Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Alegeţi-vă premianţii din geamul sticlei!

Alegeţi-vă premianţii din geamul sticlei!

N-am starea necesară să mai scriu încă o dată la zi despre isteria politico-mediatică generalizată. Ce era de zis pe tema haosului recalculării pensiilor s-a cam zis, ce era de remarcat privind gaşca deontologilor portocalii care acaparează agresiv spaţiul public s-a cam remarcat. Dat fiind că n-am chef să fac vreun atac cerebral pentru cauze (după părerea mea) pierdute, revin, în oglindă, la o temă care a stârnit un mare interes aici şi a isterizat spaţiul audio-vizual. Dacă data trecută v-am cerut să nominalizaţi moderatorii de talk-show-uri politice care nu vă plac şi motivele, azi ne băgăm la preferinţe şi extindem. Aştept nominalizări de oameni care prestează în industria tv şi vă plac, însoţite, ca de obicei, de justificările alegerilor voastre.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

187 thoughts on “Alegeţi-vă premianţii din geamul sticlei!

  1. Valentin Stan – pentru ca mereu cind ma uit la Conexiuni am senzatia ca sunt iar in facultate, la cel mai bun curs pe care nu l-am avut niciodata

    Mircea Badea – pentru ca am avut parte de o formare aproape identica in prima parte a vietii si ma regasesc enorm in tiradele si atitudinile sale

    Bogdan Teodorescu – pentru ca este un om extrem de inteligent, ale carui opinii merita mereu ascultate

    Victor Ciutacu (invitat) – pentru ca esti transant si pentru ca ai reactionat ca un om adevarat in fata unui rahat ca Hoara. La Vorbe Grele nu prea ma uit astfel ca pentru moderatorul Victor Ciutacu nu pot sa imi exprim o parere

    Mihai Gidea – pentru ca este responsabil de cea mai buna emisiune de pe scena TV romaneasca, stiu ca nu e doar meritul sau, dar aura emisiunii se rasfringe asupra lui

    Moise Guran – pentru ca a preluat modelul lui Richard Quest, l-a adaptat propriei personalitati fara sa incerce sa il imite si face o emisiune ok, desi nu am mai prins-o de foarte multa vreme.

  2. Valentin Stan
    argumentat, inteligent, cult,cu umor, curajos, inspaimintator de eficient, precum un mecanism elvetian. grafica emisiunii lasa de dorit, mai ales cind prezinta slide’uri. ar fi de preferat sa poata lucra cu un grafician de bd, apropiat, ca si expresie si tusa de millo manara, hugo pratt…
    emisiunea e pusa rau in grila.prea vineri, prea tirziu.
    Dana Grecu& Radu Tudor
    ea,incisiva, emisiunea destul de bine muncita, extrem de determinata in demers, onesta. uneori, mai lasa documentarea de dorit.
    el, echilibrat, documentat, clar in verb si uneori chiar simpatic. din pacate, mai derapeaza urmind linia ordinului de zi, dat pe unitate…. insa comparativ sa zicem… ca sa aleg un nume (cu totul si cu totul neintimplator), doru iordache, e parfum de libertate. prietenii stiu ce aberez.;)
    Razvan Dumitrescu
    curajos, documentat, cu verb bine articulat, demn.
    Radu Tudor
    la fel ca mai sus, singur cu invitatul, isi pregateste mai bine emisiunea, intrebarile sint bine puse.
    Mircea Badea
    cu umor, inteligent, capabil de gindire independenta. lasa de dorit aducerea in spatiul public al top modelei, a abilitatilor sale de smardoi, sora si nepoata, cit de “gsopodar” se considera, criteriile de selectie practicate de el in ritualul de imperechere.
    iosif buble
    relaxat, da bine cind e secondat de chinezu, are ceva din inaltatorul la filleu. am avut o retinere in a’l include in top, datorita activismului politic excesiv… din fericire, nu incearca si prozelitism ortodox.

    Ciutacu, Victor Ciutacu.

