Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Teoria conspiraţiei: Daciana, altfel

Similar Posts

57 thoughts on “Teoria conspiraţiei: Daciana, altfel

  1. dat fiind ca asta nu-i un topic de analiza a vietii si operei Dacianei, nu ma intereseaza ce-a facut ea in alte emisiuni sau ce activitati casnice presteaza. daca exista observatii/reprosuri cu privire la prestatia ei la “Vorbe grele”, liber la scris

  2. Doamne, Ciutacule…cum poti sa ma bagi in spam pt comentariul ala?? Intrebam doar de ce accepti fara sa intrebi cum se face ca madama pima ministra angajeaza imigranti cand romanii mor in somaj?

  3. @radu: temele propagandei basiste ma lasa rece. asa ca te intorci in spam, cu satisfactia de a-ti fi transmis mesajul politic

  4. Domnule Ciutacu va felicit ca ati putut rezista pana la sfarsitul emisiunii si nu ati lesinat de plictiseala! Recunosc ca am fost extrem de neplacut surprinsa de incapacitatea doamnei Sarbu de a lega un dialog in ciuda eforturilor pe care le-ati depus. O prezenta absolut catastrofala.
    Copilul de saptamana trecuta merita felicitat pentru ca chiar daca a fost bagata de mamica in politica pare a avea o minima baza de la care sa se dezvolte.
    De doamna Sarbu insa nu pare sa se fi lipit nimc chiar daca taticul a lucrat din greu la “cariera” ei. Incepand prin a fi consiliera domnului Nastase imediat dupa ce isi terminase facultatea si culminand prin a fi facuta europarlamentar, doamna Sarbu nu este nimic altceva decat o odrasla de politician rasfatata fara niciun merit propriu. Doar faptul ca nu stie sa se exprime decat monosilabic a salvat-o de la a atinge aceleasi culmi ale penibilului ca Eba.

  5. Victore,
    Offtopic
    Mi se pare ca presa cauta crapaturi in USL (si daca nu le gaseste le inventeaza) acolo unde nu sunt. Cei doi leaderi ai USL petrec prea mult timp in a demonta false bombe de presa, nascocite special pentru a creste audienta/ratingul canalelor de stiri (si nu numai).
    Nu crezi ca unii din voi, ca jurnalisti responsabili, ar trebui sa initiati un cod care sa “reglementeze” modul in care sa jurnalistii pun pe piata subiecte de presa. La modul la care evolueaza presa, in general, nu m-ar mira sa vina Guvernul sau Parlamentul sa dea o lege a presei a carei aplicare ne va afecta pe toti.

  6. @bigradu: n-avem cum reglementa noi care-i subiect si care nu e. atfel, si sunt crapaturi in USL, si dau unii cu ascutitu’ pentru a le adanci

  7. O discutie foarte placuta intre dvs. si doamna Daciana Sarbu. M-am bucurat sa descopar un om normal la cap, educat, cu bun simt si responsabil.

    PS. Pe Tudor Gheorghe cand il veti mai avea invitat in emisiune?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.