Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Șobolanii părăsesc grăbiți corabia cu suportul magnetic la purtător

Șobolanii părăsesc grăbiți corabia cu suportul magnetic la purtător

DNA e un buboi purulent. Care crapă cu zgomot. Așa că, întru salvare sau răzbunare, uneltele au început să se înregistreze între ele. Și să livreze marfă către exterior. Fiecare pe unde are intrare. Azi, scurgerea controlată se face în oficina de sprijin. Nu că m-ar mira. Dar, în calitate de om care a dat cu subsemnatul la Parchetul General după ce a prezentat pe post efuziunile de sinceritate ale Codruței Kovesi în fața colectivului de abuzivi, pun și eu niște întrebări nevinovate:

  • Cele două doamne nu sunt deranjate că ar fi putut fi înregistrate ilegal?
  • Nu se deschide și în cazul acesta un dosar penal pentru divulgare de informații nedestinate publicității, abuz ăn serviciu, înregistrare neutorizată, favorizarea faptuitorului?
  • Dacă ascultarea s-a făcut, totuși, cu mandat, care dintre ele constituia subiectul măsurii și cum s-au scurs din dosar, cu tot cu suport magnetic, vorbele?
  • Nu (mai) sunt trucate cu softul convorbirile?
  • Ce făceau procurorii DNA când aveau libertate totală la butoane și la căști?

Ăsta e doar unul dintre motivele pentru care, repet, DNA trebuie să aibă soarta Cetății Troiei. Ras, dat foc, arat deasupra și însămânțat ceva care să nu aibă legătură cu nimic din ce a rodit înainte locul.

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

14 thoughts on “Șobolanii părăsesc grăbiți corabia cu suportul magnetic la purtător

  1. Victor,
    Masurile fiscale anuntate de Teodorovici si PSD aseara au avut un impact imediat si semnificativa asupra banilor mei: valoarea portofoliului meu de la bursa a scazut cu cateva zeci de mii de lei.

    Daca as putea sa-i bag la bulau pe Dragnea, Teodorovici si toate trompetele din PSD, dupa care sa arunc cheia in mare, as face-o imediat.
    Pentru asta, voi sprijini orice fel de initiative impotriva PSD. Iar cand il vor baga la bulau pe Dragnea voi da o petrecere in fata puscariei. Sper din toate inima sa se intample cat mai repede si sa il ascunda pentru o perioada cat mai lunga.

  2. pe partea economica, nu pot sa te condamn 🙂 da’ nici sa cautionez japca in forma continuata de la DNA, asta niciodata

  3. Nici nu stiu cum o sa dorm pt ca ai pierdut tu bani la bursa. De aia nu mai pot eu de banii tai, de vodafone, de raifaisen si care se mai vaita. Era o vorba …” suntem la guvernare deci ciocul mic si joc de glezne”

  4. Victor,
    O noua zi, din nou pierderi. In doua zile Valcov mi-a furat peste 10k de euro. Nu ca i-ar pasa. El mai face trei nunti, un botez si niste paranghelii si isi mai spala cateva milioane de euro si s-a rezolvat.
    Nu ca tie ti-ar pasa. Tu esti preocupat sa nu “cautionezi in forma continuatat de la DNA” cu ajutorul infractorilor: Dragnea, Valcov, Voiculescu, familia Cosma, SRS, etc.
    Desi te dai intolerant la abuzurile DNA nu ai aceesi intoleranta la hotiile celor pe care ii invite in studio.
    Imi pare rau ca a trebuit sa spun cele de mai sus, dar prezenta infractorilor din familia Cosma la tine in emisiunea de aseara mi s-a parut grobiana.

  5. Infractoare sau nu, deocamdata (ocnform legii) nu, familia asta a dat in gat, cu probe, mizeriile de la DNA Ploiesti. In urma carora multi au pierdut luni/ani de viata, infinit mai de pret 10.000 care ti-au sarit tie din buzunar. Pe care o sa-i faca altii in timp ce tu-i pierzi, ca asa e la bursa, de dreapta

  6. Victor,
    Am pierdut mult mai mult in 2008 si am recuperat, ca asa-i la bursa. Nu e nevoie sa-mi explici tu cum functioneaza: am invatat din propriile decizii gresite sau bune.
    Problema ca este ca ce s-a intamplat ieri este efectul direct imputabil al unor masuri dirijiste care n-au nici o legatura cu economia libera si reflecta o intelegere limitata a mecanismelor de piata de catre Valcov, Dragnea si compania.
    Iar afirmatia “ca asa e la bursa, de dreapta” arata o ignoranta incredibila si impardonabila din partea ta.
    In cazul in care nu te-ai trezit inca, ar trebui ca dupa 29 de ani sa functionam intr-o economie de piata in care statul sa fie cat mai putin impilcat in economie. Din pacate traim intr-o societate in care cei mai multi asteapta sa primeasca pomeni de la stat. Pentru ca asa i-a invatat statul pe puturosii de stanga: sa stea cu mana intinsa in loc sa se duca sa munceasca in privat, sa aiba initiative profitabile, sa creeze valoare si sa fie productivi.
    Pentru ca toti politicienii (inclusiv cretinii din PNL care cred ca sunt de dreapta) nu stiu decat sa spuna ca vor creste salariile si pensiile in loc sa scada birocratia si sa faca legi mai simplu de inteles si de aplicat.
    @Adi: imi este greu sa-ti explic cat de gresita este atitudinea ta; si nu doar din cauza ca empatia ta este inexistenta (pentru ca nu ma intereseaza mila ta). Te bucuri ca nu esti atins de masurile stupide luate de Valcov. Va veni vremea cand vei fi si tu atins, poate mai rau decat mine. Sper sa fii la fel de relaxat atunci.

