gura nu am comentat si dupa 2 luni am decis sa fac pasul,astfel ca in iunie 2009 am fost pensionat.pensia a fost stabilita la suma de 1351in mana,la care se mai adauga impozitul in suma de 65 lei si cass 24 lei.acest lucru sa datorat faptului ca si dvs.ati uitat de dispozitia dlui. Boc care prevedea ca 20% din fiecare minister sa se reduca.personal nu am cerut nimic cine a hotarit sa ne dea ceva nea dat cind nea luat nea luat.Statul asta si abatut joc de noi atit atunci cind am fost tineri cit si la ,,batranete,,.La momentul actual Poltia chiar nu are cu cine lucra,mergeti in sectiile de politie si o sa vedeti dezastrul,este o harababura …Stimate domn am intrat in politie la 20 de ani ,cunosc tot ce inseamna munca de politie,multi dintre noi am fost cobaii sistemului,DE CE NE UMILESC?familia mea sa dus ,casa sa dus,masina idem,ce mai aveam era activitatea mea de care sunt mandru,am la activ 2 exceptionale in activitate,nu ca uni care dupa 14 ani sunt chestori,vezi cazul doamnei de la minister care lucreaza ptr, relatia cu parlamentul,iar acum realizez ca mi-au luat si faptul ca am fost politist.practic am pierdut totul va spun cu inima pe inima ca nu ma voi mai prezenta in caz de …si sa se duca ei.am invatat de la oamenii ca meseria sa nu o fac cu ura si patima ,sa o fac normal ca fiecare om al muncisi in spiritul adevarului.Regret ca nu mi-am indeplinit pina la capat activitatea .va multumesc

  28. Buna,

    Te rog, nu-mi poti spune cum se numea acest documentar despre Argentina ?

    Merci mult.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.