Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Dupa Klaus-Werner si Julien, ne-am putea obisnui si cu Sevil

Dupa Klaus-Werner si Julien, ne-am putea obisnui si cu Sevil

Sevil Shhaideh este propunerea inaintata de Liviu Dragnea. Nu va frecati la ochi, o fac eu deja pentru voi. Functionar destoinic la CJ Constanta, vremelnic ministru al Dezvoltarii, devotata lui pana dincolo de limitele obisnuite, nominalizarea socheaza. Oamenii care o cunosc sustin ca “are o capacitate incredibila de munca, nu e racolata, n-a semnat angajamente, n-a turnat, n-are absolut nici o legatura cu Binomul”. Inteleg ratiunile care l-au impins pe Liviu Dragnea sa-si construiasca un Nicolae Vacaroiu in fusta si sa tina sub sigiliu propunerea, am serioase dubii privind anvergura politica a doamnei, dar n-am suficiente date sa trag concluzii, cum e la moda, inainte de luarea unei decizii si de primele miscari publice. Revin pe masura ce se vor desfasura ostilitaile, nu iniante de a remarca faptul ca liderul PSD a anuntat ca propunerea e unica si ca, la o adica, “ne vedem in alta parte”.

UPDATE: Faptul că detașații în presă ai Binomului se tăvălesc în chinuri de parcă le-ar fi furat ceasul, dar fără să știe exact de ce, e un indiciu că, deocamdată, trăgătorii de sfori consacrați și gradați nu știu de unde s-o apuce. În plus, femeie, nepenală, minoritară, musulmană, măritată cu un sirian, e cam greu de justificat refuzul…

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

19 thoughts on “Dupa Klaus-Werner si Julien, ne-am putea obisnui si cu Sevil

  1. Victore,
    Cred ca ar trebui sa-i dam prezumtia de profesionalism lui Sevil Shhaideh, desi la ce program populist are PSD-ul, mi se ridica parul in cap.
    Insa, in privinta lui Dragnea, lucrurile stau foarte rau pentru ca:
    1. Il deranja ca pe Ciolos, desi roman, il chema si Julien dar nu-l deranjeaza ca a pus o turcoaica pe post de premier.
    2. A pus o marioneta care va pleca imediat ce Dragnea isi va aranja ploile cu legea care-i sta in cale sa devina Prim Ministru. Are majoritate in Parlament si-si permite sa astepte putin pana o rezolva. Ca deh, n-ar fi prima data cand legile se fac dupa interesul unora. Iar Dragnea este o persoana prea mare, prea puternica si prea populara ca sa lase o biata lege (votata tot de PSD) sa-i stea in cale.
    3. In prima conferinta de presa de dupa alegeri Dragnea a abuzat de cuvantul “cinstit”. Intre afirmatiile lui sunt cel putin una care este “necinstita”: petrolul nu (mai) este la minimele istorice. Mai mult, pretul benzinei si motorinei (la pompa) sigur ne este cel mai mare din Europa.
    In concluzie, cred ca Dragnea este un mare mincinos care n-are scrupule in a manipula realitatea si a o forma dupa propriul interes.

  2. Cum zicea unu’,vazand un tip cu parapanta izbindu-se de un bloc-Tara de kkt,atentate de kkt…..Noi Suntem Romani!!!!!
    Klaus-Prezident
    PM(fost)-Julien
    PM(propus)-Sevil Shalala..
    SRI-Hellwig
    DNA- Kovesi
    USR-Clotilde
    Noi, romani.isuntem jigniti de asemenea propunere de PM-Ludovic Orban
    Amen!

  3. Nu l-am suspectat ca-i sincer. Dar l-am suspectat ca este suficient de inteligent incat ca atunci cand minte sa o faca in asa fel incat sa nu fie (usor de) prins. Se pare ca inteligenta a fost inlocuita de lenea in gandire/imaginatie si de lipsa de respect pentru ceilalti.
    Dragnea arata, fara nici o perdea, dispretul suveran care-l are pentru cei pe care-i considera inferiori, pe prostii care se duc la vot. Din pacate, nu este o caracteristica personala a lui Dragnea; sunt prea multi politicieni care fac la fel.

  4. Genial. Mă așteptam să fie Bocul lui Dragnea dar nu la o femeie. Doar pentru această nominalizare Dragnea merită funcția de Prim Ministru. Se zvârcolește în chinuri binomul.

  5. M-au trezit cu noaptea-n cap ai mei (dat fiind ca traiesc in America) sa-mi spuna ca Shaideh o sa fie prim ministru….Initial m-am gandit la tipa care canta “Smooth Operator”…..
    Dar… Daca PSD ar fi facut un scor cu 5-6 procente mai mic, foarte probabil alianta PNL-USR-PMP-UDMT l-ar fi propus prim ministru pe Basescu, asa ca se putea si mai rau…
    Pina una alta, asteptam sa vedem ce zice Santa Klaus, si-om mai vedea dupa aia.
    Asa sa ne ajute Allah !

  6. Victore, crezi ca l-a santajat cumva Iohannis pe Dragnea sa puna pe altcineva ca altfel ii scoate al doilea dosar la inaintare? Altfel nu-mi explic de ce a cedat! A fost greseala lui ca din aprilie si pana acum ar fi putut sa modifice legea aia, doar avea majoritate in parlament, oameni la CCR etc. Dar cred ca n-a avut niciodata intentia sa devina PM, ci l-au impins astia alde Codrin care tot mereu ieseau si spuneau ca el trebuie sa fie si el va fi! Lui ii place mai mult sa conduca din umbra, cred ca daca sta linistit si nu mai scot aia al doilea dosar, in 2019 are sanse la presedentie. Oricum tot el detine adevarata putere si in partid si la guvern (si in parlament!), deci de ce ar forta nota? De ce sa riste sa-i sara iar in cap ca in 2012 comisia de la Venetia si alti draci + balamuc in strada din partea sorosistilor?

