Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Chinurile facerii: cum i-a reevaluat Iohannis pe Tăriceanu și Băsescu

Chinurile facerii: cum i-a reevaluat Iohannis pe Tăriceanu și Băsescu

  • Prin ultimele lor ieșiri publice, în care au spus cum au fost căutați imediat după vot pentru târguri postelectorale, Dragnea și Tăriceanu i-au umplut de ridicol pe Cioloș și Iohannis. I-au dezgolit, să-i vadă lumea așa cum sunt: alunecoși, ariviști, lipsiți de principii, unul gata să-și ofere imediat serviciile câștigătorului, celălalt dispus să facă orice (inclusiv să bată palma pe sub masă cu ținta penală pe care a ostracizat-o până acum câteva zile) pentru a-și prezerva puterea.
  • Tinerii frumoși și liberi tac adânc și filosofic sau, după caz, clămpănesc a pagubă. Neamțul (care n-a dezmințit nici întâlnirea cu Băsescu) se ambiționează să facă pe Jucătorul, tehnocratul s-a ascuns și lasă proiectile neexplodate pe traseu.
  • Principialii în robe de la CCR s-au dat, ca trestiile plângătoare, după putere, declară constituționale toate actele normative inițiate de Dragnea & c0. Rămâne de văzut de unde-atâta puhoi de bani pentru acoperirea promisiunilor, unele dintre ele deja devenite realități prin legiferare, dar și d-asta au câștigat pesediștii detașat alegerile. Au plusat până la paroxism, e treaba lor s-o rezolve.
  • Dacă Dragnea își propulsează un om de încredere la Palatul Victoria, sub rezerva monitorizării performanțelor sale de faimoasa comisie de cenzori ai performanțelor guvernamentale și îndeplinirii obiectivelor asumate, principalul risc e ca alesul, odată ajuns jupân pe bani și cu propria-i camarilă scut, să-și ia (politic) viteză, să se pună pe picioarele din spate și să-și cucerească, în timp, independența

Comentarii

comentarii

Similar Posts

11 thoughts on “Chinurile facerii: cum i-a reevaluat Iohannis pe Tăriceanu și Băsescu

  1. Cine și-a făcut iluzii cu privire la Iohannis, are ce să regrete. L-am văzut în toată urâțenia lui pe acest „individ” din momentul în care i-a tras preșul de sub picioare lui Antonescu, omul care a avut nefericita idee să-l aducă în partid și să-l cocoațe sus de tot. Atât de sus încât, când s-a pus problema stabilirii candidatului la prezidențiale, proaspăt adusul în PNL, drept mulțumire față de protectorul său, a amânat cu viclenie tranșarea acestei chestiuni între el și Crin, fiind clar cine ar fi fost câștigător. Atunci emoția nu era deloc în favoarea lui și trebuia să se aștepte diluarea ei…

    M-a mirat, în schimb, gestul lui Tăriceanu. De ce, după atâtea umilințe din partea lui Iohannis, a acceptat acea întâlnire secretă, al cărei scop nu e greu de dibuit? N-a fost demn să stea în rînd cu președintele la 1 decembrie, i s-a dat peste nas cu fiecare prilej că e„penal” dar, brusc, a devenit demn să fie primit pe ușița de serviciu, ca să bea o cafeluță cu șeful? Ce gust a avut cafeaua? Și dacă o ziaristă nu anunța această întâlnire, ne-ar mai fi spus ceva Tăriceanu și, mai cu seamă, i-ar fi spus lui Dragnea?
    O tempora, o mores !…

  2. Mai prost decât Farfuridi şi mai canalie decât Cațavencu. Cât despre ălălalt, ăla care respiră onestitate, adică, individul n-a negat niciodată că s-a făcut preş în fața lui Juncker.

  3. Iohanis a balosit toata copilaria la “maretia presedintelui Ceausescu” si toata tineretea la smenariile profitabile ale piratului. Cand i-a venit randul i-a copiat pe amandoi, pe unul chiar si cu caciula de astrahan si tafna vesnica (desi, cred ca aici l-a ajutat si geneticul…), pe celalalt, incercand, mai ales in ultimele conferinte de presa, sa-l copieze chiar in glumele nesarate…Singura problema a lui e ca, indiferent de model, ramane o pastisa. Mare, proasta, rigida si fara pic de bun simt. Cred ca, pe langa, onorariul fortat de ICR, dat de chinezi pe insailatura aia de “carte”, asta isi incaseaza bani grei de la sistemul avortat de Basescu intru reabilitarea matrozului si atarnatul lui in istorie imediat dupa “ciuma lui Caragea” si nu inaintea ei.

