Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Securisti din toate taberele, uniti-va! Patria are nevoie de voi

Securisti din toate taberele, uniti-va! Patria are nevoie de voi

– Dupa ce a lasat intentionat sa planeze suspiciunea asupra mea, marele barbat politic Basescu a anuntat ca l-a inregistrat Ghita. Si a lasat, securistic, o coada, ca era si un ziarist cu ei. Daca nu-i spune el numele, o s-o fac eu. E insa hilar cum un om care si-a facut un titlu de glorie ca i-a inregistrat pe ascuns pe toti cei care i-au trecut pragul biroului se da revoltat ca i s-a intamplat si lui acelasi lucru. Altfel, cu toata deferenta de care sunt in stare, le transmit tututor acoperitilor din presa care au mancat cacat la adresa mea pe tema asta – si s-au mai si acoperit cu nu stiu ce programele de pe Net care mi-ar fi identificat vocea modificata – sa ma pupe, tandru si apasat, in cur. Laolalta cu politicienii care le-au cantat in struna.

– E mare fala in colonie ca stapanii nostri americani i-au invitat, la ceremonia de investire a lu’ Trump, pe Dragnea si Grindeanu. Daca ma intrebati pe mine, Iohannis a fost chemat si el la ordin, da’ era prea procupat sa bricoleze si sa se arate tandru cu Ravasitoarea ca sa apuce sa se laude, asa ca i-au luat adversarii cireasa de pe tort. Altfel, daca tot se duc peste Ocean, eu zic s-o ia cu ei si pe Haineala, ca garant ca noua putere politica legitim aleasa respecta independenta Justitiei. Plus pe Geoana si pe Georgian Pop, sa se uite si sa faca stenograme. Si, daca iese bine din deranjul cu Coldea, s-o tina acolo unde sta bine si pe icoana vie Kovesi, ca-i decorata de Ambasada SUA si pare de incredere.

UPDATE: Dupa ultima inregistrare, daca facturile prin care s-a justificat sunt pe naspa, Coldea e istorie si din punct de vedere penal: fals, uz de fals, spalare de bani, evaziune fiscala, luare de mita.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

4 thoughts on “Securisti din toate taberele, uniti-va! Patria are nevoie de voi

  1. Victor Ciutacu, pe de alta parte ar trebui sa fii flatat. Pentru un efect puternic, o asemenea “bomba” trebuia sa aiba atasat un nume cu greutate, un nume foarte important…Te-au ales pe tine.

  2. Am incercat sa-l execut pe Base cu toate mijloacele legale si atat cat se poate de morale, dar niciodata n-am fost acuzat de cineva ca as fi inregistrat pe ascuns discutii private pentru a le folosi in spatiul public

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.