Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Dovada, doamna K, dovada! Autodenunț în direct la DNA Ploiești

Dovada, doamna K, dovada! Autodenunț în direct la DNA Ploiești

Kovesi e ca ministrul propagandei lu’ Saddam. Cu tancurile americane in spate, proclama victoria suprema. Si-i ia pe buletin pe bietii procurori de la Ploiesti, santajati si inregistrati, in sediul DNA, unde nu se intra cu aparatura, de Cosma al mic. Nici macar nu bate campii cu gratie. Cu regret o anunt, n-a discutat nimeni cu Ciutacu. O mint si sifoanele…
A ajuns sa incalce deliberat si asumat legea si sa puna stenograme din dosare penale aflate in cercetare penala in comunicate de presa. Ceea ce echivaleaza cu un autodenunt. Ca sa se scoata pe sine se si sa-i scoata pe Onea si compania de zgomote din Ploiesti, al carei exponent de varf a ajuns sa se jure tiganeste pe viata copilului ca sa fie mai convingator. Care Onea, dincolo de sloganuri, are obraznicia sa sustina ca “e posibil” sa fie vocea lui pe inregistrari. Pentru ca stie cum a ajuns sa faca dosarele de fala ale unitatii de elita. Si ideal pentru Kovesi e sa nu-si aduca aminte cu voce tare. Pana se trezesc din uluiala ametitii aia de politicieni, eu o somez public pe sefa paraditorilor ca, daca are fie si o singura dovada (telefonic/ambiental) ca “s-a vorbit cu Ciutacu”, s-o dea publicitatii; impreuna cu restul probelor monstruoasei coalitii sau separat.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

17 thoughts on “Dovada, doamna K, dovada! Autodenunț în direct la DNA Ploiești

  1. Stimate domnule Ciutacu, eu unul nu mai cred in absolut nimic, nu se va intampla nimic, tara asta sunt tot mai convins ca este blestemata.

  2. Am deja un deja-vu, la fel ca si cu înregistrarea acu M. Băsescu, in cel mai bun caz o sa intra Portocală la bulau, iar denunțătorului Cozma o sa-i creasca anii de pârnaie. Asta in cel mai bun caz. Mrs. K va triumfa cu sustinerea neamțului.

  3. Felicitări,stimabile domn.Alaturi de Mircea Badea,Liviu Plesoianu,Ingrid Mocanu,Ioan Ghise ,Daniel Zamfir și foarte puțini alții ne mai mențineti vie speranța ca vom putea trăi intr-un stat normal.Eu la sfârșitul lunii aprilie imi scot in sfârșit familia din țara pe care acum o văd ca pe o colonie in care se fac experimente de tot felul.M-am revoltat cat am putut ca simplu cetățean impotriva abuzurilor evidente participand la protestele ce le-am considerat corecte,in cateva randuri alaturi de dumneavoastră și persoanele enumerate mai sus,dar am obosit.Nutresc speranța să reușiți in lupta onestă pe care o purtați și sa ma iertați pentru fuga mea de pe câmpul de luptă,dar am o datorie față de copiii mei și să-i sçot dintre “portocali”.Cu stimă și durere in suflet!

  4. deci la asta se referea doamna k. atunci cand zicea #decapam #institutional. pai ce sa zic, e bine, #decapati #mancavasgura

  5. La momentul 31:20 apare in filmare un tel pe masa care pare a fi un SAMSUNG J5. Data filmuletului este 26 mai 2015, J5 a fost anuntat in Iunie, 2015 (https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j5-7184.php).
    Asadar in cazul in care Mr COSMA nu e cumva ruda cu presedintele Coreei de Sud, “dovezile” incontestabile sunt doar niste facaturi ieftine.

  6. @codrut – mama ce-ai rezolvat-o, demontasi toata facatura in 3 secunde. totusi, inainte de J5 a fost J simplu. de prin decembrie 2013. acu’, ce sa zic, toti sunteti detectivi.

    uite cum arata J de prin 2013
    https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j-pictures-5887.php

    fac un efort si ca sa nu zici ca te pacalesc, uita-te la senzorii de lumina si camera de la j5, numara si tu, sunt mai multe cerculete in partea de sus, vreo 4 – 2 mici pe orizontala si inca 2 mai mari unu in dreapta si unu in stanga difuzorului. la j simplu sunt “dacat” mai putine, vreo 3 – 2 mici pe verticala si unu mai mare in dreapta lor, cu contur inchis la culoare. fix cate apar si in filmulet. mai mult unu din cerculete la j5 e cu un contur mai alba asa, fix cum il dai tu in linku lu peste prajit. mai mult, butoanele din partea de jos (alea back, home etc) – vezi ca la j5 sunt cu cu vopsea alba, la j simplu sunt mai pe discret asa, fix ca in filmulet.

