Esti aici:
Prima pagină > News Flash > De ce se pișă porumbeii pe statui? Mici nedumeriri de primăvară timpurie

De ce se pișă porumbeii pe statui? Mici nedumeriri de primăvară timpurie

– De ce toți premierii, indiferent de coloratura politică, îi tratează pe IT-ști ca pe caprele negre/florile de colț și pun bani de la buget pentru acoperirea oricărei dări la stat a acestora?
– De ce statul român își permite luxul acordării de gratuități pe falimentarele CFR tuturor studenților, tot timpul anului?
– De ce acoperiții deghizți în jurnaliști și activiștii #rezist porecliți influenceri, plătiți la plic, nu mai pot de grija efectelor nefaste ale poreclitei revoluții fiscale?
– De ce luptătorii din gură împotriva statului paralel sunt înconjurați numai de securiști?
– De ce ar mai învăța/munci conștiincios un tânar pentru un viitor mizerabil în țara lui?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

7 thoughts on “De ce se pișă porumbeii pe statui? Mici nedumeriri de primăvară timpurie

  1. 1, Politicienii în general sunt atât de înapoiați încât văd în IT-iști niște superoameni care ar putea oricând să le facă un rău ireversibil.
    2. Studenții trebuie ținuți în cușcă chiar și cu prețul acestor gen de mituiri. Alăturarea lor celorlalte clase sociale au dus la dezatre politice.
    3. Politrucii, fie jurnaliști, fie activiști deghizați au un rol foarte mare în susținerea unui regim politic. Banii investiți în ei sunt bine justificați.
    4. Dacă n-ar fi înconjurați de securiști cum și-ar permite să aducă astfel de teorii pe tapetul zilnic al politicii și cine ar mai fi răspândacii care le-ar aduce credibilitate pentru foarte mulți care nu reușesc, nu vor, sau nu sunt capabili să se documneteze singuri și iau de bune toate cele debitate de imbecilii care încearcă să-și acopere incompetența prin diversiuni?
    5. Chiar nu mai au niciun motiv. Acesta a fost și este scopul clasei politice; să se descotorosească de cei care dețin un surplus de energie, fizică și mentală.

  2. o serie de intrebari bune dar nu suficiente.putem adauga destule gen: de ce ne tot mint dragnea&co de cand au luat puterea? de ce-si distruge dragnea guvernele stabilind un record demn de vremurile trecute din italia? ce integeri face acelasi dragnea cu “statul paralel” pentru a scapa de dosare? continuam? de ce nu se respecta biblia zilelor noastre, faimosul program de guvernare ? apropo cine dintre pesedeii care tot apareau la tv sau in mass media, inclusiv in emisiunile lui ciutacu, stia ceva in campanie din “minutul” program de guvernare? toti comunicatorii se intreceau in a lauda realizarile guvernarii ponta in contrapartida cu esecurile guvernarii ciolos. doar mincinosii si aplaudacii pot inca sustine ca prin studiouri se vorbea despre faimosul inexistent program de guvernare. ce fac dragnea&co? da la tot romanul special pensii speciale! ne pastreaza in zona cotei unice, vorba aia noi si rusii, sarbii si inca vreo 3 state ce mai mentinem tampenia asta a lui tariceanu.isi incalca propriul program de guvernare in care se mentiona ca ii scutesc pe medici de impozitare. ne-au mintit ca or sa creasca salariile cu zeci de procente , vezi declaratiile olgutei a lui dragnea & co. in schimb bugetarii s-au trezit cu niste cresteri amarate de vreo 2-3 procente in cazurile fericite. aia mai fraieri, cu “resurse umane” de doi bani la serviciu, s-au trezit cu minus la salariu.dragnea s-a prostit rau de tot crezand ca daca da pomeni studentilor, it istilor etc etc nu or sa mai iasa in strada sa-l critice. s-a inselat asa cum tot ii inseala pe romani. sub mareata lui conducere, cu toate sondajele platite facute de pieleanu, viitoarele alegeri or sa-i lase pe pesedei in fundul gol. pe roman il pacaleste odata dar te tine minte si nu te iarta la vot. in final nu pot sa nu remarc ca de prin 2012 incoace, usor usor psd-ul a luat cele mai multe masuri de dreapta din istoria de dupa 89 mai dihai ca partidele asa zis de dreapta. la noi acum exista un talmes balmes in politica, stanga luan decizii clare de dreapta in timp ce dreapta promitand masuri populiste mai rau ca partidul de stanga.

