Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Suntem prizonierii secăturilor. Vela, trimite maidanezul înapoi la coteț!

Suntem prizonierii secăturilor. Vela, trimite maidanezul înapoi la coteț!

You may also like these posts:

Vă dați seama că, în țara demenților care se excită la cătușe puse oamenilor bolnavi, la ușa ministrului de Interne stă pe bani mulți (și are acces la documente clasificate) o secătură care răspunde la numele Berbeceanu? Noi vrem respect față de autoritățile statului când un inculpat notoriu, arestat preventiv în lupta dintre clanurile mafiote din procuratură, trofeu al meciului vaginelor Kovesi-Bica, are un cuvânt important de spus în politica de ordine publică și ne dă lecții de anticorupție și de integritate? Smeriți-vă în fața milițianului suprem, a brutei căzute pe interceptări cu interlopii și care a făcut acte de schimburi de mașini cu ei, dar, când vă veți trezi cu bandele de răufăcători la ușă, să nu vă aud că vă pisiciți a jale. Ați ajuns să dați bani pe maculatura produsă de niște haimanale, i-ați făcut persoane publice, stați la coadă ca proștii să vă dea autografe niște utilizatori primari ai vocabularului de curtea școlii, vă meritați soarta. Spălați-vă cu ei pe cap, scoateți tot din buzunare, așezați-vă în genunchi, puneți mâinile la ceafă și rugați-vă fierbinte să nu vă zboare căpățânile de pe umeri.

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

11 thoughts on “Suntem prizonierii secăturilor. Vela, trimite maidanezul înapoi la coteț!

  1. Da’ pentru Godina nu au gasit chiar nimic? La cate eforturi face bietul militian si vesnic candidat la Academie, chiar nu s’a putut face nimic sa il aduca pe langa Berbeceanu?

  2. pare ca nu, ca-l injura vartos pe Vela, desi nasu-sau e Berbeceanu

  3. Ah, multam de raspuns si info! Pai no, ori asa o fi viata cand nu asculti de nasu’, ori o fi un mica frustrare cand numa el stie cate buci lins cu speranta in suflet si tot cu ea o ramas! Da’ la cum il stiu, se da el pe brazda … or gasi ceva si pentru el pana la urma, ca’i nu’i baiat rau.

  4. Desi cazul Caracal le-a ridicat fustele inflorate, de le-a vazut natzia lenjeria jegoasa si tzurca mica, n-au luat pauza nici macar de-o carantina…au venit “imaculatii” de dreapta si pe model “eu dau mai mult”, ca la curve si la lautari, au plusat, ridicand reprezentantii interlopilor organizati (ca au si astia ierarhii…) de la IGPR, direct in cabinetul ministrului…Vela asta e o “piesa”, adica o mana buna de scarpinat in cur sistemul, are bube-n cap cat sa-i ajunga cateva generatii, au baietii (si hotii si vardistii) cu ce sa-l incalte, nu cred ca si-a ales “sfetnicii”, mai degraba i-au fost plantati…, ca nu-i numai asta, e fauna vasta…si-i ajuta si fatza…Dupa ce-am vazut ce este si cu ce se ocupa DIICOT-ul, cu ocazia Caracal, acum, avem si reprezentarea la inalt nivel a crimei organizate…va imaginati ca unul ca asta are curaj, macar, sa-l intrebe cat e ceasul pe vreun interlop neacoperit din tara asta?! Pe mine ma deranjeaza, ca patriot local, de ce n-au apelat la Clanurile Sadovenilor (clasici, de!), daca tot e vorba de scribalai in CV-uri elaborate…si macar nu mai avem acoperiti in MAI…Totusi, cat de complexat analfabet functional sa fii, ca prima ta grija sa fie scrierea unei carti, sa fii si tu scriitor, ingtelectual, cum ar veni…vai mama lor de prostalai cu idolul lor de mucava!
    P.S. Acum se va oficializa recuperarea cu mascatii, sa-si ridice si ei nivelul de trai…te mai miri ca pute militzia de doctori in orice, dar mai ales in securitate nationala…au luat-o ei pe toata! “Mama, look a Bubu!” Brrr!

