Esti aici:
Prima pagină > News Flash > S-a rupt lanțul de iubire, Clotilde s-a săturat de Shordan și Soros

S-a rupt lanțul de iubire, Clotilde s-a săturat de Shordan și Soros

Din motive care nu mă privesc, s-a spart buboiul în USR: finanțări dubioase, legături suspecte, asociere cu Soros și servirea intereselor lui. Răspunsul lui Nicușor Dan, care pare să nu fi primit textul de recitat, e lipsit de vlagă. Iar cel care dă în gât mizeria e un om de la vârf. Până să dea în gât mizeriile din partidul tinerilor frumoși și liberi, Sergiu Moroianu, soțul Clotildei, singurul personaj viu dintr-o mare de păpuși inerte, era un strălucit absolvent de MIT, care are toată legitimitatea să ne facă un mare bine, cu toată familia pusă pe listele electorale. Acum, dacă tot au mai rămas bani de la propagandă sau în lumina viitoarelor colaborări plătite, activiștii care transmit ce nu e în stare să vorbească liderul de carton l-au avansat la statutul de comunisto-deviaționisto-securist. Nu, nu încasează chiar toți, că ar fi nerentabil, ăia care nu-s pe bani sunt, pur și simplu, spălați pe creier. Și-s idealul profesioniștilor în manipulare, adică proști agresivi plini de convingeri.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

7 thoughts on “S-a rupt lanțul de iubire, Clotilde s-a săturat de Shordan și Soros

  1. Da Victore,
    se pare ca Securitatea isi plaseaza/infiltreaza oamenii in continuare.

    Mai demult spuneam ca CNA (Colegiul Naţional de Apărare ) adica fosta SECU isi infiltraza oamenii in toate partidele.
    Vasile Blaga, Liviu Dragnea, Alina Gorghiu, Gabriel Oprea, Victor Ponta, Valeriu Steriu, Elena Udrea
    6 dintre cei 23 de membri ai Cabinetului Cioloș (punându-l la socoteală și pe ministrul demisionar al Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu) au considerat necesar să urmeze cursurile CNAp: Petre Tobă – Interne, Adrian Curaj – Educație, Marius Bostan – Comunicații, Elisabeta Lipă – Tineret și Sport, Ciprian Bucur – Relația cu Parlamentul
    – actualii șefi de la SRI și SIE, Eduard Hellvig, respectiv Mihai-Răzvan Ungureanu, precum și fostul director al SRI George Maior;

    – președintele Autorității Electorale Permanente, Ana-Maria Pătru;
    – președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu;
    – președintele Comitetului Olimpic Sportiv Român, Alin-Adrian Petrache (fost deputat PSD);
    – vicepreședintele ANAF Daniel Diaconescu, consilierii
    Gabriela Firea, fostul consilier prezidențial Dorel Onaca, Andrei Tinu, Georgică Severin.prezidențiali Constantin Dudu Ionescu, Bogdan Aurescu, Gheorghe Angelescu.
    primarul Craiovei, Olguța Vasilescu
    Gabriela Firea, sotul ei Pandele
    etc etc

  2. Parca-mi pare rau ca am pierdut timpul sa tot vorbesc despre facaturile astea politice ale sistemului securistoid, cand ei sunt mult mai capabili sa ne demonstreze ca sunt mult mai mult de atat. Nu va impacientati! Vor disparea la fel de repede ca Partidul Aliantei Civice (tot o stransura cu ifose intelectuale si pretentii anticoruptatesti, lacomi si mari poftitori de sinecuri bugetare, dar singurii capabili sa inlocuiasca “mizeria de clasa politica”), doar ca nu de tot, se vor oplosi prin partidele “istorice”, cu misiuni, sau doar “de foame”. Si daca mai vorbesti cu Basescu, desi eu cred ca ar trebui sa-ti reiei misiunea de a demasca nichiperciul, ca acum nu mai e “la pamant” si sistemul securist tocmai i-a adus ploconul prin plasarea lui alaturi de Iohanis, in importanta dispozitivului, spune-i ca a gresit calculul cu “majoritatea castigata de dreapta”, pentru ca nicusoristii sunt, mai ales, “de stanga”, cum au si afirmat si se va vedea in curand cand ii vom regasi prin posturi ministeriale pe motivul apartenentei la PSD…
    P.S. Ai remarcat cat s-a schimbat discursul lui Basescu?! Care binom?! Care capra?! Ma, rusule, ma! Acum e “eminenta cenusie” a marelui tut?! Si pentru ca Basescu nu ajunge nicaieri daca nu calca pe un cadavru, ma gandesc ca nici Bica si nici udrea nu se vor simti bine in viitorul apropiat…Ca Blaga a inceput deja sa decarteze…si Dragomir se sacrifica pentru presedintele sau. Omul pare sa-si fi rezolvat toate problemele…poate doar ca fumeaza prea mult…