  7. E efectul umflarii isterice al unor vorbe. Masurile dirijiste inca nu s-au adoptat, dar tie si altora ca tine v-au scos preventiv unii mai smecheri, pe fond de spaima, niste bani din buzunare. Care se pierd pe bursa la fel de usor cum se si fac, asta-i viata…
    In privinta haosului economic din capetele guvernantilor, bati la usi deschise. Nu te chinui sa ma convingi, sunt deja sigur de asta

  8. @Bigradu
    Al dracu’ Teodorovici ăsta, cum a înroșit el până și bursa de la New York!

  9. Dupa ce-au rezolvat-o cu roboru’, astia incepura si cu bursa:))) Si, ce sa vezi, nu era in programul de guvernare nici prima, nu era nici a doua !
    Parca, totusi, p-aici era cu “denea”, da’ Big o da in economice. S-a aratat si in precedent, e stiutor (si nefumator, ba chiar, antifumator)
    Preambul : n-am credite la banci, nu m-a pacalit vreo banca, vreodata-n viata asta, dau comisioanele pentru tranzactii la timp (ca sunt direct din contul curent, chiar catre banca “romaneasca” d-a cam tremurat pe piata valorilor mobiliare, zilele astea). Prin urmare, nu am antipatii gen Tudose asupra bancilor (desi, ca si ala, nu umblu cu plastic-simbol de bani, prefer cash, daca se poate, pe hartii cu valori cat mai mari; ca toata lumea, am un instrument d-ala de plata, dar sta linistit acasa, in sertar; iar pin-ul nu-l stie decat nevasta-mea, pentru siguranta).
    Totusi, mi-e la doi metrii ca o banca (la care, doar denumirea mai are ceva romanesc) pierde pe bursa; si, la fel de egal mi-e ca Bigii pierd : ce sa vezi ?! La bursa se mai si pierde.
    Sfat : Bigule, baga in obligatiuni, alea au dobanda fixa si risc mic; sau, eventual, in titluri de stat – tocmai ce s-a inchis o emisiune d-aia facuta de Teodorovici, eu acolo am preferat, si stau linistit : 4,5 % pe an, sub rata inflatiei, dar pierd mai putin, fara risc.
    Sau, daca tot esti investitor d-ala, sunt afaceri… da’ acolo e cu munca, patronu’ munceste mai mult, si risca tot !
    Ca o concluzie : orice polemica pe tema asta cu unu’ ca Big e deja inutila, si n-o s-o desfasor; e drept, ma amuza ca antevorbitorii, inclusiv gazda, l-au cam ironizat, si el nu arata ca s-ar prinde… La d-astia, si daca le baga “Veorica” bani in buzunar, ei tot hastagi raman. Deci, chiar nu conteaza !
    Tot personal : de prin 2016, dau tot mai putine impozite statului pesedist (micro, dividend, taxe de tot felul, multe si marunte). Nu ca i-as avea in buzunarul de langa inima p-astia de fac cartile, da’ recunosc cand unu’ imi ia, altul imi lasa…
    Astept cu interes (si-atunci, promit, o sa raspund) si o analiza pe Ebitda, facuta de Big-u’ p-aici, ca raspuns la o scriere despre ficusu’ controcenean a gazdei. Pana atunci, constat ca si eu am pus botu’ la deturnarea discutiei de la subiect; chiar ma gandesc sa investesc la bursa, sa iau banii aia de i-au pierdut plangaciosii de azi (aceiasi cu plangaciosii de ieri ai “roborului”); nu ca investitie mobiliara, ca n-am experinta bursiera necesara; doar asa, spre amuzament)