  5. Asta nu mai pleaca de la Interne, la cate a facut cand taia si spanzura la Deva, are ceva polite de platit.

  6. Domnule Ciutacu,
    Berbeceanu este un infractor cocoțat la varful MAI. L-a sustinut Rares Bogdan la propunerea mafiei din Deva, cu legaturi in PNL-ul local, unde berbeceanu este prieten cu viceprimarul MoS si cu primarul PNL Florea. Scopul lui berbeceanu este sa ajunga pe lista PNL la parlamentare, pe un loc eligibil, pentru ca este singura lui sansa sa scape de condamnare in apel. Mita este evidenta in probele de la dosar si berbeceanu degeaba incearca sa prosteasca lumea cu achitarea lui, pentru ca treptat se va convinge toata lumea ca este doar un politist corupt. Daca cititi cardea lui, o sa observati ca se autodenunta si-i baga si pe altii dupa el. Este prezentat un episod care l-a avut protagonist pe sotul sefei DIICOT, un politist pensionar, devenit si el infractor, prieten cu berbeceanu, pe nume Hosu Dan. Acesta, a aflat de la sotia lui georgiana, ca la diicot, alina bica pregatea arestarea lui berbeceanu. In carte, berbeceanu recunoaste ca s-a intalnit cu hosu, care i-a divulgat faptul ca i se pregateste arestarea. A beneficiat de niste scurgeri de informatii, pe care nu le ancheteaza nimeni. Georgiana hosu este la diicot acum mare sefa. Tot berbeceanu este cel care isi inregistra colegii si procurorii prin birouri in spatii unde este interzis prin lege acest lucru. De ce nu se autosesizeaza autoritatile cum au ajuns inregistrarile la presa? Oare nu e evident ca berbeceanu a incalcat legea? Se pune intrebarea fireasca daca orice alt politist facea asa ceva, mai ajungea la varful MAI ? Naivul Vela a crezut ca o sa se foloseasca de imaginea lui berbeceanu. A inceput sa realizeze ca berbeceanu se foloseste de el doar pentru a puncta la notorietate si pentru a-si folosi pozitia in scopuri personale. Pentru a directiona anumite plangeri, pentru a trimite corpul de control unde are interese. Mizeriile vor iesi la suprafata. Berbeceanu nu se poate abtine de la incalcarea legii.Succes domnule Ciutacu! Nu-l lasati pe derbedeu sa va umileasca!

  7. Ce să fie?
    Nu-i nimic!
    Doar încă un milițian răpănos.
    Un primitiv cu apucături și comportament de gibon turbat, pălit de Ebola

    De giboni dintr-ăștia cu cu tupeu mare și cu clanța la fel de mare sunt pline pârnăile.
    Dar acolo nu mai sunt „căpcăuni” ci, nemaiavând chitanțierul și pulanul de cauciuc, să-i vezi ce fetițe cuminți și smiorcăite sunt.
    Căci categoria profesională a milițianului ajuns în închisoare este una dintre cele mai detestate specii de ocnaș.
    Vai de mama lor ce viață împuțită au.
    Gibonul de mai sus, cu aere de „Băiat”, s-a fofilat de la pârnăile ce-i erau mai mult decât meritate.
    S-ar putea ca data viitoare steaua norocoasă să-l părăsească și să experimenteze „in vivo” senzațiile de fetiță MI încarcerată.
    Ce aberează gibonul trebuie interpretat doar în cheie amuzantă, gen „milițienii spun deseori lucruri trăsnite”

  8. Specia asta împuțită a maidanezului interlop, ajuns secretar de stat în Kolonia Penitenciară, este reprezentativă asupra motivelor pentru care România a ajuns doar o hazna în care „legea” o fac tot felul de milițieni handicapați și analfabeți, de n-au fost în stare nici măcar să copie la examenul de admitere la vreo academie.
    Cum ar fi, de exemplu, alambicul ăla de pe la Brașov, cu ifose de Umberto Eco cu pu_lan.
    Pardon, nu era alambic, ci samovar.
    Sau godin, draaqu-l mai știe cum îl cheamă pe neisprăvit.
    Alt derbedeu dintr-ăsta, cu apucături de derbedeu și limbaj de boschetar e unul de pe la Suceava, un bețiv cronic, condamnat prin Germania pentru furt, cu un purcoi de executări silite pentru datorii la bănci, cu o basculantă de cercetări disciplinare la activ și cu chemări în judecată formulate chiar de colegii bețivului, ultragiați, oripilați și exasperați de maidanezul sindicalist.
    Ce-i unește pe cei 2 exemplificați anterior cu gibonul berbeceanu?
    Apartenența la aceeași specie endemică și toxică a milițianului definit preponderent de atribute șoc: infractor, corupt, analfabet, tupeist, impertinent, bețiv, scelerat, paranoic, nevropat, sociopat…. Și lista poate continua la nesfârșit.
    Dacă n-ar fi avut noroc de conflictul muieresc dinte Lulutza Koveshi și Alina Bica, maidanezul ăsta cu față de gibon refurbished și atitudine de urangutan alfa sunt sigur că ar fi bătut recordul național la ani de pârnaie-viteză puși în cârca unui milițian.

