Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Domnu’ Coldea, scump, dom’le, scump! Deci cat e halatu’?

Domnu’ Coldea, scump, dom’le, scump! Deci cat e halatu’?


Domnu’ Coldea, daca nu prezentati macar o chitanta/factura si/sau un extras de cont care sa probeze ca ati platit vacantele petrecute cu prestatorul Ghita de la Asesoft in Seychelles/Toscana/Paris, care vindea soft (uneori, chiar prin incredintare directa) catre SRI, al carui prim-adjunct sunteti, inseamna ca ati luat spaga de la el. Si atunci trebuie sa va ia de pe strada, pentru coruptie, doamna Kovesi, ca pe doamna Bica, desi ultima are acasa dovada ca si-a platit camera de la Paris; atunci, cand cu doamna Udrea si domnisoara Topoliceanu, stiti dumnevoasta cand…

Daca, insa, veti prezenta o astfel de dovada, atunci va trebui sa explicati cum va puteti permite, bugetar fiind, un stil de viata atat de luxos si, mai ales, de ce v-ati plasat singur intr-un evident conflict de interese, combinandu-va la sprit si voie buna cu omul care a incasat multe milioane de euro de la institutia pe care, operativ, o conduceti si care, teoretic, va si controla in Parlament daca respectati legea. Nu in ultimul rand, nu va mai inhaitati cu pomanagiu’ de Dancu, va strica la feng shui. Si dati-l afara pe Marincea, e lamentabil.

Cu respect, nea Victor…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

5 thoughts on “Domnu’ Coldea, scump, dom’le, scump! Deci cat e halatu’?

  1. Mi se pare important ce nu spune Ghita…si anume ca justitia a functionat, macar uneori, ca avem un stat democratic si nu “de drepti”, ca facea Coldea imprumuturi “de calatorie”, ca orice bugetar corect…Astept, in fiecare seara, cu sufletul la gura, sa ne spuna Ghita, de o situatie in care i-au “dat-o peste bot” institutiile, pentru afacerile necurate si spalarea de bani, de ziua in care s-a rupt lantul de iubire intre el si doamna Codrutza, pe motiv ca e corupt si inculpat fugar…Stie cineva cum se termina, ca nu mai am rabdare!
    P.S. Mi-a parut rau ca a lipsit doamna avocat Traila, sa se lupte ea golaneste pentru clientul Iohanis (ca pe Basescu “l-a scapat”!). Nu stiu de ce isi simte clientul atacat, dar asteptam sa ne spuna ca e “apa de ploaie” plimbarea in Seychelles cu Coldea, ca n-a aratat facturile. Si sa vina, apoteotic, Ghita , sa arate facturile in care figureaza familia Coldea, dar nu cu doamna general, ci cu un grad mai mic…ca prea s-a rusinat monomul, la Istambul, cand l-a intalnit pe Dan Andronic. In 2010, deja, nu-i mai era frica de nimeni, poate doar de poligraful doamnei Dorina…

  2. dupa cum vad lucrurile nu cred ca se intimpla nimic ..se apara unu pe altul …ca daca pica unu pica toti .si sunt multi …deci e nevoie de inca o revolutie pentru a scapa de securitate …

  3. Din ultimul episod cu Ghiță, relevantă mi s-a părut următoarea parte a dialogului cu prietenul Coldea, dialog petrecut cu circa 3 ani în urmă: „au trecut mulți ani de când conduci România și lucrurile nu merg în direcția bună”.
    Noi știam că, oficial, Coldea era de mulți ani prim-adjunct al directorului SRI. Practic, conducea din punct de vedere operativ Serviciul. În fișa postului nu era trecută, în mod cert, conducerea României. Parcă alții erau îndrituiți s-o facă… Or, Ghiță ne spune altceva și n-avem niciun motiv să nu-l credem, câtă vreme se afla în intimitatea capilor SRI și, în egală măsură, a șefei DNA.
    Urmare a dezvăluirilor de până acum, comentariile, mirările, revoltele pot fi în număr mare. Însă nicicum mai mare decât numărul firelor pânzei de păianjen în care suntem prinși toți cei care am crezut, sincer și naiv, că în ’89 ne-am câștigat libertatea…

  4. Dar partida de vanatoare in Australia cat o fi costat? Cu cine a fost? Si mai ales cine i-a platit-o?

    “Mai exact, într-o postare pe blogul propriu, Vîntu dezvăluie ce activitate au avut capii SRI de Paști și, mai ales, unde:
    ”Că tot veni vorba de SRI, acolo pare a fi singura zonă eterică a spațiului românesc: spionarea cetățenilor merge strună, bugetul este generos, salariile pe măsură – așa că își permit să facă partide de vânătoare la antipozi cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști – țara este în siguranță, căpșunile se coc și Coldea face abdomene”. (inpolitics)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.