  3. Victore, traim intr-o lume de cosmar, ce dracu’ cauta acu miron cozma,la voi, in studio?

    am avut si noi un om care a ajuns in cosmos. si bouuuullll de visan, de la pdl, explica la modul general ce s-a intimplat cu Prunariu, cu pensia lui.

    tareeeee

    sunt de acord cu Badea, “sa-i prostim pe prosti”… dar CHIAR nu suntem toti asa 🙂

    (desi asta e politica de stat)

  4. NICIODATA nu schimb canalul cand se afla pe “sticla” prof. Bogdan Teodorescu, prof. Alexandru Athanasiu, Dana Grecu & Radu Tudor (in tandem sau nu).

    In rest totul depinde de tematica abordata, de subiectele rotite pe televiziuni in functie de evenimente, de starea de spirit a celor din studio, de efervescenta celui/celei care conduce emisiunea… Ii mai privesc cu atentie pe Mugur Ciuvica, Acad. Razvan Teodorescu, Sorin Oprescu, Neagu Djuvara, Valentin Stan (in zilele in care e coplesit de verva si inspiratie), poetul Lucian Avramescu, Cristian Tudor Popescu, Iulian Iancu (domnul de la PSD parca, extrem de informat, echilibrat si de un bun simt din ce in ce mai rar intalnit in media)… Sunt foarte multi oameni care ofera, pe langa optiunile politice personale ce pot fi ignorate partial sau complet, exemple de cultura, normalitate, claritate in limbaj si in gandire, expunere corecta si bine calibrata a temelor in discutie. Obisnuiesc sa fac slalom cu ajutorul telecomenzii si ma opresc de fiecare data acolo unde mi se ofera ceva cu adevarat digerabil din punctul meu de vedere, evit spectacolul ieftin, mahalaua politica ma dezgusta profund iar in ultima vreme observ scaderea calitativa a catorva dintre realizatorii TV pe care ii urmaream pana nu demult. Dar nu e subiectul postarii de astazi.

    Justificari pentru cei nominalizati? In grup si pentru fiecare in parte: stil propriu, personalitate, bagaj enorm de cultura, spontaneitate si bun simt. Exista bineinteles si unele “derapaje” dar si eu mi-as dori sa fiu perfect cateodata. Ma rezum doar la a incerca zi de zi… 🙂

    Cat despre Victor Ciutacu – oricine oboseste, fiecare dintre noi atinge punctul in care se lasa putin pe spate si-si strange gandurile pentru cateva momente. Pentru a trage concluzii: se merita, mai are rost, mai am pentru cine si de ce? Cat timp voi mai rage ca un dement pentru urechile astea pline de rahat? Mereu am avut ceva aparte pentru Victor Ciutacu, poate si pentru faptul ca “traduci” prostului ceea ce nu ar fi capabil sa inteleaga in zece vieti. Nu mi-as lua din timp pentru a raspunde unei intrebari venite din partea ta daca nu ar exista o doza considerabila de respect. Si nu numai pentru ceea ce faci, ci mai ales pentru modul in care intelegi sa duci la capat munca asta. Personal, iti multumesc. Atat timp cat voi mai avea cui!

  5. Imi cer scuze dar am uitat de minunea de Anca Florea, o femeie pentru care mi-as pune ceasul si la trei dimineata daca prin mintea vreunui director de programe ar trece sa-i puna emisiunea in acel tronson…

  6. Razvan Dumitrescu pentru ca s-a autoreevaluat.
    Mugur Ciuvica pentru ca are intotdeauna remarci interesante si inteligente.
    Victor Ciutacu, in special cand il are invitat pe Grigore Lese.

  7. 1.Dana Grecu – pentru ca nu se zgarceste cand vine vorba de intrebari acide si directe, insa cel mai mult iubesc la ea faptul ca o pot auzi si cu sonorul dat la zero. 🙂
    2.Mircea Badea – pentru ca spune exact ce vreau sa spun si eu, doar ca pe mine nu ma aude nimeni.
    3.Victor Ciutacu – pentru ca nu s-a abatut deloc de la principiile sale in decursul timpului.
    4.Mihai Gadea – nu imi dau seama cum poate ramane atat de calm.
    La restul nu prea am timp sa ma uit, sa nu mai zic de alte programe.

