Esti aici:
Prima pagină > News Flash > De ce-mi vine câteodată să mă transform într-un fel de George Simion…

De ce-mi vine câteodată să mă transform într-un fel de George Simion…

Speța este simplă: infractorul-fugar Cristian Rizea m-a făcut de balamuc, cu evidenta complicitate a realizatoarei emisiunii, Anca Alexandrescu, la Realitatea TV. I-am dat în judecată. Onorata instanță, care a avut în mână recunoașterea unuia dintre complici, nu a simțit nevoia nici măcar să mimeze judecata. A decis ca e neîntemeiat să te adresezi justiției când ești acuzat că ești acoperit, șpăgar, ticălos. Dacă a te adresa instanței e neîntemeiat, atunci să nu se mai mire nimeni fals că multă lume consideră întemeiat să-și facă dreptate singură. Și că, spre exemplu, George Simion devine idol, nu nefrecventabil, când se duce și ia de gât la propriu un ministru în Parlament. Evident că fac apel. Până atunci vă las să vă delectați. Înainte să ascultați voi înregistrarea asta (Doamne, ce am ajuns să fac!), a făcut-o sau ar fi trebuit s-o facă și judecătorul. Care l-a și audiat pe Bogdan Muzgoci. Și care și-a oficializat și la notar, și în instanță mărturia și scuzele publice.

Un infractor condamnat definitiv, (sanchi) căutat pentru executarea pedepsei deși toată lumea știe unde e fizic, dat în urmărire internațională, debitează despre tine în direct toate mizeriile din lume în direct. Moderatoarea, pe tiră cu el, îi întărâtă, îl incită, postul titrează apăsat pe galben că ești un infractor, un corupt și că trebuie să stai 10 ani la beci. Nu se prezintă nici o probă, nici un indiciu, nici o declarație de susținere a valului de acuzații. Dai în judecată în civil postul, realizatorul, invitatul permanent și calomniatorul, că doar n-o să te duci cu ranga peste ei să-ți faci singur dreptate. Mai mult decât atât, în timpul derulării procesului, invitatul permanent recunoaște că a fost comandă, că nu exista nimic pe care să se bazeze acuzațiile, admite asta în fața notarului, depune mărturie în instanță, acolo unde își prezintă public și scuzele pentru mârșăvia la care a fost părtaș în direct. Onorata instanță ia act și îți respinde ca neîntemeiată plângerea pe care ai depus-o. Acum stau și mă întreb ce se întâmplă dacă spun că mă piș pe sistemul românesc de justiție și pe toți ticăloșii care au construit cloaca asta. Sau dacă mă apuc să opinez în direct, fără nici o dovadă, că magistrații sunt șpăgari. Mă ia Miliția pentru că am ultragiat onorata instanță sau mă crede pe cuvânt? Sau, exact cum scrie în sentință, orice plângere împotriva mea ar fi neîntemeiată?
P.S. Voi face trei lucruri. Înainte de toate, înaintez, procedural și legal, apel. N-am nici o nădejde, dar măcar să fiu împăcat cu mine că am mers până la capăt. După aia, mă voi gândi de multe ori înainte să mai aplec ureche la spusele oricărui magistrat care se plânge că e abuzat de sistem. Urăsc generalizările, dar și să fiu luat de prost.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

One thought on “De ce-mi vine câteodată să mă transform într-un fel de George Simion…

  1. Am rămas plăcut surprins când fostii colegi ai tai din Intact nu au folosit aceeași scuză cu Rizea să se ia de tine, arată totuși că mai au bucăți de caracter, chiar dacă, îmi vine greu să cred. In rest, se vede pe fata ca Alexandrescu face jocurile patronului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.