  10. @pixelu albastru
    Te sfatuiesc ca atunci cand gandesti si scrii sa folosesti celulele cenusii nu pixelii albastri (asta daca pixelii albastri nu ti-au terminat celulele cenusii).
    @victor
    Zici ca bat la usi deschise in privinta haosului economic, dar comentariile tale la postul meu sigur nu arata acest lucru. La fel, din pacate, nimic din ceea ce faci in emisiunile tale nu este critic la adresa politicilor guvernamentale. Din tot ceea ce faci nu rezulta decat un sprijin total, asumat si neconditionat acordat PSD-ului.
    Din pacate nu cautionezi greselile DNA, dar depui eforturi masive in a cautiona infractorii si incompetentii PSD. M-as fi asteptat sa fii (aproape) la fel de critic cu hotii, coruptii si incompetentii din PSD ca si cum ai fost in privinta celor din sleahta lui Basescu.
    Din pacate (a “n”-a oara) asta este demoralizant si dezolant, cel putin pentru un ziarist (care se pretinde) mult mai “genial” decat celalti.
    Aceasta critica este la fel de aplicabila si altora, cum ar fi Rares Bogdan si Mihai Gadea (concurentii de pe acelasi slot orar).
    In sfarsit, nu pot abtine, dar Gadea a demonstrat, inca o data, la interviul cu infractorul de Valcov ca habar nu are sa faca interviuri.

  11. Bigradu
    Problema f mare a tarii sint multimea celor ca tine, care nu stiu despre ce vorbesc, dar o fac. Nu cunosti date esentiale din tara in care locuiesti. Actuala putere a bancilor si comportarea lor este una discretionara, pe care nu stiu sa spun unde si-o mai pot permite astazi, cu exceptia Romaniei. N-am identificat o alta tara in care bancile sa poata forma un cartel, prin care sa-si impuna orice aberatie economica! Legea data de politicienii romani este f ingaduitoare, dar si asa este f buna. Limbajul tau, plin de frustrari, este o dovada a cunostintelor precare, a lipsei de educatie si a unei intelegeri limitate a unor fenome economice. Legile care se dau, au in vedere intreaga societate si nu interesul celor putini!
    În mod grotesc, sistemul bancar din România are anual peste 10 miliarde euro venituri din dobânzi, dar cheltuie doar 1,6 miliarde euro cu dobânzile, realizând deci câștiguri de 6 lei la 1 leu. Asta inseamna jaf colonialist, ca sa spunem ceea ce este si se datoreaza voua, multimii, care nu vreti sa stiti pe ce lume va aflati! Tot ce puteti este sa contestati orice si pe oricine si sa va vaitati de absolut orice, dar mina pe carte, ca sa invatati ceva, oricit de putin, nu puneti!
    14 alte tari din E.U. au facut acest lucru, de f multi ani, pe care-l pune in aplicare, doar acum si Romania.
    Bursa pt cei ca tine, nu-i intelegi rolul sau functiile! Ce studii aveau bunicii tai si cu ce se ocupau?
    Nieten in Nadelstreifen- Günter Ogger
    Die Herrschaft der Lüge- Jean Francois Ravel
    Das Kartell der Kassierer- Günter Ogger
    Das Geschwätz von der freien Marktwirtschaft- Urs P. Gasche/Hanspeter Guggenbühl/Werner Vontobel
    Speech by Michael Douglas in Wallstreet
    https://www.youtube.com/watch?v=7Yv4bbOBo-U
    In urmatoarea criza bosii aia adevarati iti vor luat totul.

  12. “Daca as putea sa-i bag la bulau pe Dragnea, Teodorovici si toate trompetele din PSD, dupa care sa arunc cheia in mare, as face-o imediat.”

    Ciutacu sper ca-i inteles cauza celor petrecute in anii 50, dar si repetarea acelei perioade in zilele noastre.

  13. Dle Ciutacu,
    Va scriu in legatura cu subiectul admiterii la CEDO a plangerii facute de Kovesi. Va pun datele oficiale in fata, concluzia poate fi trasa de oricine.
    Proba 1: “Am formulat în luna decembrie 2018 o plângere, în nume personal, la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, în care am arătat că au fost încălcate mai multe drepturi prevăzute în Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, în ceea ce priveşte revocarea din funcţia de procuror şef al DNA, ca urmare a deciziei nr. 358 din 30 mai 2018 pronunţată de Curtea Constituţională”, se arată într-un răspuns al Parchetului General la solicitarea AGERPRES.
    Proba 2: Noul art. 47 din Regulamentul Curţii, care a înăsprit condiţiile de sesizare a acesteia, a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2014. Această modificare, care este însoţită de o nouă instrucţiune practică, aduce două modificări majore la criteriile care permit să se stabilească dacă o cerere trebuie să fie respinsă sau atribuită unei formaţiuni judiciare. În primul rând, noul formular de cerere simplificat trebuie să fie completat în integralitate şi însoţit de toate documentele justificative relevante, sub sancţiunea de a nu fi examinat. În al doilea rând, cererea va fi în principiu declarată inadmisibilă ca tardivă dacă formularul de cerere sau dosarul cauzei sunt completate după expirarea termenului de şase luni.
    Deci, de la 30 mai 2018 la in cursul lui dec 2018 sunt mai mult de sase luni. Termenul avut la dispozitie de Kovesi a expirat la 30 nov 2018. Cererea facuta de Kovesi a fost respinsa ca tardiva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.