Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Campionatul național “ce securiști mai pune Sistemul la butoane”

Campionatul național “ce securiști mai pune Sistemul la butoane”

  • Ajuns la mâna lui Băsescu, pe umerii politici firavi ai căruia își joacă supraviețuirea. Iohannis încearcă să devină Jucător. Forțează cât poate, întinzând de Constituție ca de elastic și în total dispreț al ei, o majoritate parlamentară de strânsură anti-PSD. Deocamdată, Tăriceanu, cu perspectiva de a deveni colac de salvare al liberalilor care n-au știut cum să-l gonească mai repede, rezistă și presiunilor, și ofertelor, iar Dragnea se ține bățos ca Stejarul din Borzești.

  • Mircea Badea are perfectă dreptate: până nu se va lua cineva în piept cu hidoșenia asta de construcție numită Binomul SRI-DNA, care a depășit orice limită a acceptabilității, totul va continua în același ritm de vrăjeală în care ni se dă impresia că votul nostru contează, iar băieții cu ochi albaștri trag în paralel sfori pentru a-și impune produsele de pepinieră pe funcțiile importante. Lucru valabil, de altfel, inclusiv în cazul imensei majorități a numelor vehiculate pentru ocuparea postului de premier.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

6 thoughts on “Campionatul național “ce securiști mai pune Sistemul la butoane”

  1. Si eu achiesez cu rationamentul lui MB…Si mai sunt de acord cu o alta dorinta de-a lui exprimata in multe randuri…Sper sa se aleaga dracului praful de tot, sa nu mai stea piatra pe piatra, astfel incat sa repornim de la zero cu ceva durabil. Ce e acum e o sandrama jegoasa si puturoasa, cu conducerea infestata de sobolani scarbosi…
    Fie sa renasca numai cel ce har are de-a renaste curatit prin jar…

  2. Se vorbea prin targ, inainte de alegeri, ca sunt d-aia “cu ochi albastrii” pe la toate partidele; pentru siguranta (sau pentru Securitate)..
    A fost treaba asta inca din “90 (nu trebuie sa vedem “Vulpe Vanator”, e suficient sa fi trait vremurile alea; sau sa gandim cu creieru’l propriu, ca netul ofera informatii cat cuprinde !). Nu asta mi-e problema.
    Si nici macar autostrazi, rauri de lapte combinate cu miere nu m-astept sa apara in cincinalul de vine.
    Un pic de normalitate, de bun-simt ar fi singura asteptare. Ca tot il cita Ciutacu pe Badea : daca Dragnea nu mai “domoleste” binomul, geaba-cacarez-galceava ! Istoria recenta a avut USL; o repetare e si mai dezamagitoare…
    Vad destui de multi (nu chiar suficient cat sa intoarca treaba, totusi !) care o tin cu Dragnea-penalul; ca sa nu vorbesc chiar habarnist, am avut rabdarea sa citesc (pe diagonala, ca am si altceva de facut cu viata proprie) cele 520 pagini de rechizitoriu; recunosc, n-am nici un fel de notiuni penalo-juridice, dar “compunerea” respectiva e mai “grea” ca un roman siropos, gen Sandra Brown. In “oglinda” cu cele doua milioane de fraude proclamate de Macovei, si cu “juramantu’ pe Biblia de pe capota”, mi-e clar, insa, ca pe Dragnea l-au lucrat (nu zic ca e vreun sfant, nu pare; dar mizeria aia chiar e neprizabila : pare ca, desi nu sunt teleormanean, l-am avut pe Dragnea in cabina de vot, si el mi-a pus, cu mana mea, votul pe “DA”…
    Inteleg ca securistii unora nu sunt mai simpatici si mai patrioti decat securistii celorlalti; dar macar o schimbare de d-astia “simpatici si patrioti” tot ar fi necesara. Si, prin aia cu “raspunderea magistratilor”, macar rezolva un domeniu, cel al justitiei. E aproape, e posibil, astept, deci !
    (PS : Asta cu Iohannis devenit “mi(ti)c” pare sa nu fie in trendul natiei noastre, in care cei ce vin, ne copiaza obiceiurile – pesches, tain, spaga, d-alea; ca, s-a zis, si nemtii daca vin p-aici, se “imbolnavesc” de obieciuri d-alea; Iohannis n-a stat in turn de fildes in Sibiu, si-a “gustat” placerea jucatorului, venind la Bucuresti. Omu’ e nascut si trait p-aici, chiar daca in “Ardial” – stie de mult d-astea, doar ca abia acum le arata mai abitir; n-o sa uit ca va fi pe monitor jegosenia cu “A trebui sa moara oameni…” de la Colectiv. Are in sange “treaba”; talent pentru ea nu are !

