Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Punctul culminant; cu mine, tot aici și anul ăsta….

Punctul culminant; cu mine, tot aici și anul ăsta….

Nu vă promit nimic. Sunt prea vechi în piața asta ca să vă vând marfă expirată. Iar voi prea obișnuiți cu mine ca să cumpărați orice. Vă invit doar să mă urmăriți, în fiecare seară, de luni până joi, de la 21 la 23. Și, conform obiceiului, să comentați.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

4 thoughts on “Punctul culminant; cu mine, tot aici și anul ăsta….

  1. Epic! …ca de obicei (dar si un pic dramatic, doar atat cat trebuie).
    Una din putinele ocazii cand nu imi doresc un happy end, ci o neverending story 🙂 .
    La Multi Ani!

  2. Felicitari Ciutacu pt verticalitate, deoarece, la noi, asta este o raritate!
    D-na Capra a fost scoasa la pensie pe 31 Decembrie printr-un act semnat de sas, pe cind se afla in Miami!!! Rezulta ca se cunosteau f bine! Cred ca barba-su a fost bagat la Schweighofer de sas, deoarece se cunoaste f bine cu patronul.

  3. Ponta a spus numai prostii, cu exceptia afirmatiei ca va urma o criza economica. Cine cunoaste ceea ce trebuie, stie f bine ca aceasta criza a inceput in 1965, iar de atunci, n-am avut decit simple pauze in care singura metoda de “iesire” a fost gasirea diverselor escrocherii, prin care, de fiecare data, s-a construit cite o bula speculativa, care avea sa plesneasca, cu regularitate, intr-o perioada de 5-7 ani.
    Criza din 1929 a luat sfirsit in iulie 1944! Razboaiele, intr-un asemenea model de economie, sint o simpla investitie de deblocare. Sistemul vestic monetarist nu functioneaz decit in conditii de extensie continua, iar intreruperea acesteia insemna acutizarea crizei, care este de fapt continua. Banii noi care intra in economie sint cei platiti de datornici, adica de cei care au luat credite. Acesta este si motivul pt care au scazut salariile, astfel ca cei mai multi au ajuns sa manince pe credit. Cind creditele scad, atunci incepe si vaicareala, pe care sint convins c-ai auzit-o, ca nu mai sint bani, ceea ce inseamna ca incepe sa se simta amenintarea deflatiei. Poate te vei intreba care este motivul pt care au trecut 10 ani de la ultima criza, ceea ce se intimpla prima oara in ultimii 200 de ani? Faptul c-au tiparit bani cu toptanul si s-au jucat cu rata dobinzilor, dar si asta are un sfirsit, ca oricare alt sistem Ponzzi. In criza viitoare, care va fi una globala, ceea ce nu se putea intimpla in trecut, deoarece nu exista aceasta concentrare de capital, diversele tari vor pierde din PIB intre 50-90%. Totalul datoriillor globale este, la aceasta ora, de 250000 de miliarde $. Impotriva unei asemenea crize nu ai cum sa te pregatesti, asa cum crede Ponta! In 1929 americanii au bagat in lagare somerii, iar mexicanii, cei mai multi nascuti in statele foste mexicane, devenite intre timp americane, au fost deportati, in trenuri marfare, in Mexic.
    Scumpirile de care vorbeste Ponta exista si in vest, dar probabil ca este prea departe ca sa auda si el despre acest amanunt. Faptul ca Germania a limitat cresterea chiriilor prin lege cred ca-ti este cunoscuta. Acestea crescusera cu 40% in 5 ani! Pretul alimentelor creste, deasemenea, continuu.
    Mehl (plus 69 Prozent), Mischbrot (plus vier Prozent), Kartoffeln (plus 13 Prozent), Bohnenkaffee (plus 17,5 Prozent), Rotwein (plus 33 Prozent), Gouda (plus 25 Prozent), Vollmilch (plus 16 Prozent), Weißwein (plus 12 Prozent) Haarshampoo (plus 38 Prozent), Seife (plus 17 Prozent), Butter (knapp 62 Prozent).
    Faptul ca acolo se vorbeste de parca numai Romania ar fi atinsa de scumpiri este o prostie, dar si o mare minciuna. Salariile de astazi sint sub 40% din ceea ce-au fost in anul 1990! Guvernele fac exact ce vezi la tv: petreceri si discutii, dar nu se stie motivul, deoarece nu pot face fata concernelor care le decid agenda.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.