  3. Vad ca nu-ti raspunde nimeni la nedumeririle tale, Asa, ca o sa incerc eu: pentru ca SRI are dreptul, prin lege, sa infiinteze orice societate comerciala, sa castige bani din asta si sa nu-i ceara nimeni explicatii (adica sa fie jucator pe piata pe care o “suspicioneaza” cu mijloace specifice si sa nu se sesizeze Oficiul Concurentei): pentru ca “magistratii” se aduna intr-un organism de executori, lichidatori latenti (temporar incompatibili), urmand sa se activeze la “pensie”, dupa ce vor fi facut toate preparativele sa aiba “de lucru” si nu se sesizeaza nici CSM, nici Ministerul Justitiei; ca procurorii DNA au grade profesionale impotriva legii, prin hotarari de judecata date de dedicatii aflati in capul culoarului de justitie; in fine, pentru ca, satui de securisme si stat paralel, de infiltrarea serviciilor in partide si aiurea, singura alternativa e Partidul Securist (Dragomir, gen), sau Partidul Militar (ALO, gen – mi-a iesit!), sa intelegem ca singura scapare e dictatura militara, proaspata, ca “la conserva” am avut si pana acum…

  4. Sau, pentru ca Oficiul Discriminarii (sau cum s-o numi…) e ocupat sa “repereze onoarea Chichiroaicei, Avocatul poporului sa se implice in panarama numita “pedofilul rutier” si “intelighentia” sa se sfasie pe banii “ambasadelor”, tefelistii (acesti “avertizori de integritate si justitie ” ai societatii, sectiunea desteapta (in sens de treaza) a natiunii e ocupata cu dezgroparea dictaturii, fie si numai cea ceausista, daca nu se poate ai mult…
    P.S. As cere un audit la CFR, cam ce paguba a inregistrat compania cu “pomana” asta si incadrarea IT-istilor la categoria “asistati sociali de lux tefelist”. Acum, fara gluma, cand s-a introdus “sporul de calculator” si erau maximum trei P.S.-uri institutie, s-au repezit toti sefii sa se doteze in birouri cu calculatoare pe care nu stiau sa le porneasca si au primit sporul ravnit – pe modelul asta (precedent, ce naiba?!), am putea solicita toti sporul…

  5. Pai e simplu, porumbeii se pisa pe statui pentru ca statuile sunt statui, pietroaie inerte, care nu se opun in nici un fel.

  6. „– De ce ar mai învăța/munci conștiincios un tânar pentru un viitor mizerabil în țara lui?”

    Tocmai, pentru că nici ei nu vor asta pentru odraslele lor. Mizez pe următoarea conversație: „Haide puiu’ lu’ tata/mama, după liceu, te duci în Anglia, Franța, Elveția, Olanda, poate chiar America, să studiezi și consumi liniștit toți banii de aici. Pui ceva și deoparte, că doar n-o să muncească mânuțele tale, e îndeajuns să ai o diplomă să te dai mare, și noi la fel, printre anturaje.”