  8. Nr. 1 al tuturor timpurilor, mr. Tuca – daca e vreunul care nu a auzit de el sau nu intelege de ce este si va fi mereu nr. Unu, nici nu are rost sa ma obosesc ca sa ma explic.
    Imediat pe locurile 2 si 3 : nimeni. Intre Mr. Tuca si restul lumii e o prapastie cam mare.
    De la nr 3 la nr. 10, in ordine aleatorie, urmatorii inculpati :
    Eugenia Voda – pentru profesionalism si perseverenta.
    Bogdan teodorescu : pentru capacitatea intelectuala de a demonstra oricand ca negrul e alb si albul e negru.
    Dana Grecu : a facut din “tacaneala” ei un brand, care serveste mult ca o contrapondere in fata nesimtitilor de pretutindeni.
    Andy Moisescu – pentru stilul sincer si flegmatic.
    “Fratii Petreus” : M. Badea si Ciutacu -pe’n ca nu au luat-o (inca) razna, tinand cont de modul in care au ales sa isi practice meseria. Si bineinteles, pentru originalitate si echidistanta.
    Mircea Diaconu – pentru ca este cel mai uman dintre actorii deveniti politicieni, dar si dintre politicienii – actori .
    Oana Stancu si Razvan Dumitrescu – pentru ca stiu meserie.
    Mai sunt cativa, sa-i numeri pe degete (printre ei si ctp), dar care pentru diferite motive nu au depasit linia de sosire

  9. Înţeleg că nu vrei să spun că te plac pentru că eşti deştept, ai gândire logică, în fine, eşti inginer de-al meu şi pentru mine e un început bun.Nu neg solidaritatea de breaslă. Nu-ţi mai zic şi că eşti printre cei mai tari jurnalişti şi că te consider o sursă bună de informaţii. Până acum, nu mi s-a infirmat vreo ştire dată de tine. Mai cred că eşti un tip mai sensibil decât vrei să se vadă. Ne-ai lăsat mai greu să ajungem la tine, dar recuperezi. 🙂

    Mircea Badea: deştept, gândire logică, de bun-simţ, abordare a 95 % dintre probleme în mod identic cu mine şi soţul meu ( deh, ne-am şi “rodat” dintr-a XI-a şi până acum 😀 ).
    Nu exagerez dacă spun că Mircea îmi e drag. Întregii mele familii îi este.

    Mihai Gâdea: vorbind cu el în Parcul Tineretului şi stând lângă el la pozat, am simţit cum îi iese bunătatea prin pori. Da. Nu e perfect? Nu are discurs de cel mai bun orator? Şi ce? E un realizator care ştie foarte bine ce are de făcut; uneori, e chiar genial în alegerea invitaţilor. Un lucru vreau să fie clar din partea mea: SINTEZA ZILEI=MIHAI GÂDEA ŞI PUNCT! Cum adică să facă altcineva Sinteza!!!!!!?????

    Radu Tudor: foarte bun, îl apreciez pentru modul în care ştie să explice şi pentru că, de asemenea, e neatârnat. E sincer şi pune suflet. Mai rezum şi eu că şi-aşa e lung comentariul.

    Răzvan Dumitrescu: tot inginer, tot bun, logic şi, de ce să n-o spun, “asasin cu sânge rece”. Cum îmi place mie. Nouă. Ştii la ce mă refer.

    Dana Grecu: FEMEIE ADEVĂRATĂ. Nu-i lasă pe cei care vor s-o ducă cu preşul până nu dau răspunsul. Deşteaptă. Pe fază. Pe unii îi deranjează asta: plutesc în aer nişte frustrări, ceva? 😆 Aş vrea s-o cunosc personal şi pe ea.
    Sfârşit prima parte.

