Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Argentina-România. Hai cu egalarea!

Argentina-România. Hai cu egalarea!

UPDATE: Îi explică cineva Elenei Udrea – în locul meu, că eu nu discut cu absolvenţii de particulară pe puncte – că, până să ajungă prima doamnă a Argentinei, modelul ei politic Evita Peron a fost, între altele, prostituată?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

191 thoughts on “Argentina-România. Hai cu egalarea!

  1. cit de bine pregatita e nutzi in ultima perioada!
    de fapt tot pdl-ul afiseaza un aer superior,atotcunoscator,zeflemitor,impaciuitor…ce mai incolo oameni de bine!
    (cred ca vor trece de acum incolo toti cu abonament pe la stuiourile elodiei)(fara de care nu cistigau alegerile)
    au strategi buni chiar daca nu ne place….

  2. Cum ar zice un celebru announcer , la super galele de box :
    LET’S GET READY TO RUMBLE !

  3. ca a facut “facultatea” pe puncte, treaca mearga….dar ce zici ca urmeaza sa-si ia doctoratul la Universitatea Nationala de Aparare (fosta Academie de Inalte Studii Militare); RUSINE woodrea !!!! apropos de Argentina: Evita a fost prostituata, asta presupune ca stia meserie, dar lenutza din Plescoi e departe, desi cred ca ar vrea ….

  4. Victore, sincer cred ca Udrea crede ca Eva Peron e defapt Madonna, la cata cultura are Nutica cred ca a vazut maxim filmul, pacat ca in locul lui Banderas, ea l-a ales pe Chiorila:)))))

  5. Cu noul mandat, Base si mafiocratia portocalie,
    incepe argentinizarea Romaniei.
    In cinci ani suntem argentinieni 100%.
    Cine ne scapa?
    Kmerii rosii?

    Daca vrem sa mai avem o sansa, toata tara, de la opinca la vladica, trebuie sa vada acest film de mai multe ori. Poate vor intelege, suntem pe marginea prapastiei.

  6. Update-ul cu Elena Udreaa schimbat orientarea initiala a comentariilor. Hai sa revenim la imaginile miilor de cetateni care s-au adunat sa ia parte la miscarea de rasturnare a…
    La noi pe cand, asa ceva?

  7. Udrea sincer u sti oare inseamna BARBAT? Barbatul e omul care ti-o pune bine si te lasa fericita,ai avut dreptate si u odata in viata asta cat ai iesit la televiziunea poporului.Oare Basescu e barbat?Sincer nu ma intereseaza intrebare asta dar cred ca unii oameni ca Diaconescu ala afemeiat putea sa puna intrebarea asta.Eu vreau sa nu mai suferim atata,politicieni se distreaza si noi suferim.

  8. @flautista blonda

    pune zahar pudra pe flautul basescian, sa nu ai un gust amar in gura.
    Iar apar zdrentele portocalii?

  9. Ceea ce fac infractorii aflati la conducere in aceste zile e curs practic de propaganda, manipulare, dezinformare si intoxicare pura.

    Isi selecteaza niste canale si pun pe ele cate o “bashina” informationala, pentru a ridica o minge la fileu presei.

    Eu cred ca daca romanii nu votau ca idiotzii in decembrie 2009, cineva putrezea in zeghe in acest moment.

  10. L-ati intrebat pe domnul Coldea ce parere are despre acest subiect? In orice caz prea-marita securitate asa cum e ea innoita cu oameni scoliti prin alte parti ne apara de dictatura si de oameni incompetenti. Nu-i asa? Dar acesti asa zisi oameni de afaceri ce gindesc ei? Ma intreb daca le place dictatura si bugetul lu’peste? Le place cum arata Romanica? Le place marinarul troglodit? Argentina nu se compara cu noi. As zice Venezuela. Dar si aici tot domnul Coldea trebuie sa ne respunda. Bineinteles daca vrea. El e seful Romaniei acum.

  11. Io nu-s lamurita: de ce s-a dus tata Leana la OTV ? Sa mai arunce o bomba ? Asa ca sa ramanem prosti, cu gura cascata si sa nu mai fim atenti la buget, la scumpiri, la concedieri?
    Urmeaza DNA-ul ? Vad ca lumea se mai roteste pe la CSM dar Morar si Codruta-s numiti pe viata….Iata un exemplu din viata reala (nu de huzur si barfa a d-nei ministru):
    La o grdinita “de stat” din Bucuresti parintii sunt obligati sa acopere cu bani concediile fara plata ale angajatelor, ca sa nu ramana acasa cu copilul, 10 zile din luna. Iata cum invatamantul prescolar este “gratuit”.
    Imi aduc aminte de acordul global al lui Ceausescu ,tot o modalitate de reducere a salariilor.

