Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Nu suntem egali, să fie clar! Chiar dacă ați venit să vă luați muia înapoi

Nu suntem egali, să fie clar! Chiar dacă ați venit să vă luați muia înapoi

Sunt milioane de români afară, este o realitate. O sumedenie dintre ei oameni cinstiți, muncitori sau la școli. Împinși din varii motive – insatisfacție, neîmpliniri, Dumnezeu știe exact motivele fiecăruia – să-și câștige existența ori să-și definitiveze studiile departe de ceea ce se cheamă, de regulă, acasă. La fel de mulți, dacă nu chiar și mai mulți, indivizi fără ocupație certă, fără căpătâi sau fără frică de lege și de regulă. Ei bine, o clică de bandiți a folosit, încă de pe vremea lui Băsescu, partea zgomotoasă și obraznică a emigrației în scopuri meschin electorale. Și noțiunea de Diaspora pe post de acoperire pentru orice ticăloșii executate securistic la secțiile de vot. Odată cu recrudescența crizei coronavirus, mai ales ăștia din urmă au dat năvală în România. Și se isterizează că, exact la fel ca în țările din care au dat bir cu fugiții la prima cumpănă, trebuie să respecte și aici regulile de bun-simț și de igienă. Brusc, au devenit pisicoși. Și, de la frontierele pe care le-au blocat, cer egalitate…

You may also like these posts:

Ce suntem, mă, egali? Când vă pișați pe noi cu jet eram egali? Când ne transmiteați că ne puneți voi președinte, că noi nu suntem în stare, nu eram egali? Când ne aruncați din vârful buzelor că trimiterile voastre de bani online la neamuri ne-au scos pe toți din sărăcie, nu eram egali? Când ați venit să ne devastați orașul, nu eram egali? Nu suntem deloc egali! Egali o să fim când o să ne întâlnim la circa finanaciară sau la DITL. Egali o să fim când o să votăm, fiecare în parte, acolo unde plătim impozite și taxe. Până atunci, abțineți-vă să vă puneți pe picior de egalitate cu noi.
P.S. Mulțumesc educației, bunului simț, creșterii pe care i-am dat-o și divinității că al nostru nu are valențe d-astea de Mesia

Comentarii

comentarii

Similar Posts

11 thoughts on “Nu suntem egali, să fie clar! Chiar dacă ați venit să vă luați muia înapoi

  1. Ai spus foarte corect,sunt momente cand trebuie sa fii categoric si radical,desi pare cam dur,radical,dar am ajuns unde am ajuns cu “ajutorul”astora,carora li s-au urcat euroii la cap iar cand veneau acasa erau stabanii salbatici,praf masini,praf ei si tot ce-am vazut,tablita educatiei lor!Puteam pleca oricand dupa ’89 dar voiam sa urnesc ceva,credeam in ceva,acum patetice daca le repet!Cum am ajuns? Doar virusati, e singura solutie de epurare.Dur,cinic dar adecvat.Salut,scrierea Ciutacule,so pe ei c-o merita.

  2. O relatarea succintă și plină de adevăr. Au strigat cu aere de superioritate, nu doar la PSD, ci la toate neamurile lor, pretinzând că motivul nefericirii lor este PSD și cei care votează PSD. Erau în stare să bată orice persoană care spunea că votează PSD. Niște superficiali care dau vina pe toată lumea și totuși nu le pasă decât de ei.