  10. Nu stiu daca poate fi nominalizat , ca nu e tocmai realizator , ci invitat , dar primul pe lista e Bogdan Teodorescu . Las orice cand il vad la TV . Imi place si Hurezeanu , chiar daca are alte pareri decat ale mele . Eu pot asculta pe oricine nu e de acord cu mine , cu conditia sa aiba logica ce spune – nu-i suport pe alde Talmaceanu , Murg si nu mai stiu care .
    Cine imi mai place ? A , CTP-u’ , asa funest cum e si cam teatral (am inteles , din articolele tale , ca si cam nesincer) . Oricum , aici nu mi-am propus sa spun cine-mi place pentru ce spune ci pentru felul in care-o spune . De pilda , tu-mi placi foarte mult , dar n-ai charisma TV a lui Badea , de pilda . A-propos , desi nu sunt mort dupa Badea , cred ca e cel mai bun in ce face – nu stiu daca e un instinct special al lui , daca atitudinea lui e calculata , dar sa faci audientele lui la ora aceea , vorbind de unul singur , fara invitati sau public , e absolut incredibil . Sunt curios daca Jay Leno , de pilda , ar putea face acelasi lucru tot pe Antena 3 si facand ceea ce face Badea – si nu cred ca exagerez . Repet , nu sunt fan Badea . Tu-mi placi mult mai mult , esti mai aplicat asupra subiectului , dar , cum sa zic , esti mult mai bun in scris decat pe sticla .

  11. Io si data trecuta tot pe-aia de-mi plac i-am zis, da’ acuma daca e tema, sa explic:
    -bogdan teodorescu – fiece idee ce-i apartine ar trebui tiparita si impartita la colt de strada cu porunca de-a fi citita si data mai departe.
    -valentin stan – toba de carte, pasionat, cultivat, spiritual, personaj aparte.
    -mihai gadea – elegant, sensibil, curajos, profesionist, unic ca stil.
    -mircea badea – un tip cu framantari, plin de umor amar si, in felul lui, eroic.
    -dana grecu – muiere apriga, jurnalist de exceptie, curajoasa si neobosita.
    -don ciutacu – profesionist plin de nerv si curaj, pasionat de meserie si de dreptate, gazda iscoditoare si impartiala.
    -radu tudor – jurnalist excelent, sensibil, impecabil documentat, patriot declarat, curajos si de neclintit.
    Sigur, ordinea e intamplatoare, si probabil ca ar mai fi si altii, dar ma opresc aici.

  12. 1) Bogdan Teodorescu – pentru ca exista, pentru ca nu a abandonat acest popor (chiar daca, uneori, pare a bate in retragere), pentru ca nu e prea ocupat sa scrie
    2) Radu Tudor – pentru ca este serios, vertical, informat, perseverent, direct, un bun analist
    3) Dana Grecu – pentru ca muşcă si nu da drumul decat dupa ce primeste un raspuns (o recunoastere, o minciuna sau o capitulare, nu are importanta), pentru ca stie (sau inteligenta ii permite sa-si imagineze) ce gandesc eu si are curajul sa o spuna in fata specimenelor care-i populeaza studioul
    4) Maria Coman – pentru profesionalism, spontaneitate, inteligenta
    5) Mircea Badea – pentru ca, indiferent de cat de rea a fost ziua mea, reuseste sa ma destinda si sa adorm ceva mai putin incrancenata
    6) Mugur Ciuvica – pentru documentare
    7) Crin Antonescu – pentru ca incepe sa realizeze ca, in politica, misterul si detasarea nu iti aduce voturi
    8) Victor Ciutacu – mai interesant, mai “viu”, mai combativ in calitate de invitat decat in calitate de moderator
    8) Eugenia Voda – pentru ca, datorita ei, stiu pe ce buton este TVR
    9) Cristian Tudor Popescu – pentru modul in care pune cuvintele in propozitii
    10) Moise Guran – pentru trecut
    11) Adelin Petrisor – pentru capacitatea da a transcede superficialitatea vietii cotidiene

  13. Iata, l-am uitat pe dl ciuvica, nu-i jurnalist, n-are emisiune, dar i-as simti lipsa!

  14. Dupa ce-am postat , am citit si cateva comentarii si am gasit un nume pe care nu vreau sa-l uit : Eugenia Voda . Pentru ca-i o doamna , de-aia , mai multe nu zic . 🙂