    uite inca o poza cu j5 de data asta negru, ca sa nu zici ca bat campii, ala chiar nu pare J5.

    https://i.ebayimg.com/00/s/NjAwWDYwMA==/z/6vAAAOSw2GlXKFWt/$_86.JPG

  7. Terifiant! Adica tortionarii statului de drept, elitele DNA sunt, de fapt, gasca de baieti “cei mai prosti din curtea scolii”, aia pe care-i ocoleau toti ca sunt prea prosti si te fac de ras, sau sifoanele cunoscute, in sfarsit, adunati ei cu ei intru edificarea “statului paralel”, alias “stat de drept pe persoana fizica”? Realizezi ca astia sunt doar slugi?! Si nu mai pot cu “deontologii” aia ca: “sa nu generalizam”. Ba sa generalizam, sa ne putem apara, ca, daca astia sunt motul, chiar nu vreau sa stiu ce e in “marea masa a procurorilor DNA” (nici cu DIICOT n-o ducem mai bine, numai ca acolo, inca, ii mai tine al mare in frau, pana s-o scapa Kodrutza de dosarele tinute “sub cur”)

  8. Pentru Codrut: Sa inteleg ca a inceput operatiunea “Pixelul albastru”?! Asta ar fi dovada ca binomul n-a murit si ca mr. Chireac mananca cacat, atunci cand ne asigura de intrarea in legalitate a SRI, cu Helvg la carma. Pai, daca ai observat asemenea “amanunte”, in focul dezvaluirilor, inseamna ca, de la inceput, te-ai uitat sa cauti ceva, gen, sau ai inregistrat si analizat, “la rece”, profesional si profesionist materialul. Ar fi si cealalta posibilitate, a dezinformarii-manipularii, dar, n-are cum! Dar, nu stiu cum, cu toata prezumtia de nevinovatie, tot mitraliera imi iese…Important personaj Ciutacu asta, daca, printre cei cativa “povestitori” de blog i s-a repartizat si un astfel de “avizat”!

  9. Daca e sa vorbim pe impresii :
    – tipul din filmare nu pare nici cel mai mintos, nici cel mai prostovan; pare, asa, “ca un om”, cum zice Badea..
    – un om cu minima inteligenta nu face astfel de postari, declansand Jihadu’ tocmai cu aia de au armamentul cel mai modern… procurorasii cei viteji, cu siguranta, analizeaza si pe margine astfel de filmari, tampit sa fii sa vi cu facatura…si tipu’ nu pare chiar tampit…
    Auzi, da’ la aia cu banii la Nastase, dati mita inainte de a aparea respectivele bancnote pe piata, ai avut aceeasi impresie, d-le Codrut ?! Ca, desi nu ma pricep la telefoane, zic ca esti prea ager sa vezi in filmulet un telefon d-o sa apara peste o luna dupa; si nici la oameni nu ma pricep, in ciuda varstei propii; totusi, de la un Zdreanta-Portocala m-as astepta la destule incat sa nu merg in acelasi compartiment de metrou cu el :mi-e ca imi pune, dracului, telefonu’ ala d-o sa apara, in buzunar, si zice ca i l-am furat… chestie de intuitie : aia de faceau dosare nu pareau varfuri de decenta si inteligenta ! Spre deosebire de d-na mazilita din DNA, a carei exprimare e, asa, de om; ba, chiar, de doamna ! Chestie de perceptie personala.

