Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Mai bagi un leu, mai tragi o data: focu’ e acum la Dragnea

Mai bagi un leu, mai tragi o data: focu’ e acum la Dragnea

Papusa serviciilor loveste din nou! Sade, cugeta, respinge. Fara sa-si motiveze decizia, ca asa se lucreaza. E din ciclul “stim noi de ce”. Beleaua e acum, cat casa, la Dragnea. Care a plusat pana la paroxism. A anuntat ferm ca Shhaideh, o persoana decenta, insa departe de capacitatea de a mobiliza multimile, e unica propunere pe care o face. Iar acum trebuie sa actioneze. Il suspenda, isi da foc, habar n-am. Nu poate sta degeaba. A castigat alegerile si nu poate exercita puterea; nici macar prin intermediar. Pentru ca varfurile zisului Sistem, pe care viteazul Basescu il injura la tv si-l serveste in particular, nu-l lasa. Nici macar majoritatea nu mai pare infailibila. Fiindca exista institutii, conduse tot de oameni, nu de zebre, care decid unilateral ce-i mai bine pentru popor. Votul democratic e o gluma.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

11 thoughts on “Mai bagi un leu, mai tragi o data: focu’ e acum la Dragnea

  1. Stau si ma minunez (pentru a cata oara in maturitatea-mi de dupa “89 !?) : l-au slobozit pe Becali, care trebuia sa ne explice, in “stilul” lui, de ce, ce si cum. Neluandu-mi azimutul de la (b)oier, am zis s-astept p-unu’ cu scoala multa (care, se stie, a facut si niste bani din asta, cand cu meditatiile); asta a tacut filozofic !
    E ca-n aia cu prostu’ care arunca o piatra, si o suta de intelepti se chinuie s-o scoata !
    Chiar m-as fi plictisit iar, iarna asta, cu re-re-re-reluarea de la “Home alone”; asa, avem circ gratis ! Pacat ca nu prea gust umoru’ ardeleanului, c-as fi ras de imi prisosea…
    (Totusi, inteleg ca Iohannis mi-a dat o flegma, nemotivand ce-a facut; e drept, nu l-am votat nici pe el, deci n-ar trebui sa am asteptari; totusi, momentul 2012 e destul de aproape, ar merge d-o reluare ! La asta chiar ca ma bag, chit ca n-om mai fi 7.4 milioane; dar nici nu e nevoie, cica…
    Apropo : oare, dupa consiliere, bassescu i-ar pune la dispozitie si curticica ?! Cu dotarile d-atunci (STS, alea-alea) ?! Cred c-ar merita sa aflam !
    (acu’, dupa flema de la Iohannis, merge d-o vanatoare de “pokemoni trepaneti”; chiar sunt curios : mai au aia vlaga-n tastatura, sau incep sa inteleaga si ei ce Frankenstein au pus in jiltzu’ prezidential ?! N-as crede, trebuiesc multe cucuie ca sa-si recunoasca cineva prostia proprie!

  2. Si, tot la subiect : daca nici acum Dragnea nu-si ia notitze de la Badea (cu samuraii ai cod Bushido; cu talharii, insa, trebuie s-o faci golaneste), atunci circul e degeaba, si-are final previzibil.
    De la sahul de ziceau unii ca se disputa, o dau astia-ntr-o tabla cu zaruri masluite !

  3. Domnule Ciutacu, de ce e asa de rau sa avem un premier roman ortodox asa cum am crezut ca va fi atunci cand am votat psd? Credeti ca daca domnul presedinte Dragnea anunta in campanie ca o va propune pe doamna musulmanca ar mai fi fost votat de 45%?

  4. România a ajuns să depindă de hachițele, umorile și interesele personale ale unui individ prost, arogant și avid de putere. Iohannis e, mai evident ca oricând, singura noastră vulnerabilitate națională. „Stăpânul de iobagi” nu se mai ascunde. Azi nu doar că ne-a aruncat paltonul în cap, azi a scuipat pe un întreg popor.