  15. P. S. Oarecum offtopic : daca tot te apuci de topuri, pe cand un top al celor mai talentati si seriosi vs cei mai… libidonisi si agramati cronicari (aia cu penita) in viata ? Acolo sa vezi gusturi si bumbaceala … 😀

  16. eram in aula Facultatii de Drept, din Bucuresti, prin anul 3, cred ca prin 2003. Invitati erau dl. Octavian Paler si boierul Alecu Paleologu. era o lansare de carte. “RUGATI-VA SA NU VA CREASCA ARIPI”. a fost incredibila discutia dintre acesti doi prieteni.

    acum sunt socata. o discutie similara nu poate exista nici pe tvr 1, si pe banii mei, nici intre liiceanu si plesu.

    revin 🙂
    sunt socata pentru ca idiotul de paleologu jr. il face de ris pe taica-su. bafta domnului ca a murit.

    noroc si ca noi avem un exemplu pozitiv: EBA, europarlarmentar (poate ca tac-su, tot are trecere la TVR, va avea trecere si la Academia Romana, si va dori modificari in DEX-ul limbii romane)

    🙂

    zimbiti! maine poate fi mai rau:)

  17. Gabi Firea: bună în ceea ce face, ambiţioasă, dar a căpătat în ultimul timp un ton prea mieros. Da, ştiu, unii ar zice că e mai bine. Poate că e. E de-a noastră.

    Valentin Stan: tipul de profesor la ale cărui cursuri aş merge cu plăcere, dacă aş fi studentă. Documentat până-n dinţi, riguros, dar şi simpatic în acelaşi timp.Unele dintre emisiunile sale sunt fascinante, pur şi simplu. Nu se ştie dacă, într-un fel sau altul, nu se va trezi cu mine la un curs de-al său. Mă încearcă acest gând de ceva timp.

    Bogdan Teodorescu: mult prea rar pe sticlă. Ceea ce are el de spus e prea preţios ca să se audă atât de rar! Oricine poate înţelege o explicaţie de-a sa. Mult bun-simţ; de asemenea, aş fi onorată să mă primească la un curs de-al său.

    Alessandra Stoicescu îşi face bine emisiunea. E ca o elevă silitoare.

    Niels Schnecker mi-e simpatic. El e mai nou.

    Cred tot ce am scris până acum şi nu sunt datoare nimănui cu nicio explicaţie. Sper că veţi continua la fel să prestaţi, şi nu veţi urma îndemnurile cel puţin ciudate ale unora.
    Evident că am vorbit despre oamenii de la Intact, despre cine altcineva să fi vorbit?

  18. Era sa scriu, pe bune, care sunt cei care presteaza in industria tv si imi plac. Dar am citit raspunsurile… Mircea Diaconu, Octavian Paller, Neagu Djuvara… Pai, daca astia presteaza in industria tv, pot si eu sa spun: Nadia Comaneci, Andreea Raducanu, Marian Nistor (domnul cu bentita, de la Savoy)
    Argumente: i-am vazut eu la tv! E clar ca presteaza! In plus, nu m-au dezamagit niciodata! Pe alocuri chiar m-au bucurat…

