Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Argentina-România. Hai cu egalarea!

Argentina-România. Hai cu egalarea!

UPDATE: Îi explică cineva Elenei Udrea – în locul meu, că eu nu discut cu absolvenţii de particulară pe puncte – că, până să ajungă prima doamnă a Argentinei, modelul ei politic Evita Peron a fost, între altele, prostituată?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

191 thoughts on “Argentina-România. Hai cu egalarea!

  1. Un singur cuvant imi vine pe buze: CUTREMURATOR!
    Si un gand, care se permanentizeaza la D-l Ciutacu: “Impreuna nu vom fi nicidata infranti!”
    Curajul acesta dus la paroxism ma face sa-l felicit pe bravul nostru erou, care prin toate mijloacele posibile si imposibile ne indeamna la UNIRE si luare de ATITUDINE, mai mult la TRECEREA la fapte, dar in acelasi timp ma si ingrijoreaza adanc de tot. Doamne pazeste-l de
    …!

  2. Romanul are sclavia in sange, nu vom egala usor Argentina.

    Sa mai treaca macar 10 ani pentru ca instinctul nostru masochist sa se mai tempereze. Ce ne mai place suferinta si mizeria, atat de mult incat cand punem mana pe putere nu stim ce sa facem cu ea.

    Modelul asta de iobag ce si-a ucis stapanul si apoi din naivitate ruineaza incet dar sigur mosia acestuia pana moare la randul sau anemic de foame, ne caracterizeaza cel mai bine.

    Si daca stau si ma gandesc ca miscarea din ’89 nici macar nu a fost pusa la cale de noi, nu-mi vine decat sa ma intreb cine naiba din jurul nostru ar mai avea interes sa ne “salveze” asa cum au facut-o si atunci.

    Oaia care da cu copita in scutieri.

  3. uff.boc este inegalabil…poate doar la statura.hihihi.dar,inca e bine de noi,nu?ce facem daca ajungem la egalitate cu venezuela?cu talentele orange,putem chiar sa-i batem…en fanfan!!!in rest…ar fii bine sa fie data in reluare si emisiunea lui m. gadea.nu pot s-o urmaresc seara,si e pacat caci,pe langa badea,este inca o ratziune sa platesc cablu tv.iata amendament la buget.

  4. un ‘pisi’ mic.evita peron,a fost in avangarda.in felul ei un?o?pionier in ale vechi meserii in straie politice mai noi.dar asta,de la torsura b…este din aia la top-tan cum zic turci.adica de la gramada,nimic special.si cu ochelarii decentzei pe ochi,ea tot bara vede si inhatza!

  5. In ultimul timp am invins Argentina peste tot pe unde am prins-o. Cred ca o sa castigam si meciul asta cu antrenorii pe care-i avem.

  6. Alta tara, alte contraste… Romania isi are si ea contrastele sale. La noi nu s-a terminat lupta intre modernitate si Evul mediu, la ei exista problema sclaviei moderne. Coruptie exista in ambele tari, la droguri incepem sa stam si noi destul de bine. Ei au avut-o pe Eva Peron, dar o avem si noi pe Lenuta noastra care incepe si ea sa aiba, deocamdata, o faima europeana. Cum spui tu, Victor, hai cu egalarea!

  7. Buna ziua,
    imi cer scuze ca scriu in afara subiectului.

    Puteti transmite colegilor de la stiri ca desi in media dl. Boc anunta ca programul Prima Casa continua, Fondul de Garantare in continuare nu primeste nici un dosar si nici nu stie cand va primi? Intre timp noua ne expira acte, precontract, am cheltuit bani imprumutati pentru avans , notar, evaluari, comisioane si de la 15 februarie nu va mai fi valabil dosarul. Eu sun zilnic la Fond si nici eu nu stiu nimic.
    Multumesc,

    Violeta Nita

  8. Și dacă la asta adăugăm ambiția lu’ Nuți Udrea (”Aș putea fi Evita Peron a României”) înseamnă că suntem foarte aproape nu doar să-i egalăm pe argetinieni, ci chiar să-i depășim.

  9. Argentina Romania
    Spor natural 1,05 -0.15
    Rata urbanizare 92% 54%
    Mortalitate infantila 11,44% 22,9%
    Speranta de viata 76.56 ani 72.45 ani
    Rata alfabetism 2.8% 2.7%
    Ani scolarizare 15 ani 14 ani
    PIB/locuitor 14.200$ 12.200$
    Rata Somaj 7.9% 4.4%
    GINI (inechitate sociala) 49 32 (0 echitate totala)
    Rata saraciei extreme 23.4% 25%
    Datorie publica 48.4%dinGDP 15%
    Tuberculoza (2005) 5,5 18,3
    (morti la 100.000 locuitori)

    Datele cam astea sunt la 2009.

  10. La cat si cum gandesti probabil ai impresia ca in cazul unui faliment total, mogulul care te plateste scapa nelinsat si voi tonomatele la fel . Mai reflecteaza si da acatiste sa nu se intample.