    Elementul comun al acestor dejecții profesionale fiind clanța mare, tupeul hiperbolic, atitudinea de borfaș și limbajul de bulangiu înveterat.
    Când vezi câți godini, berbeceni și alte asemenea specimene de „lupi moraliști” cică țin prima pagină a actualității, ba mai mult, ei cică-s vectorii de opinie, nu poți să nu te întrebi mânios: Dar unde draaqu sunt profesioniștii din poliție?
    Cei cu Academiile absolvite pe bune, cu coatele tocite în băncile aulelor și amfiteatrelor?
    Unde naiba sunt profesioniștii criminaliști, cei de la infracțiuni economice, cei de la rutieră pentru care meseria o au de mult timp atârnată sub forma unui ineluș de aur la brelocul cheilor.
    Unde sunt și de ce tac?
    De ce trebuie ca în România să se audă doar guturalele urlete ale unor giboni, ale unor berbeci, ale unor godini, ale unor bețivi sfertodocți?

  9. Mai, realizezi ca astia, in lipsa de specialisti, ca niste oameni, si-au adus sponsorii interlopi in guvern?! Cum, naiba, o increngatura, la vedere, de crima organizata cu procurori si judecatori numiti de Ioha au ajuns sa acapareze statul?! Eu stiam ca vorba ardieleanului e “prost, prost, da-i al nost-“, dar nu ma gandeam ca si infractorii intra-n vorba aia, numai ca-i “ai nosti”….De-asta trebuie distrusi oamenii cu carte si meserie, ca astia n-au nevoie de termen de comparatie…Oricum, odata instalala shatra la butoane, cu Staborul (Justie, de!) incalecat…eu zic sa ne catam de drum…chiar imi doresc sa vad cum raman ei intre ei, sa-si sature datornicii cu banii neamurilor impozitate…

  10. Salut,Ciutacule,da cu ei de pamant!Am scris,unde scriu eu,despre asta,si cand si cand mai intru si la tine,ca am observat o delasare,ma refer la blog,astia trebuie zburataciti ca prea mult rau ne-au facut!Asemenea cretini trebuie anihilati,inclusiv averile acumulate prin jaf,falsuri,evaziuni,interloparie,etc,le stim!Din respect pentru cei ce au suferit ,murit cautandu-si dreptatea,ii stii,ii stim!N-am fost,ever,membru de partid,in copilarie,pe ultima suta de metri bagata,sa nu fiu autsider,la fel cu utc.,in sindicati,stii,erai bagat automat,iar dupa ’89 am iesit scarbita si nu m-a interesat sa “cotizez”tampiti,ulterior s-a vazut “foloasele lor cuvenite”,averi,casoaie,conturi grase,sindicatii “negocieri fictive”trei lei ptr.fraieri!Ma gandesc acum,serios,sa ma inscriu in PSD,tocmai de-a dracu’la cata ura au astia dupa ce le-au marit,palpabil,salarii si pensii,pib puternic si se jeleau ca s-a marit cartofu’si dranniea-n sus,dragniea-n jos,nelegal gabjit,ptr.doua femei,neprobat ca el ar fi fost cel care le-a angajat,in schimb mandolini cretini cu grup masiv de semnatori doar de state lunar!Cred ei ca le va mai merge cand ai un escroc de case la cotrocila?Lasand la o parte ca astia-s cretini si impotenti,stiu ei de unde le vin suturile-n dos si palmele peste fata?In carca lor stau pana dispar toti si toate furturile,evaziunile,externalizarile,averile nejustificate acumulate, neanchetate,albite,si tot ce-am dezbatut 15 ani!RESPECT,CIUTACULE!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.