  19. Ne provoci din nou?
    Foarte bine, pe mine cel putin asta ma face sa uit de mocirla cotidiana.
    Dar de ce Categoria”Caruta cu deontologi”?
    De ce premianti, coronite, si daca iar imi spui ca ‘Badea este cea mai importanta vedeta”(acum cam din ce scriu antevorbitorii mei) da-mi totusi voie sa am alta parere!
    Si daca nu suntem de acord cu locuri pe podium sa purcedem in ordinea aparitiei pe sticla(fireasca zic eu).
    Pai, cam de la ora la care incepe sa presteaze tv-ul cand ajung acasa ordinea ar cam fi:
    ~A.Stoicescu-face bine ceea ce face cu toate ca nu credeam ca va rezista fara stiri;
    ~D.Grecu si R.Tudor-ea incisiva,iar el documentat si cu interventii promte(nu vad parcursul emisiunii fara unul dintre ei);
    ~R.Dumitrescu-toti stim, poate tu mai mult decat noi de ce,este…echidistant, parerea mea;
    ~M.Gidea-boss-ul, dar despre care cred ca nu ar face atat de mult fara un M.Ciuvica,C.Nistorescu(mai nou),R.Tudor,V.Stan(mai rarut ca-i mai dragut),si fara din pacate din ce in ce mai rar B.Teodorescu;
    ~M.Badea-“copilul” ce refuza cu inversunare maturizarea, si care de foarte multe ori deranjeaza prin imaturitatea lui riscand chiar postura de “clown trist”;
    Si cam se face deja miezul noptii!
    Cu parere de de rau, dar cu altceva nu ma prea delectez.
    Poate ~E.Voda, dar nu foarte des.
    Si acum,vine si randul gazdei!
    Fara ode si osanale(ni nu te vad in asa postura), tine-te bine tinere!!!
    Ceea ce scrie sus in coltul din dreapta al acestui blog,cei care te citim, vedem,urmarim chiar pas cu pas, stim ca nu sunt~vorbe goale~si ca sa ramana ~vorbe grele~- nu lasa sub nici o forma stacheta sa coboare-cu alte cuvinte V.Ciutacu-profesionalism si verticalitate,JURNALISM(de data asta fara ghilmele)adevarat!
    Bine ca ne”existati”!
    PS:In seara de ajun la emisiunea unde v-am putut vedea aproape pe toti, la un pahar de vorba cineva spunea ceva: “Mie, de aici imi plac doar doi:V.Ciutacu(respectam varsta),pentru ca are o voce superba, fermecatoare chiar, si M.Gidea pentru ca este frumos, si…canta si mai frumos!”
    Gustul fiecaruia,ce sa faci.

  20. Au! Mugur Ciuvică: logic, bun-simţ, de-al nostru. Îmi place să dau de el la TV. 🙂

  21. erata
    io, la aproape 40 de ani inca ma mai simt tinara!
    scuzeeeeeeeeeeeeee, mi-am gresit anul amintirilor din facultate.

    am avut sansa sa-i ascult pe paler si pe paleologu in 1993, nu in 2003.

    scuze 🙂

  22. mircea badea nu poat fi inclus in aceasta categorie, dat fiind caracterul emisiunii sale tv (poate doar prin prisma emisiunii de la radio)…si nici autorul blogului, doar nu vrea ode aduse la adresa sa :)). i-as include pe cei e care as dori sa-i vad mai des sau in prime time: Vlad Petreanu, Maria Coman (inteligenta, bun simt, incisivitate).Acum un an-doi l-as fi inclus in mod categoric si pe Mihai Gadea dar acum sunt din ce in ce mai reticenta. Altfel asteptam si un post despre invitati pentru a-i putea include aici pe dnul Bogdan Teodorescu, Mircea Diaconu sau Oana Dobre.

  23. 🙁 Am uitat şi de Ioska Buble! Tare mult mai munceşte omul ăsta! În weekend, când alţii se odihnesc, el e luat de proaspăt, bun de muncă. Cred că mai şi doarme pe la Senat! 🙂

  24. Eugenia Voda (pune intrebari care cer raspunsuri esentiale, nu efemere; isi alege invitati deosebiti)
    MArina Constantinescu (discuta cu invitatii ca si cum ar fi prietenii ei – unii fiind chiar prieteni, cunoscuti de-ai ei; si explicatia de mai sus)
    Razvan Dumitrescu (profesionist, echilibrat, calm)
    Stelian Tanase, Adrian Ursu, Oana Stancu, Laura Ciriac, Emil Hurezeanu

