Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Coldea, dacă tot nu-și ia fapta, măcar s-o tragă pe Kovesi după el…

Coldea, dacă tot nu-și ia fapta, măcar s-o tragă pe Kovesi după el…

Coldea a făcut primul pas spre nemurire. Și nu trebuie să plece singur. Kovesi e cazul să-l însoțească. Pentru că el nu și-a clădit singur imperiul răului și influența malefică. Deci Coldea a fost arcul, iar Kovesi a fost săgeata. Așa a funcționat BInomul. Care nu are voie, dacă România mai are pretenția că e o țară, nu o gubernie, să se transforme în MOnom. Unul dintre marii beneficiari e, nu râdeți, Iohannis. Pe care îl țineau strâns de portocale cu falsurile imobiliare de la Sibiu. Și care face pe naivul nevoit să ia măsuri.

P.S. Bine ascunsă la Curtea Constituțională, judecătoarea Stanciu urmărește cu preocupare și interes evoluțiile…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

10 thoughts on “Coldea, dacă tot nu-și ia fapta, măcar s-o tragă pe Kovesi după el…

  1. Te uiti la astia si te crucesti: departe de a fi niste lumini profesionale, mai par si talambi, de-i face un “civil” ca Ghita! Dar, abia acum, dupa soc, urmeaza groaza: te gandesti ce-i sub astia, oameni numiti de ei, unul si unul, ca sa ramana ei motul cacatului?! Nu stiu cum s-ar putea face ceva, dar sper ca sunt unii mai destepti, de se pricep la asta, ca ultimele stiri despre institutii nu sunt aducatoare de speranta.
    P.S. N-avea grija “monumentului de moralitate” Stanciu: la CSM e numita contaranca ei, iar la ICCJ e una geamana, “ambele cu afiliatie de idei”, ca te gandesti la vechiul slogan legionar “Capitane, nu fi trist, Garda merge inainte, prin Partidul Comunist” . Mare Eminescu, cu Glossa lui!

  2. Prin gurița Mădălinei, am aflat că președintele e bine informat pe subiectul Coldea, iar noi trebuie să fim foarte puțin (spre deloc) informați. Danke, Iohannis, și vacanță plăcută!

    P.S. Cred că nu i se va întâmpla nimic lui Coldea, în afara unei retrageri din „motive de imagine”. Acordul de pace a fost semnat la Cotroceni, SRI-ul rămâne scutul nostru dintotdeauna în fața tuturor amenințărilor, un Coldea 2 va fi pus în funcție pentru binele veșnic al țării…

  3. Ce lighioane nenorocite sunteti, ma ciutacule. Inca ma mir cum va suporta pamantul. Va prostituati zilnic si o faceti cu atata abnegatie incat ar fi invidioase cele mai versate curve penale. Voi sunteti dovada vie ca nu are cum sa existe un dumnezeu. V-ar fi servit niste chinuri exact pe masura mizeriilor pe care le propagati. Sau poate ca exista…si va asteapta rasplata candva in viitor. Nu va ramane decat sa sperati ca singurul dumnezeu existent pt voi ramane voiculescu, ghita si alti hoti ordinari ca ei…altfel nu va vad bine deloc.

  4. Ca “john” (rezonanta americana… si ne mai miram ca incep sa nu ne mai placa urmasii lu’ “uncle Sam” !?) scuipa, injura, musca, latra nici nu e de mirare : e plin netul de limbrici d-astia; au Parazitii una adecvata : par nascuti pe cale artificiala /ca sunt multi ai dreacu’ si n-au nici o boala” ! Si, vorba gazdei, ador sa-i vad cum se strofoaca in chinurile autodiviziunii, atunci cand se inmultesc, ca ramele !
    Ce nu inteleg, insa, e cum traiesc astia in traficul cotidian !? Cum de nu ii calca o masina, cum de nu scapa in gropile nesemnalizate ?! Cat de prost sa fii sa injuri tot p-ala de spune lucruri, cand cel care spune e la un click de mouse distanta ?! Iar aia despre care spune sunt “asistatii social” din impozitele noastre ?! (bine, unu’ ca “john” nu pare a fi vreun contribuabil, mai degraba e “asistat social” la el in familie, gen “taticu’ plateste netu’ si mamica da bani de joint” !).
    Conteaza mai putin, chiar deloc, ca pleaca un Coldea…. sau o Kiovesi…conteaza mai mult cati si cat inteleg ceva din asta ! Ca mai sunt destui Coldea si Kiovesi in esaloanele de sub ei, are cine sa-i inlocuiasca si sa le urmeze la fel; dar daca lache de net intelege ca tot pe Ciutacu trebuie sa-l injure pentru ca spune lucruri, atunci e cazul sa ne cuprinda tristetea; desi, fiind doar un “ratacit” p-aici, ar putea sa ne cuprinda si bucuria : sunt putini, insignifianti, oricat se autodivizeaza !
    Multi probabil am inteles ceva din treaba asta : decat sa ma apere un Coldea de “terorica”, mai bine ma apar singur…inclusiv de Coldea ! Personal, vazandu-mi de treaba, platind impozite; si, eventual, cand e cazul, punand stampila confom constiintei proprii ! C-o fac bine, sau nu, ramane de vazut; din 4 in 4 ani, ca, in democratie, reluam !
    Si, dupa d-astea, unii poate mai inteleg ca nu e cazul de facut “chip cioplit”; ca, in zilele noastre, si sfintii merg la buda ! Dar si ca, atunci cand avem sinapse functionale, e bine sa le folosim, sa ne intelegem vremurile ! Ca sunt descrise de Ciutacu, sau de altul, nici ca mai conteaza : fiind neuronii activi, delimitam coaja de continut !
    Doar sa fie neuronii activi….

  5. CODRUTA e prea mindra de ea nu va recunoaste niciodata faptele sale desi ar fi o varianta pt a se simnti vinovata ceva de genul ias spune: imi plac morcovii dar defapt nu imi plac morcovii cam asa as proceda eu prin psihologie inversa, pt ca fara sa vrea se da de gol.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.