Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Secția de presă, sculată din morți. Cenzură în numele Supremului Adevăr

Secția de presă, sculată din morți. Cenzură în numele Supremului Adevăr

Orice război se bazează (și) pe propagandă. Iar ceea ce se întâmplă acum în Ucraina, cu asaltul militar sacadat al trupelor lui Putin, pe care nici un om sănătos la cap nu-l poate cauționa, excelează la capitolul ăsta. Bine folosită până acum de „coaliția forțelor binelui”, arma propagandei l-a transformat pe președintele rus într-un monstru, iar pe cel ucrainean într-un erou epic. Pentru că, între altele, informarea vine dintr-o singură sursă. Din motive lesne de înțeles, media rusă e boicotată și cenzurată sistematic de autointitulata lume liberă. Tot ce vine de la Moscova se blochează sistematic, tot ce vine de la Kiev capătă putere de adevăr absolut. Iar europenii și americanii, campionii din gură ai democrației și ai libertății de exprimare, bagă pumnul în gura oricărui clevetitor care se abate de la axioma comunicațională „Putin e un criminal, rușii sunt niște monștri”.
Evident, nici la București nu se putea rata un asemenea moment prielnic sugrumării libertății de exprimare, câtă mai e ea funcțională în epoca post-adevăr. Un fost ministru, culmea, al Educației, Funeriu, tarat de cum a șters cu el pe jos presa în mandatul său lamentabil de demnitar, cere imperios și solemn arestarea tuturor simpatizanților lui Putin și expluzarea lor la Moscova. Ca nu cumva să rămână mai prejos, alți doi foști miniștri, accidental si catastrofal pentru România chiar premieri, Cîțu și Cioloș, copiii teribili ai Securității, s-au gândit că ar fi bine ca, pe vreme de conflict militar la alții, să bage ei preventiv cenzură la noi.

Textul integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

One thought on “Secția de presă, sculată din morți. Cenzură în numele Supremului Adevăr

  1. Cenzura ca cenzura…
    La ultimul turneu de impacare al lui Joe (dupa stricaciunile facute de Donald printzeaselor europene), Ursula s-a evidentziat prin unduire si tandretzuri… Dupa declaratzia shocanta (dar uluitor de corecta) a Romaniei (cum ca nu vrem Ucraina in EU, daca nu sunt acceptate si Moldova, si Georgia – un alt mod de a spune ca acceptarea Ukreinei in EU ar fi catastrofica pt EU si mai ales pt Ro la Marea Neagra), Ursula a trimis scrisoare pe hartie roz’mparfumata cum ca vrea se ne vaza… Speram ca tenismanu’ de la piramidele din Ejipt nu o sa ne vanda pe un post cald la …Brucselless….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.