Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Indiferent ce se întâmplă, tot EI câștigă: prizonierul serviciilor

Indiferent ce se întâmplă, tot EI câștigă: prizonierul serviciilor

Nu graba de a petrece Crăciunul tihnit alături de Răvășitoare și nici dorul de Palm Beach l-au împins pe Iohannis să amâne nominalizarea propunerii de premier, ci o realitate mult mai crudă. Inventat de servicii și făcut președinte de ele, uneori împingând limitele manipulării chiar împotriva putinței lui, Marele Mut le-a rămas prizonier. Și acționează la ordin. Sau, dacă vreți să fiu amabil, la sugestie. Pentru că oamenii știu să-l joace pe degete: îi finanțează pasiunile costisitoare și-i țin nevasta ocupată. Iar dacă Înălțimea Sa ar fi acceptat propunerea lui Dragnea, ar fi fost pentru prima oară când băieții cu ochi albaștri nu ar fi avut control asupra premierului încă dinainte ca acesta să ajungă în Palatul Victoria. Așa că au dat drumul lucrării. Se sapă, în paralel, pe două direcții. Prima, aducerea doamnei Shhaideh în plasa stăpânilor. A doua, blocarea accesului ei spre fotoliul de prim-ministru. D-aia s-a livrat mizeria aia cu omu-său lucrător în slujba regimului Assad, de parcă ar fi condus cineva din afara zisei familii Siria în istoria recentă și de parcă domnul Shhaideh ar fi bombardat Alepul cu AG-ul în spinare și cu bandana pe cap. Și tot d-aia au început securiștii să intoxice redacțiile cu marea analiză a ORNISS pe tema accesului viitorului vicepreședinte CSAT la secrete de stat de rang NATO.

UPDATE. Dragnea: “Unii oameni sau UNELE INSTITUȚII n-au înțeles că au pierdut alegerile”

Comentarii

comentarii

Similar Posts

10 thoughts on “Indiferent ce se întâmplă, tot EI câștigă: prizonierul serviciilor

  1. “Dragnea a adăugat că pentru Sevil Shhaideh fostul premier Victor Ponta a cerut aviz de la SRI atunci când a fost numită secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, dar şi ministru, iar răspunsul a fost favorabil în ambele situaţii, informează Agerpres.” – pare ca ii da numai la operatie Kaiserului.

  2. Nu l-am considerat prizabil niciodata pe Dragnea, pana “sa-l faca” astia cu mizeria de condamnare; am avut toata admiratia pentru Seniorul Coposu, pentru Campeanu, pentru Ratiu (desi, la vremea respectiva nu eram sigur ca-i inteleg complet). L-am simpatizat pe Crin Antonescu, in perioada de pana in “suceala&uneala cu-ai bassescului.
    Totusi, teleormaneanul pare sa fi invatat multe de la aia cu “penalu'” – lucratura pe fatza serviciilor (ca si penelistii mai vechi, cand venea vorba prin emisiuni, o spuneau cam sub premolarul drept, cu ochii-n tavan, si cu buze tuguiate; nici ei nu credea, da’ era lista de la partid).
    Cel mai mult, spre exemplu, astazi, mi-a placut aia cu “Serviciile sa spuna daca au ceva de spus, ca ne cunoastem bine”. Tare !! M-astept si maine la altele, si poimaine…Nu toate odata, ca pierdem efectul : cate una, da’ acolo unde-l doare pe voinic (ci, la “voinic” nu ma refe neaparat la Iohannis, ca el e la Cotroceni cam cum il tinea Bula pe tac-su mare in fereasta, sa-i mai ia pensia dupa de batranul decedase).
    Intre securistu’ de baga intrigi ca la Curtea franceza medievala si condamnatu’ pentru un referendum la care am participat, acu’, de !? ce mai e de ales !?
    Smardoiala e misto, sper sa-l tina. Ca, dupa 2009 (vot furat), 2012 (vot “intors”), 2013 (vot nesocotit), 2014 (vot manipulat) si 2015 (vot coabitat) o alta dezamagire acum ar fi in tempo, dar n-ar fi in regula… dupa, daca mai e timp, merge si cu autostrazi, si cu PIB, si cu d-alea; dar prima in agenda trebuie sa fie asta, daca vrea ceva; ca, daca nu vrea, sigur vor ceilalti (s-a vazut, vor sa-l bage la puscarie).
    Shou mast go on !