  25. Dana Grecu.
    Dar mai mult mi-ar place de mine daca as iesi in strada si as da jos guvernul

  26. Mugur Ciuvica -este un baci al discutiilor curate si documentate , consecvent in 2combatertea puslamalei politice. Radu Tudor,ataca unde doare si todeauna este la punctul de intanire. Oana Dobre -fire placuta croieste si taie bine . Victor Ciutacu -pentru vorbele altora., pamantean de al nostru. Bogdan Teodorescu-sageata ce o trimite in cunoasterea metodelor de manipulare asa zisei conducere a primariilor romane. Ilogica politica a facut sa nu se adevereasca ce a dorit. A.Atanasiu – mult suflet, vede durerea ii este frica de nenorocirea urzelei politice. Sandra Stoicescu -profesionista in accesiune. Mihai Gadea- imi pare rau ca nu mai este PALER,,,,.DEOSEBIT. Valentin Stan ,, si cei ne scoliti il ascult cu placere , de e e e profesor. Oana Stancu-sa nu iti zabeasca ,pentru ca nu stii in ce barca te afli si personalitatea iti este in pericol. Ursu-nu mormaie ,stie ce vrea si ataca si direct si subtil . Cea mai mare realizare a tehnici este ,,TELECOMANDA ,, La ranjiti si cei fanatizati le inchid ,,,sonorul,.

  27. ii simt lipsa Ancai Florea si lui Bogdan Teodorescu. pacat.

    urmaresc (in ordine aleatoare): Oana Stancu & Adrian Ursu, Mugur Ciuvica, Radu Tudor, Alina Petrescu, dvs.

    non-politic: Andreea Berecleanu, Simona Balanescu, Carmen Avram (campania “Impreuna dam viata povestilor”).

  28. Iartă-mă, Victor, dar am uitat şi de Alina Petrescu: foarte bine că a revenit la A3, este pusă mai bine în valoare!
    :mrgreen:

  29. Imi plac foarte mult:
    1.Mircea Badea;
    2.Valentin Stan;
    3.Dan Puric;
    4.Bogdan Teodorescu;
    5.Radu Tudor;
    6.Victor Ciutacu;
    7.Mihai Gadea.
    Toti sunt foarte buni.

  30. Mie-mi place de Melania Medeleanu. Cand prezenta stirile sau modera “Romania Politica”, nici nu ma interesa ce spune(mai ales ca detest politica din Romania, care ma enerveaza la culme – politica, dar si Romania). Ma uitam la ea, si ma… calmam, si puteam sa dorm linistit toata noaptea. Mai ales de cand incepuse sa prezinte stirile in picioare.

  31. Sincer sa fiu prieteni, dara asta ramine intre noi, mie cel mai mult imi place de Tria Basescu!

  32. ah.. daca tot extindem la “industria tv”, musai sa trec aici pe Razvan si Dani. pur si simplu la 8:30 e tare greu sa inchid TV si sa plec la munca..

  33. EXCEPTIONALE comentariile de la ora 16:06 (emigranta) si 17:08 (Catalin) in special in ceea ce-l priveste pe Gadea. poate ar fi bine sa citeasca si “mogulul”…

  34. Buna seara d-le Ciutacu,

    Sunt atat de multi oameni/moderatori tv,pe care ii admir cu sinceritate;am sa le scriu numele asa cum imi vin in minte,nu in ordinea valorica,pentru ca toti imi plac pentru ca sunt OAMENI FRUMOSI(v-amintiti,cred ,cartea care cred eu ca ii defineste):
    Victor Ciuatcu,Oana Grecu ,Oana Stancu,Oana Dobre,Adrian Ursu,Mihai Gadea,Radu Tudor,M.Ciuvica,C.Nistorescu,V.Stan,Razvan Dumitrecu,B.Teodorescu,Eugenia Voda,Catalin Stefanescu,Catalin Stefanescu ,Mircea Diaconu,Al.Athanasiu,M.Badea,Dan Puric,Gabi Firea,Emil Hurezeanu,Marius Tuca,…

    Sa le dea Dumnezeu sanatate,putere de munca si succes in tot ceea ce fac si sa ne fie mereu aproape!

    Cu respect pentru toti,
    IoanaP

  35. 1.Bogdan Teodorescu-extrem de informat si bun formator;2.Maria Coman-modesta si desteapta; intruchipeaza -dupa parerea mea- prototipul de jurnalist(a),rapida in formulari si la obiect;3.Victor Ciutacu-documentat(putin cam prea vulcanic);Radu Tudor -documentat si sintetic in exprimari;Dana Grecu-incisiva,revoltata,pertinenta;Eugenia Voda-profesionista;mai sunt..dar mi-e ca teama ca e deja prea lunga insiruirea.