  3. Hai, c-am vazut si clipul (a fost azi toata ziua pe TV, dar aveam treaba; acum, pe blogul d-lui Ciutacu, l-am ascultat in liniste) !
    Daca asta de vorbeste e procuror, singura ideea de-mi vine e sa-i multumesc maica-mii : nici cand eram nervos cu spume in telefon, nu exprimam astfel de “opinii” !
    Pai ala de vorbeste, cu nume si prenume, inteleg ca e “tata’lor”, nu ?! Asa, ca intre colegi de”binom”, aia sunt mai siguri pe ei decat sunt eu pe Teorema lui Pitagora; ala imi face, dupa caz, justitie, ala care n-are dubii, intrebari ?! Care-si baga si scoate la masina de cusut Ileana !? E drept, nu sunt Ghita (si ma bucur pentru asta; ca, si d-aveam caviar langa Courvoasier zi de zi, n-as dori sa joc “in liga” astora; chit la, la ei, s-aude, puscaria e mai usoara ca armata d-am “servit-o”…pentru ei, oricum, e nasol rau sa treci de la avion personal la “garda de corp” impusa. Si, cand glasuia Udrea despre conditiile din arest, mi-aduceam aminte de alea in care “serveam patria” : nu e deloc romantic sa fii “patru sub acelasi dus” (ce spunea distinsa cu sobolanii parea “mirobolios”, prin prisma experientelor personale din vremea cataniei).
    Sintetizand, deci, ar fi cazul sa reanalizam indemnul lui Badea (si al Parazitilor, ca sa fim corecti cu Chelo) : “mergem toti la puscarie / sa fie lumea fericita !”

  4. Cand Iohanis a iesit cu declaratia aia ca ar trebui pastrata actuala (atunci, in urma cu cateva luni) componenta a comisiilor de control SRI, ca e nevoie de stabilitate in respectivele comisii parlamentare (declaratia a fost facuta in contextul celeilalte “dude” cu “daca zice securitatea, asa e, ca eu am incredere in ei, incredere bazata pe experienta” – citat aproximativ, credeati ca glumeste, sau da dovada de imaginatie?! Omul a facut cu asta o declaratie de credinta, plasandu-se, oficial, sub binom. De-aia nu cred ca o sa-l vedem pe Georgian Pop in guvern, ca el trebuie sa asigure continuitatea in comisia SRI. Dar, macar pe asta (si altii cativa) il stim, dar nu uitati toate declaratiile probinom din campanie. E verificat: daca nu te are binomul cu ceva “la mana”, atunci faci parte din slugoii lui, altfel (aia cu “omul simplu” care vrea “justitie” s-a verificat la alegeri!) nu e in firea lucrurilor sa lauzi binomul. Dupa un calcul (bazat pe rationamentul de mai sus), estimez ca la 60% parlamentari vasali SRI, implicit DNA. Deci, daca Dragnea, sau altu, vrea sa inceapa o tranta cu binomul, are de luptat in primul rand cu prietenii…Poate sa vina, totusi o directiva din afara, ca au aparut , in ultima vreme, articole in presa internationala cu comparatia SRI+DNA=securitatea ceausista si demnitarii nostri sunt foarte atenti (dependenti) la semnalele externe..
    P.S. Am vazut ca s-au reactivat vechii “liberali” de rit nou, aripatii CDR, acum mari capitalisti salbatici (Catarama, gen). Pare ca le-au dat tehnocratii un avant nou, sau in contextul actual politic s-a sunat mobilizarea generala?!

  5. Am înțeles că s-a sesizat Inspecția Judiciară după ce-a apărut dialogul celor doi procurori. Slavă Domnului, iată că situația e sub control! După modelul cunoscut, se va constata că numai 4% din discuție este incorectă, iar procurorul Negulescu este un profesionist de mare succes care trebuie să-și continue activitatea prodigioasă în slujba țării. I se va recomanda doar ca, de-acum înainte, înjurăturile, denumite duios expresii colorate, să fie rostite într-o limbă străină. În felul acesta, ascultătorii indiscreți vor fi obligați să învețe diverse graiuri și, în final, tot studiind și studiind, le va lipsi timpul pentru a trage cu urechea la discuțiile celor sus-puși.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.