  4. Ca sa-l citez pe defunctul Corneliu Vadim Tudor, ‘politica aste arta compromisului’.

  5. Aud, de la Ciuvica, o teorie care ar parea aiuritoare, da’ care poate fi si geniala : sa se fi dus Tariceanu la neamt ca sa-l compromita ?! Cum ar veni, dupa ce m-ai facut naspa, acu’ ma chemi la masa ?! Asa ceva !? Sa-si dea in halul asta neamtu’ cu unealta in “durerea voinicului” ?!
    Daca asa au stat lucrurile (si se va vedea, cat de repede : daca Tariceanu nu pune botu’ la vrajeala cu “dreapta” – si n-ar fi cazul, ca sunt prea multi la “placinta” – varianta asta pare mai mult decat plauzibil), atunci Tariceanu si-a sporit prezumtia de stima : are si simtul umorului, dar si rabdare de camila; lucru rar prin politica romaneasca…

  6. După întâlnirea de taina cu Tăriceanu şi Băsescu nimeni n-a băgat de seamă că fix a doua zi Băsescu a scăpat de dosarele dosarele casa Mihăileanu şi afacerea Căşuneanu.

  7. Hai să nu fim naivi! Ghici de la cine avea gurnalista informația? Fix de la Tăriceanu. Dacă nu se făcea tam-tam înainte să se întoarcă teutonul de la Brusel o fura Tăriceanu precum președintele nocturn Geoană cu vizita la SOV. Între timp s-au mai vaccinat politicienii de bagabonțeli marinărești.

  8. Munții noștri aur poartă, livrat de Cioloș la Înalta Poartă, aia a goldsteinilor. Niște gropi uriașe, de aproape jumătate de kilometru adâncime vor surpa întreaga zonă de la Rovina, un loc mirific din Apuseni, a doua arie cea mai bogată în aur din întreaga Europă. Zonă ce i-a îmbogățit pe goldsteinii lui Soros și Benny Steinmetz, oligarhii Mafiei evreiești, în timp ce regiunea este afectată de sărăcie endemică.

    Cioloș a cedat încă din octombrie 2016 goldsteinilor „canadieni” a doilea cel mai mare zăcământ de aur din Europa, dar absolut nimeni nu s-a sesizat, serviciile mucles, presa mucles, „sursele” mucles. Am primit eu atenționarea de la un amic atent la detalii și o dau mai departe, să vedem cine mai preia, așa de curiozitate.

  9. Bineinteles ca Tariceanu s-a dus la chemarea lui Klaus ca sa-l compromita si sa se razbune. Si ca el a dat stirea ”pe surse”. Si si-a luat si martor cu el (Daniel Constantin) ca sa nu poata fi contrazis de neamt, care astfel a fost fortat sa recunoasca public ca a fost un prost. Asa patesti cand te pui cu jucatori versati.
    Eu cred ca Tariceanu a si inregistrat convorbirea si in scurt timp o sa apara ”pe surse” stenograma sau chiar fisierul audio.
    Cand iti pica asa o pleasca (chemarea neamtului) trebuie sa fii prost sa n-o exploatezi cat mai dur. A la guerre comme a la guerre!

  10. tariceanu stie foarte bine ca nu are nevoie sa isi lege bolovanul pn(d)l de glezne. nu acum. la intalnire, asa cum zic si altii mai sus, sunt si eu aproape sigur ca s-a dus fix cu un scop: sa il mai lase inca o data pe marele basescu wannabe in offside. ma surprinde insa cat de stangaci e kaiserul inchipuit. adica il credeam slab dar totusi… reuseste cumva sa isi dea singur cu tesla in coa..te intr-un mare fel. ce sa zic, ghinion!

    daca alde face un pic de ordine la justitie (sper/inteleg ca ar putea primi ministerul), cred ca au sanse mari sa ia locul pnl-ului in urmatorii ani (usr-ul,in mod normal, ar trebui sa fie doar o gluma proasta).

  11. Ce mi se pare la fel de misto ca un film cu Stan si Bran (la care, indiferent de varsta, ma uit ca cu placerea alb-negrului, chiar si pe LCD) e ca Iohannis a cam devenit “mi(ti)c”; il clamau acu’ 2 ani tinerii frumosi ca noul “Carol !”, ca Decebal si Mihai Viteazu reuniti; Iete, na ! Ca si neamtu’ se vrea tot combinator dambovitean. Fiind mai lent, insa, o face mult mai prost ca miticii autentici.
    Astept cu interes campania ce va sa vina la prezidentialele urmatoare; sa vad cu ce Viagra emotionala mai vin astia sa-l “revergoreze”. Ca, acum, se vede fara ochelari : s-a muiat si partidul, se moaie si “detinatorul” lui. E chestiune doar de timp pana cand PNLse va bate cu partidu’ lu’ bassescu pentru “frimituri”, oricat de mesianici spera cei d-acolo sa fie idoli gen “Ciolos”, gen “Iohannis”.
    Completand ce-a spus Gelu mai sus (destul de “la obiect”, dar nu exhaustiv), in privinta “guerre”-ului, sper ca ceilalti au inteles cum o treaba : lasa-l pe adversar sa-si foloseasca tesla proprie, dupa “pricepere”; in cazul de fata, o foloseste cu mult “talent”; sper sa auzim curand si vaietele corespunzatoare:)))
    Poate ca Iohannis a vizat, totusi, cei cinci-virgula-un-pic ai bassescului, iar cu Tariceanu a fost “de acoperire”:)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.