  7. Se probeaza parerea romanilor despre ei insisi. Apropo, in psd nu exista si membrii de etnie maghiara? Mergea si un PM ungur daca tot e in trend. Iar cand o sa apara dragnea ca PM, o sa reprezinte minoritatea teleormaneana. Suntem un popor vesel si fara griji, la fel ca si simpaticii nostri conducatorii :)))

  8. Să-l critici pe Julien că se numeşte Julien şi apoi să vii cu Sevil…

    Pentru prima data în viaţa mea am votat PSD-ul. A fost ultima data în care am votat.

  9. Incerca Busoi (primu’ dintre multii candidati PNL la primaria Bucuresti, pentru precizie) sa ne explice, in cunoscutul stil de pisic cu gherutze pregatite, cum ca si d-na propusa este tot un tehnocrat. La mintea doctorului (ca aia am inteles ca i-ar fi meseria), politician e doar ala fara nici o meserie, restul sunt “tehnocrati”, chit ca au carnete de partid…Degringolati rau, penelistii contemporani, i-au afectat ultimele electorale la caputz:)))
    In alta ordine de idei : din “90 incoa’ n-am vazutr alegeri parlamentare la care sa se pretinda asumarea unui premier de formatiunile aflate in confruntare; s-au mai legat partidele d-un nume de partid, da nu-mi amintesc sa fi spus vreunii, cu nume, prenume, CNP, cine ar urma sa fie dupa alegeri la Victoriei; e drept, astia “de dreapta” (zic asa ca sa-nteleaga lumea despre cine vorbesc, e ca o eticheta, fara continut) au avut intotdeauna “mesianicu'” in fata; chiar vad c-ar vrea sa-l scoata acum de la naftalina pe Crin; nu zic, mi-ar placea, ca altfel, pe mana neamtului, au ajuns penelistii sa se bata electoral cu pmp-basescu si cu nicusor-usr; si Crin chiar are “stofa” in treaba asta, a fost singurul care l-a umilit pe bassescu, la Cluj, in 2009).
    Si, pana la urma, viclenia teleormaneanului chiar e memorabila : i-a trimis la fenta in alta parte, si-a scos din joben un nume necunoscut, greu de pronuntat… da’ poate nelegat de binom, ceea ce ar fi un maaare progres ! Chiar daca, zice lumea, e foarte legat de Dragnea : pai ce-ar vrea internautu’, sa fie legat de bassescu !?

  10. Din simpatie pentru turcii din România ( o simpatie care-și are originea în copilăria mea), din simpatie pentru femeile muncitoare și loiale obișnuite să stea mereu în umbră ( cea a unui bărbat puternic, evident! 🙂 ), sper ca Shhaideh să devină prim-ministru. După ceea ce știm până în prezent despre doamna cu o rudă ajunsă consilier al președinților Carter și Reagan, partitura-program o să fie corect interpretată, ceea ce va fi (și) în avantajul dirijorului Dragnea.

    P.S. Sigur că șeful PSD e, acum, cel mai tare din parcare. Însă omul și-a păstrat modestia și prietenia pentru cei mărunți. A zis într-o emisiune la RTV că, după alegeri, Ponta va ocupa o poziție importantă? Uite că s-a ținut de cuvânt: l-am văzut pe Ponta în prima bancă la Camera Deputaților! Mai mult, când nimeni, dar nimeni din PSD nu mai voia să dea cu ciocănelul la aceeași Cameră, s-a sacrificat el. E de înțeles că a fi Președintele Camerei nu-i o plăcere. Treabă nasoală, plictisitoare, neimportantă, dar cine vreți să facă munca de jos? Cine să fie gata să-și luxeze mâna din pricina unui ciocănel prăpădit? Răspuns corect: Liviu, doar Liviu!

  11. Ce penibil e Dragnea!
    Oricum o mutare cu implicatii: minoritar pentru minoritari (vezi UDMR care probabil o sa speculeze la maxim)

  12. La B1 avocatul Fenchiu a avansat ideea ca Johannis va refuza sa o nominalizeze pe Sevil S ca PM cu motivarea ca are date care nu pot fi facute publice si care tin de siguranta nationala. Cu alte cuvinte ca sa scape de propunerea psd se va preta la un joc murdar in care vor fi implicate si serviciile si vor spune ca femeia asta este pericol national. Cata mizerieeeeeeeeeeee

  13. Noi, cei care am votat cu PSD am fi dorit sa avem parte de un premier roman. Se pare ca domnul presedinte Dragnea nu prea a tinut cont si de dorinta noastra, a alegatorilor.
    Poate vrea sa asigure o stare de liniste in aceasta zona a Europei avand in vedere cele intamplate in Germania. Sper ca doamna prim-ministru nu face parte din vreo grupare terorista.
    Am vazut cateva seriale in care sunt prezentate cele mai nastrusnice conspiratii si sper sa nu fie cazul si aici, in tara noastra.

  14. Hai ca terorista nu mai era femeia in cauza:))
    S-au deschis portile balamucului; multi au sarit si gardul !
    Ala d-a votat pentru un premier roman acum probabil ca votase in 2014 pentru un presedinte neamt (se stie, apriori serios :)); si-a cam luat-o cu presedintele !
    Am inteles si de ce a amanat Iohannis numirea : e de la “fainosag”; pas cu pas, cum ar veni, dar mai incet, ca nu ne grabeste nimeni…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.