  12. @Crocodilul: nu vorbesc atat de des (cum deduc ca pare) cu domnu’ Coldea
    @korbul: numai eu decid cine scrie aici
    @Flavius: nu ma intereseaza, nici ca barbat, opera sexuala a Elenei Udrea

  13. Se pare ca 20 de ani de minciuna si furturi nu sunt suficienti pentru romani! Se pare ca urmele lasate de furtunele minerilor mai sunt inca vii! Nu cred ca romanii sunt in stare sa mai iasa in strada…inca nu…

  14. da Victore.Appo de comm-ul ala de mai sus cu rezistenta mai mult cu doi ani decat basescienii.Oricum in 2012,se zice ca o mierlim toti.

  15. Super “tare” filmul dar sa observam ca suntem totusi la jumatatea drumului fata de Argentina.

    Sa nu uitam ca 5 milioane de romani au votat Marinarul, sa zicem ca a furat vreo jumatate de milion de voturi din astea 5 mil. asta tot inseamna ca 4,5 mil din romani suporta cu bucurie ce li se intampla.

    A doua observatie, inamicul “nostru” nu este Base si nici Udrea. Inamicul este politicianul roman, fara deosebire din ce partid face parte. Circul fara sfarsit ce a inceput in 89 a fost demarat si intretinut de toti politicienii romani si nu au facut decat sa propage coruptia in toate straturile si structurile Republicii aducand-o in starea de disolutie pe care o simtim azi.

    Romanii ca echipa nu imi par a fi fost niciodata in stare sa se uneasca pentru a lupta impotriva unui inamic comun. Dar cine garanteaza ca nu exista cateva nuclee de curaj reprezentate prin indivizi cu coloana vertebrala ce ar lichida cativa politicieni? Semnalul eliberarii din foame si sclavie va veni in mod natural cand ecuatia foame-frica<0 va deveni egala cu 0 si cel mai probabil niste politicieni vor fi impuscati, la urma urmei un glont ar fi suficient… si meritat.

  16. @Dan Tanase
    Sa fiu sincer, dar spun cu tristete, ca nici eu nu cred ca “romanii sunt in stare sa iasa in strada”.La noi nimeni nu va striga in plina strada nici macar:”Nu vreau sa fiu un pion al Fondului Monetar International!”
    Si totusi…

  17. 1.Filmul te lasa fara cuvinte. Ce poti sa mai zici?
    2. Bocul este doar instrumentul femei si BM. Astia sunt teroristii mondiali. Si marii rechini/ manageri de la banci.
    3. Pentru ce i-au facut Romaniei ar fi cazul ca si politicienii Romaniei sa-si pregateasca elicopterele.Eu nu stiu daca ei inteleg ce fac.
    Intimp ce urmaream filmul, teveul era pe Antena 3, pe mute. La Grecu erau cativa politicieni, filmul rula pe laptop, teveul ii arata pe aia razand, facand glume(probabil) iar filmul era tot mai cutremurator.
    Nu mai pot sa scriu nimic…

  18. Cand aud de Udrea deja imi vine in minte cum zicea Boc sa strangem centura si incep sa ma gandesc ca Udrea nu poate strange centura ptc daca ar face-o i s-ar umfla sanii si ar exploda.
    P.S : Sper ca intelegi la ce ma refer. 😀

  19. e vita! am scris acum un an ca duduita se crede Evita Peron.Don’t cry for me,Romaniaaaaaaa!

  20. Multe femei ajung sa se prostitueze. O animatoare din Groningen, bastinoasa get beget ii marturisea unui prieten ca va practica pe post de second job staul la geam din simplu motiv va dorea sa-si cumpere mobila noua in sufragerie. Culmea e ca era si maritata si al ei stia de aranjament. In fond, prostitutia e si ea (cea mai veche dintre) o meserie ca oricare alta. In Olanda de pilda, fetele de la geamuri sint angajate cu carte de munca, platesc taxe pe venit, etc. Cea ce NU E BINE SA FI in nici o merserie e altceva: CURVA!!!

  21. desi o tara a telenovelelor argentina macar a avut initiativa.
    noi, dominati de braileanca, bahmuteanca etc nu cred ca vom avea puterea de a intelege ce se intampla

  22. e vita! Am scris asta acum un an ca duduia se crede Evita Peron.Don’t cry for me Romaniaaaaa!