  3. Cu speranta proprie ca isi iau muia inapoi, as fi incantat sa revina cam toti aia de erau “salvatori” si toamna trecuta, si cu niste ani in urma.
    Chiar si pe net, constat ca aia de-l lingeau pe basssesc in nume de familie abia daca au fost; dar am avut 10 ani cu ala; si mai avem inca vreo 4, cu asta, dupa 5 juma’te parcursi degeaba; pai ?!
    Certamente, zecile de mii de revin nu sunt oamenii de afaceri din Diaspora, si nici aia “cu carte de munca” p-une derau; primii care revin in cazuri d-astia sunt cei cu alba-neagra de pe Podul Londrei, cei in munca la negru…Nu c-ar fi mai putin oameni, dar cam aia erau ofertantii de muie, d-acum putin timp. Acum, vin s-o luam cu totii, frateste, desi, de dat, doar ei au dat-o…
    De mult timp m-am convins ca aia cu “Diaspora pompeaza bani” (gen Radu Tudor, spre exemplu… dar mai sunt si altii) e o fasaiala ieftina; personal, n-am diasporeanul propriu, sa-mi trimita bani, muncesc p-aici, sa iau berea “Conu Alecu”, facuta de GMBH-ul german, sau berea “Mesteru Manole”, facuta in Cehia…Probabil, si de diasporeanul de nu-mi trimite bani, truditor p-colo…Le-au spus multi asta, inceput s-o creada !
    Pana acum, ne dadeau bani, sa mearga economia (bine, asa le spusese Radu Tudor…); pare, acum ca ne aduc si si covit d-ala, sa echilibreze !
    (Spre echilibru, am destui prieteni din Diaspora, care nici n-au venit acasa, acum, nici n-au dat muie PSD, atunci, dar nici nu mi-au trimis bani, mie, personal, niciodata; bine, unii mi-au mai adus cate-o grappa, cate-un vin….Deci, statistic, n-as avea de ce sa-mi displaca diaspora d-o cunosc : nu dau impozite, dar nici pretentii n-au:)) Dup-o “sedinta” pe net, insa, revin la sentimente adecvate : economia functioneaza (asa, prost,cum o face) fiindca dau eu impozite (si, acolo, cateva locuri de munca, dupa putirinta / necesitate capitalista),, nu fiindca diasporeanul de revine i-a dat lu’ tac-su pentru Mesteru Manole / Conu Alecu..Parerea mea !

  4. bun, lasand la o parte apetenta romanilor
    pentru vorbele grele aruncate precum
    grauntele, per total, la ce a fost bun
    psd-ul toti anii astia ?!
    oamenii aia n-au plecat de bine.
    si ghici cine a condus tarisoara atunci
    cind au plecat ?

  5. au plecat (dupa liberalizarea circulatiei in UE) in toate regimurile politice, a fost un exod continuu, nu mai bate campii

  6. Nici cand vom avea si noi trei zile de vot, vom fi dusi cu autocarele la sectiile de vot si vom primi “diurna” pentru votul nostru n-o sa fim egali…dar nici ei nu sunt diaspora ci o hoarda ingrasata artificial, care se va da “cocos” in comunitati, mizand pe bunul simt al “votantilor rosii” de a nu le aminti umilintele de neimaginat suportate, acolo, pentru suta de euro, neimpozitata, trimisa acasa…Cand “democratii” lumii se dadeau cu cururile de pamant ca e dictatura si ingradire in China cu “ocazia” SARS, diasporezii pe care-i stiu si-au anulat vizita de Pasti, ca primele semne se vadeau prin vest si au amanat orice deplasare pana la lamurirea situatiei…acum, stau in casa si, la recomandarea ddoctorului Micron, vor lua paracetamol si nu vor aglomera spitalele in caz ca…pentru ca s-a trecut la urmatorul nivel si testele nu mai au relevanta…in vreme ce caricatura aia, pe care nu-l respecta nici portarul se pregateste sa le taie drepturile de pensie (manariile politice nu iau pauza de criza…)…Indiferent de cine e, vremelnic, la conducere, sunt legi si reguli de bun simt care ne dau nivelul de civilizatie…Eu ma bucur ca vine hoarda sa-si ia tara inapoi, doar ca, halca pe care le-a va da Iohanis (altfel, cum?!), sa nu fie din terenul de sub blocul meu…..Acasa e si pentru ei, doar ca ei au pretentia sa nu respecte in Romania regulile de care au fugit, desi incalcarea lor atinge sanatatea, ori viata semenilor…si tare n-as vrea sa ne trezim tampon intre golanii de la guvernare si aceasta ceata specializata electoral…Pare ca sunt doua modalitai de abordare : una, aia chinezeasca, radicala si disciplinata ce urmareste minimizarea pierderilor omenesti si i cea occidentala, transatlantica, pe care, desi o experimenteaza toti, o recunosc (partial) Marea Britanie si SUA, care accepta varful pandemiei si iau in calcul infectarea unui numar urias pentru a se obtine imunizarea populatiei….astia, “civilizatii” nu par deloc preocupati de disparitia varstnicilor si altoind indiferenta de azi pe preocuparile universale de amputare a pensiilor….China castiga si la omenie si la democratie….si nu pot sa nu-mi amintesc mesajele de amenintare la adresa parintilor, trimise de “asupritii” din vami, in legatura cu votul lor (nu s-a sesizat niciun ONG), asa ca nu ma mir ca nu le pasa ce-aduc din locurile de “bejenie”…Totusi, de ce China isi protejeaza drastic batranii, cand au peste miliardul de locuitori?! O fi traditia respectului, o fi vreo previzionare a ceea ce se pregateste?

