Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Unii se duc la pușcărie pentru fals și uz de fals, alții devin zei

Similar Posts

8 thoughts on “Unii se duc la pușcărie pentru fals și uz de fals, alții devin zei

  1. Gata, am aflat: “Un amestec intre necinstea ruseasca si “mi se cuvine” al italienilor”, Asta e o afirmatie aparuta intr-o discutie dintre doi oficiali FBI,. Nu se refereau (numai?) la sefa DNA, ci la romani, in general, dar, ei i se potriveste manusa. Restul afirmatiilor celor ce, conform SOV, au birou in DNA sunt: “toti sunt slinosi”, “nu sunt nici macar tigani” (ca au murit 29 de “slinosi” din astia pentru ei, pe “teatrele de operatiuni”, nu se pune). Eu cred ca si Klemm s-a saturat si s-a speriat de ce a vazut la TV. Tot scenariul cu conferintele de presa, el l-a pus la punct. Totul e nenatural, astia doi sibieni de succes sunt atat de nesimtiti ca nu le-ar fi dat prin devla sa raspunda (sau sa mimeze ca raspund) la intrebarile “poporului” jurnalist. A venit mosulica, cu caciula-n mana, la coana Vasilica, asta l-a anuntat pe Tudorel, ca sa nu-si ia nicio raspundere (ca nu pare proasta!), apoi i-a luat pe tambalai de urechi, i-a machiat bine, le-a scos crucea sa nu se mai vada cucuveaua si i-a pus in fata clasei sa spuna “pe de rost”, nu conteaza ce. Vine Tudorel, baga temporizarea, ca “intai parlamentul”, ca sa aiba Klemm timp pentru o solutie de avarie si s-o scoata pe agenta “onorabil” din incercuire. Intre timp, se acopera si scandalul SPP cu santaje la demnitari si presedinti, cu colaborari ilegale intre procurori si sepepisti si mai ales cu “sifonul” voluntar care a devenit Pahontu pentru CIA. Mai ca pic de admiratie, cam asta face un “functionar”, apara interesele tarii care-l plateste si ale cetatenilor ei. Daca o vedeti in curand pe cucuvea la Bruxelles, in staff, sa nu va mirati, ala e locul in care toate tarile isi deverseaza ticalosii “avizati”, ca “s-a investit” in ei!

  2. referitor la d-na k., ingrozitor dar previzibil.

    cateva lucruri m-au marcat (in ordinea importantei):
    – grimasa/”zambetul” d-lui presedinte cand a fost intrebat despre faptul ca d-na k. minte cu tupeu in public. infricosator.
    – expresia fetei d-lui savu (sper sa nu ii gresesc numele) cand parea ca vede/aude pentru prima oara cum unitatea de elita ploiesti se pregatea sa il arda. din ce inteleg, pentru fix nimic. groaznic.
    – #rezistentii in continuare aplauda satisfacuti ca s-a dat liber, in public, la facut politie politica in romania. pare fix ceea ce isi doreau. dezarmant.

    nu inteleg la ce dracu’ mai e democratie in romania. probabil ca sa se pastreze aparentele sau ceva gen.

  3. Poate ca ne meritam soarta paradita… Intr-un fel sau altul toti am fost paraditi. Ni s-a dat la temelie. Or sa ne arda ca pe soareci pe toti, pentru ca meritam. Isi bat joc de noi, imperturbabili, cinici. Pentru ca meritam… Nu parem cu adevarat preocupati de soarta noastra paradita. Nu topaim profesionist impotriva paraditorilor de elita, in frunte cu “sefa” lor de haules: Cine nu sare/ vrea paraditoare…
    Noi suntem paraditi si ne lasam…