  23. De ce nu prezentati acest film pe Antena 1 la o ora de maxima audienta?Aduceti-l pe Ilie Serbanescu cu explicatiile de rigoare pentru tot poporul manelist si efectul va fi incomparabil mai mare.Degeaba ne tot lamurim la nesfarsit intre noi.Ati incercat vreodata o discutie cu un produs manelisto-telenovelisto-otevist?Este ca tenisul la perete.Trist dar adevarat.

  24. Blonda asta face ce face si o mai scapa cate une. Ieri – “Marie Jeanne stia de rapire, stia ca a fost inscenare nevinovata pentru celebritate”. Fain…Oare cate mai are sa ne spuna?!?

  25. “Evita Peron a fost, între altele, prostituată” – da, asta arata ca avea onestitatea sa ceara banii inainte pentru un serviciu prestat cu acordul ambelor (sau tuturor, depinde de participatie… mniam-mniam), nu ticalosia sa-ti crape capu-n bezna si sa te buzunareasca cat inca esti in convulsii, si dup-aia sa arate “prietenelor”/”colegelor” ce bijuterii frumoase i-a luat “al ei” etaland ceasul mortului care inca nu a pierdut caldura corporala a fostului stapan. Asta-i diferenta intre Udrea si oricare prostituata de pe centura!

    Ok, si unele prostituate chiar arata bine si se mai si comporta agreabil, nu credeti?

  26. @ I.I.
    Da, asta zic si eu…ca din pacate nu mai suntem in stare sa iesim in strada. Puterea politica face ce vrea cu noi tocmai pentru ca nimeni nu ii deranjeaza. Societatea civila e de fapt tot o mana de jigodii pusi pe capatuiala (nu toti!)…Macar argentinienii au “murit” cu “sabia” in mana….noi o sugem artistic din fata televizorului…

  27. Doamne… nu imi vine sa cred… dar sunt de aceeasi parere cu VanGhelie.
    Flimul ar trebui prezentat si la Antene, cu promovare si la o ora cu audienta mare.

  28. “nu-l privesc pe traian basescu ca pe un barbat”…. Îhm, ca pe un far calauzitor, nu?!

  29. In 1995 cind am aterizat pentru prima oara pe Eseiza (si de atunci ca fac cel putin de doua ori pe an BA) am avut senzatia ca sint pe un soi de Otopeni dar mai mare. M-a socat o mizerie specific delasarii latine. Pe avenida Florida, cea plina de magazine de lux am vazut citiva puradei scormonind in gunoaiele “de lux” depuse pe o straduta laterala. A mea cica, plina de mindrie locala si nationalism (timpit) argentinian, imi zice ca astia sint niste amariti de prin Peru sau Bolivia care incepusera sa invadeze Argentina porque in sus pais no tenia comida y se cagaba de hambre. Eu unul precaut i-am zis ca e inceputul sfirsitului unei epoci – ce peronista – care a distrus clasa mijlocie a societatii prin propavaduirea lipsei de respect pentru munca cinstita. Din pacate tot eu am avut dreptate. Valorile au fost inlocuite de oameni fara srupule si cracter (marele lor cirmaci s-a crestinat pentru a putea fi ales presedinte al tarii, o conditie ma rog stupida a constitutiei lor aoleu, parca si base l-a botezat pe un muslim). Asemanarea cu schimbarile de la noi e izbitoare, te face sa incepi sa crezi intr-o teoria a conspiratiei. Sau poate e asta natura fiintei umanr si calea naturala spre evolutie?

    PS scuze daca am divagat prea tare dr la avenida principal.

  30. Domnule Ciutca! Iar sunt pe-afara!
    Da’ eu cred ca astia deja nu mai au limite!!
    Taman ce am ascultat si vazut o stire…cica onor-parlamentarii au aprobat amendamentu’ prin care contributia CAS se reduce de la 6,5 % la 5,5%!!!!! Is chioara, is surda??? Pai e 5,5 % de aproape 1 an!
    Eu am mai vazut postovanii date pe trompeta de unii x altii care’s pe langa realitate, da’ chiar asa??!!