  10. @Io, da pare mai degraba a fi un J decat J5. In plus pare ca jackul de casti e jn partea superioara a telefonului, nu jos, la buton – la J5 e jos. Multumesc pt interventie! Nu sunt expert in telefoane, nici detectiv si nici agent 007, doar ca ma intereseaza adevarul in mizeria asta de tara. Numai bine, tuturor

  11. lipsa de logică a procurorilor DNA lasă de dorit.
    am citit doc de pe luju cu privire la acest dosar și scrie negru pe alb că dosarul se bazează pe un denunț venit de la un cetățean din Chișinău.
    eu am câteva întrebări: cum a fost identificat cetățeanul din Chișinău de către procurorii DNA? / pe denunț lipsesc datele de identificare ale dl Petruș. / aici judecătorii au greșit!!
    de ce cetățenii care apăreau în tabele nu au fost audiați în calitate de martor (mită electorală!! – să citim și să înțelegem corect infracțiunea)
    dl Onea a confirmat că plicul a fost adus de dl Cozma. Din doc apărute pe luju nu se menționează numele dl Cozma sau vreun “martor protejat”.
    avem confirmarea că judecătorii nu dau doi bani pe libertatea cetățenilor: de ce judecătorii nu au solicitat audierea dl Petruș?/ în acest caz judecătorii au confirmat falsul dl Onea.

  12. Cea mai buna solutie e sa ramana in continuare Kovesi, ca, altfel, s-ar pune batista pe tambal. Nu e problema ca s-ar decredibiliza continuu DNA si Kovesi (trendul fiind puternic negativ), ci aflarea MULTOR alte probleme si mai grave decat Microsoft, Alro. O victorie de moment e prea putin pentru poporul roman…

  13. Nu stiu de ce, dar, am impresia ca s-au cam terminat banii pe la “ambasade”, ca Soros a repartizat, deja, bugetul pe anul asta. Sau, carpanosi, cum ii stim, occidentalii storc ultimul strop de vasalitate/tradare decoratilor- investitie de pana acum. Daca Kovesi nu pleaca si daca DNA/DIICOT/PG (pentru inceput DNA) nu intra in procedura de lichidare/reorganizare, ar fi bine sa cautam, pe piata, companiile beneficiare de confuzie juridica/politica, sau,sa identificam cine preia o mare afacere in urma unei actiuni de “paradit la cetateni” detinatori de afaceri neaose…

  14. tupeul si incompetenta astora sunt intrecute doar de inconstienta/prostia/nemernicia celor care incearca sa le justifice actiunile. mi se pare incredibil. au trecut 4 zile si astia stau de conferinte de presa. nicio arestare, nicio demitere. ma rog, sotul doamnei carmen pare ca nu se mai deranjeaza sa comenteze cancanurile. daca pana si primul investigator al tarii a inceput sa faca piruete, ar trebui sa fie clar pentru oricine ca ceva e putred. spitalul de nebuni e mic copil.

  15. Cred ca lucrurile sunt mult mai grave decat ni se parea noua. Mie imi pare ca statul roman are o probleme chiar in alcatuirea sa constitutionala (sau anticonstitutionala). Chiar pevederea din Constitutie, cu procurorii magistrati, contrazice litera si spiritul legii fundamentale. Cum sa vorbesti de egalitate si procese echitabile daca, din start, tu hotarasti ca procurorul are statut privilegiat, egal cu judecatorul. In rest, vorbim discutii! Avem “omul nou” adulatorul de procuror -infractor, dupa toate legile, dar, “tolerat” de ale noastre si avem “regina”, sau “matca” procurorilor…Am asistat la “festivalul minciunilor DNA” si nu se mai poate intampla nimic. Domnule Ciutacu, ai putea sa te interesezi ce demersuri sunt necesare pentru azil politic? Si o lista cu destinatii dezirabile…

  16. KOvesi a mintit referitor la expertizele inregistrarilor cu afirmatiile/ordinele despre ministri si primul minidtru, precum si despre e-mail. Nu stiu, legal, ce inseamna aceasta, dar sunt lucruri de DEMISIE, in prima secunda de dupa. Chiar daca as vrea (si eu) sa mai ramana, pentru a primi INTREGUL ce i se cuvine, la cele spuse mai inainte, nu pot sa am vreo reactie. Inmixtiune in Puterea Politica ! Si nu e prima data !

  17. Stati asa! Pai, nu suntm noi tara turismului ecumenic, a cozil,or la moaste si a aglomeratiilor la hram?! N-avem noi cate un sfant pentru orice, pentru castig si pentru paguma, pentru veselie si pentru intristare, pentru noroc la loto si la examen, pentru “sporul casei”, etc?! Ne-a speriat inflatia de icoane si de bufnite (ca orice roman neaos e si cu Dumnezeu, dar isi si scuipa-n san) din biroul zeitei? Pai, hai cu niste acatiste, cu niste molifte, cu slujbele Sfantului Vasile, alungator de demoni, ca nu se mai poate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.