    Nu ar fi mai ușor, doar la ultima întrebare, să-i numărăm pe oamenii statului care nu-și au odraslele în alte țări, cu studiile, cu munca? De ce le-ar mai păsa ce se întâmplă aici în țară, pe viitorul apropiat/îndepărtat? Ei și-au stabilit familiile, le e bine, de ce să le mai pese de ce se întâmplă aici? (hai să-ncercăm și pe la servicii, câți sereiști și sieiști au odrasle plecate afară)

    Două întrebări de zile mari, Victore le dai șah [mat] cu asta, măcar să le vezi figura fețelor după ce-i întrebi: De ce nu se consideră un pericol pentru ‘siguranța națională’ ca odraslele, rudele, oamenilor de stat (servicii ș.a.) să fie plecate din țară și ținute sub supravegherea altor entități statale?
    De ce nu se consideră un pericol pentru ‘siguranța națională’ cum că oamenii de stat (și din servicii, ș.a.) din România sunt/pot fi controlați de entități străine fiindcă sunt/pot fi amenințați voalat că odraslele, rudele, lor pot să sufere accidente neprevăzute dacă nu îndeplinesc ordine din afară?

    Vezi Victor, hai c-am pus și eu niște întrebări frumușele; adresează perfect, conform retoricii lor fără să fim grobieni sau nesimțiți, problema ‘siguranței naționale’. 😛

  7. Intrebarile sunt cu raspunsuri cunoscute :
    – IT-ul se crede miezul din dodoasca (asa cum minerii se credeau, in vremea de trista amintire, clasa protejata… s-au vazut in iunie “90 rezultatele). Am auzit argumentul ca IT-ul e domeniul cu valoare adaugata mare; dar IT-ul nu merge pe strazi, nu e aparat de politie, nu e parte din “Cetate” ?! Orice exceptie d-asta suna ca pensiile nesimtite : e doar pentru unii (in domeniul de activitate folosesc ce fac “aitistii”, dar platesc pentru asta; sa plateasca, zic, ce platesc si eu, si fiecare cu destinul propriu !
    La aia cu “studentii” e cam efect zero : multi sunt colegi de trafic rutier, ca, la cat costa turismele acum, ii ia taticu cate doua, sa aiba ! Recunosc, am mers “cu nasu”, pe cefereu’ din vremea mea, dar era cu emotii (chiar m-au coborat de cateva ori din tren, ocazie de vizitat si garile mici, pe care le vedeam doar in trecere). Cum ar veni, i-au lasat p-astia micii, studentii contemporani, fara surse de senzatii tari si fara excursii ocazionale…
    Stiu, viziune globala, politica macro…in fapt, doar prostie perena.
    Serios vorbind, intrebarile cam n-au raspunsuri…inclusiv aia cu porumbeii…
    (PS : La aia cu “part time-ul si-au dat cu tesla rau, guvernantii vietii ! N-au fost in stare sa vada ca sub brutul de “CAS+CASS la minim”, salariul devine negativ… fac astia aritmetica la fel cum vorbesc… “care este”…Daca cu d-astia se fac revolutii, prefer, vorba Dinescului, sa “cobor la statia Doamne-Fereste”)
    Chiar, o discutie pe tema “part-time-isti & “aitisti” ar fi de sezon. Ca ITM-ul nu e in stare sa identifice munca gri, mascata in part-time- din carciumi, hoteluri etc – e evident (apropo, si personalul hotelier permanent are scutire; “decat ca” la noi nu e Tenerife, sa fie sezon tot anul…pai ?!)…
    Ca “stopajul la sursa” era nesanctionabil, nefiind definit de lege, si, pentru asta, CCR a zis ca e neconstitutional (nu poti sa condamni pe ceva nedefinit), motiv pentru care astia au facut ditamai tsunami-ul, iar e evident (in fapt, asta a fost o vrajeala care sa “demonstreze” cifric marirea de salariu, cand, de fapt, creste sau nu, e discutabil, dar contributiile cresc, cu siguranta, pentru intreprinzatorul de vrea sa se imbogateasca, in mintea Olgutzei…
    Concluzie logica : astia chiar ne cred prosti !
    Solutie : nu exista ! Si “ailalti” sunt la fel…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.