  31. Cand am citit titlul credeam ca faci aluzie la faptul ca Argentina este iar in pragul falimentului de tara. Si nu prea simt nevoia sa-i egalam 🙂

  32. Clasica marsavie FMI, in cardasie cu tradatorii de neam si de tara…boc (cacat), basescu (cur) , videanu si camarila.

  33. Nici eu nu-i pot explica, pentru că mă ţine o jenă.

    P.S. Referitor la subiectul anterior: eu port violet de când mă ştiu. 🙂

  34. subscriu celor de mai sus: trebuie dat pe antena la maxima audienta cu promovarea de rigoare.

  35. Azi dimineata titlul :”Hai egalarea!” mi-a umplut sufletul de entuziasm, de speranta. Admiteam ca acest INDEMN depaseste asteptarile mele in actuala perioada.Reactia cititorilor insa nu a fost pe masura asteptarilor D-lui Ciutacu. Sunt sigur de asta. Credeam ca problema “mafiocratiei” va starni reactii vehemente intrucat si in Argentina JUSTITIA a fost si este criticata aspru de tot.
    Asa ca pana la EGALARE, avem drum lung D-le Ciutacu!, ceea ce insa nu scade nici un milimetru din meritul dumnealui de a ne indemna si pe mai departe pana ni se deschid bine urechile, ochii, si mintile ca sa facem ceva. Va multumim pentru optimismul, daruirea Dvs. pentru un scop atat de nobil si necesar.

  36. Evita pusa langa Udrica este o sfanta. Cat despre cei care isi tin limbile prin diverse gauri;au fost,sunt si vor mai fi.

  37. @I.I. Cred ca niciodata nu o sa vedem in romania asemenea miscari de strada, argentinienii pentru a isi apara drepturile si pentru a protesta fata de un regim tiranic cum a fost cazul regimurilor Menem si De La Rua. In plus argentinienii s-au opus privatizarilor frauduloase de la ei din tara, la noi nici vorba de asa ceva. Eu azi am vazut documentarul si m-am crucit cate asemanari sant intre situatia Argentinei si cea a Romaniei. Il recomand la toata lumea acest documentar.

  38. Udrea se intalneste perfect cu Eva Peron la capitolul moralitate, diferenta e alta, ca Eva Peron in final a ajuns sotia presedintelui, Udrea e amanta. Asta-i diferenta.

  39. NU cred o iota din povestile Elenei Udrea spuse, total intamplator, la ceas de seara pe un post de maxima audienta in poporul muritor de foame si crezator de povesti nemuritoare.

    Daca cineva avea interesul ca niste ziaristi sa fie rapiti in Irak, acela era Presedintele statului pentru a justifica macar in parte trimiterea total gratuita si nejustificata a trupelor romanesti in zona de conflict.

    Faptul ca dupa escrocherie s-a transformat in rapire pe bune, a dat un bun prilej “negociatorilor sefi” sa supraliciteze rascumpararea si sa bage niste bani frumosi in buzunar.

    Sa nu uitam ca in cursul negocierilor de eliberare a reiesit clar un love-story nerusinat de evident intre Haissam si Traian Basescu…

  40. @ Victor Ciutacu

    @korbul: numai eu decid cine scrie aici

    eu am constatat reaparitia termitelor si nu le-am interzis comunicarea.
    e dreptul tau suveran, de apropietar, sa decizi cine iti populeaza spatiul.

  41. Udrea,boc,basescu si restul leprelor portocalii impreuna cu cei de la u.d.m.r. ,ar trebui judecati de urgenta ,instituita legea martiala si EXECUTATI PUBLIC. Atia sunt tradatori de tara,mafioti,niste lichele si nu vom scapa de ei niciodata mai ales ca se inmultesc si acum trebuie sa le vad si odraslele imbogatite din gunoi si prostitutie la tv.Pute-ti face oricate emisiuni ca pe astia nu reusiti sa-i sensibilizati fiindca sunt niste pradatori feroce care nu sug sangele.Toata lumea e la mana lor,justitia ,militia si impotentii aia de la parchete dar sper ca odata se vor trezi ROMANII si ii vom matura pe acesti leprosi de pe fata pamantului.Bunicul meu nu a luptat pe front ca sa vada unguri un guvern si nici bunica mea care se ascundea in 40 in pod de frica soldatilor bozgori care impreuna cu localnici umblau din curte in curte sa bata si sa injunghieze romani.Nu le ajung drepturile castigate? vor autonomie? VOR PRIMI GLOANTE SI SANGE !!!!!!!! Sa nu creada prim alcoolistul tarii ca poate face orice cu tara asta!!!!Le doresc o moarte lenta si dureroasa .Astia nu-s romani….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.