  7. Nu pot sa nu iti las mesaj, cand teoretic ar trebui sa te ignor.

    1) Cu acesti indivizi pe care te-ai razvratit, nu te-ai intalnit nici inainte si nu te vei intalni nici acum la circa financiara. Ei distrug imaginea romanilor de pretutindeni prin actiunile lor fie in Diaspora, fie in Romania.

    2) Romania e tara lor fie ca iti convine fie ca nu. Ei sunt creatie romaneasca 100% si apartin Romaniei nu tarilor unde s-au dus sa pacaleasca sistemele si unde nu au drept sa locuiasca/lucreze. Daca lucrau corect nu aveau de ce sa se intoarca in tara si sa se simta amenintati. Ba dimpotriva!

    3) Acesti indivizi continua sa faca probleme si sa plece afara stii de ce?
    Pt ca li se permite la intoarcere in Romania sa isi cheltuiasca banii castigati, unde??? in Romania! Nimeni nu ii intreaba cu ce si-au cumparat masini, si-au ridicat case… Nimeni! Nimeni!

    4) Razvrateste-te pe cine permite hotia si coruptia si mafia in Romania mai bine, a caror produs sunt acesti indivizi!

    Cu (ne)stima din Toronto.

  8. domnul Ciutacu sà stiti cà sint foarte dezamàgit pentru cà stiu cà sinteti màndru de ràdàcinile d-voastre un popor care l-a dat pe Isus insà d-voastrà sinteti din tabàra celor care l-au ales pe Baraba ,o comunitate care din antichitate ,evul mediu si a atins apogeul in timpul celui de al doilea ràzboi mondial a fost prigonità ,gonità, un anume exod condus de Moise ,evul mediu ingrozitor si steaua galbena ,holocaustul si mà mir domnu Ciutacu cà dumneata care ar trebui sà intelegi mai bine criza actualà và comporti ca un general SS. Iar admiratia d-voastrà pentru bogati si dispretul pentru cei normali care se vàd in comentariile d-voastrà subiective nu demonstreazà cà iubiti tara noastrà care totusi a fost la timpuri grele un adevàrat home cu mici exceptii in timpul lui Antonescu…declaratiile d-voastrà domnul ciutacu sugereazà cà noi romànii am fi de douà feluri cei din tara albi si cei din diasporà negri dar atentie doar cei normali ,,sclavii” cei bogati gen Olaroiu nu ,chiar dacà vin din China mama virusului…ps om fi noi mai ,,prosti ” dar sintem multi si cu rudele de acasà care le-am trimis bani miliarde in fiecare an din care statul romàn si-a luat partea vom sti ce sà votam dupà ce trece hopul si asa democratic ne vom asigura cà o anumità fortà politicà descendentà din exnomenclaturà comunistà va dispare.cu respect.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.