  5. Teoretic, ar fi suficient ca Parlamentul să suspende vita şi-n perioada de suspendare preşedintele interimar să desemneze premierul. Ar fi exact ce-ar merita rumegătoarea, deşi, dacă mă-ntrebi pe mine, ar merita o țeapă rămasă de pe la Vlad Drăculea, numai bună pentru un cur săsesc.

  6. Nu lua sigur, da’ nu stiam ca apartenenta la ortodoxie a ajuns un criteriu decisiv de vot. Acum aflu cu stupoare ca da

  7. Io mi-s mozaic, asa cum ar trebui sa se considere si descendentul Ciutacu, din mama evreica. Da, desi-s evreu, imi doresc un premier roman, fie el/ea orice, dar iudeo-crestin. Ca asta-i esenta civilizatiei europene. Gresesc camarade Ciutacu?

  8. Cum, dracu’ sa fii minoritar german, urmas declarat al Grupului Etnic German ( judecat si condamnat pentru nazism) si sa refuzi un premier, propus de majoritate, numai din motive de discriminare: de gen, de religie, de etnie. Pentru ca domnul Iohanis nu ne-a spus de ce, ca o tata care arunca ocara, fara sa stea la explicatii, ne intoarce augustul cur, nu inainte de a ne blagoslovi cu un ranjet sinistru, ce nu-i iesea nici lui Stolojan. Si daca are vulnerabilitati la sot?! Nu ne-a spus Basescu cum a divortat-o pe Kovesi pentru ca domnul barbat era urmarit de SRI pentru actiuni ostile statului sau economiei romanesti? ! Sau pentru PSD nu se poate?! Sau, de fapt, femeia n-are nicio vulnerabilitate si securimea e ingrozita ca n-o poate “convinge” sa actioneze in interesul ei. Cam asa pare…Numai ca din mizeria asta sistemul iese cel mai patat: ca daca erau probleme, ele ar fi trebuit stiute de mult, inainte de numirea ca ministru, din 2015 si inainte de acordarea cetateniei romane. Sau, nu?! Iohanis se dovedeste, o data in plus un mare papagal.

  9. Stimate domnule Ciutacu, oare nu putem crede ca a fost un joc regizat pentru a nu avea legea cu anularea celor 102 taxe in timp util? Este o conspiratie pentru ca noi, romanii de rand, sa nu o ducem mai bine, sa nu avem autostrazi, sa nu avem utilitati, sa avem numai produse din import in supermarketuri si taxe cat cuprinde?
    Poate ca si domnul presedinte Dragnea a gresit putin cand a propus-o pe doamna musulmanca, lasandu-i neamtului o portita pentru a o refuza. Sincer, nu stiu daca era mai bine cu doamna Sevil si fara taxe sau cu taxe si premier roman. Acum, cu domnul Sorin Grindeanu, e mult mai ok pentru ca e roman si ortodox, la fel cum ar fi fost daca domnul Ponta ar fi fost presedintele nostru, al romanilor. Poate in 2019 vom ajunge sa fim condusi de romani. Doamne-ajuta!

  10. Da’ abia acum vad : dl. Ciutacu trateaza cu “obrazul celalalt” p-unu’ de vrea la carma doar d-aia cu “pupat icoana-ntre matanii”. Daca lu’ Adrian, “mozaic” cum e, ii pute religia cuiva, atunci lucrurile devin bulversante : auzisem despre dl. Ciutacu ceva cu evreii, dar mai interesant mi s-a parut ca e fan de d-alea lautaresti, cu Nicu Gigantu’:))) Si-a mai fost si lobby-u’ pe anti la aia cu legea fumatului. D-aia, ca e cu Moise, cu Ammon sau cu Ra, cu Zeus sau cu Afrodita, chiar mi-e la mare distanta !
    (PS : Pentru “dastepti” d-astia cu religia in gura doar ca sa le treaca foamea, zic c-ar fi utila secventa din Zorba Grecu, cand un A. Queen furios il lamureste pe intelectualu’ “boss” privitor la vechea ura turco-greaca : in final, toti ajungem la fel, spune artistul : “food for woors”)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.