  4. Oauuu! L-am auzit pe Liiceanu si m-au trecut fiorii! Parca-l vedeam reincarnat pe Vadimul din 1988 in himera rezultata din Brucan si generalul Militaru! (Iarta-ma Vadim, oriunde te-ai afla!) Deci, Liiceanu a murit, omul, licheaua, “elitistul”, patronul de editura si ce se mai crede el., ca filozof n-a fost niciodata. Dupa adulatorii Elenei Udrea, ridicoli, dar hazlii, ca, macar aia e draguta si aveau scuza ca i-a “fermecat”, vine asta si atinge culmea odelor. Elena Ceausescu a fost o idioata, n-a stiut cui sa-i adreseze solicitari de laude. Nici nu te-ai fi gandit ca e in stare de asta! Pai, asta pare un frustrat, un intrigant invidios pe poetii de curte, un nerealizat in domeniu, in aspirationalul lui intim si s-a “produs”, in sfarsit! Va dati seama ce zacea in asta?!
    P.S. Victore, iarta-ma pentru comparatia proasta, dar, sa o iei pe o “doamna”, dovedita public cum lucreaza cu proxenetii pe centura, putreda pana-n suflet si sa-i ridici osanale ca unei “preacurate”, e prea mult! Si asta vine de la unul cu interventii de sorginte nazista in spatiul public. Ca nu se sesizeaza nimei din Oficiul ala al Discriminarii, in legatura cu “oamenii fara dinti”, arata ca aia fac hemoroizi degeaba pe banii mei, dar si ca pesedistii,care dau pomeni studentilor si it-istilor, dar ii neglijeaza pe pensionarii care-si iau scuipati aparandu-l pe Dragnea , sunt ori masochisti, ori tefelisti…

  5. Am inteles ca mosulicul Klemm joaca “dur”, la negocierile privind cumpararea de armament. Se pare ca o vor da pe zeita pe un submarin…Nu-i cam scump?! Un negociator bun, primea, de banii astia tot binomul si oastea lui….Macar DNA, ca bonus?!!

  6. Comentez referitor la titlu si nu numai: Multi care ar trebui sa fie la puscarie sunt liberi si invers. Credeti ca un dealer de droguri cunoscut in orasul sau ar trebui condamnat cu suspendare? DIICOT ”n-a reusit” sa demonstreze ca drogurile erau destinate vanzarii. Este vorba de un tanar cunoscut cu aceasta activitate dintr-un orasel din Ardeal unde se cunoaste toata lumea. A fost saltat in sept. 2017 (http://ziarulclujean.ro/foto-andrei-ciprian-cobzariu-un-tanar-din-campia-turzii-prins-flagrant-si-retinut-de-diicot-timp-ce-ridica-un-colet-cu-droguri/) si eliberat dupa 5 luni cu o pedeapsa cu supendare (http://portal.just.ro/117/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11700000000124735&id_inst=117). Tanarul se lauda cu relatiile sale de la ICCJ (matusa sa Maricela Cobzariu este judecatoare ICCJ si a facut parte din completul care la condamnat pe Adrian Nastase) si cu banii cu care a rezolvat problema si a scapat. Mama lui da petrecere la serviciu si afirma aceleasi lucruri. Ca o avea bani nu-i rau parinti sunt militari, dar sa-ifolosesti pentru acest scop si sa te lauzi cu asta… A fost DIICOT invins de binom (sau trinom daca mai luam in seama si ce a mai ramas pe la ICCJ de pevremea lui Basescu)?

  7. Astazi vedem in clar: suntem condusi de ALESI sau suntem condusi de NUMITI. Astazi vedem cine e mai tare… cu toate ca e retorica problema …. Statul de DREPT sau statul de DREPTI. Daca am ales sa facem Jutitie cu CORUPTI sa starpim CORUPTIA, e ca si cum l-am ales pe CHIORU’ dupa ce am vazut ca l-a POCNIT pe copil. ASTIA SUNTEM ? Sau… ASTIA AM MAI RAMAS ?

  8. Pot pune esenta vorbelor lui Kovesi in care comunica ca infractorii nu pot fi crezuti, in propria-i oglinda. Cand infractorii sunt procurori, se poate? Cand faci parte din mecanisme de disolutie statala, economica, morala… plasate cu conducatori, cu tot si cu toti “deasupra legii” si prea des si prea teatral clamata, se poate?! Oameni si institutii in care somnul ratiunii a rodit… Si ca un alt cliseu: oare ce ne mai rezerva viitorul?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.