  11. @nk: in venezuela, chavez macar alunga din tara companiile multinationale. noi ii primim cu bratele deschise.

  12. @flautista blonda: dat fiind ca te banuiesc a face parte din fan-clubul Elenei Udrea, iti desenez. nu ma iluzionez ca patronu’ ar scapa, da-s bucuros ca, spre deosebire de votantii lu’ Basescu, eu am cum sa rezist un an-doi.

  13. Tanti Udrea ar putea-o avea pe Evita ca model doar ca profesie de baza (oare si Evita o gatat dreptu’ sau numa’…). Amanta de presedinte si apoi prima doamna chiar ea zice ca nu se poate, ca ea se uita la marinar nu ca la un barbat ci doar ca la un om politic!
    Doamne-ajuta! (sau mai corect “feri’ Doamne!”)

  14. Pai ce vrea sa spuna Elena Udrea prin : “as putea fi Evita Peron a Romaniei” ? Ca Evita a fost ministru , vicepresedinte si prima-doamna . La care dintre calitati s-o fi referit Lenuta noastra ? Daca se gandeste la presedintie , aia a fost Isabela Peron , nu Evita . Si apoi Eva Peron a murit la 33 de ani , varsta lui Isus si a lui Alexandru Macedon . Chiar vrea E.Udrea sa fie Eva Peron a Romaniei ???

  15. Am şi eu o întrebare:dar Peron cine e ? Să nu-mi spuneţi că Băse,că leşin îndată

  16. Flautista blonda nu-i cumva chiar Nuti a noasta? Ca poate sta pe net la cita plictiseala tre’ sa la buget prin parlament la ora asta.

  17. Imi suna in ureche:”Ticalosilor!”, “Nu mai suntem in dictatura! Babuinilor!”
    Represiunea nu reuseste sa goleasca Piata (care apartine mamelor printre altele).
    La noi?

  18. Dac-o laşi să vorbească, aşa cum a făcut-o ieri la OTV, duduia e mortală. Pe mine m-a convins. Mi-ar plăcea maxim să devină Evita României!Eu aş vota, oricînd, Nuţi preşedinte! Distracţie XXXL!

  19. Dar Udrea a trecut cu brio de “hopul” acela asemanator modelului ei politic.
    Pai nu asta a facut ca sa ajunga ministru?
    Base stie, chiar daca ea nu-l vede ca pe un barbat, zise ea, Udrea si mai lua o gura de fan.

  20. putem sa ne comparam si cu ROMA antica, cu cele spuse de Cicero atunci:

    Ce-a fost a fost, ce este e, şi va mai fi ce se cuvine !
    Altfel totul merge bine. Situaţia nefericirii prosperă.
    Nu sunt pesimist, dar sunt ingrijorat!
    “Bugetul trebuie echilibrat,
    Tezaurul trebuie reaprovizionat,
    Datoria publica trebuie micşorata,
    Aroganţa funcţionarilor publici trebuie moderata şi controlata, şi
    Ajutorul dat altor ţari trebuie eliminate pentru ca Roma sa nu dea faliment.
    Oamenii trebuie sa înveţe din nou sa munceasca în loc sa traiasca pe spinarea statului.”
    ( Cicero, anul 55 înainte de Cristos)

    In concluzie nu s-a modificat nimic de 2065 de ani

  21. Victor,

    Daca pornim de la faptul ca nea Baselu’ este cunoscut ca “Zeus”. Daca ce gandesti ce era si cu ce se ocupa Maria Magdalena. Mi se pare normal ca madama Udrea sa aspire si ea la ceva.

  22. din toata galeria de femei celebre ea a ales-o pe evita?are o cultura generala de poti spune”jos palaria”DOAMNEEEEEEEEEEEE tu te mai uiti si prin tara si pamantul asta,zau asa ne-ai uitat di tot bre

  23. Cam asa va arata Romania cind se va alege praful.

    @flautista blonda
    Nu stiu ce meserie ai, dar cred ca una din ocupatiile tale este sa-l pupi in cur pe Basescu.
    Furia populara daca va exista, se va indrepta in special catre marinar si pupincuristii lui, asa ca pazestete.
    Pana una alta Ciutacu, Badea si altii nu fac parte din acest grup.

  24. Victore, dacă ne luăm după o anumită parte a presei, și nutzica obișnuia să câștige un ban cinstit în același mod…. Așa că, singurul lucru care o deosebește de evita e vocea 😀
    Așteptăm cu interes noua compoziție a lui Andrew Lloyd Webber despre blonda de la minister 😀
    (da, stiu, sunt rău…)

  25. O fi fost Evita Peron şi prostituată, dar ai văzut ce bine arată îmbălsămată cu ceară? Noi când o s-o vedem pe Lenuţa ot Plescoix aşa de frumos pusă la punct?

  26. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Nu trebuie sa-i explice nimic ,cineva ,Elenei Udrea; face un efort inutil-ea tot nu pricepe nimic,ca si basescu…Au doar interesele lor,care nu sunt ale noastre;de ce ne-o fi pedepsit asa Dumnezeu?!