  36. Fine Living Network, ma face sa uit ca traiesc in tara lui basescu

    in rest: Ciuvica, Dan Voiculescu, Radu Tudor si Badea cred ca-l urasc pe basescu aproape la fel cat il urasc eu

  37. II astept pe toti sa apara pe sticla razand iar pe croll sa scrie ,i-am invins.
    In Tunisia carnavalul a inceput de la un student care vindea praz pe strada.

  38. Pentru inteligenta, sensibilitatea si lupta lor impotriva celor care doresc sa indobitoceasca coplet aceasta populatie (ca popor nu mai suntem de mult), le multumesc ca exista urmatorilor: Mircea Badea, Victor Ciutacu, Mihai Gadea, Radu Tudor, Dana Grecu, Valentin Stan, Bogdan Teodorescu, Mugur Ciuvica, Oana Dobre, Alessandra Stoicescu si nu in ultimul rand lui Mihai Bendeac.

  39. Marius Tuca – desi n-a mai aparut de mult pe sticla ramane favoritul meu all-time, retragerea sa din viata publica e o mare pierdere. actualii realizatori de talk show-uri ar trebui sa faca rost de inregistrari cu emisiunile lui si sa ia notite!

    Robert Turcescu – orice s-ar spune, 100% varianta Realitatea ocupa un loc de frunte in istoria talk show-urilor de la televiziunile romanesti (Vanghelie cu “a fi”, Udrea cu presedintele Norvegiei, Basescu cu imnul etc)

    Eugenia Voda – inteligenta, profesionista, sobra (asa trebuie sa fie o realizatoare TV, nu sa se comporte ca precupetele din piata cum fac Cretuleasca sau Dana Grecu)

    Huidu & Gainusa – singura emisiune umoristica decenta care a mai ramas, sper sa isi revina Serban din teribilul accident si sa se mentina la acelasi nivel

    Ciutacu – ca altfel nu i-as citi blogul, ca realizator de emisiune se straduieste sa fie mai echilibrat si cateodata ii si iese, ar fi si mai bun daca ar renunta la conceptia “cine nu-i de acord cu noi e platit de portocalii”

  40. Radu Tudor,Mircea Badea,A.Athanasiu,B.Teodorescu,V.Stan si inclusiv ptr. dumneavoastra d.le Ciutacu RESPECTELE MELE

  41. 1. BOGDAN TEODORESCU 2. MUGUR CIUVICA 3.MIHAI GIDEA 4. VALENTIN STAN 5. MIRCEA BADEA 6. RADU TUDOR SI DANA GRECU 7. CRIN ANTONESCU 8. TONOMATUL PE EURO 9. ALINA PETRESCU 10. ANDREEA BERECLEAN PENTRU STIRILE OBSERVATORULUI 11. CARMEN AVRAM

  42. 1. Moise Guran (pentru analizele excelente facute impreuna cu echipa lui pe probleme economice)
    2. Anca Florea – care din pacate a disparut din vara de la Revista Presei si am suferit rau ca nu am mai vazut-o. Nimeni nu o poate egala la genul asta de emisiune.
    3. Mihai Gadea, Dana Grecu, Badea – ii urmaream pana in vara zilnic apoi am inceput sa o mai raresc pentru ca a inceput sa imi fie o mare scarba de portocalii si de subiectele zilnice de intors cutitul in rana noastra.
    4. Ca invitat – Bogdan Teodorescu este un om extraordinar. Imi place pentru calmul cu care isi prezinta opinia, logica clara si explicatiile pe intelesul tuturor pe care le da. Are niste idei si pareri, o abordare a lucrurilor extrem de interesanta.

  43. Am uitat de Anca Florea si Alex Conovaru(avea emisiune dimineata la B1).
    Catalin Striblea- pt. ca nu invita politicieni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.