  3. Stimate Domnule Ciutacu, de ce nu credeti ca doamna Sevil ar putea avea legaturi cu gruparile teroriste din Siria iar acum se verifica daca e ok sau nu propunerea PSD?
    Mi se pare ca tizul domneavoastra, domnul Victor Ponta, avea legaturi destul de stranse cu serviciile si nu era nicio problema in faptul ca ar fi ajuns presedinte. Totusi, consider ca era mai bine daca ar fi preluat dumnealui functia de premier.
    Sa speram ca este o perioada de tranzitie pana domnul presedinte Liviu Dragnea va putea prelua functia de prim-ministru fara a se pune problema incompatibilitatii.
    Nu vrem camioane in multime!

  4. Fiindca ma straduiesc sa fiu logic si nu pun botu’ la manipulari de doi bani. Iar Germania si Franta, spre exemplu, unde esueaza camioanele in multime, n-au premieri musulmani

  5. Cu cât se vor înteți atacurile cu fentă la adresa dnei Shhaideh, în perioada incertă denumită „până după Crăciun” (oare vor trece zile, luni, ani?), cu atât mai mult voi fi de partea ei.

    În țărișoara noastră ticsită de spioni, după cum sună avertizările binevoitoare din ultimele zile – de nu mai știm nici noi câți suntem, vorba clasicului Geoană – trăiesc destui străini și, culmea, nimeni nu părea îngrijorat. Mai aflam doar, din când în când, despre faptul că unul sau altul a fost expulzat. Soțul dnei Shhaideh n-a meritat un astfel de tratament, ba mai mult, a devenit cetățean român după o atentă cercetare. De două zile e însă agent acoperit, infiltratul sirienilor în inima Dobrogei și pericol major la adresa tuturor visurilor de măreție ale țării.

    Pe vremea lui Ceaușescu, înainte de 1 ianuarie, prin birouri se acopereau cu ziare dosarele, ca nu cumva să vină dușmanii occidentali în cele două zile libere și să copieze datele din dosărele (unele conținând know-how chiar de la ei) și să ne-o ia înainte, ei aflându-se, desigur, mult în urma noastră. Cum acele ziare reprezentau un obstacol de netrecut pentru orice spion, propun ca, după instalarea lui Sevil la Palatul Victoria, să se utilizeze în fiecare seară aceeași metodă. De restul supravegherii – ascultat, filat soți, soții, părinți, veri, verișoare, cumnați, bunici, vecini – n-avem nicio îndoială că se vor ocupa cu râvnă iubitele Servicii.

  6. Pare-se ca problema femeii nu e ca e pedesista, musulmana si cu sot sirian, ci ca nu e securista. Asta da, problema. Problema pe care Ciordy cu barbat-su ungur si zis agent AVH n-a avut-o cand a fost numita PG, hmm? Pare-se si c-am aflat de ce Ciordy 4 procente nu s-a atins de Uciga-l toaca. A fost trimis la conservare (in whisky) si reactivat la nevoie. Unde n-ar pune ISIS mana pe-asta….
    P.S. Dupa ce-ai vazut ce s-a ales dupa Gaddafi si Hussein , s-o mai ții langa cu “dictatorul” Bashar ține de prostie crunta, parol.

  7. Victore, dacă Ghiță este noul Codruț Marta am pus-o! Ar însemna că Toto Riina este o glumă proastă. Sper totuși să fie doar o fentă.

  8. pe cine are Dragnea in spate chiar nu contează atâta timp cât acelora le-ar fi practic imposibil să facă mai mult rău românilor față de cât ar fi putut face serviciile curului.

  9. Si Londra are primar musulman si n-are camioane in multime! Hai ca m-am cam saturat de “amenintarea” terorista. Cand am vazut cum au marit astia (francezii) taxa antiatentat (cuprinsa in orice, chiar in asigurarea casei), dupa Bataclan, nu pot sa nu ma gandesc ca astia, securistii, sunt primii care profita de ele, cu mariri de fonduri, cu majorare de schema, chiar cu despagubirea victimelor din banii mei…Sunt toate motivele sa crezi ca serviciile sunt organisme suprastatale, adica nu se supun legilor general valabile. Cum, dracu’ sa lupti cu astia?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.