    Va doresc,cu tot respectul,numai bine!
    Ioanap

  27. SUNTEM CU 10 ANI IN URMA LOR. SAU POATE CHIAR MAI MULT. DAR MABUCUR CA I SFRASIT CINEVA CUNOSCUT VORBESTE DESPRE IESITUL IN STRADA CA DESPRE O SOLUTIE REALA SI LEGITIMA.

  28. Nu puneti botul la manipularea si intoxicarea Elenei Udrea.
    Mesajul pe care l-a transmis aseara contine un important SUBTEXT si anume ca persoanele care au pus la cale rapirea ziaristilor nu dau doi bani pe opinia publicului in legatura cu acest subiect si nu se simt in nici un fel amenintati de vreo institutie a statului care ar putea sa ancheteze aceasta escrocherie pe fatza.

  29. Şi dacă Perón ar fi ajuta-o pe frumoasa dansatoare María Estela Martínez Cartas (Isabela Perón) să ajungă preşedintă ceva mai devreme? Sau măcar prim-ministru. De exemplu prin 1950. Cu puţină dibăcie, ea ar fi ajuns poate să fie iubită de argentinieni. Oamenii îşi schimbă ades părerile. Dansul, murăturile , sau împletitul ciorapilor e mult mai important în viaţa oamenilor decât s-ar putea crede.

  30. Diferenta intre cele doua personaje , Evita Peron si Nuty Udrea , este ca una a inceput in bordel , cealalta pe la Gara de Nord, pe unde a emigrat in Bucuresti. Avantaj prima.

  31. Dar ideile lu’ Chavez pentru oprirea inflatiei cum iti plac ?… 😀
    Armata sa preia controlul magazinelor in care comerciantii cresc preturile.
    “Garda naţională va fi folosită pentru a-i “combate” pe speculanţi. “Denunţaţi public un speculant şi vom interveni”
    Whaaaat ?!…

  32. Am vazut zilele trecute filmul “The International”. In el povesteau niste bancheri ca pe ei nu ii intereseaza cine cistiga razboiul intr-o tara din Africa ci mai ales cine controleaza datoria tarii respective. Asta in timp ce Ro se indatoreaza pina peste puteri oricui. Deh, filme SF …

  33. m-a frapat faptul ca,in ciuda problemelor pe care le au,in ciuda coruptie &-a saraciei nu sunt asa de jegosi k noi. sau cel putin nu par. in rest,situatia de la noi seamana perfect cu ce-a fost in Argentina. se prea poate sa dam & noi faliment de stat,chiar meritam. numai ca noi nu avem & nici nu vom avea demnitatea argentinienilor. imi pare rau s-o spun,da’ asta-i adevaru’.

  34. L-am vazut pe Peron al nostru- ministrul aka apararii (de cine?)- laudindu-l pe ala Baranga.
    Si pe Baranga insusi. O tara minunata, condusa de oameni minunati. Iar Venus din Plescoi este o teapa a naturii data Romaniei. Totusi etalonul meu ramane Piticu Atomic, premierul de nezdruncinat al nefericitei numita Romania.
    Cum editeaza el texte din cuvinte; Tiranul poate lua lectii de retorica de la el.
    Argentina a fost Campioana mondiala la fotbal.
    Romania nu. Asta e o mare diferenta…

  35. Cand si-a ales udrea pe Evita Peron ca idol eu cred ca s-a gandit la partea frumoasa-popularitate dar nu la faptul va ar putea lua de la bogati sa dea la saraci uitand de interesul meschin al celor bogati de a avea mai mult fara nici o remuscare ca atatia oameni sunt la limita saraciei.

  36. Asa este I.I.“Impreuna nu vom fi nicidata infranti!”.Intrebarea este daca putem. Ultimul moment in care am fost “impreuna” a fost in decembrie 1989.De atunci nu s-a mai intamplat nimic. Am retinut: mafiocratie, a dat ministrilor puteri extraordinare, datorie publica si datorie privata, elogiul tradarii.
    Pensionarii ameninta ca ies in strada daca guvernul ingheata punctul de pensie.Ii lasam singuri pe parintii si bunicii nostri? Ies studentii, profesorii, ziaristii, actorii si bugetarii impreuna cu pensionarii?
    Nu cred, pentru ca nu suntem uniti.
    Nu este problema mea… mie imi ajung banii… lasa sa sufere daca au votat cu Basescu – asa gandeste majoritatea populatiei din pacate.
    Vom invinge atunci cand vom fi impreuna… pana atunci vom rabda.
    Cu respect

  37. Da’ n-ar putea madame Udrea – EVITA sa mai debiteze tampenii??!!!
    Ghinionul vostru c-ati dat pe Diaconescu.
    Azi dimineata tot butonand am facut greseala sa nimeresc pe “televiziunea natiunii”. Io ca toanta, aseara am crezut ca e pe undeva pe la antene, pe la realitatea si am incercat numa’ asa sa vaz ce bilet mai scoate din sutien. Am renuntat cand am vazut ca n-apare – ca o boare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.