  3. Completare la titlu : nu e doar “S-a rupt lantul e iubire”, e si “Nu stiu ce s-a intamplat / S-a marit armata”….ca sa fim corecti si completi. D-nei Clotilde ii pare cu regret dupa vremurile alea cand era prezenta la urne de 99,99 %, cu Ceasca drept “carmaci”…. Desi, in vremea aia, distinsa se juca cu papusile, prin Franta, nu servea “salam cu soia”, ca noi, astilalti, acum pare sa ne arate calea; sau caile. O fi bine ?!

  4. Completare la completare : versurile de mai sus sunt dintr-un hit al finalului de deceniu “80 (mare manea p-atunci… ce vremuri, ce vremuri !) – zic sa stie si internautu’ liber, mare emitator de opinii privind Revolutia, acum, la caldurica si cu rafturile de mall pline !

  5. Trecând romantic de la excelenta sintagmă „Shordan și Soros” la iubirile ofilite timpuriu din USR, gândul meu zboară (cum frumos se spunea pe vremuri) la marele poet în viață Nicolae Guță, ale cărui versuri și melodie săltăreață ne spun un adevăr imuabil: iubirea, răbdarea și iertarea sunt trecătoare. Și dacă Guță, talentat și simțitor cum îl știm a înțeles asta, e timpul ca și tinerii revoluționari cu cheiță din USR să priceapă cruda realitate: „De câte ori ai greșit/ Te-am iertat că te-am iubit,/ Dar acum nu te mai iert/ Chiar cu riscul că te pierd”…

  6. Unii credeau c-au votat Alba ca Zapada, iar acum se vede c-au ales Alba ca Lignitul!
    Cum asa, banii de la Soros? Pai era o campanie de persiflare a acestei idei pe toate blogurile basisto-tehnocrato-shordaniste.
    Si acum ce avem? Dezvaluiri din interior???
    Uauuuu! Adica shordanistii sunt slugile lui Soros?

  7. Tot pe subiectul “oldies” : e un tehnocrat (sau userist, ca nu prea-i pot deosebi, sunt cam aceiasi, practic) care spune ca, in vremea lui Ceasca nu-l astepta pe Mos Craciun (Gerila, la vremea respectiva), ci se ruga sa cada Ceasca… Mai libidinos decat asta nu e nici serialul brazilian de s-a difuzat pe posturi gen “Acasa” (daca mai exista, ca n-am verificat), cu episoade interminabile (recunosc, si la alea schimb canalul instinctiv !).
    Poate ca prinde la generatia “frumos si liber”, dar astia d-am prins vremurile alea avem, in cunostinta de cauza, traditionalul “hai siktir” (stiu ca stimabilul nu citeste p-aici, nu stia el de “mitingul” de azi pro-Ciolos, ce sa mai astept sa aiba informatii d-astea care-i afecteaza nasucu’ fin;dar asa, in pustiu, merge d-o “colinda”)
    O sa aflu maine-poimaine ca Nicusor Dan si Clotilde era preopinentii lui Iliescu, in ianuarie “90, cand cu “sula-n coaste”.
    Mi-e scarba, astia au obrazul confectionat din soric necomestibil !
    Si mai scarba mi-e ca ne cred prosti de zaharel pe multi, gen “Capul lui Motoc”…Dar daca generatia mea a supravietuit unor vremuri mult mai naspa, sigur nu neproptim in efemeri d-astia !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.